Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Προφυλακίστηκε ο Στρός Κάν - βίντεο


Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Προφυλακίστηκε ο Στρός Κάν, δείτε το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα που οδήγησε στην απόφαση του δικαστηρίου να μήν δεχτεί την εγγύηση του 1000000,00 Ευρώ και να οδηγηθεί στη φυλακή έως τις επομενες μέρς που θα απαγγελθεί και επισημα η κατηγορία.Δείτε την εικόνα του, δείτε τί παθαίνει ένας πολιτικός άνδρας που δέν μπορεί να χαλιναγωγήσει τις ορέξεις του.

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Μας την έκανε ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ευτυχώς όμως έμεινε για την επιμήκυνση η Πετρούλα και ο Παπακωσταντίνου....

Δευτέρα 16 Μαίου 2011 

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011 

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΚΟΛ 16 5 2011 ΝΕΤ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Οι πολλές ελλείψεις και οι αλλαγές έφεραν την ήττα Πανθρακικός – Πιερικός 3-0 Χωρίς Πέτρου, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιά, Πουλάκο, Γουμάγια, Πορτουλίδη, Λόπεζ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Πολύ καλός ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν άμεσα την εστία του και κράτησε εύκολα το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για συμμετοχή στα...

ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Ό Γέροντας, αφού έκανε πολλές δοκιμές στον εαυτό του, προσπαθώντας να εφαρμόσει ότι γράφουν τα ασκητικά βιβλία καί συμβουλευόμενος έμπειρους Γέροντες, κατέληξε σε ένα τυπικό. Ανάλογα με τίς δυνάμεις, την ηλικία, τον χρόνο πού είχε, τον τόπο που εκανε την άσκηση του, ρύθμιζε καί το τυπικό του. Έλεγε ότι «ό μοναχός πρέπει να μπει σ' ένα μοναχικό τυπικό. Κάθε δέκα χρόνια πρέπει να κάνη αναθεώρηση των δυνάμεων του καί να κανονίσει στον εαυτό του την κατάλληλη άσκηση. Όταν κανείς είναι νέος, έχει περισσότερη ανάγκη από ύπνο καί λιγότερη από ξεκούραση. Όταν γεράσει, του χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση καί λιγότερος ύπνος. Μεγάλη δύναμη έχει ή συνήθεια. Κάτι πού το συνηθίζει ό οργανισμός καί χωρίς να το εχη ανάγκη, όταν έρθει ή ώρα θα...

Ερωτηματικών συνέχεια...

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών
Αγαπητοί φίλοι,
Έμαθα ότι τα «ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ» μου αναρτήθηκαν σε 200 περίπου blogs και σ' αυτά απευθύνομαι σήμερα. Φυσικά δεν περιμένω απάντηση-εκδήλωση ενδιαφέροντος από καμμιά άλλη πλευρά, όπως Κυβέρνηση, Αστυνομία, Βουλευτές κλπ.
Υποθέτω ότι εσείς αντιληφθήκατε τη σοβαρότητα της καταγγελίας μου και γι' αυτό θα...

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Εκατοντάδες αθλητές στον 2ο αγώνα δρόμου «Δίον» 2011 Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΖΓΙΑΛΤΟΥ

Δευτέρα 16 Μαίου 2011
Στη μνήμη του αθλητή Σωτήρη Ζγιάλτου πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 15 Μαΐου 2011, ο δεύτερος αγώνας δρόμου «Δίον», που διοργανώθηκε από τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο δρομέων Πιερίας «Ζευς» με συνδιοργανωτή τον δήμο Δίου-Ολύμπου.
Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν εκατοντάδες περιπατητές και ...

Την Τρίτη 17 Μαΐου , στις 10.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Θέμα: «Προοπτικές της ελαιοκαλλιέργειας στην Πιερία»

 

Δευτέρα 16 Μαίου 2011 
Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 17   Μαΐου  2011,  στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της..