Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012
 
 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Η εβδομάδα βιώσιμης κινητικότητας μπορεί να πέρασε αλλά ο  Μουσικοχορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος  Καλλιθέας σε συνεργασία με τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Πιερίας και την υποστήριξη της Ποδηλατικής Ομάδας  του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους για το 2012.
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου..... «ποδηλατώντας» ολοταχώς για την καρδιά του φθινοπώρου με καλοκαιρινό φόντο, δεκάδες παιδιά από την Κατερίνη και την Καλλιθέα συγκεντρώθηκαν στην Πίστα Καρτ στην Παραλία Κατερίνης, ύστερα από το κάλεσμα του Συλλόγου, για να συμμετάσχουν σε μία ακόμη πρωτότυπη εκδήλωση δεξιοτεχνίας ποδηλάτου.
 Όλοι οι μικροί ποδηλάτες ήταν γεμάτοι κέφι και ζωντάνια, με όρεξη για ποδήλατο και παιχνίδι.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μπαλάση Γρηγόρη, ιδιοκτήτη της πίστας, τους γονείς που συνόδευσαν κι έτρεξαν μαζί με τα παιδιά, ιδιαίτερα το ξενοδοχείο «Olympus Mediterranean» στο Λιτόχωρο, τη «Ζαχαροπλαστική Τσιμόπουλος» στην Καλλιθέα και το «Extreme Sports» στην Κατερίνη για την ηθική και υλική τους υποστήριξη. 
Ο Σύλλογος ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα τη λειτουργία των τμημάτων Παραδοσιακών χορών, Μοντέρνου χορού, Ζωγραφικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Kick Boxing και Άρσης βαρών, συνεχίζοντας τις ποικίλες δραστηριότητές του.

                                                              Από το Δ.Σ. του Συλλόγου
 
Για τον  Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Καλλιθέας
Μαίρη Παπαμιχαήλ
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: