Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Με το βλέμμα στη… Δύση - Στο ΕΒΕ Πιερίας σήμερα ο Πρέσβης και ο εμπορικός ακόλουθος της Πορτογαλίας

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/88b72442fc378fc76c587ff81f25e63a_L.jpg 
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012
Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέπτεται σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 11/9/2012) ο Πρέσβης της Πορτογαλίας κ. Joaquim Ferreira Marques συνοδευόμενος..
από τον Οικονομικό και Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας κ. Laurent Armaos , προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα σύσφιξης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων επιχειρήσεων της Πιερίας με την Πορτογαλία .
Ενημερωτικά , υπενθυμίζουμε ότι οι επαφές με τις πρεσβείες ξένων χωρών ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέχρι σήμερα τον τελευταίο χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες συναντήσεις με αντιπροσωπείες των Πρεσβειών : Τσεχίας , Σλοβακίας , Πολωνίας, Ουγγαρίας , Νοτίου Αφρικής , Νορβηγίας , όπως και με συμβούλους της Δ/νσης ΟΕΥ του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διήμερη επίσκεψη του Πρέσβη και του Οικονομικού και Εμπορικού Ακόλουθου της Πορτογαλίας στο νομό μας .
Το πρόγραμμα επίσκεψης
Άφιξη στο Επιμελητήριο Πιερίας στις 6 μ.μ. της Τρίτης 11/9/2012 , όπου θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των δύο επισήμων ανδρών από τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ. . Στη συνέχεια στις 6.15 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και επιχειρηματιών του νομού και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με στόχο τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο πλευρών σε οικονομικό , εμπορικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου ( γ’ όροφος).
Καλούνται οι επιχειρηματίες του νομού μας να συμμετέχουν στις εργασίες της συνάντησης . Η είσοδος είναι ελεύθερη .
Το πρωί της επόμενης μέρας ο κ. Πρέσβης και ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του Επιμελητηρίου θα επισκεφτούν φορείς του νομού και θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της Πιερίας . 
Δημοσιεύτηκε από  ΕΠΤΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: