Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Παντως αυτός ο πολύπαθος τόπος δέν θα ησυχάσει ποτέ.Πού βρίσκονται πάντα οι επιτήδειοι.. πώς καταφέρνουν και κοροιδεύουν τον κοσμάκη και του αποσπούν την ψήφο και μας κυβερνούν   είναι να απορεί κανείς..Τώρα θα μου πείτε μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.. εδώ ο Μπερλουσκόνι τόχει ξεφτιλίσει το πράγμα.. όχι τώρα μόνο, αλλά και παλιότερα, αλλά οι Ιταλοί τον ψηφίζουν.Τί μαζοχισμός θεέ μου.
Στα δικά μας, τρέχει ο Γιώργος να δανειστεί να συμαζέψει τα ασυμμάζευτα.. και τα συντροφάκια του παλιότερα αλλά και τα τελευταία χρόνια δέν "χόρταιναν" απο καρέκλα.
Οι άλλοι πάλι του καταλληλότερου είχαν τέτοιο στομάχι  σάν "του αχόρταγου βρέ αδελφέ μου".
Υστερα βρίσκονται και κάποιοι ρομαντικοί, κάποιοι αιθεροβάμονες, κάποιοι που οι πονηροί τους λένε γραφικούς.Οι γραφικοί όμως λένε αλήθειες και ξέρετε οι αλήθειες πονάνε, αλλά και πολεμιούνται.
Ομως χρόνο σύν το χρόνο το ξεβράκωμα γίνεται πραγματικότητα και οι "βασιλείς" μένουν γυμνοί και εκεί τα πάντα φαίνονται..
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.... ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.. ΜΕΡΟΣ Β..

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Και εγώ που έλεγα ότι δέν μου ξέφευγε τίποτε στο Δήμο Δίου.. για να είμαι όμως και λίγο μετριοπαθής όντως δέν μου ξέφευγαν...Υποπτευόμουνα το μέγεθος της οικονομικής αναρχίας...Ηξερα ότι για άρτον και θεάματα έρρεε πολύ χρήμα.. αλλά ήλθε και η επιβεβαίωση..
Απο κύκλους της νύν Δημαρχίας μας είπαν ότι για διαφήμιση ο Δήμος Δίου ξόδεψε πολύ χρήμα... για γλυκά επίσης το ίδιο, κάπου 40000 Ευρώ..
Επίσης μας είπαν ότι για ένα κατάστημα στην Κονταριώτισσα πήραν απόφαση και ενέκριναν και εισέπραξε 60000 Ευρώ.. τί πουλούσε ρε παιδιά μπριγιάντι; για να το ψάξουμε λίγο το πράγμα.. Τί κάνεις Παπαθανάση; μόνο γκρινιάζεις... για ψάξε ποιοί τα εισέπραξαν.. πώς τα εισέπραξαν...
Α ρε Γιαλτουρίδης που σας χρειάζεται.. αλλά για τα ανεπίσημα όχι τα επισημα....
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους 73-69

29/01/2011 olymposgr

Η επιστροφή στις νίκες έφερε και την επιστροφή στα χαμόγελα στον μπασκετικό κόσμο της Πιερίας, αφού η επικράτηση του Πιερικού Αρχελάου, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, επί της ΑΕΚ Άργους με 73-69 έδωσε ταυτόχρονα και μια ....

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15.00

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Αγροτικός Αστέρας logo.png
- Αύριο στις 15:00, κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας αφού ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη σφράγιση των εισιτηρίων λόγω χρέους στην Εφορεία και απο ότι σήμερα μάθαμε... θα συνεχίσει για πολύ έτσι ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
- Νωρίτερα στις 12.00 η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα αντιμετωπίσει την αντιστοιχη του Αστέρα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΙ.. ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.. ΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ;

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Πόσο πίσω μπορεί να είμαστε σάν λαός..εκεί που παίρναμε χρήματα για τη λιμνη Κορώνεια (25 εκατομύρια παρακαλώ) απο την Ευρωπαική Ενωση.. τώρα κομμένα .....και πρόσιτμο απο πάνω εκατό χιλιάδως Ευρώ το μήνα...γιατί  οι φωστήρες μας απορρόφησαν μόνο 4 εκατομύρια Ευρώ...τα οποία βέβαια   δέν πήγαν ποτέ για αποκατάσταση της λίμνης.. αλλά πήγαν βόλτα αλλού.. πού πήγαν; ρωτήστε τον Ψωμιάδη.. αυτός τα ξέρει όλα.. και αυτοί οι δημοσιοκάφροι των Αθηνών κανένας δέν έχει "κάκκαλα" να τον στριμώξει να τον ρωτήσει.. να μας πεί τί έγινε;όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.. βρέ λαμόγια της δημοσιογραφίας για ρωτήστε τον.. ποιός ήταν υπέυθυνος εκτέλεσης του έργου;Γιατί τα 4 εκατομύρια δέν πήγαν για την λίμνη.. που πήγαν τα λεφτά; γιατί δέν τον ρωτάτε τί φοβάστε.. μήν τυχόν και σας πάρει αμπάριζα και χάσετε την τηλεθέαση, γιατί πουλάει ο άνθρωπος με όλα τα σκηνικά που κατά καιρούς; κάνει;
Αντε βρέ ξυπνήστε.. ως πότε ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει την ανικανότητα του κάθε Ψωμίαδη.. ως πότε ο ελληνικός λαός θα ψηφίζει με "τηλεοπτικά" κριτήρια; ύστερα μας φταίει το ΔΝΤ;
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ...


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Πληροφορίες που δέν χωρούν αμφισβήτηση λένε, ότι ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου τηλεφώνησε σε "άτομο" προερχόμενο απο τον Δήμο Δίου, που γνωρίζει καλά τα όσα χρωστά ο πρώην Δήμος Δίου, για να διασταυρώσει άν υπάρχει οφειλή ύψους 120.00 Ευρώ σε προμηθευτή του Δήμου.Και βέβαια η απάντηση ήταν θετική και ο Δήμαρχος Παπαθανασίου τραβούσε τα μαλλιά του ποπυ δέν έχει..., αφού κανείς δέν τον είχε ενημερώσει γι αυτό.Μάλιστα απο το περιβάλλον του πρώην Δημάρχου Παπαχρήστου δόθηκε στο νέο Δήμαρχο λίστα με ονόματα ανθρώπων που είναι να "λαμβάνουν".Αν αναρωτιέστε που πάει το χρέος στον πρώην Δήμο Δίου.. να σας πούμε ότι σύμφωνα με τα όσα λένε αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν άκρες, ξεπερνά τα 7 εκατομύρια Ευρώ..ναί ... ναί 7 και βάλε... 
Εμ τί νομίζετε... οι δημόσιες σχέσεις.. το επικοινωνιακό προφίλ... και ο πολιτισμός (βλέπε μουσεία του Λούβρου και βάλε) κοστίζουν πολύ.. και τώρα άντε τρεχάτε ποδαράκαι μου να μήν σας...χ....... ο ....κ.......μ..
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ και στα πέναλτυ 2-1

 
Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Για την 14 αγωνιστική του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε το Σάββατο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με αντίπαλο τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
Το αποτέλεσμα του παιγνιδιού , ήταν 1-1 και στα πέναλτυ νικήτρια ήταν η γηπεδούχος ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκόρ 2-1.Απο τον αγώνα αυτό η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πήρε ένα βαθμό και η μάδα του ΑΣΤΕΡΑ 2 βαθμούς.
ο ΑΓΩΝΑΣ:
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε κυριολεκτικά στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έχασε (για άλλη μία φορά ) σωρεία ευκαιριών να καθαρίσει το παιγνίδι.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες, δύο με τον ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ και μία με τον ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ.Στον αντίποδα η τοπική ομάδα έχασε πέναλτυ που απέκρουσε ο Τσιλιγγερίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιγνίδι χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, εκτός απο την μοναδική φάση που πορηγήθηκε στο σκόρ  (1-0) στο 10 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.
Απο εκεί και πέρα οι παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανέβασαν την απόδοσή τους, έπαιξαν πιό σωστά και ισοφάρισαν το παιγνίδι  (1-1) με ένα καταπληκτικό γκόλ με σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Στα πέντε τελευταία λεπτά η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του, αλλά σε μία φάση ο Δαλαμήτρας, σε μία ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά ο Τόσκας απέτυχαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.
Ετσι το παιγνίδι έληξε 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτυ δύο παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασαν ταπέναλτυ και έτσι η ομάδα του Αστέρα πήρε τον ένα επι πλέον βαθμό αφού πέτυχε δύο πέναλτυ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): Τσιλεγγερίδης, Τόσκας, Χατζηδίμπας Β, Καλαιτζής, Μαυρόπουλος, Καρτσαμπάς, Τσοπουζίδης, Πουλικίδης, Δαλαμήτρας, Μπαλαχάτζε, Συμεωνίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζίνοβιτς, Οικονόμου, Παπαθανασίου.
η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα
 Οι δύο ομάδες μαζί

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/