Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Χρήστος Σάλτας : "Θα διεκδικήσω το χρίσμα της Ν.Δ για τον δήμο Δίου Ολύμπου"


Τετάρτη 09 Ιουνίου 2010
Οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι πιστεύω οι σημαντικότερες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Και είναι οι σημαντικότερες γιατί με την ψήφιση του Καλλικράτη και τις επερχόμενες διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες γίνονται μέσα σε ένα ιδιαίτερα οξυμένο ..

Σχεδιάζεται αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου

Τετάρτη 09 Ιούνιος 2010  
Αναστολή της εφαρμογής εγκυκλίου, ζήτησε ο βουλευτής, αλλά ….
Την πρόθεση του υπουργείου να προχωρήσει σε αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου που αφορά τις μετακλήσεις αλλοδαπών εργατών, αναφέρει η ..

Στις Βρυξέλλες ο Νομάρχης Πιερίας

84TH_PLENARY
Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, συμμετέχει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.
Στη συνεδρίαση για ...

Σήμερα και αύριο η κατάθεση υποψηφιοτήτων

NDΓια την εκλογή των μελών της ΝΟΔΕ Πιερίας και των Συνέδρων
Από τη ΝΟΔΕ Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις υποψηφιότητας για μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. υποβάλλονται στην αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε. εγγράφως και επί αποδείξει, από σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου και ...

ΑΚΗΣ: ΔΙΩΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΠΕΙΣΤΗΚΕ» * ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΗΘΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ» Εκτός ΠΑΣΟΚ για τις off shore

Καταβεβλημένος, σκιά του παλιού του εαυτού, με ένα μελανό σημείο κάτω από το αριστερό του μάτι, πέρασε χθες την πόρτα της εξόδου του ΠΑΣΟΚ ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του κυβερνώντος κόμματος για....

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ - το ρεπορταζ απο τη συγκέντρωση στη Λεπτοκαρυά στην "κινηση των πολιτών"

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010

Tο ρεπορτάζ απο το φιλικό blog  ΛΕΥΤΕΡΙΑ που έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση.


ΠΑΡΩΝ Ο "ΛΑΛΙΩΤΗΣ"



Ο "Λαλιώτης" ( Κώστας Σαμαράς ) δήλωσε παρών για τον νέο δήμο Δίου - Ολύμπου χθες στη Λεπτοκαρυά. Στη φωτογραφία με τον Άρη Νίκα, τον Δημήτρη Μυλωνέρο και τον κ. Μακρή.

Χθες το βράδυ στη Λεπτοκαρυά


Κουκιώτης, Λάππας, Σαμαράς, Μακρής χθες το βράδυ στη Λεπτοκαρυά στη συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία νέου δημοτικού σχήματος για τον δήμο Δίου - Ολύμπου.

 ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ



Πολλές οι παρουσίες χθες στη Λεπτοκαρυά

Πολλές οι παρουσίες χθες στη Λεπτοκαρυά για τη συγκρότηση του νέου δημοτικού σχήματος για τον δήμο Δίου - Ολύμπου. Στη φωτογραφία, μεταξύ άλλων, οι κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι Λιτοχώρου Όλγα Ζωγράφου και Σταμέλα Φούντου, καθώς και ο πρόεδρος των οικοδόμων Λιτοχώρου κ. Μανουσάκης.

"ΠΑΡΩΝ" ΚΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Το "παρών" για τη δημιουργία του νέου δημοτικού σχήματος για τον δήμο Δίου - Ολύμπου έδωσε κι ο "καπετάνιος" (Κώστας Πουρνάρας) χθες στη Λεπτοκαρυά που τον βλέπουμε εδώ με δύο στελέχη εκ των επικεφαλής της κίνησης, τον Νίκο τον Λάππα και τον Χρήστο τον Κρανιώτη.

Τους πρόλαβαν πρίν δώσουν τέλος στη ζωή τους



facebook2Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να προλάβει την αυτοκτονία έξι εφήβων, εντοπίζοντας τους στο διαδίκτυο να εκφράζουν σε άλλους χρήστες την απελπισμένη επιθυμία τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έφηβοι πάσχουν από ψυχολογικά ...

Δήλωση Κώστα Δημητριάδη για υποψηφιότητα στο νέο Δήμο Δίου - Ολύμπου "Μόνο με το χρίσμα υποψήφιος Δήμαρχος"


08.06.2010 Τοπικά

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, μόνο και εφόσον λάβει τη στήριξη της ΝΔ, στο νέο Δήμο Δίου - Ολύμπου εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην Διοικητής του ΨΝΠΟ κ. Κώστας Δημητριάδης.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κατέβει ως αντάρτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι όσον αφορά την υποψηφιότητά του δεν υπάρχει θέμα κωλύματος.
Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
"Ο τρόπος με τον οποία..

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010

http://lefteria.blogspot.com/
Πάνω από 70 στελέχη του ΠΑΣΟΚ Νότιας Πιερίας έδωσαν το παρών χθες το βράδυ στη Λεπτοκαρυά στη συνέλευση που οργανώθηκε για τη συγκρότηση του νέου δημοτικού συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη δημαρχία του νέου καλλικρατικού δήμου
Δίου - Ολύμπου. Η χθεσινή δυναμική δημόσια συγκέντρωση τόσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο "Αφροδίτη" δείχνει ότι έχει προηγηθεί σοβαρή προεργασία για την προετοιμασία του νέου συνδυασμού.
 Πρόεδρος της συνέλευσης ήταν ο
γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανατολικού Ολύμπου Δημήτρης Μωλωνέρος και η έναρξη των ομιλιών έγινε από τον διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιο Φαρμάκη και ακολούθησαν ο Γιάννης Μυλωνέρος, ο Νίκος Λάππας, ο Βαγγέλης

Κουκιώτης, ο Κώστας Σαμαράς, ο πρόεδρος των οικοδομών Λιτοχώρου κ. Μανουσάκης, και ο Βαγγέλης Μαυρομάτης κ.α.
Στις ομιλίες τονίσθηκε ότι ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένα πανίσχυρος δημοτικός συνδυασμός ενεργών πολιτών με νέα άφθαρτα και ικανά πρόσωπα που θα τραβήξουν μπροστά, για να προσφέρουν προοπτική και όραμα για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον στους δημότες του νέου δήμου. Δεν χρειάζονται αυτοχρισθέντες "σωτήρες", ο κόσμος έχει κουρασθεί από όλα αυτά ειπώθηκε στη συγκέντρωση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2012 στην Πιερία - Στα γήπεδα του Δήμου Δίου η τελική φάση των αγώνων

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Σύμφωνα με πρόσφατη ενημερωτική επιστολή του Δ/ντή Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΟ κ. Γιάννη Ντζούφρα προς το  Δήμαρχο Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστο, τα γήπεδα του Δήμου Δίου έχουν προεπιλεγεί να συμμετέχουν στην Υποψηφιότητα ανάληψης διοργάνωσης Τελικής Φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ - Η αναέωση παίρνει σάρκα και οστά - μεγάλη συγκέντρωση χτές στη Λεπτοκαρυά

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Το κύμμα της ανενέωσης στην τοπική Αυτοδιοίκηση εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο χτές στην μεγάλη συγκέντρωση στελεχών στη Λεπτοκαρυά.
Εκεί συγκεντρώθηκαν αυτοδιοικητικά στελέχη απο όλες τις περιοχές του Νέου Δήμου ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ. Στελέχη που έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει μία "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" που προέρχεται απο τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.Το θετικό είναι οτι για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν στελέχη απο ολόκληρο το Δήμο, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνδυασμό με αφετηρία το χώρο του ΠΑΣΟΚ, συνδυασμός που δέν θα στηρίζεται σε "αυτόκλητους σωτήρες" αλλά στην ευρεία συμμετοχή πολλών, απο τους οποίους θα προκύψει ο "επικεφαλής" αλλά και ολόκληρος ο συνδυασμός και πάντα βέβαι στα πλαίσια των διαδικασιών που θα θέσει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
Ολοι δήλωσαν και υποσ΄χεθηκαν τη στράτευσή τους ώς απλοί στρατιώτες, αλλά και ώς μπροστάρηδες, οπως είπε στην ομιλία του και ο Κώστας Σαμαράς..
Ολοι όσοι μίλησαν δεσμεύτηκαν ότι θα είναι στο πλευρό του οποιουδήποτε τεθεί επικεφαλής και δέν θα συμμετάσχουν σε σχηματισμούς διασπαστικούς, ενάντια στις επιλογές της παράταξης.
Συμφωνήθκε δέ ότι θα ακολουθήσουν τις διαδικασίες του κόμματος, αλλά όμως θα θέσουν στους δημότες και στους συμμετέχοντες σ αυτή την κίνηση ,ένα "πλαίσιο" αρχών που σύντομα θα δημοσιοποιηθεί.
ΚΡΑΧΤΗΣ

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
Η επιτήρηση από τους κοινοτικούς και το ΔΝΤ έχει τα αρνητικά της αλλά θεωρώ ότι τα θετικά είναι περισσότερα. Και δεν κάνω καλαμπούρι.
***
Επιπλέον θα ήταν ...

Στα μέσα Ιουνίου οριστικοποιούνται οι διατάξεις του νέου Ασφαλιστικού Μείωση έως 30% στις συντάξεις

 


08.06.2010
Στα μέσα Ιουνίου, παρουσία εκπροσώπων της τρόικας, αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι 
διατάξεις του νέου Ασφαλιστικού. Εντός της εβδομάδας θα γίνουν κρίσιμες συνομιλίες ανάμεσα στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της τρόικας, όπου και θα "κλειδώσουν" οι αλλαγές.
Όπως επισημαίνεται σε ...

Υποψήφιοι με ή χωρίς …άγνοια κινδύνου

BASIKO
Όποιος δηλώνει ελαφρά τη καρδία, ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος, μάλλον έχει άγνοια κινδύνου, δηλώνει στην «Π» απερχόμενος δήμαρχος. Από ότι φαίνεται όμως, υποστηρικτές της συγκεκριμένης φιλοσοφίας, δεν είναι οι περισσότεροι εν ενεργεία δήμαρχοι του νομού οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, έχουν καταλήξει για το πού θα τους βρει η επομένη των εκλογών ή καλύτερα η προεκλογική περίοδος. Μέχρι σήμερα, έξι από τους δεκατρείς εν ενεργεία δημάρχους, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον υποψηφιότητας (είτε ως δήμαρχοι, είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι), δύο δηλώνουν ότι...

"Βουλιάζουν" οι επιχειρήσεις

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
"Βουλιάζουν"
οι επιχειρήσεις
Χειρότερες ημέρες για το επόμενο εξάμηνο βλέπει η πλειονότητα των επιχειρήσεων
Το χειρότερο κλίμα του τελευταίου οκταμήνου, για τις βορειοελλαδικές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία, αποτυπώνει ο δείκτης Northern Greece Business Index 500, το Μάιο. Επιπλέον, ολοένα και δυσχεραίνει η κατάσταση στο μέτωπο της απασχόλησης, αφού το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα προχωρήσει σε απολύσεις τον...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 8 6 2010

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

ΚΡΑΧΤΗΣ

 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ.

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Κατατέθηκε η έφεση της ΠΑΕ Πιερικός κατά, της απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκε ο φάκελος των "μελανολεύκων" για συμμετοχή στη Super League, επειδή ο νυν τεχνικός ...της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος δε διαθέτει δίπλωμα UEFA-Pro. Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ....

Τι αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο, τι θα προβλέπει η εγκύκλιος της Επιτροπής - MEΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ PASOK GR - Δεν προχωράει η πρόταση για παραιτήσεις όσων βουλευτών θα είναι υποψήφιοι

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010


 
Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τελικά η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μέσω του pasok.gr. Την απόφαση αυτή πήρε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασής του το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα λήξει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ενώ η επιλογή για τις περιφέρειες και τις 10-15 μεγάλες ....