Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..

Σκουπίδια οι φήμες από την Ελλάδα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο





 

Κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες περί ΠΑΟΚ και Κυριάκου Παπαδόπουλου ο ατζέντης του διεθνή αμυντικού!Το τελευταίο χρονικό...

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μέχρι 14 Ιουλίου και ανεξαρτήτως ΑΦΜ οι δηλώσεις Ε1 Δύο εβδομάδες παράταση για όλους και.. τέλος.Μέχρι 14 Ιουλίου και ανεξαρτήτως ΑΦΜ οι δηλώσεις Ε1.Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δείτε τη φωτογραφία .θέλει να σκίσει η Κοκκίνου

Δείτε τη φωτογραφία που θέλει να σκίσει η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της δηλώνει ότι προτιμά να είναι ειλικρινής παρά να τα έχει καλά με όλους. Και τονίζει ότι ο κόσμος που την ..

Οβίδα στη Δαμασκό σκοτώνει την ηθοποιό Σουζάν Σαλμάν

http://www.philenews.com/data/2014/06/27/ovida-sti-damasko-skotonei-dimofili-ithopoio-th.jpg Βομβαρδισμός σε κατοικημένη περιοχή.Οβίδα στη Δαμασκό σκοτώνει δημοφιλή ηθοποιό. Δαμασκός: Η ηθοποιός Σουζάν Σαλμάν από τη..

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης..Βοήθεια

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης.Ανθρωπιστική Βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας.Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης..

ΠΑΙΔΕΙΑ - Αλλαγές μετά το βατερλώ στην Α’ Λυκείου

Με την οδηγία του υπουργείου Παιδείας αν κάποιος μαθητής σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) έχει βαθμό κάτω από τη βάση, αλλά ο βαθμός του μαθήματος «Φυσικές Επιστήμες» (που προ Σε βελτιώσεις του τρόπου υπολογισμού της βαθμολογίας σε ορισμένα μαθήματα της Α΄ Λυκείου, ώστε να γίνει ευκολότερη η προαγωγή των ..

Ο Γ Σαμαράς Ιησούς σε απίστευτο βίντεο-καρτούν [βίντεο]

Ο Γιώργος Σαμαράς ως Ιησούς Χριστός σε απίστευτο βίντεο-καρτούν που μόλις κυκλοφόρησε [βίντεο] Ο Γιώργος Σαμαράς ως Ιησούς Χριστός σε απίστευτο βίντεο-καρτούν που μόλις κυκλοφόρησε [βίντεο].Eνα ζωντανό, χιουμοριστικό βίντεο ..

3ο Αντάμωμα Κρητών στο σχολείο Ανδρομάχης Πιερίας

3ο Αντάμωμα Κρητών κ' Φίλων στο Δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης Πιερίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας <<ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ>> την..

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ..ολόγυμνη στο Σύνταγμα μετά τη νίκη της Εθνικής

Τήρησε την «υπόσχεσή» της και βγήκε... ολόγυμνη στο Σύνταγμα μετά τη νίκη της Εθνικής!
ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Τήρησε την «υπόσχεσή» της και βγήκε... ολόγυμνη στο Σύνταγμα μετά τη νίκη της Εθνικής! 
Το μοντέλο είχε πει πως σε ..

Σ. Μαυρίδου: αναγκαία η άμεση στήριξη των παραγωγών

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον ΕΛΓΑ για την καταστροφή από το χαλάζι σε καλλιέργειες της περιοχής.Σ. Μαυρίδου: αναγκαία η ...

Οι Έλληνες διεθνείς Ζουν και αναπνέουν για την Κυριακή

Ζουν και αναπνέουν για την Κυριακή.Οι Έλληνες διεθνείς άφησαν πίσω τον θρίαμβο επί της Ακτής και βλέπουν το κυριακάτικο ματς με την Κόστα..

Ενισχύεται ο σχολικός αθλητισμός.Λοβέρδος και Κουκοδήμος ..

Ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος και ο υφ. Παιδείας Κ. Κουκοδήμος ανακοίνωσαν την ενίσχυση των προγραμμάτων.Ενισχύεται ο ..

Η προπονητολογία στα γήπεδα και ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας

Η προπονητολογία στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας. Ποιοί πήγαν πού. Ξεκινάει την άλλη εβδομάδα η μεταγραφική περίοδος στο πανελλήνιο με ..

Ο ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΒΡΥΣΗ – ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPJtHDjN78XqPoLxD9R4MexXR2yXpkDjX2sm9hix2U-I-E3ugUwo1Os9S1RoJWKtGmszkBBSH4jFYm-dUqAuQQrxL02Hpyj995cCoCIS0Gq93eYhgPustxEC9QLW_Wa5Sijs2BYg4s_u8/s1600/19-5-2014+%CE%9C%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9+-+%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CF%8C%CE%B2%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+-+%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1++%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+(2)+2.jpg Κυριακή 29 -6- 2014. Πεζοπορία Όλυμπος. Διαδρομή :Παγίδα- Κλεφτόβρυση – Σπηλιά Γιαγκούλα. Υψόμετρο 1380 μ. Ώρες ...

Φωτιά στη Μαλεσίνα - Σε ύφεση σε Κορινθία και Λάρισα

Σπίτι όπου γύρω του είναι όλα καμένα από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη στην περιοχή Γαλατάκι Κορινθίας ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.Καίει η φωτιά στη Μαλεσίνα - Σε ύφεση σε Κορινθία και Λάρισα.Σε εξέλιξη παραμένει το πύρινο ..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:ΠΑΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΣ ,ΙΤΣΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ;

Μετά τον Καρτσαμπά, τον Νίκου, τον Δαλαμήτρα που έκαναν προσφυγή και έμειναν ελύθεροι.Μετά την αποχώρηση πολλών άλλων απο το φετινό ..

ΓΣ μελών - μετόχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας

Γενική Συνέλευση των μελών - μετόχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.Καλά αποτελέσματα παρά τους κλυδωνισμούς...

Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε. με σάλτσα... ευελιξίας..Προσχέδιο

Προσχέδιο κειμένου συμπερασμάτων.Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε. με σάλτσα ευελιξίας.Δημοσιονομικό σύμφωνο
και σύμφωνο ...

Ευχαριστώ και δώρο μπλούζα από τον Σαμαρά! (vid)

Ευχαριστώ και δώρο μπλούζα από τον Σαμαρά! (vid) Ο μικρός Τζέι δεν θα δει τελικά από κοντά την Εθνική, όμως θα πάρει ένα συμβολικό δώρο από τον Σαμαρά και τους συμπαίκτες του. Η οικογένεια..

Υπό επανεξέταση ο φόρος Ακιινήτων, πετρελαίου, ο ΦΠΑ,

Υπό επανεξέταση ο φόρος Ακινήτων, ο ΦΠΑ, ο φόρος πετρελαίου.Τα πάνω – κάτω από το ΥΠΟΙΚ. Στην επαναξιολόγηση των ....

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρόκειται να συμφωνήσουν αύριο Παρασκευή στη Σύνοδο Κορυφής ότι θα αξιοποιήσουν πλήρως την ευελιξία..