Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΡΜΟΔΙΟΙ & ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ - Να χαρώ την Δημοκρατία σου και την Γραφειοκρατία σου Αυτός ο « ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» την έκανε την χώρα « μπάχαλο»

Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2011
Καλά ήμασταν με τον φουκαρά τον « ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»  τουλάχιστον γνωρίζαμε ποιος είναι ο αρμόδιος για κάθε θέμα και σε ποιόν πρέπει να απευθυνθούμε να ζητήσουμε το δίκιο μας .
Απευθύνθηκα στο...

Το πρώτο της φιλικό παιγνίδι θα δώσει το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάββατο 3 Σπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, στο γήπεδο του Ν.Κεραμιδίου, με αντίπαλο την ομάδα της Αγχιάλου της Θεσσαλονίκης

Εκπτώσεις στα πρόστιμα - Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις αλλά και πιο σφιχτές προθεσμίες προβλέπει το νομοσχέδιο

Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2011
Νέες μειώσεις στα πρόστιμα, αυξήσεις στα παράβολα και σφιχτές προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνουν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που κατέθεσε χθες στο νομοσχέδιο για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2 9 2011

Παρασκευή 2 Σεπτέμβριο 2011

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 2 Σεπτέμβριο 2011
Ενδιαφέρουσες όσο και συγκλονιστικές οι δηλώσεις ΜΠΟΥΤΑΡΗ για το γιό του και την Ελλάδα τυπο τρώει τα παιδιά της.. δείτε το βίντεο.. 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ..


Παρασκευή 2 Σεπτέμβριο 2011
Δέν άργησαν να ξεκινήσουν τα όργανα ελέγχου στον πρώην Δήμο Δίου, εξάλλου εμείςπρώτοι απο αυτό το μπλόκ είχαμε γράψει ....(μετά το θέμα βίντεο..)