Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Έφυγε» ο Μίλτος Σπυριδόπουλος

Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2011 
«Έφυγε» ο Μίλτος Σπυριδόπουλος
Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Κατερίνης, ο απροσδόκητος χαμός του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Μίλτου Σπυριδόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, τα ...ξημερώματα της Κυριακής.
Συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς, παραβρέθηκαν χθες το πρωί στην εξόδιο ακολουθία η οποία τελέστηκε στον Ι. Ναό της Αγίας Άννας Κατερίνης αποχαιρετώντας για τελευταία φορά τον αντιδήμαρχο Κατερίνης.
Ο Μίλτος Σπυριδόπουλος γεννήθηκε το 1955, στις 3 Ιανουαρίου και είχε πλούσια πολιτική δράση. Υπήρξε μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την ίδρυση του ΛΑΟΣ του οποίου ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος στο νομό μας. Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση των Εθνικών Εκλογών, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου σε σταυρούς.
Ο Μιλτιάδης Σπυριδόπουλος, υπήρξε εκ των στενών συνεργατών του δημάρχου Σάββα Χιονίδη, με τον συνδυασμό του οποίου εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2002. Το 2006 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τους «Πολίτες σε Δράση» και από την 1/1/2007 και για δύο χρόνια, ορίστηκε αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Από το 2008 ανέλαβε πρόεδρος της νεοσύστατης τότε Κατασκευαστικής Εταιρείας του Δήμου η οποία προέκυψε μετά τη συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με τον Δήμο Ελαφίνας.
Επανεξελέγη για Τρίτη φορά δημοτικός σύμβουλος τον Νοέμβρη του 2010 και από την 1/1/2011 ορίστηκε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
Πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: