Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τζιχαντιστής στην «Corriere della Sera»: «.δεν έχετε δει τίποτα»

Ενας τζιχαντιστής μιλάει στην «Corriere della Sera»: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα» Ενας τζιχαντιστής μιλάει στην «Corriere della Sera»: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».Τρομακτικά είναι τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεφωνική ..

Γιακουμάτος: Αν ήξερα ποιος έκανε το λάθος με τον ΕΝΦΙΑ θα..

Γιακουμάτος: Αν ήξερα ποιος έκανε το λάθος με τον ΕΝΦΙΑ θα τον είχα χαστουκίσει!

Γιακουμάτος ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ: Αν ήξερα ποιος έκανε το λάθος με τον ΕΝΦΙΑ θα τον είχα χαστουκίσει!Οργισμένος με το λαλούμ που..

Aποφασισμένος να αυτοκτονήσει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς -ΒΙΝΤΕΟ



 ΗΠΑ: Aποφασισμένος να αυτοκτονήσει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς - κρεμάστηκε με τη ζώνη του.Όπως ανακοινώθηκε, ο ηθοποιός προσπάθησε..

ΕΠΣ Πιερίας: Διοριστήρια Διαιτητών ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ



ΕΠΣ Πιερίας: Διοριστήρια Διαιτητών


ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ
Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.  Επιτροπή...

Μυστακίδης στην metrosport:«Στον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη»

http://metrosport.gr/images/HBE7nG3YQMvJT3o3PkLR.jpg Ο Γιάννης Μυστακίδης τον προσεχή Δεκέμβριο κλείνει τα 20 του χρόνια. Έχει προλάβει όμως να ζήσει για τρία και πλέον χρόνια στην ..

Αμηχανία σε Αθήνα και Βρυξέλλες για το πρόβλημα

Το ρωσικό εμπάργκο ρίχνει «λάδι στη φωτιά» των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ Αμηχανία σε Αθήνα και Βρυξέλλες για το πρόβλημα.Το ρωσικό εμπάργκο ρίχνει «λάδι στη φωτιά» των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.«Το κερασάκι..

Δίδυμοι αποκαλύπτουν παράξενες επιδράσεις των γονιδίων

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//0683E3224884C10BBF671EB0FCE15BD6.jpg Μελέτη σε μονοζυγωτικά δίδυμα αδέλφια δείχνει ότι η προσωπικότητα και η συμπεριφορά επηρεάζονται από γενετικούς παράγοντες.Ο Τζιμ..

Το μυστικό της Αμφίπολης συγκινεί όλο τον κόσμο, .. θαμμένη.


Το μυστικό της Αμφίπολης συγκινεί όλο τον κόσμο - Είναι θαμμένη η Ρωξάνη και ο γιος του Μ. Αλεξάνδρου; (δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες)

Το μυστικό της Αμφίπολης συγκινεί όλο τον κόσμο - Είναι θαμμένη η Ρωξάνη και ο γιος του Μ. Αλεξάνδρου; (δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες)..