Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εφιαλτικός καλπασμός της ανεργίας: Στο 24,4% τον Ιούνιο

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Έθνος 
Σε νέα επίπεδα-ρεκόρ διαμορφώθηκε η ανεργία τον Ιούνιο, καθώς το ποσοστό της εκτοξεύθηκε στο 24,4%, έναντι 23,5% το Μάιο και 17,2% τον περυσινό Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.216.410 άτομα,

Τον πρώην πρόεδρο της Νεολαίας Συνασπισμού διόρισε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς ηθικές αναστολές αντιγράφει τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος και βολεύει όπου μπορεί τα δικά του ....

Σε δυο δόσεις το επίδομα θέρμανσης


Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Με το νομοσχέδιο για την εξίσωση των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης , την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και το νέο -ηπιότερο- ποινολόγιο για φορολογικές παραβάσεις, «ανοίγει» τη φορολογική μεταρρύθμιση το υπουργείο Οικονομικών. Νωρίτερα από τις 15 Οκτωβρίου, οπότε και αρχίζει..
euro2day

Σήμα κινδύνου για ΕΟΠΥΥ

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

PolisPress 
Σε διυπουργική σύσκεψη εξετάζεται αυτή την ώρα το θέμα του ΕΟΠΥΥ ενώ φόβους ότι έως το τέλος του έτους το έλλειμμα του Οργανισμού θα κυμανθεί από 1,4 έως 1,5 δις ευρώ, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Α. Λυκουρέντζος, ενημερώνοντας την Επιτροπή Κοινωνικών ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 06 09 2012

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Μόνο ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ έμεινε για φάγωμα από τον πολιτικό Γαργαντούα

 
Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012            
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Από όποια πλευρά και να το κοιτάξουμε το πράγμα, ο Αλέξης Τσίπρας μπορούσε να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να θυμηθεί ανενόχλητο την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου.
Είναι γνωστό ότι έχει πια..

Από το Λύκειο Λεπτοκαρυάς στη Βουλή των Εφήβων και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής & Εμπορίου Διονύσης Ζγιάλτος: Ως έφηβοι βουλευτές ψηφίσαμε και νομοσχέδιο για φορολογική δικαιοσύνη και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής!


Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012 Τοπικά
"Οι προτάσεις των εφήβων βουλευτών ας ληφθούν υπ' όψη από τους εκλεγμένους βουλευτές" δήλωσε ο Δήμαρχος Γ. Παπαθανασίου Νομοσχέδιο για ..

Το σύστημα της Εθνικής Ελλάδος

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ 
Δοκίμασε το σύστημα 4-4-2, με τέσσερα χαφ στην ίδια ευθεία. Γκολκίπερ θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό ο Σπυρόπουλος, στόπερ οι Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, δεξί χαφ ο Μανιάτης, αριστερό χαφ ο Φορτούνης, κεντρικά χαφ οι ...

Κλιμάκιο γιατρών από Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ στην ακριτική Γαύδο


 

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
Tweet Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει η Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Πολιτικών Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, διοργανώνει επίσκεψη κλιμακίου γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και λοιπού προσωπικού στη νήσο Γαύδο, την Κυριακή 9 έως την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.  Η επίσκε..

Η Ναταλία χωρίς μακιγιάζ

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Real.gr 
Χαλαρή, ανανεωμένη με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της η Ναταλία Γερμανού φαίνεται ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο twitter μιλούν από μόνες τους.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του μνημονίου

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Newsnow 
Η εκτίμηση ότι θα γίνει δεκτή από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμά των τού Ανθρώπου, η προσφυγή που κατατέθηκε κατά του πρώτου... Μνημονίου από τους δικηγόρους και μηχανικούς, εκφράστηκε χθες από τους υπογράφοντες την προσφυγή κατά της Ελληνικής ...

Η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα Lumia



Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
Antenna
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων, Nokia, σε συνεργασία με τη Microsoft, πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα δύο νέα "έξυπνα κινητά", στην προσπάθειά της να ανταγωνιστεί σθεναρά την Apple, την Samsung και την Google. Οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν, την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, τις νέες συσκ..

Δήλωση Δημάρχου Δίου - Ολύμπου για την απουσία του κατά την επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης στην Πιερία Γ. Παπαθανασίου: Ήρθε ο υπουργός στην Πιερία και τον μόνο που δεν κάλεσαν ήταν ο ...δήμαρχος Δίου-Ολύμπου!

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012 Τοπικά
Σε τηλεφωνική επικοινωνία Θ. Καράογλου με Γ. Παπαθανασίου ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί το Δ. Δίου - Ολύμπου

Ο Γιάννης Σπανός στο μουσικό προαύλιο του Badminton


 

Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
Antenna
Ο Γιάννης Σπανός έρχεται στο μουσικό προαύλιο του Badminton, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, για να μας θυμίσει με την παρουσία του πως ενεργούν επί σκηνής οι μεγάλοι δημιουργοί. Ο Γιάννης Σπανός έχει να μας επιδείξει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες. Μία διαδρομή με κοσμαγάπητα τραγού..

ΑΝ.ΕΛ: Στη δικαιοσύνη η άκυρη συμφωνία συμβιβασμού με τη Siemens


Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
eklogika.gr
«Στις ευνομούμενες πολιτείες ρόλο έχει και η δικαιοσύνη», προειδοποιεί  για την συμφωνία εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens  ενώ συντρέχουν λόγοι ακυρότητάς της, ο τομεάρχης Οικονομίας, βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μαριάς Σε σημερινή του δήλωση αναφέρει ότι «μετά την τοποθέτηση του κοινοβουλ..

Έρχονται 3 δισ. φόροι ακόμη και στα ...χωράφια! Φορο - σοκ στα ακίνητα


Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2012
Μεγάλες επιβαρύνσεις σε 5,6 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και 1 εκατ. επιχειρήσεις θα φέρει...