Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012
Την αδειοδότηση απο την ΕΠΟ για την  διοργάνωση ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, πήρε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ με την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Σύμφωνα με την με αριθ πρωτοκ.4147/22-12-2011 απόφαση της ΕΠΟ χορηγήθηκε η άδεια της αποκλειστικής διεξαγωγής ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ στις ημερομηνίες 10-13 Απριλίου και (ώς εναλλακτικές ημερομηνίες απο 17-20 Απριλίου).
Σύμφωνα δέ με τους ισχύοντες κανονισμούς είναι αντίθετο με τους κανονισμούς κάθε άλλο τουρνουά που διεξάγεται στο ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας αφού δεν έχει αδειοδοτηθεί από την Ε.Π.Σ. Πιερίας και την Ε.Π.Ο.
Σε περίπτωση συμμετοχής αθλητών-προπονητών-διαιτητών σε μη αδειοδοτημένο τουρνουά ιδιωτών θα επιβάλλονται κυρώσεις σύμφωνα με το άρθίμ. 29879/21-9-2010 έγγραφο της Ε.Π.Ο.
Λεπτομέρειες για το τουρνουά το επόμενο διάστημα..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο Γ. ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ... ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας ο Γ. Καπελέρης..Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τί δήλωσε ο Καπελέρης  για την δίωξη που του ασκήθηκε.Εξηγεί το ρόλο του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, τί ακριβώς έχει γίνει.. και ότι δέν υφίσταται καμμία ζημία του δημοσίου.Θα αποδειχθεί όπως είπε ότι δέν χαρίστηκε κανένα πρόστιμο, αλλά έπρεπε να καταγραφεί, αφού η ενημέρωση στο σύστημα γινόταν εκπρόθεσμα.Ισχυρίζεται δέ ότι άν δέν λειτουργούσε έτσι τότε δέν μπορούσε να γίνει η διανομή των πετρελαίων και υπήρχε κίνδυνος να κλείσουν πρατήρια.Επρεπε να ορθολογικοποιηθούν τα πρόστιμα με νομοθετική ρύθμιση..και όχι ότι θα διαγράφονταν..

Οι Τούρκοι παραδέχονται τους εμπρησμούς δασών μας και αναζητούν...άλλοθι!

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Τα όσα γράφονται στον τουρκικό Τύπο για τις δηλώσεις Γιλμάζ σχετικά με τους εμπρησμούς ελληνικών δασών από Τούρκους πράκτορες,είναι ασύλληπτα! Άπαντες παραδέχονται στη Τουρκία και προσπαθούν να...

Ψαξτε αλλού για «Αμερικανάκια» κύριε Νίκο Παπανδρέου

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Η επιστολή του κ. Νίκου Παπανδρέου στον Χρήστο Ράπτη και το iefimerida.gr , αποτελεί κατά την ταπεινή μου άποψη, μνημείο διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων των τελευταίων μηνών, που δικαιολογείται μόνο από την συγγενική σχέση και την αυτονόητη αδελφική αγάπη και ..

Καταγγέλουν την ΕΛΑΣ για ενοχοποίηση διαδηλωτή - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

φωτό αρχείου Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012


Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο από σύλληψη που πραγματοποίησε η Ομάδα ΔΕΛΤΑ στις 29 Ιουνίου, στο οποίο φαίνονται άνδρες της Ομάδας να τοποθετούν σακούλα με μπουκάλια στην..

Πύρινη Κόλαση στην Κέρκυρα - Στις φλόγες τυλίχθηκε επιχείρηση χρωμάτων [βίντεο]

 

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε επιχείρηση πώλησης χρωμάτων, σιδηρικών και ειδών οικοδομής σε κατοικημένη περιοχή στην Κέρκυρα. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 02:30 και μέσα σε ελάχιστα λεπτά επεκτάθηκε σε όλο το κτίριο που ξεπερνούσε τα...

Για μια νέα Εθνική και Ευρωπαϊκή αξιοπιστία

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ  ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Η Ελλάδα, και ολόκληρη  η Ευρώπη, χρειάζονται μια νέα συμφωνία της Νέας Εποχής, που θα εγγυάται μια νέα εθνική και ευρωπαϊκή αξιοπιστία.  Να δουλέψουμε από κοινού για μια νέα συμφιλίωση. Να καλλιεργήσουμε μια νέα νοοτροπία. Να ορίσουμε ξανά με σύγχρονους..

Κατά πλειοψηφία ο ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός στην ειδική συνεδρίαση - Στα 107.405.086,80 ευρώ για το 2012

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012 Τοπικά

H ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων δήμου Κατερίνης συζητήθηκε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην ειδική συνεδρίαση που έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου...

Η επανεμφάνιση του Ρουσόπουλου

 

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012 REPORTER

Στην ετήσια επετειακή έκδοση της αγγλόφωνης εφημερίδας «New Europe», η οποία εκδίδεται στις Βρυξέλλες δημοσιεύεται άρθρο του πρώην Υπουργού Επικρατείας των..

VIDEO: Αναδρομή στα γεγονότα που σημάδεψαν το 2011 μέσω Twitter!

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Η χρονιά, που αφήσαμε πίσω μας, σημαδεύτηκε από σημαντικά γεγονότα, πολιτικές επαναστάσεις...
φυσικές καταστροφές, τεχνολογικές καινοτομίες, ιστορίες...

Δίωξη - βόμβα στον... διώκτη της φοροδιαφυγής - ΒΑΡΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΚΑΤΑ ΚΑΠΕΛΕΡΗ

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120103/engine/assets_LARGE_t_942_43331550_type11484.jpg 
Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012
Με εξοντωτικές ποινές απειλούνται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και η επικεφαλής της Διεύθυνσης Ελέγχου Τελωνείων. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη με την κατηγορία της μη είσπραξης προστίμων για λαθρεμπορία πετρελαίου από ..

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ 3 1 2012 - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Μ. Τεγοπούλου: ανοιχτή επιστολή στους απλήρωτους της «Ελευθεροτυπίας»

Μ. Τεγοπούλου: ανοιχτή επιστολή στυς απλήρωτους της Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012«Ελευθεροτυπίας»

tvxs.gr/node/80836
  
 
Ανοιχτή επιστολή έστειλε χθες Δευτέρα, η Μάνια Τεγοπούλου στους απλήρωτους εργαζόμενους της«Ελευθεροτυπίας», οι οποίοι έχουν κηρύξει νέα απεργία από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου.
Στην επιστολή της, υποστηρίζει ..

Για κακουργηματική απιστία διώκεται ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ. Καπελέρης - Παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012
Αντιμέτωπος με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου βρίσκεται ο Γιάννης Καπελέρης, γενικός γραμματέας Φορολογικών και ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 3 1 2012

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Τραυματίες και συλλήψεις διαδηλωτών Αιματηρή διαδήλωση στη Βάση Ακρωτηρίου

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012
Την εκδήλωση που ξεκίνησε γύρω στις έξι και κράτησε για περισσότερο από τρεις ώρες, οργάνωσε η λεγόμενη Εθνική Αντιαποικιοκρατική Πλατφόρμα.
Λεμεσός: Πέντε τουλάχιστον τραυματίες, αρκετές υλικές ζημιές και τρεις συλλήψεις είναι το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας..

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Πιερικού - Για τον εκτός έδρα αγώνα με το Διαγόρα


Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012 Αθλητισμός
Με δεκαοκτώ η αποστολή της Ρόδου
Με τη χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο με τον τοπικό ..

Αγώνας δρόμου για την κυβέρνηση Παπαδήμου - Υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη και συνάντηση σήμερα με την ηγεσία της ΓΣΕΕ στην ατζέντα του Πρωθυπουργού


Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012
"Ο κίνδυνος για την Ελλάδα δεν έχει ξεπεραστεί και η κυβέρνηση δεν έχει περιθώριο να μεταθέσει για αργότερα τα ζητήματα ..