Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ...

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Λέγονται και γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες για τους νέους Διοικητές ου Νοσοκομείου Κατερίνης και του ΨΙΝΜΠΟ.
Για να μήν ψάχνεστε..μήν ακούτε τίποτε.. κρατήστε αυτό που θα σας πώ...
Στο Νοσοκομείο Διοικητής θα είναι ο Στέργιος ο Φαρμάκης και στο ΨΙΝΜΠΟ ο Μανώλης Κοσμαδάκης.. δέν θέλω αντιρήσεις.. και κρατήστε αυτό το δημοσίευμα όταν θα ανακοινωθούν τα ονόματα.. άν  δέν είνα έτσι.. να μου τρυπήσετε.... άντε γιατί αρκετά άσχετα....κυκλοφορούν στον τύπο και στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζει η χώρα από την  Κυριακή. Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα, οι δείκτες των ρολογιών θα μετακινηθούν, δείχνοντας μία ώρα αργότερα.
Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (31/10/2010).

ΚΥΡΙΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!


ΣΑΒΒΑΤΟ 27/03/2010

http://antikrogias.blogspot.com/

Έλαβα το παρακάτω email από πολύ καλό φίλο και σύντροφο και το αναδημοσιεύω γιατί  συμφωνώ απόλυτα:
"1893: Η κατάσταση της οικονομίας είναι απελπιστική. Η ραγδαία πτώση στην διεθνή τιμή της σταφίδας αποτελειώνει την εύθραυστη ελληνική οικονομία. Ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο άνθρωπος που κλήθηκε να διαχειριστεί μια ήδη κατεστραμμένη οικονομία, ο πολιτικός που επιτέλεσε ένα πρωτοφανές έργο στις υποδομές της χωράς, αναγκάζεται να εμφανιστεί στη Βουλή το Δεκέμβριο του 1893 και να ανακοινώσει τη χρεοκοπία με την ιστορική φράση: «Κύριοι, δυστυχώς, πτωχεύσαντος»!
Με αυτόν τον τρόπο, ο πολίτικος που άλλαξε όσο λίγοι την φυσιογνωμία της....

ΟΦΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0 - ΤΟ ΓΚΟΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
ΚΡΑΧΤΗΣ  (http://kraxtis-gr.blogspot.com/)

ΠΑΟ με... 101

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 101-72 των Τρικάλων φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο Ζέλικο...

Η εφορία εντοπίζει πισίνες μέσω Google - Ο 'μεγάλος αδερφός" σύμμαχος του υπουργείου Οικονομικών...ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
ΚΡΑΧΤΗΣ  (http://kraxtis-gr.blogspot.com/)

Δολοφονία 60χρονου απόστρατου

astynomia_mplokoΘανάσιμος ήταν ο τραυματισμός 60χρονου απόστρατου του στρατού, από δύο άγνωστους δράστες που εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα. Οι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν μερικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.
Σε άλλο περιστατικό, τρεις ένοπλοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στη Βούλα, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Χέσους ...

Κρίσιμο τεστ η έξοδος στις αγορές

papakwnstantinou_10Κρίσιμο τεστ για την ελληνική οικονομία θα αποτελέσει η έξοδός της στις αγορές τις επόμενες μέρες, καθώς τότε θα διαφανεί αν οι κερδοσκόποι έλαβαν το μήνυμα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ξεκαθαρίζει στο πρακτορείο Reuters ότι η χώρα μας θα δανειστεί όταν κριθεί αναγκαίο εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η συμφωνία των 27 θα οδηγήσει σε φθηνότερο δανεισμό. Στη μάχη αναγέννησης και ....

ΒΟΛΕΥ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - Πράσινη η πρώτη κούπα της χρονιάς - ΒΙΝΤΕΟ


ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
 
 Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 6ο Κύπελλο στην ιστορία του κερδίζοντας τον Ολυμπιακό σε ένα συγκλονιστικό τελικό με 3-2 σετ. Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, στα σετ, είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν τον αγώνα και να νικήσουν για 3η φορά τον αιώνιο αντίπαλό τους σε τελικό Κυπέλλου. Οι περίπου 4.000 μαθητές δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό του...

Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στο Ρ/Σ Θεσσαλονίκη και στον κ. Διαμαντόπουλο

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο μέρος της συνέντευξης, εδώ:


Μπορείτε να ακούσετε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης, εδώ:

 

Αγχώδης νίκη o ΟΦΗ 1-0 ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Ο Πόποβιτς πανηγυρίζει Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι Κρητικοί, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Καλοί στην επανάληψη οι Μακεδόνες αλλά... φλύαροι.
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή διατήρησε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και δύο λεπτά πριν από τη λήξη του έφτασε στο γκολ που της χάρισε τη νίκη. Ο τερματοφύλακας ..

"ΤΡΙΑΡΑ" ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.3.10

ΝΕΟΙ ΟΦΗ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-3
Αποδίδοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου οι Νέοι του Πιερικού επικράτησαν εύκολα με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Β' Εθνικής στο γήπεδο του Βενεράτου Ηρακλείου. Οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' ..

ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
ΚΡΑΧΤΗΣ  (http://kraxtis-gr.blogspot.com/)

Υπουργείο Περιβάλλοντος - Συμμετοχή στην "Ώρα της Γης 2010"

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συμμετέχοντας στην εκστρατεία "Η Ώρα της Γης", θα σβήσει, για μια ώρα, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, τα φώτα στα 24 κτίρια των υπηρεσιών του, τους εποπτευόμενους φορείς και τους φορείς διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών. Στη σημερινή ανακοίνωση επισημαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο λαμβάνει μέρος στην παγκόσμια προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο παγκόσμιο φαινόμενο...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Ενα πολύ μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Πιερικός στην Κρήτη με τον ιστορικό ΟΦΗ στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σ’ έναν αγώνα που θα γίνει στις 3 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3
Το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να...

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010

Στην Κατερίνη βρέθηκε χθές η υπουργος Γεωργίας Κατερινα Μπατζελή.Μίλησε στην ετήσια συνεστίαση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Σε ένα όμορφο περιβάλλον, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα η υπουργός έκανε μία καλή και μεστή πολιτική τοποθέτηση, για την επικαιρότητα.. για τα αγροτικά θέματα.. την οικονομία..Στη συνέχεια πέρασε σχεδό απο όλα τα τραπέζια και χαιρέτισε παρα πολλούς. μίλησε με αρκετούς αγρότες..

"Νέα κινητοποίηση την Κυριακή των Βαϊων , 28 Μαρτίου στα διόδια της Λεπτοκαρυάς"

 (ΣΑΒΒΑΤΟ 27/03/2010 )


Το «Δεν πληρώνουμε» ξεκίνησε πριν ένα χρόνο από το Κάστρο του Πλαταμώνα, έχει διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα και λαμβάνει πλέον μορφή πανελλαδικού κινήματος που μπορεί να καταργήσει οριστικά τα διόδια. Η εταιρία φοβούμενη την οργή των πολιτών κάνει προσπάθειες για εκφοβισμό των διερχόμενων οδηγών που δεν πληρώνουν, οι οποίες όμως....

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια το Σάββατο 27 Μαρτίου

Την πολυθεματική έκθεση με τίτλο «Πόντος-Δικαίωμα στη Μνήμη», που διοργανώνουν, στην Αστική Σχολή Αικατερίνης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης και οι Ποντιακοί Σύλλογοι της πόλης, επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο Νομάρχης Πιερίας.
Ο κ. Παπαστεργίου ξεναγήθηκε στο χώρο της έκθεσης από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συγγραφέα και μελετητή της ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού, Κωνσταντίνο Φωτιάδη.
Μετά το πέρας της ξενάγησης, ο Πόντιος καθηγητής χάρισε στον Βλάχο Νομάρχη....

"Είμαστε στην αρχή της αρχής . Ευτυχώς:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Τελικά φαίνεται ότι οι σύνοδοι κορυφής των Βρυξελλών έχουν πολλά ονόματα. Καμιά φορά λέγονται Ζαν Κλοντ Τρισέ.  Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, την παραμονή της κρίσιμης για την Ελλάδα συνόδου της 25ης Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι θα δέχεται, ως ενέχυρο, τα ελληνικά ομόλογα και το 2011, εκφράζοντας με λιτό, σαφή και κατανοητό ....

Το "πικρό ποτηρι" της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ - Ελπίδες ότι δεν θα μας χρειαστεί



ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010

Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί, εκτός και αν παραστεί επείγουσα ανάγκη, να πιεί το «πικρό ποτήρι» της προσφυγής στην οικονομική βοήθεια του ΔΝΤ, ενώ το οικονομικό επιτελείο εκφράζει την ελπίδα να μην χρειαστεί ποτέ να ενεργοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός βοήθειας.
Στον μηχανισμό στήριξης, οι χώρες της ευρωζώνης -μέσω διμερών δανείων- θα προσφέρουν τα 2/3 της βοήθειας (εκτιμώμενου ύψους 22 δισ. ευρώ περίπου) και το υπόλοιπο 1/3 το....

Επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο ΚατερίνηςΕπίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
__2
 
Χωρίς εξωτερικά ιατρεία θα μείνει από την τρίτη μέρα του Πάσχα το Νοσοκομείο Κατερίνης, καθώς, μετά τους ειδικευόμενους, και οι ειδικοί γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών από τον Δεκέμβριο του 2009.
Σύμφωνα με την ...

"Μην παίζετε άλλο με την Ελλάδα" το μήνυμα της συμφωνίας προς τις αγορές Η αποτίμηση του συμβιβασμού

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.03.2010  
Το μήνυμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την Πέμπτη είναι "μην παίζετε άλλο με την Ελλάδα", δήλωσε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό στήριξης.
Τόνισε ότι οι αγορές έχουν ήδη αρχίσει να ανταποκρίνονται θετικά, ενώ είπε για μια ακόμη φορά ότι τα ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2027-03-2010.jpg