Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κυνήγι θησαυρού με… ποδήλατο - Από την Ποδηλατική Από-Δραση στις 16 Σεπτεμβρίου

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/ebf516b3655c3caa922e504fb0e978f0_L.jpg 
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012
Το 1ο Ποδηλατικό Κυνήγι του θησαυρού, θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που...
διοργανώνει και φέτος η Ποδηλατική Από-Δραση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας η οποία έχει οριστεί από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.
Η Ποδηλατική Από-Δραση φέτος πρωτοτυπεί απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής προς όλους για το κορυφαίο γεγονός των εκδηλώσεων της. Πρόσκληση, για ένα Κυνήγι Θησαυρού που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.
«Γρίφοι, αινίγματα, γέλιο και καλή διάθεση αποτελούν την εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ποδηλατήσουν εντός του πολεοδομικού ιστού της Κατερίνης αναζητώντας τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου και θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης θα είναι δίπλα τους σε κάθε φάση του παιχνιδιού για να βοηθήσουν τους παίκτες και κυρίως για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, κάτι που αποτελεί πάντα βασική προτεραιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις της.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ποδηλατική Από-Δραση, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ηλεκτρονικά στο podilatikiapodrasi@gmail.com με την ένδειξη «Κυνήγι του Θησαυρού» ή τηλεφωνικά στο 6981448978.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αυστηρά άνω των 18 ετών. Οι διαδρομές θα είναι μικρές οπότε δεν χρειάζεται μεγάλη εμπειρία ή άρτια φυσική κατάσταση.
http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/ebf516b3655c3caa922e504fb0e978f0_L.jpg
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: