Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πιερικός - Ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση»

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στον απόηχο της ήττας του Πιερικού από τον Παναιτωλικό μόνο καλά λόγια ακούγονται από τον κόσμο του. Στάθηκαν περισσότερο στην πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Παναιτωλικό και όχι στην άδικη ήττα.
Θέμα συζήτησης και κύριο στοιχείο αναφοράς ήταν ότι ο Πιερικός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά από ατυχία ίσως δεν...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - το Σάββατο ο δέυτερος αγώνας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο γήπεδο ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με αντίπαλο την ομάδα των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ, για το πρωτάθλημα των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Στο παιγνίδι αυτό αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλαθλοι (κυρίως γονείς παιδιών), που θα στηρίξουν τα παιδιά για να πετύχουν την δεύτερη κατά σειρά νίκη, σε έναν δύσκολο αγωνα, με μία ομάδα αρκετά δυναμική.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ... Ο ΘΕΣΜΟΣ.. ΟΧΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
του Δημήτρη Καλαϊτζή 
-Η διογκωμένη, η "αλόκοτη", προβληματική,συγκεντρωτική δομή του σημερινού κράτους, η αδιαφάνεια,τα φαινόμενα κατασπατάλησης, δημιούργησαν έντονα ελλείματα  στον παραγωγικό ιστό και πλούτο της Χώρας..

Η φορολογία και τα προσωπικά δεδομένα. Β' Το φακέλωμα επιστρέφει βελτιωμένο

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Οι παλιότεροι θα θυμούνται τους αλήστου μνήμης Φακέλους Κοινωνικών Φρονημάτων. Για όσους όχι, σημειώνουμε ότι ήταν ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους. Φάκελοι που συντάσσονταν από αστυνομικούς και τηρούνταν στην Αστυνομία ( τμήματα Ασφαλείας συνήθως) και περιείχαν όλα τα ...

Φοροκαταιγίδα για επιχειρήσεις - νοικοκυριά


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Αρνητικός o ρυθμός ανάπτυξης
Ελλειμμα 7%
Τον επόμενο μήνα η απόφαση  για αυξήσεις  στο ΦΠΑ

Κατατέθηκε χθες στην Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2011. Ο νέος Προϋπολογισμός στοχεύει σε δημοσιονομικό έλλειμμα 7% του ΑΕΠ στο τέλος του 2011, ενώ προβλέπει ότι ο ρυθμός...

Κάλεσμα Αγώνα ενάντια στα διόδια

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Image
Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους πολίτες..

Είναι δυνατόν; Τα πρωινά τηλεφωνήματα για το θέμα του αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ οδηγούν στο συμπέρασμα: "Εκτός ο Γρηγόρης, λόγω Μουτάφη". Ποιες φαίνεται να είναι οι επιλογές από τις οποίες θα υπάρξει η ανακοίνωση σήμερα...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://politispierias.blogspot.com/

- Δύσκολη δουλειά η τηλεφωνική επικοινωνία με... ξενυχτισμένα στελέχη...
- Όμως και απαραίτητη, για να βγει το ρεπορτάζ...
- Σχετικά με το "δακτυλίδι" του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη για την Πιερία...
- Στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη.
- Σήμερα το πρωί λοιπόν οι πληροφορίες μιλούν για την εξής κατάσταση:
- "Ο Γρηγόρης μάλλον μένει εκτός χρίσματος, λόγω της ξεκάθαρης στήριξης που παρέχουν τα στελέχη του στον Γιώργο Παπαθανασίου".
- "Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν αυτή του Τάκη Μουτάφη, που θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου και απέναντι στον επίσημο κομματικό υποψήφιο, τον Νίκο Λάππα".
- "Αν δεν προβεί σε συμβιβαστικές κινήσεις, θα μείνει εκτός".
- "Εντάξει, αυτό το καταλάβαμε. Αν δεν είναι ο Γρηγόρης, τι "παίζει" στη θέση του;" ρώτησε ο Πολίτης τους συνομιλητές του.
- "Είτε γυναίκα, είτε Πόντιος" ήταν η απάντηση που λάβαμε.
- "Διονυσία Τσίρου και Θόδωρος Παυλίδης;" 
- "Και Νίκος Τσακιρίδης, ως υπερβατική επιλογή. Ίσως και άλλη γυναίκα" είπε κάποιος...
- "Φαβορί πλέον είναι η Διονυσία και ο Θόδωρος, αλλά μην αποκλείεις και την έκπληξη. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ αρεσκόμαστε σε εκπλήξεις στο παρά 1'..." μας είπαν τα στελέχη πρώτης γραμμής, με τα οποία μιλήσαμε...

ΥΓ. Η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες. Σε λίγο περισσότερα...  

ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΟΚΤΩ (8) ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ.....

http://2.bp.blogspot.com/_9bCEWXSm1IY/TEfEGAmQ1zI/AAAAAAAATwE/mzJwWNbF9d8/s1600/moro-se+xoufta.jpg 

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΑΝΔΡΩΝ                 
[ Πα.Συ.Α. ]

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00042 ] - [ 2010.10.03 15:00 ]
ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΟΚΤΩ (8) ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΥΒΟ ή ΜΗΘΥΜΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..

ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
- Και άλλο γερό χαρτί στην φαρέτρα του Νικου Λάππα απο τον Δήμο Δίου. Ο Νίκος Στρίμπας, ο γνωστός σε όλους, πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του συνδυασμού Δίον Πρώτος Δήμος του Γρηγόρη Παπαχρήστου, στον αγώνα για την μάχη του σταυρού και της νίκης.. ο Νίκος ξέρει να μάχετε.. ο Νίκος δέν παρατάει ποτέ τις προσπάθειες και τους αγώνες..και δέν υποκύπτει σε κελαηδίσματα....
- Μαζί του και ο Σάκης Τσιμήτρης, νύν δημοτικός σύμβουλος, πάντα αγωνιστής της δημοκρατικής παράταξης, πειθαρχημένος και σταθερός, μακρυά απο τις σειρήνες της παραπληροφόρησης θα δώσει τη δική του μάχη και εκείνος στην Βροντού και γενικότερα σε ολόκηρο το Δήμο..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 5 10 2010

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ο "ΛΑΛΙΩΤΗΣ" - ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Εχω συναντήσει, εχω γνωρίσει πολλούς επίμονους, ανθεκτικούς,ακούραστους.. αλλά αυτός ο "Λαλιώτης" (Κώστα Σαμαράς) δέν παίζεται με τίποτε.. Οπου και να πάς θα τον βρείς παντού..συνεχώς επαφές με ψηφοφόρους.. συνεχώς ραντεβού.. στην πρώτη γραμμή του συνδυασμού του Νίκου Λάππα.. απο τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ.. μου θυμίζει τη δουλειά που έκανε στον Καποδιστριακό Δήμο Δϊου όταν ξεκίνησε ο συνδυασμός του Γρηγόρη Παπαχρήστου.. και άς το ξεχνούν πολλοί... επειδή θεωρούσαν ότι δέν έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες, αλλά έπρεπε να πάρει "ειδική άδεια"... Τώρα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Νίκο Λάππα.
Δέν είναι τυχαίο εξάλλου το παρατσούκλι Λαλιώτης.. κάτι ήξεραν αυτοί που του το κόλλησαν.. πηγή ενέργειας και προτάσεων...

Αποθέωση υποκρισίας

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 

Γράφει ο Γ.Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ giorgis@massavetas.gr
Αν κάποιος καπνίζει στο παραδοσιακό καφενείο της κυρίας Λίτσας στη γειτονιά και αρνηθεί να δώσει τα στοιχεία του στο όργανο της δημοτικής αστυνομίας που θα κάνει έλεγχο, συλλαμβάνεται, του ..

Έλλειμμα 7% προβλέπει ο προϋπολογισμός για το 2011 Πάνω οι φόροι, κάτω οι δαπάνες

 
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Κατατέθηκε χθες στην Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2011. Ο νέος Προϋπολογισμός στοχεύει σε δημοσιονομικό έλλειμμα 7% του ΑΕΠ στο τέλος του 2011 -έναντι του υψηλότερου 7,6% που προβλέπει το Μνημόνιο- και προβλέπει ότι ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης θα παραμείνει αρνητικός το 2011 και θα υποχωρήσει κατά ...

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

Καλύτερες μέρες από το 2012 υπόσχεται ο Γ. Παπανδρέου.
Κουράγιο αδέλφια. Το χειμώνα ετούτο, άμα τον ....
πηδήσουμε (που λέει κι ο Νιόνιος), έχουμε ελπίδες να ζήσουμε και να τις χαρούμε...

Με τη βροχή, βροχή οι καταγγελίες!

kapnisma
 

Πουρνό-πουρνό χθες, πάνω από 60 Κατερινιώτες κάλεσαν το «1142» για να καταγγείλουν θεριακλήδες καπνιστές, που επιμένουν να αψηφούν το νόμο.
Η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, πάντως, περιορίζεται ακόμη σε συστάσεις προς τους παραβάτες του νόμου περί καπνοαπαγόρευσης, καθώς..

Κατασκευές στα… τυφλά

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομίων κατασκευάστηκαν το 2010 από το Δήμο Κατερίνης, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως επαίρεται η διοίκηση, αλλά από ότι φαίνεται με όχι τόσο φιλικό σχεδιασμό (και κυρίως σύννομο) για ..