Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΛΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ, ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ - ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ

 

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011
Αντί για ευχές για καλή χρονιά και καλύτερο το 2011, αρχίσαμε με γκρίνιες και δικαιλογημένα...
Ξεκινήσαμε να γράφουμε για το παλιό γκαράζ του Δήμου Κατερίνης, στην αρχή με χαρά και ελπίδα ότι θα γίνει πάρκο (δείτε το παλιό άρθρο εδώ ) , μετά απο λίγο καιρό διαπιστώσαμε αργοπορίες (δείτε το άρθρο εδώ!!) .. ,στη συνέχεια λίγο καιρό πρίν τις Δημοτικές εκλογές διαπιστώσαμε ότι τίποτε δέν γίνεται (δείτε το άρθρο εδώ::)..
- Και όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και σήμερα, η γειτονιά αυτή του ΒΑΤΑΝ ζεί μέσα στα λασπόνερα, στα κουνούπια, στις δυσοσμίες..Η δέ Α Πάροδος Δημοκρίτου για όποιον πέρασε με το αυτοκίνητό του, διαπιστώνει ότι ένας χαλικόδρομος είναι καλύτερος,αφού κυριαρχούν τα λιμνάζοντα νερά και οι βρωμιές.
Σήμερα 1 Γενάρη του νέου έτους 2011, επειδή το κακό παράγινε, έστω και  άν στενοχωρώ κάποιους φίλους μου στον Δήμο, αποφάσισα να μήν σταματήσω να το φωνάζω και να μεταφέρω τις αντιδράσεις των κατοίκων.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, στο εγκαταλειμένο κτίρο του γκαράζ του Δήμου, (που σημειωτέον είναι ορθάνοικτο) , έχουν εγκατασταθεί μονίμως διάφοροι τύποι, που αρχικά η γειτονιά νόμιζε ότι ήταν άστεγοι, έλα όμως που δέν είναι άστεγοι, αλλά άρρωστοι χρήστες ναρκωτικών που συνωστίζονται μέσα εκεί.
Και βέβαια τα νέα τα μεταφέρουν στους μεγάλους οι πιτσιρικάδες, που παίζουν εκέι στην άμμο του αύλειου χώρου του γκαράζ..
Πολλές φορές, έχει έλθει η αστυνομία βράδυ αλλά και ημέρα.. και απο ότι πληροφορηθήκαμε έδιωξε κάποια παιδιά χρήστες που ήταν εκεί μέσα.. αλλά φτάνει αυτό; ο Δήμος ποιά μέριμνα παίρνει;
Εκτός του ότι ο αύλειος χώρος του γκαράζ είναι πηγή και εστία μόλυνσης με απόνερα και λάσπες το ίδιο και η Α Πάροδος Δημοκρίτου, έχουμε τώρα και το κτίριο που έχει γίνει εστία και χώρος εναπόθεσης όλων των υλικών που χρησιμοποιούν τα παιδιά θύματα της μάστιγας των ναρκωτικών.
Και τί θα γίνει κύριοι; Θα παίζουν τα παιδιά της γιετονιάς και θα βλέπουν στην ψύχρα πως μπαίνουν μέσα στο κτίριο για χρήση ναρκομανείς;
και μετά οι πιτσιρικάδες απο περιέργεια θα περιεργάζονται τον χώρο και θα βλέπουν τα σύνεργα;
Καιρός είναι να κάνετε κάτι.. η γειτονιά έκανε το χρεός της,.. ειδοποίησε την αστυνομία πολλές φορές.,, τώρα καιρός είναι να κάνει το χρέος του και ο Δήμος Κατερίνης, να φτιάξει επιτέλους το πάρκο, να γκρεμίσει αυτό το κτίριο έκτρωμα και ώς τότε; να το κλειδώσει και να μήν επιτρέψει να γίνεται στέκι ναρκομανών.
"Κάτοικοι της γειτονιάς"
ακολουθούν υπογραφές
Για του λόγου του αληθές, 1η Ιανουαρίου του 2011 σήμερα,με ηλιο και καλό καιρό και δείτε τις φωτογραφίες και το ερασιτεχνικό βιντεάκι που ακολουθεί:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
- οι λάσπες και τα νερά μόνιμο φαινόμενο εδώ!!
- Α ΠΑΡΟΔΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.. ΑΥΤΟΣΧΕΙΔΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ...ΣΥΝΕΡΓΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ.. ΚΛΕΙΔΙΑ.. ΛΟΥΚΕΤΑ.. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ