Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ 1.300 γιατροί και ερευνητές


Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Αμοιβές συνολικού ύψους 6,87 εκατ. «ξέχασαν» να δηλώσουν στην εφορία 1.300 ερευνητές και γιατροί. Εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνα ...

Υποχώρησαν στα 8,7 δισ. οι οφειλές του Δημοσίου


Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
ΜΕΙΩΣΗ κατά 990,6 εκατ. ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους το Δεκέμβριο του 2012, σε σχέση με το.....

«Καταλύτης» για τις ευρωαγορές η πολιτική αβεβαιότητα σε Ισπανία ...

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 
Σε αρκετά χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν οι συναλλαγές στις ευρωπαϊκές αγορές, με τις αποδόσεις των ιταλικών και ......

ΣΕΒ: στον Πρωθυπουργό για το κόστος ενέργειας στη βιομηχανία



Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος και εκπρόσωποι των βιομηχανιών που είναι μεγάλοι καταναλωτές ...

Παραμένουν στους δρόμους

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013  
Με τα τρακτέρ στους δρόμους παραμένουν αγρότες σε όλη την ελληνική επικράτεια για όγδοη ημέρα ενώ η κυβέρνηση εξετάζει τα.....

Αντάρτικο πρυτάνεων και φοιτητών για την «Αθηνά»

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Εκρυθμο είναι το κλίμα στα ΑΕΙ και στις τοπικές κοινωνίες εξαιτίας των προωθούμενων, βάσει του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας, συγχωνεύσεων - καταργήσεων τμημάτων και ιδρυμάτων. Χθες, οι πρυτάνεις αποφάσισαν να συγκαλέσουν σύνοδο ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

«Θησαυρός» αποτυπωμάτων η γιάφκα στο Χαλάνδρι- Εν αναμονή ...

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Βρίσκεστε εδώ: Newpost.gr » Ελλάδα » "«Θησαυρός» αποτυπωμάτων η γιάφκα στο Χαλάνδρι- Εν αναμονή των εργαστηριακών ελέγ..." ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΦΚΑ ΚΑΙ Η... ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Ρουπακιώτης: Ανατρίχιασα με τις φωτογραφίες των συλληφθέντων

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Τη φρίκη που του προκάλεσαν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων στο Βελβεντό Κοζάνης, με αφορμή τα σημάδια κακοποίησής τους, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε δηλώσεις του στον Αlpha. “Ανατρίχιασα όταν έβλεπα ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Παυλίνα Νάσιουτζικ: Είμαι περήφανη για τον γιο μου που αγωνίζεται!

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Είναι περήφανη για εκείνον και δηλώνει δημόσια ότι θα τον υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Η μητέρα του 20χρονου Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ έσπασε τη σιωπή της χθες το βράδυ μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha. «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.00 πμ. ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποίηση κτηνοτρόφων και αγροτών της Πιερίας  θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί..

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

 

Το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 06:00μ.μ, στο...

Με πρόστιμα και περιορισμούς κινδυνεύει η S&P από την ...

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Η αγωγή που προτίθεται να υποβάλει το αμερικανικό Δημόσιο σε βάρος της Standard & Poor's απειλεί να φέρει τον οίκο ενώπιον υψηλών προστίμων ή και αυστηρών περιορισμών για το πώς προχωρεί στο εξής σε αξιολόγησεις πιστωτικών προϊόντων. Η αγωγή ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Τέλος στην εξαήμερη ομηρία-νεκρό

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Καλά στην υγεία του είναι το πεντάχρονο αγόρι, το οποίο κρατούσε όμηρο 65χρονος στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών επί έξι ημέρες. Η αστυνομία εισέβαλλε στο καταφύγιο του και σκότωσε το δράστη, απελευθερώνοντας το παιδί. Συγκέντρωση μνήμης ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

Ευρεία σύσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αιγίνιο με τη συμμετοχή και των βουλευτών Παμπιερική απαίτηση για άμεσο σταμάτημα της λειτουργίας των διοδίων


Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 Τοπικά
Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού για το ...

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στηρίζει Δώνη

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Πλήρης στήριξη στον Γιώργο Δώνη παρέχει η ΠΑΟ ΠΑΟΚ. Παρά τη μεγάλη αγωνιστική κρίση, παρά το μεγάλο πρόβλημα Γκαρσία που σχετίζεται και με τον προπονητή, οι παράγοντες είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία ..ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

Μικρό προβάδισμα για τη ΝΔ

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Οριακό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για το MEGA με το κυβερνών κόμμα να συγκεντρώνει ποσοστό 21,1% στην πρόθεση ψήφου έναντι 20,8% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10% και ακολουθεί ..ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

Γιάφκες σφαίρες και καλάσνικοφ

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Πειστήρια που συνδέουν τη δράση των συλληφθέντων για τη δίδυμη ληστεία στο Βελβεντό με την επίθεση στο «Mall» συλλέγει η ΕΛ.ΑΣ. στη γιάφκα του Χαλανδρίου. Αναζητείται και δεύτερο κρησφύγετο. Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή των εργαστηριακών .

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

SOS από τους νησιώτες λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
Χωρίς συμφωνία στις κρίσιμες διατάξεις του νομοσχεδίου τέλειωσε η χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων της...

Στο "μικροσκόπιο" τα ευρήματα - "Φύλλο και φτερό" κάνει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη γιάφκα στο Χαλάνδρι


Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013
"Φύλλο και φτερό" συνεχίζουν να κάνουν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία τα ευρήματα από τη γιάφκα που εντοπίστηκε στα σίδερα Χαλανδρίου, κοντά στο ...