Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

K.Δημόπουλος: Ο μόνος που με στήριξε ήταν ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος - ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Ευτυχία Χρυσικού   
Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010

 
Ο μόνος που με στήριξε ήταν ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Ο Κουκοδήμος έδινε υποψηφίους στον Τσιφοδήμο και ο Νομάρχης '' πετούσε '' χαρταετό δήλωσε σήμερα στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Νομού Πιερίας και στην εκπομπή '' πολιτικό βαρόμετρο'' ο Κώστας Δημόπουλος.
Ο κ. Δημόπουλος...

Θ. Παπαγεωργίου : Μια πρώτη προσέγγιση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Πιερία

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 

Οι εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκαν σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πολιτικό περιβάλλον. Όλοι αναγνωρίζουν το γενικότερο δυσχερές πολιτικό κλίμα για την κυβέρνηση το οποίο διαμορφώθηκε από τα αναγκαία μεν αλλά δύσκολα μέτρα που έλαβε για να ...

ο "ΑΝΕ. ", ο Ανέστης Παναγιωτίδης... αρχίζει να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο στην ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
Διαμάντια του ποδοσφαίρου υπήρχαν διαχρονικά και υπάρχουν και σήμερα στην Πιερία.Παιδιά μεγαλωμένα στα τμήματα υποδομών που με όρεξη και δουλειά προσπαθούν στην άναδειξη ταλέντων.Τέτοιες ακαδημίες είχε και έχει και ο Βατανιακός, που για πολλά χρόνια παρήγαγε ταλέντα.Ταλέντα που ο Πιερικός έχει υποχρέωση να τα έχει στις τάξεις του.Απο πέρισυ και φέτος κάτι έγινε και πολλές "μπαλόφατσες" τις ενέταξε στο δυναμικό του.Αρκεί να μήν τα αφήσει να φύγουν απο τα χέρια του.
Ποδοσφαιρικό διαμάντι που εγώ γνωρίζω απο μικρό, είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Ανέστης Παναγιωτίδης γεννημένος το 1993. Ο "Ανέ" όπως τον αποκαλούσαν απο μικρό στις ακαδημίες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ή αλλιώς "μίστερ γκόλ¨.
Φέτος ώριμος,αυθεντικό ταλέντο, άρχισε να ξεδιπλώνει τις αρετές του στο γήπεδο και να σκοράρει ασταμάτητα με την ομάδα της ΝΕΩΝ.Χαίρομαι... και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει εποχή στο Πιερικό Ποδόσφαιρο..
ο θείος......

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ - Ο ΓΚΜΟΧ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Αποχή, λευκά και δημοκρατική νομιμότητα"

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
Τελείωσαν λοιπόν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Σωστότερο θα ήταν να μιλήσουμε για «εκλογή» περιφερειαρχών, δημάρχων και των αντίστοιχων συμβουλίων (σύμφωνα με τον «Καλλικράτη»). Από χθες το βράδυ άρχισαν – και φυσικά θα ..

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ



Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου ο Γ. ΠαπαθανασίουΠρώτος αιρετός Περιφερειάρχης της Κεντ. Μακεδονίας αναδείχθηκε χθες ο νυν Νομάρχης Θεσ/νίκης Παν. Ψωμιάδης με ποσοστό 52,79%Μετά την εκλογή του ...

Ηττημένος της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης ο Άνθιμος

anthimos123Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
Όπως προκύπτει από αποτέλεσμα, η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, ήταν ουσιαστικά μεταξύ Άνθιμου και Μπουτάρη και ανέδειξε νικητή τον Μπουτάρη.
Η ευθεία ανάμειξη στις..

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:
Εκλέγονται οι:

Εκλογική περιφέρεια Αν. Ολύμπου
Μυλωνέρος Δημήτριος
Χατζής Αντώνιος
Στύλος Αθανάσιος
Νούλα Σοφία
Βρακαρίδης ...

Ιωνικός-Πιερικός 2-1 - μεγάλη η νίκη για την ομάδα ΝΕΩΝ (ΝΕΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-3)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
(2' Ντε Φαρία φάουλ, 88' αυτ Γιαζιτζόγλου - 39' Γιαζιτζόγλου φάουλ)
Δε στέφθηκε με επιτυχία το ντεπούτο του Σταύρου Διαμαντόπουλου στον πάγκο του Πιερικού, καθώς οι Κατερινιώτες ...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΛΙΓΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΨΥΘΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΡΟΝΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΚΑΙ "ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
του Δημήτρη Καλαιτζή.
Είχαμε πολλές φορές δηλώσει ότι μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της πρώτης Κυριακής, μετά την πρωτιά του Γιώργο Παπαθανασίου και η πρόκριση στην δεύτερη Κυριακή με αντιπάλους τον Γιώργο Παπαθανασίου και τον Κώστα Δημόπουλο, η στάση των ψηφοφόρων του δημοκρατικού χώρου θα ήταν στάση συνείδησης, στάση ζωής και όχι ...

Τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα Πιερίας για τις Περιφερειακές εκλογές

alt 
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 
Εγγεγραμμένοι: 129.812
Ψήφισαν: 60.831
Συμμετοχή: 46.86%
Άκυρα: 1.889
Λευκά: 1.968
Έγκυρα: 56.974
Παναγιώτης Ψωμιάδης: 53.87%
Μάρκος Μπόλαρης: 46.13%

Τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα στον Δήμο Δίου - Ολύμπου


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010  

Εγγεγραμμένοι: 26.901
Ψήφισαν: 16.438
Συμμετοχή: 61.11%
Άκυρα: 517
Λευκά: 499

Γιώργος Παπαθανασίου: 54.75%
Κώστας Δημόπουλος: 45.25%

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 
Φίλες και φίλοι!
Τελείωσε και ο β' γύρος των αυτοδιοκητικών εκλογών και οι πάντες μπορούν να πάρουν τα μηνύματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ούτως ή άλλως τα αποτελέσματα πρέπει να γίνουν σεβαστά από όλους.
Σε ό,τι αφορά λοιπόν την δική μας περιοχή, συγχαρητήρια στον κ.Παπαθανασίου....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 15 11 2010

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 

ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Σοφία Μαυρίδου: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλο το λαό της Πιερίας

mauridou
 
«Το δημόσιο ευχαριστώ ανήκει στο λαό της Πιερίας γιατί αυτός έκρινε την επόμενη μέρα», δήλωσε χθες η αντιπεριφερειάρχης, πλέον, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Σε δήλωσή της, νωρίς χθες το βράδυ κι αφού τα αποτελέσματα έδειχναν ότι η επικράτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη επί του Μάρκου ...

Γιώργος Παπαθανασίου: Να πορευτούμε όλοι μαζί

1
 
Δήλωση του νικητή των εκλογών στο δήμο Δίου -Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου:
«Οι εκλογές τελείωσαν. Παρά την πολεμική και τη λάσπη που αντιμετώπισα στην προεκλογική περίοδο, οι πολίτες εμπιστεύτηκαν εμένα και το συνδυασμό μου για ..

Νίκες για Βατανιακό και Σβορώνο, ήττες για Λεπτοκαρυά και Εθνικό Διπρόσωπος ο γηπεδούχος Βατανιακός - Α.Σ Πεντάβρυσου 2-0

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010  
Έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό Βατανιακό, είδαν οι φίλαθλοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η πολύ καλή ομάδα του αου ημιχρόνου, αυτή που πέτυχε τα δύο γκολ και δημιούργησε πολλές άλλες ευκαιρίες δεν υπήρχε στο β΄ ημίχρονο. Ο Βατανιακός του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πρόσφερε θέαμα και γενικά άρεσε πάρα πολύ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι δεν είδαν τίποτε από αυτά του ...

Κάλεσμα συστράτευσης για την αλλαγή της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010  
Οι πολίτες ζήτησαν να συνεχιστεί η πορεία της χώρας και ψήφισαν πολιτική σταθερότητα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά το αποτέλεσμα του β' γύρου των εκλογών, απευθύνοντας πρόσκληση προς τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου να συμπράξουν από κοινού όλοι μαζί για να λυθούν τα...

Μαυρίδου στην περιφέρεια, Παπαθανασίου στο δήμο Δίου-Ολύμπου

mauridou-papathanasiou
Σοφία Μαυρίδου για αντιπεριφερειάρχη Πιερίας (με ποσοστό 53,87%) και Γιώργο Παπαθανασίου για δήμαρχο Δίου-Ολύμπου (με ποσοστό 54,75%) έβγαλαν χθες οι επαναληπτικές κάλπες στο νομό.
Έτσι, η Ν.Δ τα πήρε...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα 15 ΝΟεμβρίου 2010 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΝίκοςΛάππας επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ" ευχαριστεί όλα τα μέλη του συνδυασμού για τον καλό αγώνα που έδωσαν!
Επ' ευκαιρία μάλιστα των προσωπικών του γενεθλίων τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου καλεί όλα τα στελέχη του συνδυασμού στο "ΝΕΡΟΜΥΛΟ" στο Λιτόχωρο στις 8 μ.μ. για να ευχαριστήσει όλους και όλες κι από κοντά και να χαράξουν μαζί νέα δυναμική πορεία!