Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ>ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΛ 5-6%, ΚΙΝΗΜΑ 5-7% ΚΑΙ ΚΚΕ 9-12% Oλική ανατροπή με ψήφο στα μικρά κόμματα -ΒΝΙΤΕΟ





ΕΚΤΑΚΤΟ>ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΛ 5-6%, ΚΙΝΗΜΑ 5-7% ΚΑΙ ΚΚΕ 9-12%

Oλική ανατροπή με ψήφο στα μικρά κόμματα..

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Θα είναι ο "νικητής" των εκλογών;
Εάν επαληθευθούν οι εκτιμήσεις του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" το βράδι της Κυριακής θα μπορούμε να μιλάμε για ολική επαναφορά του Γιώργου Παπανδρέου στο προσκήνιο....

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Φωτογραφία του χρήστη Νίκος Γραβάνης.
Φωτογραφία του χρήστη Νίκος Γραβάνης.
Φωτογραφία του χρήστη Νίκος Γραβάνης.
Φωτογραφία του χρήστη Νίκος Γραβάνης.
Φωτογραφία του χρήστη Νίκος Γραβάνης.
Ο Νίκος Γραβάνης πρόσθεσε 5 νέες φωτογραφίες.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ
το ''νέο'' και ''άφθαρτο'' ...
Σε πόσο ηλίθιους απευθύνονται και ποιοί είναι αυτοί που ψηφίζουν
όλη αυτή τη βρωμιά που κατέστρεψε την χώρα και ζητάει ψήφο
για να συνεχίσει να την καταστρέφει με άλλη μάσκα ...

Μίνι οδηγός για αναποφάσιστους

image

Επειδή όλα τα κόμματα, το καθένα με τον τρόπο του, είναι για γελ.. ζητώ συγνώμη, είναι αξιόλογα, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να αποφασίσεις ποιους αδίστακτους κυνηγούς της εξουσ.. ζητώ συγνώμη ξανά, είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποιους από όλους ..

Τη Δευτέρα επανέρχεται ο κατώτατος μισθός;

Η αλήθεια είναι ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι πράγματι πολύ χαμηλός μισθός. Δεν αφήνει περιθώρια ευημερίας και άνεσης για τον εργαζόμενο. Οι μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε μια ενδεχόμενη επαναφορά του ..

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Α. Παπανδρέου «Πνίγηκε η χώρα από τον πολύ ψεκασμό»

imageΛοιδορήθηκε για το «λεφτά υπάρχουν», μισήθηκε για το ότι «έφερε το ΔΝΤ και την Τρόικα». Η Δι@υγεια το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ο Οικονομικός Εισαγγελέας, η ανεξαρτητοποίηση της ΕΛΣΤΑΤ, η οικονομική αστυνομία, η άρση του cabotage, ο Καλλικράτης, το opengov και άλλες ενδιαφέρουσες προσπάθειες..

Τι βλέπουν οι Αμερικανοί για τις εκλογές της Κυριακής Έχουν οι ΗΠΑ ειδικό ενδιαφέρον για την έκβαση της ελληνικής υπόθεσης και για την πορεία της χώρας οικονομικά και γεωπολιτικά, μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη;

ti-blepoun-oi-amerikanoi-gia-tis-ekloges-tis-kuriakisTα ταραγμένα χρόνια μετά τον εμφύλιο, η εμφιλοχώρηση του ξένου παράγοντα στα πολιτικά πράγματα της χώρας ισοδυναμούσε με την έμμεση ή την άμεση παρέμβαση των ΗΠΑ στην απρόσκοπτη ροή..

Και ξαφνικά το ΒΗΜΑ «βάφτηκε» κόκκινο

kai-ksafnika-to-bima-baftike-kokkino 
Με τον Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο...πρωθυπουργικό πλάνο σε ένα «βαθύ κόκκινο φόντο» κυκλοφορεί αύριο το ΒΗΜΑ της Κυριακής ολοκληρώνοντας μια ακόμη κυβίστηση του ΔΟΛ.
Με τον Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο...

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ tvxs.gr της 2-11-2001 ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ..

 

«Επιμένω για δημοψήφισμα και...πάω Κάννες» – Συνεχής Ενημέρωση

Ραγδαίες εξελιξεις....

Τα γερμανικά ΜΜΕ για τις εκλογές στην Ελλάδα

 
Οι εκλογές της Κυριακής, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και η συζήτηση για την επόμενη μέρα απασχόλησαν και την Παρασκευή τον γερμανικό Τύπο, με την εφημερίδα Rheinische Post, να απευθύνει ..

Δύο δημοσκοπήσεις κατεβάζουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κάτω από 3%. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ..

Κλείνει την ψαλίδα της διαφοράς η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπησητης εταιρείας ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό της ιστοσελίδας tovima.gr δύο ημέρες πριν τις εκλογές. ..

Στήν Πάτρα με τη νεολαία μπροστά...στάλθηκε το μεγάλο μήνυμα της νίκης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ του Γιώργου Παπανδρέου σε πείσμα του καναλιόυ των μεγαλοεργολάβων (ΜΕΓΑ)

Στήν Πάτρα με τη νεολαία μπροστά...στάλθηκε το μεγάλο μήνυμα της νίκης του νέου εγχειρήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γιώργου Παπανδρέου, που τασ συστημικά κανάλια..

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΙΑ ΚΟΣΩΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

http://images32.inewsgr.com/2027/20272322/apochorisi-lafazani-apo-to-panel-tis-kosioni-vinteo-300.jpg 
.. όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, αποχώρησε από το στούντιο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Η Σία Κοσιώνη περιέγραψε τι συνέβη:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !! ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.. ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.. 11% ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

 
Μεγάλη ανατροπή δείχνει η απόρρητη έκθεση των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα...

Συναγερμός στα Πιέρια Ορη: Χάθηκαν 12 Τούρκοι τουρίστες

Συναγερμός στα Πιέρια Ορη: Χάθηκαν 12 Τούρκοι τουρίστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό ομάδας Τούρκων τουριστών οι οποίοι αγνοούνται σε ορεινή περιοχή, στα Πιέρια ..