Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Κατερίνη: Ατύχημα σε διασταύρωση καρμανιόλα..

 
Ακόμη ένα ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε χθες το πρωί στη διασταύρωση των οδών Αγίας Λαύρας και Ξάνθου.

Φεστιβάλ Μουσών Τα Πιέρια αποκτούν πολιτιστική ταυτότητα

Φεστιβάλ Μουσών-Τα Πιέρια αποκτούν πολιτιστική ταυτότητα.Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και ..

ΚΑΤΕΡΙΝΗ- Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες - Οι τέσσερις ..

http://www.travelstyle.gr/portal/photos/articles/thumbs_large/22722_FILOI.jpg 
Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες -Οι τέσσερις παιδικοί φίλοι που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα [εικόνες-βίντεο]. Ξεκίνησαν για να ..

Μεγάλη απάτη στο Ιντερνετ! Ελληνες χάκερ «μόλυναν»

Μεγάλη απάτη στο Ιντερνετ! Ελληνες χάκερ «μόλυναν» χιλιάδες υπολογιστές για να κλέβουν bitcoin ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-Μεγάλη απάτη στο Ιντερνετ! Ελληνες χάκερ «μόλυναν» χιλιάδες υπολογιστές για να κλέβουν bitcoin. Στα χέρια των αρχών ..

"Κατέβηκαν" οι διακόπτες σε 13 μονάδες της ΔΕΗ ...Πορτοκαλί συναγερμός

"Κατέβηκαν" οι διακόπτες σε 13 μονάδες της ΔΕΗ ενώ εκδόθηκε και Οδηγός επιβίωσης για τους καταναλωτές.Πορτοκαλί συναγερμός.. κήρυξε

Φεστιβάλ Ολύμπου στο "Επι_μένουμε Ελλάδα" της ΝΕΡΙΤ

Σε άλλη μία εκπομπή της ΝΕΡΙΤ "επιμένουμε Ελλάδα" που μας ξεναγεί στα πιό όμορφα μέρη της πατρίδας μας, προβάλλεται η Πιερία.Αυτή τη ..

ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ : 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ..

http://3.bp.blogspot.com/-LDZuf0-l_aM/U7TyPk9j6sI/AAAAAAADUP4/yGG58aGH8Ck/s1600/+%CE%A5+%CE%B2+%CE%A3+%CE%A5+%CE%B3+%CE%B8+%CE%BE+%CE%B4+%CE%A3+%CE%BC+2014+104.jpg ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ : 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΟΥΡΛΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ)- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟ..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ετοιμάζονται για την «πρώτη» συγκέντρωση..

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα τρέχοντα θέματα στην ΠΑΕ Πιερικός, που θέλει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι Μελανόλευκοι..

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εν αναμονή της απόφασης του Δικαστηρίου που θα κρίνει εάν η απεργία στην ΔΕΗ είναι παράνομη και καταχρηστική τελεί η κυβέρνηση η ..

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΕΘΝ. Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Μετά τον Δημήτρη Τζίνοβιτς και ο Νίκος Μελικιάν κατηφορίζει στην Αθήνα, στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου Αθηνών..

Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙ - ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (FV)


Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 χθές και τα γήπεδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κατακλύστηκαν απο ποδοσφαιριστές απο όλο το Νoμό Πιερίας, αλλά και ..