Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τα πουλιά

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
Πολλά (ψαρόνια) εναντίον ενός (ατσαλένιου πουλιού). Ισως ενοχλήθηκαν από τον θορυβώθη «εχθρό». Ισως επιχείρησαν µια επιτόπου αυτοψία τού..

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 4-1- ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ



Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2010
Ανετα παρά του ότι έχανε με 0-1 οι ΝΕΟΙ του Πιερικού κάρδισαν το αντίστοιχο συγκρότημα του ΔΙΑΓΟΡΑ με σκόρ 4-1, με τρία γκόλ του Στέλιου Νϊκου και ένα του Αλέξανδρου Σεχολάρι.

Δεν τα κατάφερε...Πιερικός-Διαγόρας 0-0

Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2010
katerinisport.gr, 
για τη 10η αγωνιστική της Football League
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφήκας (Ανατ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαφόλιας, Πολυχρονίδης (Ανατ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λόπεζ, Γιάννης Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς, Χατζής,
Πουρτουλίδης-Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος, Γκούτμαν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Το φίλμ του αγώνα:

Αηδόνης: Κοινωνική ένταξη εντός και μέσω του Αθλητισμού (19/11/2010)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010


Με στόχο την Εθνική Αθλητική Συνείδηση
Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης, Χρήστος Αηδόνης, συμμετείχε χτες, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στις εργασίες, του Συμβουλίου Υπουργών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες, με βασικό θέμα «την Κοινωνική ένταξη εντός και μέσω του Αθλητισμού». Ο κ. Αηδόνης κατά την τοποθέτησή του, στο Συμβούλιο Υπουργών, τόνισε τα ακόλουθα:..

Στις 12.00 η ώρα η ομάδα ΝΕΩΝ του Πιερικού αγωνίζεται με την αντίστοιχη ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ, στο γήπεδο του Βατανικού, ενώ στις 15.00 η ώρα το μεγάλο πιαγνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Διαμαντόπουλος: Στον Πιερικό δε περισσεύει κανείς – έχω τη διάθεση να βρεθώ με τους οργανωμένους


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αποκλειστική συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα Dion News έδωσε ο τεχνικός του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος, μιλώντας τόσο για την τρέχουσα επικαιρότητα όσο και για τις παλαιές του δηλώσεις που τον στοχοποίησαν σε μερίδα του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. “Δε μου αρέσει να αυτοανακηρύσσομαι μεσσίας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο...

Πιερικός Αρχέλαος – Ίκαροι Σερρών 83 – 81

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Την μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου με 83-81 επί των Ικάρων Σερρών, την πέτυχε ο υπέροχος κόσμου του πιερικού μπάσκετ που από νωρίς κατέκλυσε το γυμναστήριο της Κατερίνης, δείχνοντας έτσι την ...