Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δυναμικά στον αγώνα ο Νίκος Σουλτανίδης

- Σε έναν από τους πιο δραστήριους του συνδυασμού του Βαγγέλη Λαγδάρη εξελίσσεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σουλτανίδης.
- Καθημερινά πραγματοποιεί ..

Νίκος Μηλιώτης: «Ο Δήμος δανείζεται συνεχώς για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Αυτό έκανε και η Έλλαδα και κατέληξε να είναι υπό επιτήρηση»

 
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Στο Μοσχοπόταμο τη Λαγόραχη και το Μελιάδι μίλησε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, βρισκόμενος κοντά στους συντοπίτες του. Στις ομιλίες του αναφέρθηκε σε ...

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την τύχη του Κάμπινγκ του ΕΟΤ στη Σκοτίνα και του Ξενία Πλαταμώνα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Θανάσης Παπαγεωργίου: Κύριε Υπουργέ, στην Πιερία και ειδικότερα στην περιοχή της Σκοτίνας και του Πλαταμώνα, δίπλα δηλαδή στο ιστορικό κάστρο του Πλαταμώνα, στις υπώρειες του μυθικού και ιστορικού βουνού, σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της χώρας μας και για μια περιοχή, η οποία αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους ...

Από τη Ν. Έφεσο ξεκίνησαν οι ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010  
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας

 
Από τη Νέα Έφεσο ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας το πρόγραμμα ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα.
Παρά την έντονη βροχόπτωση και τις κακές καιρικές συνθήκες η προγραμματισμένη "ανοιχτή" ομιλία μετατράπηκε εντέλει σε "κλειστή", ενώ δεν ήταν λίγος ...

Ομαδική προσφυγή στον Εισαγγελέα για τον ΧΥΤΑ Κατερίνης

26.10.10
Image 
Επικίνδυνα τοξικά υγρά τα οποία διαρρέουν ανεξέλεγκτα από τις δεξαμενές του ΧΥΤΑ Κατερίνης
Σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, στις 10:00 το πρωί, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας ...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010  

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΓΙΑΛΑΜΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

 
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 
Την Κυριακή 24-10-2010 στον αγώνα των  τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΠ μεταξύ Κορινού και ΠΙΕΡΙΚΟΥ, σε μία ατυχή φάση με παίκτη του Πιερικού, τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Κορινού Θωμάς Γιαλαμίδης, ένα εξαίρετο παιδί που είναι φίλος με πολλά παιδιά του Πιερικού.Αρχικά τα παιδιά συγκλονίστηκαν πιστεύοντας ότι υπήρχε σοβαρός τραυματισμός, ευτυχώς και  μετά απο επαφή του εφόρου του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Δημήτρη Καλαιτζή υπήρξε ενημέρωση ότι είναι καλά.
Ετσι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο έφορος του τμήματος και ο προπονητής Γιάννης Μυστακίδης, στέλνουν ολόθερμες ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο Θωμά και γρήγορη επάνωδο στους αγωνιστικούς χώρους.
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 
και στις 11.25 δέχτηκα δύο απειλητικά τηλεφωνήματα  με απόκρυψη απο δύο άγνωστους, οι οποίοι μου διεμήνυσαν ότι "άν δέν σταματήσω να γράφω εναντίον του Δήμου, θα βρεθώ στο Νοσοκομείο με σπασμένα τα χέρια". Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά δέν το περίμενα.Δέν ξέρω ποιού ιδέα ήταν,ποιός έβαλε και ποιούς, δέν θα βγάλω συμπεράσματα, επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω να αποτανθώ αρμοδίως στη δικαιοσύνη και να ξέρουν ότι θα τους βρώ ποιοί δειλοόι κρύβονται απο πίσω...Αλλά αυτού του είδους τις μεθόδους τις καταδικάζω και όπως τους είπα και στο τηλέφωνο, τους το δηλώνω και απο το blog μου ότι δέν με φοβίζουν και άς έχουν υπόψιν τους ότι δέν είμαι απο εκείνους που μασάω τα λόγια μου... και όποιο λαμόγιο είχε την ιδέα να βάλει ανθρώπους να με απειλήσουν θα βρεθεί και θα λογοδοτήσει..
Αχρείοι όποιοι και άν κρύβεστε απο πίσω.. ελάτε να μου τα πείτε αυτά πρόσωπο με πρόσωπο....
Αν έχετε κότσια ελάτε να με απειλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο...
Αν χάνετε τα κουτάλια κάποιοι.....δέν νοείται να αντιδράτε με τέτοιους ντραμπούκικες μεθόδους.. δέν γνωρίζω ποιοί τελικά.. ή ποιός μεμονωμένα έκανε αυτή την κίνηση.. όποιος και άν είναι.. του δηλώνω ότι δέν φοβάμαι....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 26 10 2010

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
του Δημήτρη Καλαϊτζή
Ως Δημότης του Δήμου Δίου, ώς δικαιούχος και  ιδιοκτήτης εξ αδιαιρέτου γής στο περίφημο 458 κληροτεμάχιο, κατέθεσα ενώπιον του Δήμου Δϊου τις με αριθ πρωτοκόλλου 9147/27-9-2010 και με αριθ. πρωτοκόλλου 10271/22-10-2010 αιτήσεις δυνάμει των οποίων ζητώ απάντηση – βεβαίωση στα εξής ζητήματα:
α) εάν στην πραγματικότητα η έκταση του υπ αριθ. 458 τεμαχίου καλλιεργείται εδώ και χρόνια και συνεπώς έχει αλλάξει (όχι στον τύπο) η χρήση γής και β) εάν ο Δήμος μας έχει προβεί στην κατασκευή αρδευτικού έργου στην περιοχή αυτή του 458.
Τις αιτήσεις αυτές κατέθεσε για λογαριασμό μου ο θείος μου Νικόλαος Καλαϊτζής.
Παρά του ότι είναι ενυπόγραφες αιτήσεις, δημότη του Δήμου, δικαιούχου στο 458, ο Δήμαρχος όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει απάντηση, αλλά προτάσσοντας τα προσωπικά του αισθήματα εναντίον εμού του αιτούντα, «δήλωσε ενώπιον τριών ατόμων με περισσό θράσος και προσβλητικά εναντίον μου, ότι με αυτόν τον δικηγόρο δεν δίνω βεβαίωση».
- Ποιός έδωσε το δικαιωμα στον κάθε δήμαρχο να αρνείται απάντηση σε αίτημα δημότη, λόγω προσωπικής εμπάθειας και παραβλέποντας ότι αυτό το θέμα αφορά εκατοντάδες οικογένειες του δήμου μας;
Στην άρνηση αυτή του Δημάρχου Γρηγόρη Παπαχρήστου απέστειλα σήμερα 26-10-2010 εξώδικο προς τον Δήμο και τον ίδιο και τους καλώ να απαντήσουν στις προαναφερόμενες αιτήσεις μου, θεωρώ δέ πολύ πιθανόν μετά την εξώδικο να απαντήσει ή να επιμηκύνει το χρόνο απάντησης στα όρια που προβλέπει η νομοθεσία, μόνο που με την εξώδικό μου δηλώνω ότι πρέπει να απαντήσει, αφού το θέμα επείγει.
Εκείνο όμως που είναι καταδικαστέο  και που προέχει,  είναι η άρνηση απάντησης στις αιτήσεις μου που αφορούν ζήτημα που αποτελεί πρόβλημα χιλιάδων συνδημοτών μας στο 458  και οι οποίοι περιμένουν λύση στο πρόβλημά τους, για να γίνει πράξη η αλλαγή χρήσης και απρόσκοπτοι να μπορούν αν καλλιεργούν τα χωράφια τους και δεν γίνεται, επειδή κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι προσδοκούν ψήφους συγγενών τους που αντιτίθενται σε αυτό το ζήτημα , να θεωρούν τσιφλίκι τους το Δήμο και να αρνούνται να απαντήσουν σε αιτήσεις οιουδήποτε Δημότη.
Εγώ δέν ενήργησα για θέμα που αφορά αποκλειστικά εμένα, αλλά για πρόβλημα που ζητά λύση και αφορά εκατοντάδες οικογένειες του Δήμου μας, δικαιούχους του 458, οι οποίοι δέν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα χωράφια τους και καθημερινά ταλαιπωρούνται  απο επεμβάσεις αστυνομίας, δασαρχείου κλπ.
Είναι αυτοί οι κύριοι του Δήμου μας, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, που αρνούνται να πάρουν θέση και να μήν έχουν σε ομηρία εκατοντάδες οικογένειες του Δήμου μας.
Είναι αυτοί οι κύριοι του Δήμου μας, οι οποίοι θα ζητήσουν και την ψήφο των δημοτών μας, οι περισσότεροι ώς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο συνδυασμό του κ Παπαθανασίου, και ο δήμαρχός μας ώς υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης που κατά την προσφιλή του τακτική αποφεύγει κάθε τί που καίει και θα έχει επίπτωση στην πολιτική του καριέρα.
Καταγγέλω τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για τη στάση τους αυτοί και τους αφήνω στην κρίση των συνδημοτών μας που περιμένουν λύση στο μεγάλο αυτό θέμα..
Καλώ δέ όλους τους υποψηφίους στους άλλους συνδυασμούς να πάρουν θέση στο θέμα αυτό....
Επιφυλασσόμενοις να επανέλθω αργότερα κλείνω για σήμερα
Παρακάτω ακολουθούν οι δύο αιτήσεις μου με το ακριβές περιεχόμενό  τους και η εξώδικός μου...για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το ιστορικό΄του προβλήματος που υφίσταται στο 458 κληροτεμάχιο...