Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ο 16χρονος Γιώργος Καλαϊτζής μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ απο την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - φωτορεπορτάζ

Πέμπτη 09 Αυγούστου 2012
Μετά από εισήγηση των προπονητών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ειδικότερα του προπονητή της ομάδος ΝΕΩΝ κ Τσιαμπέρα, αποκτήθηκε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καλαϊτζής από τον ΕΘΝΙΚΟ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.
Ο Γιώργος .....
Καλαϊτζής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ, εντάχθηκε ώς εκπαιδευόμενος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ο μικρότερος στο ρόστερ της ΠΑΕ) και αρχικά θα αγωνιστεί στην ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η κίνηση αυτή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καθώς και άλλες φετινές κινήσεις της, δείχνει ότι η ομάδα, άρχισε να έχει  τα μάτια της στραμμένα στα ταλέντα του νομού μας και θα ακολουθήσει αυτή τη στάση της και σε επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
- Ο Γιώργος Καλαϊτζής ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Βατανιακού από ηλικία 7 ετών και έως σήμερα μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα χέρια του προπονητή του Γ. Μυστακίδη.
- Το 2009 μεταγράφεται στον ΠΙΕΡΙΚΟ, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στα τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ  και ΠΑΙΔΙΚΟ.
- Τη φετινή σεζόν 2011- 2012 αγωνίστηκε βασικός στην αντρική ομάδα (Β κατηγορίας) του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης στις υποδομές στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με συμμετοχή και πρώτη θέση σε δύο μεγάλα τουρνουά του ΑΤΕΡΜΩΝΑ και του ΜΥΤΙΚΑ. - Συνολικά φέτος αγωνίστηκε σε 59 αγώνες.
- Συμμετείχε στη μικτή Πιερίας το 2009, 2010 και φέτος βασικό στέλεχος στην ομάδα ΝΕΩΝ της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ, με συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια
- Όλα τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς σε σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής και σε πάρα πολλά τουρνουά με τις ομάδες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ,  ΠΙΕΡΙΚΟΥ, και ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
- Τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε στόχο σκάουτερς μεγάλων ομάδων σε αγώνες που συμμετείχε, σε μεγάλα τουρνουά και σε αγώνες της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΘΕΣΗ: Είναι αριστεροπόδαρος, με καλή χρήση και το δεξιού ποδιού, δυναμικός, δυνατό σούτ, αγωνίζεται και γνωρίζει καλά τις θέσεις του αριστερού μπάκ, αμυντικού χάφ, σέντερ μπάκ, αλλά και του ακραίου αριστερού επιθετικού που αγωνιζόταν σε μικρότερη. ΦΩΤΟ:
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ  Γ. ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ
 
ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ)
ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
MYTIKAS CUP 2012-ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΟΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ- ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2012 - ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: