Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

O Σισέ, το Σκοτσέζικο κιλτ, Ο «Τρωικανικός πόλεμος» και οι ημιυπαίθριοι…Είμαστε σε διαρκή αναστάτωση…. ΒΙΝΤΕΟ

Επί... Θέσεις Πολιτική / Οικονομία 17/02/2011

Ο Υφ. Εσωτερικών κ. Ντόλιοςsise_me_fousta ήρθε ως «πυροσβέστης» ύστερα από την εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους που μας αναστάτωσε… Ναι δεν είναι δυνατόν να λέμε μονίμως άλλα, να εννοούμε άλλα και να πράττουμε άλλα. Πόσα πια να αντέξει ο έρμος ο  «κοσιμάκης» . Και επιτέλους δεν είναι κακό να υπάρχει λίγη συνεννόηση σε κυβερνητικό επίπεδο ύστερα ειδικά από την γκάφα των Τρωικανών που ούτε λίγο ούτε πολύ έδειξαν στον λαό ποιος είναι το αφεντικό ή τουλάχιστον τις «αγαθές» τους προθέσεις! Το θέμα όμως είναι ότι με τούτα και με τάλλα ό «κοσιμάκης» τάχει πάρει στο κρανίο όπως ο Σισέ .....
όταν βάζει γκολ, θα βάλει και τη φούστα του , θα παραταχθεί μπροστά στη βουλή και θα κάνει όπως οι σκοτσέζοι ποδοσφαιριστές με τα κίλτ σε εκείνη την περίφημη διαφήμιση αν θυμάστε καλά….  Για να μη λέω και ότι να 'ναι όμως το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και νομίζουν οι προηγούμενοι ότι είναι άμοιροι ευθυνών….
Υ.Γ : Καλά δεν είναι ανάγκη να ψάχνουμε από αύριο όλοι για κιλτ απλά ένα συνειρμό έκανα με την επικαιρότητα της εβδομάδας…..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: