Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γ’ Εθνική, δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι 11 Αυγούστου,

cfoot2 
Έτσι θα μπορούν να παίζουν: Έτσι θα μπορούν οι ομάδες να παίζουν.Δείτε τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνική για..

Σύλ Ελλήν Ορειβατών Κατερίνης,στην κορυφή του Άθωνα

 
Κατερινιώτες στην κορυφή του Άθωνα.Πριν λίγες μέρες αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης με επικεφαλής τον πρόεδρό..

Σήμερα στισ 13.00 η συνάντηση Σαμαρά-Μώραλη

Ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γ.Μώραλης 
Για τη μία το μεσημέρι- μετά από πρωτοβουλία του Μαξίμου, όπως αναφέρουν πληροφορίες-έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του πρωθυπουργού ..

Εξετάζει την περίπτωση Μπούι ο Παναθηναϊκός.βίντεο

 
Εξετάζει Μπούι ο Παναθηναϊκός.Την περίπτωση του 21χρονου Ολλανδού μέσου, Ουασίμ Μπούι φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός με τον ..

Υπέγραψε ο Νίκος Aραμπατζής στον Αιγινιακό

 
Τον Νίκο Αραμπατζή ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Αιγινιακός. Άλλη μια πρόσθεση στο ρόστερ του συλλόγου της Πιερίας με τον Γιάννη Νιώπα..

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΟΗΕ.Ενας ανήθικος πόλεμος για τα τούνελ της Γάζας

Ενας ανήθικος πόλεμος για τα τούνελ της Γάζας
ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΟΗΕ. Ενας ανήθικος πόλεμος για τα τούνελ της Γάζας.Αίμα και θάνατος είναι η καθημερινότητα των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, όπου...

Πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ..

Πατέρας του Κώστα Γκόλτσιου, του παγκόσμιου πρωταθλητή ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ήταν ο 59χρονος ορειβάτης Γιώργος Γκόλτσιος από τον ...

Πιερικός: Απέκτησε τον νεαρό Κατερινιώτη Ραφαήλ Γούτσιο

 
Πιερικός: Ανακοίνωσε Ραφαήλ Γούτσιο.Τον ακραίο δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα Ραφήλ Γούτσιο απέκτησε ο Πιερικός. Ονεαρός ποδοσφαιριστής ..

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν έχει αγγίξει υπολογιστή

Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Περίπου ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει, ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του ηλεκτρονικό υπολογιστή (ποσοστό 34,4%), ούτε ..

Μέσα απο τα χέρια του ΠΑΟΚ, στον ΟΣΦΠ ο Φορτούνης

Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ώρες και αναμένονται πλέον οι ανακοινώσεις για την απόκτηση..

Νέος διοικητικός χάρτης στην Αλβανία με τις ευλογίες.

Νέος διοικητικός χάρτης στην Αλβανία με τις ευλογίες των τσάμηδων και εις βάρος του ελληνισμού.Για μια ακόμη φορά ο Έντι Ράμα μας θυμίζει πως.

ΠΙΕΡΙΑ:Το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Αιγίνιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgav2uzAXEu4aXMEaZ8v0Ih_SwCBr0hAwnDZZtq5ZbAaFurfqoTDoSs5XI6mb0iH37hjH5vjRF9EyzjsBKmYeW2sFFeC9uHPttWTBykv8DgqzD_OzijjEfFiYqyb5PGUs7CFr8g448a5aMC/s1600/1z.jpg 
Το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Αιγίνιο.«Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».Ήταν 14 Αυγούστου ..

στην Λεπτοκαρυά η Εθνική Ολυμπιακή Μαθηματική Ομάδα

Στο καλοκαιρινό σχολείο στην Λεπτοκαρυά η Εθνική Ολυμπιακή Μαθηματική Ομάδα.Τους μαθητές υποδέχθηκε ο υφ. Παιδείαςκαι Θρησκευμάτων ...

BlackRock:Πιο επικίνδυνη για χρεοκοπία η Ελλάδα

Πιο επικίνδυνη για χρεοκοπία η Ελλάδα
ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ «SOVEREIGN RISK» ΤΗΣ BLACKROCK. Πιο επικίνδυνη για χρεοκοπία η Ελλάδα Η Ελλάδα είναι η χώρα που διατρέχει..

Τζιτζικώστας με την Υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα με την Υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.Πρέπει ..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ενδιαφέρον για Χιονίδη.Έντονο «φλερτ»..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ.Ενδιαφέρον για Χιονίδη.Έντονο «φλερτ» των Κατερινιωτών με τον επιθετικό του Ηρακλή που αποχωρεί απ’ τον ..

Η πρώτη του Βατανιακού.Αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Βατανιακού. Αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος.Με πολλά νέα παιδιά στο φετινό του ρόστερ ο Βατανιακός ..

Θερινή ψυχρολουσία από τη ΔΕΗ - Ακριβότερο κατά 11%

Θερινή ψυχρολουσία από τη ΔΕΗ - Ακριβότερο κατά 11% το ρεύμα σε 2,1 εκατ. ακίνητα (πίνακες με παραδείγματα)
ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» Θερινήψυχρολουσία από τη ΔΕΗ - Ακριβότερο κατά 11% το ρεύμα σε 2,1 εκατ. ακίνητα (πίνακες με παραδείγματα)..

Να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.Επιστολή προς τους Υπουργούς..

Επιστολή προς τους Υπουργούς εν όψει διαπραγμάτευσης με την τρόικα.Να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.Επιστολές στους υπουργούς που ..

Η πτήση MH4 της Malaysia Airlines απέφυγε..

Η πτήση MH4 της Malaysia Airlines απέφυγε την Ουκρανία αλλά πέταξε πάνω από τη Συρία  
Η πτήση MH4 της Malaysia Airlines απέφυγε την Ουκρανία αλλά πέταξε πάνω από τη Συρία.Οι φιλορώσοι αυτονομιστές παρέδωσαν τα ..