Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΠΑΟΚ:Αρέσει.. Ποιος είναι ο Γ. Μυστακίδης - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

mystakidis Εμείς γνωρίζουμε την ποιότητα, το ταλέντο του Γιάννη Μυστακίδη, γιατί απο μικρή ηλικία ποδοσφαιρικά μεγάλωσε  δίπλα μας και για..

Επίθεση τεράστιας ακρίδας στον... Χάμες! (PHOTOS+VIDEO)

Απίστευτο συμβάν με τον Χάμες Ροντρίγκες! Στον προημιτελικό της Παρασκευής (5/7) με την Βραζιλία, την ώρα που πήγαινε να..

Εμφανίστηκε ο κροκόδειλος 2 μέτρων στο Ρεθυμνο

Η φωτογραφία του κροκόδειλου στο Ρέθυμνο Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο καθώς είδαν με τα ίδια τους τα μάτια έναν κροκόδειλο..

Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ.. μετά τον τραυματισμό του..

Πάγωσε ολόκληρη η Βραζιλία με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ To χτύπημα που δέχτηκε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα , από τον Ζουνίγκα, στον προημιτελικό της ομάδας του τον αφήνει..

Ραχήλ Μακρή: «Μεθοδεύεται αποπομπή μου από τη Βουλή»

Ραχήλ Μακρή: «Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή» Ραχήλ Μακρή: «Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή».Για να μην είναι παρούσα στην συζήτηση για τη «μικρή ΔΕΗ».Για σχέδιο..

Δυσκολα στα ημιτελικά η Βραζιλία...2-1 την Κολομβία

H Bραζιλία μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στα ημιτελικά, καθώς νίκησε δύσκολα με 2-1 την Κολομβία χάρη σε γκολ των κεντρικών ..

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε...για το «όχι» στον Καραγκούνη

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τους λόγους για το «όχι» στον Καραγκούνη Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τους λόγους για το «όχι» στον Καραγκούνη.Το σκεπτικό βάσει του οποίου δεν προχώρησε η επιστροφή..

Τι απαντά η Καίτη Γαρμπή για τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ

Τη δική της απάντηση σε δημοσιεύματα που την ενέπλεξαν σε υπόθεση φοροδιαφυγής δίνει η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, με..

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρετε έστω και αυτή την ώρα το ν/σ για τη μικρή ΔΕΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρετε έστω και αυτή την ώρα το ν/σ για τη μικρή ΔΕΗ «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ».ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρετε έστω και αυτή την ώρα το ν/σ για τη μικρή ΔΕΗ...

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. ΝΟΚΑΤ.7 χρυσά μετάλλια στη λίμνη της Καστοριάς

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ.Ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με 7 χρυσά μετάλλια στη λίμνη της Καστοριάς. Πολύ..

Δεν κάνουν πίσω οι απεργοί.ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: συνεχίζουμε ..

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgdH6vYg_ubuAclxAEHy1RSDmhe52NJBgaD81IKdBqprq9lft8gw Δεν κάνουν πίσω οι απεργοί.Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Θα συνεχίσουμε κανονικά την απεργία μας.Ο κ. Μπίτσας σημείωσε πως οι ..

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ «Μπαμ» με την απόκτηση του φόρ Βλάση Καζάκη

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αιγινιακός! Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη βρήκε τον άνθρωπό της για την επίθεση (μετά την..

Πιερικός:Ανακοίνωση απόκτησης Ντόση, Κόιτς και Παναγιώτου.

Πιερικός: Επίσημη ανακοίνωση απόκτησης Ντόση, Κόιτς και Παναγιώτου.Ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΠΑΕ Πιερικός οι τελευταίες..

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Δίον..στο 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου

Με υψηλές προσδοκίες ανοίγει η αυλαία του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου.Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Δίον.Παρουσία της υπουργού Τουρισμού..

Πιερικός: Τέλος εποχής για τον Γιάννη Συμεωνίδη..η επιστολή..

Με επιστολή ανήγγειλε την αποχώρηση του ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Συμεωνίδης. Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν ανήκει πλέον..

Αποχαρακτηρίστηκε... η Ολυμπιάδα Κορινού.. απαράδεκτη απόφαση..

Για απαράδεκτη απόφαση κάνει λόγο ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα. Την απόφαση για τον ..

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Πιερία

Ξεκίνησε χθες η διοργάνωση στην Παραλία Κατερίνης.Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Πιερία.Θάλασσα, ήλιος και ..

«Πέρασε» η «μικρή» ΔΕΗ - Κατά πλειοψηφία υπερψηφίστηκε

Κατά πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.«Πέρασε» η «μικρή» ΔΕΗ.Η Επιτροπή..

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ και σε επίταξη των υπηρεσιών τους προχωρά η κυβέρνηση όπως γνωστοποίησε..