Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πιερικός - Με συνεχή βροχή η χθεσινή προπόνηση

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κάτω από μία εκνευριστική ψιλή βροχή έγινε χθες η προπόνηση του Πιερικού στα δύο βοηθητικά γήπεδα.
Η προπόνηση ξεκίνησε με το ζέσταμα που εκτός των άλλων περιλάμβανε και ταχύτητες. Στη..... συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε τις ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο και το άλλο με το συνεργάτη
 του κ. Σταύρο Ζουγγουρίδη.
Όλες τις παραπάνω ασκήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού τις εκτέλεσαν με ζωντάνια, πάθος και αγωνιστικότητα.
Ακολούθησε ένα οικογενειακό διπλό στο οποίο φάνηκε η μεγάλη διάθεση των ποδοσφαιριστών για την καλύτερη προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια με την ομώνυμη τοπική ομάδα.
Τα παιχνίδια Πιερικού – Βέροιας στην Κατερίνη ή τη Βέροια πάντοτε ήταν ενδιαφέροντα και αμφίρροπα και αυτή αναμένεται να είναι η εξέλιξη και αυτού του παιχνιδιού.
Ατομικό ο Μαρτσέλο Πέντα
Μπορεί ο Μαρτσέλο Πέντα να προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί κανονικά με τους συμπαίκτες του, δεν έγινε όμως τα ίδιο και στη χθεσινή προπόνηση.
Ο Πέντα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται πολύ δύσκολο έως αδύνατο να είναι παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Βέροια.
Θα είναι ευχής έργο ο Πέντα να είναι παρών στο επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα γίνει στην Κατερίνη, και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας.
Μοναδικός απών ο Γουσούλης που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που του έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: