Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΠ. 5 και 6/2014 αποφ.συνταγματικός Ν. 3260/2004,Χωρίς ..



Χωρίς αποζημίωση η απόλυση γενικών διευθυντών του Δημοσίου
Χωρίς αποζημίωση η απόλυση γενικών διευθυντών του Δημοσίου.Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με τις υπ΄ αριθμ. 5 και 6/2014 αποφάσεις..

Την Τρίτη 1 Ιουλίου οι βαθμοί υποψηφίων Πανελλαδικών,




Την Τρίτη 1 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμών υποψηφίων ΓΕΛ Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014. Σύμφωνα με οδηγίες του .Υπουργείου Παιδείας...

Έξαλλη η Αθ. Ωνάση: Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό...

Έξαλλη η Αθηνά Ωνάση: Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό... ντισκοτέκ!  Έξαλλη η Αθηνά Ωνάση:ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟΛΟΒΛΕΦ  Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό... ντισκοτέκ!Αρκετά δυσαρεστημένη, έως έξαλλη ..

Απίστευτο! Πρώτος σε τρεξίματα ο Γιώργος Καραγκούνης!

Απίστευτο! Πρώτος σε τρεξίματα ο Καραγκούνης! Απίστευτο! Πρώτος σε τρεξίματα ο Καραγκούνης! Ο Β. Γαλούπης κοιτάει τα κοντέρ της ΦΙΦΑ για το Ελλάδα – Κόστα Ρίκα. Πόσο έτρεξαν ..

Δέκα αλήθειες για την Κόστα Ρίκα AΔΙΑΝΟΗΤΕΣ για την Ελλάδα

Δέκα αλήθειες για την Κόστα Ρίκα AΔΙΑΝΟΗΤΕΣ για την Ελλάδα.Μακρινή και για τους περισσότερους από εμάς απρόσιτη, η Κόστα Ρίκα είναι μια ..

Το δάγκωμα του Σουάρες και σε καρτούν.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σουάρες Ένας μικρός διάβολος κρύβεται στο κεφάλι του Λουίς Σουάρες και ευθύνεται για τις δαγκωνιές του Ουρουγουανού. Όλα αυτά σύμφωνα..

Ο Γιακουμάτος ξανά: Θα παραιτηθώ εάν δεν ρίξω τις τιμές

Ο Γιακουμάτος επαναλαμβάνει: Θα παραιτηθώ εάν δεν ρίξω τις τιμές  ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΑΧΗ.Ο Γιακουμάτος επαναλαμβάνει: Θα παραιτηθώ εάν δεν ρίξω τις τιμές.«Εντολή του Σαμαρά είναι να μειωθούν οι τιμές. Διότι δεν ..

Κυρ.Παπαδόπουλος: «Θέλω να γίνω αρχηγός του ΠΑΟΚ»!

Παπαδόπουλος: «Δεν αποκλείω τίποτα για ΠΑΟΚ»! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπολογίζεται από τη Σάλκε, όπως ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη του, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο..

Ήττα στα πέναλτι για την Εθνική από την Κόστα Ρίκα

Μουντιάλ: Ήττα στα πέναλτι για την Εθνική από την Κόστα Ρίκα Μουντιάλ: Ήττα στα πέναλτι για την Εθνική από την Κόστα Ρίκα.Δεν κατάφεραν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος να κάνουν την υπέρβαση,..

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποθεώνει τον τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας και κάνει λόγο για τραγωδία της Ελλάδας ο ξένος Τύπος. Αναλυτικά: FIFA: Ο..