Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Φωτιά έβαλαν σήμερα το ξημερώματα στον Πλαταμώνα άγνωστοι σε αυτοκίνητο του αντιδημάρχου καθαριότητας του δήμου Δίου ..

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σε άθλια κατάσταση τα γήπεδα της Παραλίας

Μπασκέτες χωρίς καλάθια, σκουριασμένα υλικά, ξεχαρβαλωμένα σίδερα είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στα γήπεδα της Παραλίας, τα .

Για δεύτερη χρονιά το Σεπτέμβριο, τα "Ολύμπια τα εν Δίω"

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σεπτέμβριο, τα "Ολύμπια τα εν Δίω".Οι μαθητές παίζουν αρχαίο θέατρο! Στις πλαγιές του Ολύμπου και στο Αρχαίο..

Επαφή με δημόσιο χρήμα:στο πλαίσιο του πόθεν έσχες.

Ολοι όσοι έχουν επαφή με δημόσιο χρήμα στο πλαίσιο του πόθεν έσχες 
Ολοι όσοι έχουν επαφή με δημόσιο χρήμα στο πλαίσιο του πόθεν έσχες.Αυστηρές οι ποινές για όσους δεν υποβάλλουν δήλωση ή αποκρύψουν..

10 μέτρα – φωτιά.Συνάντηση Γκίκα Χαρδούβελη με..

Συνάντηση Γκίκα Χαρδούβελη με τους εισηγητές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο πολυνομοσχέδιο.10 μέτρα – φωτιά.Συνάντηση με τους εισηγητές της ..

ΤΟ "ΠΟΥΣΤΡΟΧΩΡΙ" ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ

http://www.anekdotakias.gr/wp-content/uploads/2012/07/gluko-ton-gay.jpg 
Το άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή απο ακροατή.. μου άρεσε και σας το μεταφέρω..........Κάποιος οδηγώντας το αυτοκίνητό ..

Άγγελος Οικονόμου,απο την Πιερία:Ο Έλληνας της Μπάγερν.

 
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-0 της Βόλφσμπουργκ στον τελικό του "Telekom Cup" και ο Άγγελος Οικονόμου έγραψε ιστορία,..

ΠΑΟΚ:Ξεκινάει το «χτίσιμο»..επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα

 Ξεκινάει το «χτίσιμο» 
Ξεκινάει το «χτίσιμο».Μετά από τρία 24ωρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στη διάθεση του..

Πρωταθλητής Ελλάδος ..ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης

80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.Πρωταθλητής Ελλάδος στην τετράκωπο ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης.Την Κυριακή 27/7 έπεσε..

Τα εφάπαξ νέα εστία τριβής με ενστόλους...εμπλοκή..

Οι ένστολοι εξετάζουν όλα τα ένδικα μέσα που τους παρέχει ο νόμος προκειμένου να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση και να επιστρέψουν στις αποδοχές που λάμβαναν τον Αύγουστο του 2012. 
Ναρκοπέδιο θυμίζουν πλέον οι σχέσεις της κυβέρνησης με τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Στην εμπλοκή ..