Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού



Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 
Με αιχμή το ΜνημόνιοΣτο στόχαστρο του πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά μπήκαν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά σε ομιλία του, με αφορμή τη...

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.......

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 
Μπήκα στο φιλικό μπλόκ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και είδα αυτή τη φωτογραφία...αλήθεια.. πόσο καλό θα ήταν ...άν τα χαμόγελα ήταν αληθινά;
Ετσι για να χαρούμε και λίγο... ότι κάτι για κάποιους άλλαξε...

Ο ΧΑΡΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - 6 10 2010

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Ο Χάρης Μπαμπούκης, σε μία απο τις σπάνιες και λίγες συνεντεύξεις του στην Ελληνική τηλεόραση, μίλησε για όλα στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΑ.Απλός, κατανοπητός, μίλησε για την αξιοπιστία της Ελλάδος, για τις επενδύσεις και για όλα τα τρέχοντα πολιτικά θέματα... 

7.750.000 ευρώ για το Πολιτιστικό Κέντρο

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Η χρηματοδότησή του Πολιτιστικού Κέντρου θα γίνει από το ΕΣΠΑ στο 100%, ενώ αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του 2010, να ξεκινήσει την Άνοιξη του 2011 και να λειτουργήσει στα μέσα του 2013!
Τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ενός..

"Γεγονός, οι πρώτες επενδύσεις", δήλωσε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες Η Ελλάδα γίνεται ξανά αξιόπιστη

 
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Η Ελλάδα αποκτά ξανά αξιοπιστία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Ασίας.
Συμπλήρωσε πως αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τα πρώτα επενδυτικά βήματα στη χώρα είναι γεγονός, αναφερόμενος στην ..

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

skitso
Συγγνώμη! Ο διοικητής της Ντόυτσε Μπανκ βράβευσε τον πρωθυπουργό...

Όλοι οι εσείς που σχεδιάσατε το μέλλον αυτού του τόπου, ελάτε να πάμε παρέα με αυτοκίνητο στο παράπλευρο οδικό δίκτυο

maumar_plak 

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Αγαπητοί συμπολίτες,
Σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου στις ιδιωτικές εταιρίες, θεωρητικά, οι πολίτες και...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 6 10 2010

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ και ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ καλεί Παπαχρήστου στην ΑΘήνα

 
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Ούτε και σήμερα δέν θάχουμε ανακοίνωση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία.Η αγωνία στο κατακόρυφο μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα.Θόδωρος Παυλίδης και οι υπόλοιποι, αλλά ιδιαίτερα ο Παπαχρήστου σε νευρική κρίση. Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες.Αργεί το ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ.Μόνο που εμείς είχαμε πεί ότι (διαβάστε εδώ!!) οι καθυστερήσεις δέν οφείλονται αποκλειστικά στην αδράνεια του κόμματος, αλλά και στα τείχη που στήνουν και δυσλειτουργίες που δημιουργούν κατά τόπους στελέχη του.
Ετσι φτάσαμε  έως σημερα, 10 μέρες πρίν την επίσημη κατάθεση των συνδυασμών στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ και δέν έχει ανακοινωθεί τίποτε.
Σύμφωνα δέ με ασφαλείς πληροφορίες ΠΑΣΟΚ και ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ  καλεί Παπαχρήστου στην Αθήνα για διευκρινήσεις και για οριστικό κλείσιμο της υποψηφιότητάς του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα ο Παπαχρήστου θα βρίσκεται στην Αθήνα.Τώρα άν αναρωτηθεί κανείς γιατί θα πρέπει να πάει στην Αθήνα, έχει την λογική εξήγησή του μετά απο όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα.Το ραντεβού κλείστηκε μετά απο παρέμβαση "υπουργού".
Οπως και νάχει, να κλείσει η υποψηφιότητα να τελειώνετε.. κουράσατε τον κόσμο...