Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-3-2010




Αγώνας δρόμου για τους ψαράδες της Ν Μηχανιώνας, για ένα μεροκάματο.Προβλήματα και έλλειψη ψαριών συνθέτουν το πάζλ των ελλείψεων..



Θέλει να μας πει ότι ήταν εν αγνοία της;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.3.10

katse-kala.blogspot.com



Ακούστε τι δήλωσε ο δικηγόρος της Αλεξανδράτου, Αλέξης Κούγιας: ‘’Η κυρία Αλεξανδράτου μου είπε ότι θέλει να αντιμετωπίσουμε με τον πιο σκληρό τρόπο, αυτή την ιστορία και ότι δεν έχει γυρίσει καμία ταινία πορνό, όπως το παρουσιάζουν, με κανέναν επαγγελματία.
Λέει επίσης ότι έπεσε θύμα ενός καλοστημένου σχεδίου και πιστεύει πως πίσω από όλα αυτά ...
Φωτογραφία απο την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον B. Obama
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-3-2010 -Την εβδομάδα που πέρασε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε έναν ακόμα πολύ σημαντικό κύκλο επαφών στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνει εδώ και πέντε μήνες για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρωθυπουργός, μαζί με.....

"Γιατί βασανίζετε τους Έλληνες κυρία Μέρκελ";

torture-maskΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-3-2010
του Στέλιου Κούλογλου
Aπό τις πρόσφατες εξελίξεις για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, παραμένει ανεξήγητη η σκληρή στάση της Γερμανίας, ξεκινώντας από την κυβέρνηση της χώρας και φτάνοντας μέχρι τα δηλητηριώδη σχόλια μερίδας του γερμανικού Tύπου. Σίγουρα, οι ορθολογιστές Γερμανοί τα έχουν πάρει -και με το δίκιο τους- με τη συστηματική παραποίηση των στοιχείων από την ελληνική πλευρά. Όμως, η «δημιουργική στατιστική» ήταν γνωστή στις Βρυξέλλες και κατά γενική ομολογία δεν αποτελεί ελληνικό copyright.
Το ερώτημα μετατρέπεται σε....

"Να φύγετε, να πάτε αλλού"! - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Μάρτιος 2010 - Συντάχθηκε απο τον/την theInsider


Νάιτζελ ΦαράζΒρετανός ευρωβουλευτής δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα. Μετά την προκλητική πρόταση των Γερμανών βουλευτών που ζήτησαν από την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να ξεπληρώσει το χρέος της, το νέο χτύπημα έρχεται από το Λονδίνο.
Ο Νάιτζελ Φαράζ του ακροδεξιού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) τόνισε ότι ήταν λάθος που .....(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩΝΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-3-2010
Ενας πολύ κακός Παναθηναικός, έχασε σήμερα με σκόρ 1-3, απο την Σταντάρ Λιέγης, μία ομάδα που εκτός απο δυό παίκτες (Γιαβάνοβιτσ και Ράμος) δέν είχε να επιδείξει τίποτε το ιδιαίτερο.Παρα ταύτα ο Παναθηναικός κατάφερε στο πρώτο μέρος να χάνει με 2 γκόλ διαφορά.Και λέμε κατάφερ, ιγατί στα δύο πρώτα γκόλ, αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Γκαλίνοβιτς, αφού στο πρώτο γκόλ δίστασε να κάνει την έξοδο και στο δέυτερο γκόλ βγήκε...