Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



...

ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ


Μεγάλο ντέρμπυ την Κυριακή 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥστο Νέο Κεραμίδι. Ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Ποντίων, σε ένα παιγνίδι που θα ..

«Επικίνδυνη ανοησία, χυδαία εκμετάλλευση», γράφει ο Γιώργος Κοσματόπουλος

prison_0Υπόθεση Γρηγορόπουλου, 2008. Υπόθεση Ρωμανού, 2014. Για μία  ακόμη φορά διαπιστώνεται ότι η Ελλάδα ως  κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων ..

«Ποδόσφαιρο στα χρόνια της χολέρας», του Δημήτρη Τυροθρουλάκη - ΒΙΝΤΕΟ



Ως που μπορεί να φτάσει η αγάπη για την ομάδα; Είναι δυνατόν να καταστεί ακόμη και ιδανικό για κάποιον άνθρωπο; Η ιστορία του Νίκου Γόδα,

Κίνηση Γιώργου Παπανδρέου :η "εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο"




Η εκδίκηση του Γιώργου φαίνεται πώς παίρνει σάρκα και οστά.Το ΠΑΣΟΚ που πήρε στις πλάτες του τη διάσωση της χώρας με πρωτοβουλία του..

Οι 180 και ο έρωτας για την καρέκλα», γράφει ο Δημήτρης Παυλακούδης

”’” ≈ÿ« ‘œ’ –—œ≈ƒ—œ’ ‘«”ƒ«Ãœ —¡‘…¡”  ¡—œÀœ’ –¡–œ’À…¡ Ã≈ ‘œÕ –—œ≈ƒ—œ ‘‘«” Õ.ƒ. ¡Õ‘ŸÕ« ”¡Ã¡—¡, ‘œÕ –—œ≈ƒ—œ ‘œ’ ”’—…∆¡ ¡À≈Œ« ‘”…–—¡  ¡… ‘œÕ –—œ≈ƒ—œ ‘œ’ –¡”œ  ≈’¡√√≈Àœ ¬≈Õ…∆≈Àœ √…¡ ”’√ —œ‘«”«  ’¬≈—Õ«”«” (EUROKINISSI /  œÕ‘¡—…Õ«” √…Ÿ—√œ”) 
Εδώ  και περίπου  δύο μήνες  το θέμα  που παίζει  κάθε μέρα  καυτό στα κανάλια είναι το αν θα μπορέσει  η κυβέρνηση ή μάλλον  η συγκυβέρνηση ..

Προς πιστωτική γραμμή και οι εκκρεμείς δόσεις του ΔΝΤ Πρόθεση της κυβέρνησης για μετατροπή του προγράμματος σε «προληπτικό»


Μετατροπή των εκκρεμών κεφαλαίων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σε πιστωτική γραμμή ζήτησε η κυβέρνηση. Αυτό αποκάλυψε χθες ο ...

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ

Στόχος αγνώστων, οπλισμένων με «καλάσνικοφ», έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής η πρεσβεία του Ισραήλ στο Π. Ψυχικό. Λίγο μετά τις ...