Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Α. Τσίπρας: O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νέο ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2012
SKAI 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ   
Την ανάγκη ακύρωσης του μνημονίου και αντικατάστασής του με εθνικό σχέδιο για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσιπρας μιλώντας σε εκδήλωση του "Νέου Αγωνιστή". Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ...

Α. Τσίπρας: O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νέο ΠΑΣΟΚ

Την ανάγκη ακύρωσης του μνημονίου και αντικατάστασής του με εθνικό σχέδιο για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσιπρας μιλώντας σε εκδήλωση του "Νέου Αγωνιστή".

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή εκδήλωση, ημέρα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νέο ΠΑΣΟΚ ούτε και θέλει να γίνει, παρόλο που, όπως είπε, η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη αντλούσε από το ιδεολογικό, προγραμματικό και αγωνιστικό απόθεμα της ιστορικής αριστεράς.

Τόνισε ότι η παρουσία του στην εκδήλωση του «Νέου Αγωνιστή», μιας ομάδας στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχει τη σημασία της ισχυρής δέσμευσης, στη συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς που θα κυβερνήσει τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: