Σάββατο 17 Απριλίου 2010

STOP στη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

BASIKO_1
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για τους κατηγορουμένους στη «Δίκη της πετούνιας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. Με την απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έβαλε «ταφόπλακα» στην προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και των εφημερίδων του νομού.
Κατηγορούμενοι ήταν οι εκδότες τριών ημερησίων εφημερίδων της Πιερίας και ο διευθυντής της μίας, για «εξύβριση δια του τύπου κατ' εξακολούθηση και....

Με το δεξί ξεκίνησαν οι μιΚτές ομάδες της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ JUNIORS και ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-4-2010

Για το πρωτάθλημα Ενώσεων αγωνίστηκαν οι μικτές της ΕΠΣ Πιερίας των juniors και του Προπαιδικού.
Οι ομάδα των JUNIORS κέρδισε την αντίστοιχη της Ημαθίας με σκόρ 2-0 και η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ  κέρδισε με σκόρ 2-1.

Χείρα... βοηθείας στην Καλαμάτα! - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Ο Τάσιτς σε προσπάθεια του με τη φανέλα της ΚαλαμάταςΗ Καλαμάτα παρέμεινε... ζωντανή στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Πιερικού. Το ματς κρίθηκε με πέναλτι του Τάσιτς στο 88', το οποίο λανθασμένα υπέδειξε ο διαιτητής της συνάντησης. Ενταση στο τέλος και συμπλοκές ανάμεσα σε παίκτες.
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους ...

ΔΙΚΗ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ - ΚΟΛΑΦΟΣ Η "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"


ΣΑΒΒΑΤΟ 17-4-2010
Και σήμερα επανέρχομαι και συνεχίζω...
Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ’ όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου, ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις»
Βολταίρος
Αυτή η διακήρυξη δημοκρατικής ελευθερίας στην έκφραση, η υπεράσπιση του δόγματος της πνευματικής ανεξαρτησίας και ανοχής, όπως διατυπώθηκε από το Βολταίρο, όπου φιλοσοφώντας εκείνος, όχι αμπελοφιλοσοφώντας, όπως ο καθένας απο εμάς θα μπορούσε να κάνει.Εκείνος ο ...