Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010 - Πολιτεία

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
GKAZON_1
Κατατσουρουφλίστηκε, κατακάηκε το καημένο το γκαζόν στην κεντρική πλατεία!
Έτοιμο το πήραμε...

Στου υπουργού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! - Κανένα (ουσιαστικό) ενδιαφέρον από πλευράς υπουργείου για την πρόσληψη ακτινολόγου στο ΙΚΑ Κατερίνης

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
 Η ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων του ΙΚΑ συνεχίζεται στην Κατερίνη, αφού εδώ και περίπου δυο χρόνια το ακτινολογικό δεν λειτουργεί, λόγω έλλειψης ακτινολόγου. Μέχρι και στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και ..

ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ 3-3-Έχασε την ευκαιρία… ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010Έχασε την ευκαιρία…
ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ, 3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ).Τη χρυσή ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη δεδομένη συμμετοχή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης από τον Σεπτέμβριο, έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Άγιαξ στην ..

Για το μέλλον 15 οργανισμών συζήτησε χθες η Διυπουργική Και νέες συγχωνεύσεις

 

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
Τη σύσταση Εθνικού Οργανισμού Εργασίας από τη συγχώνευση του ΟΑΕΔ με τον ΟΕΚ, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, χθες, η Διυπουργική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό τον ...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΥΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Τσιτλακίδη. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστούν τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ