Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ισχυρή στήριξη

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010
Θερμή υποδοχή Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ
Ισχυρή
στήριξη
Την κατάργηση της βίζας για τους Έλληνες πολίτες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του στο Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε την κίνηση αυτή της Ουάσινγκτον ως «ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στην ελληνική οικονομία», προσθέτοντας ότι είναι αυτονόητο ότι η Ελλάδα συνεργάζεται με όλους τους διεθνείς οργανισμούς για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός κράτησε για το τέλος των δηλώσεών του την κύρια είδηση της συνάντησης με τον κ. Ομπάμα, η οποία σε συμβολικό και πολιτικό επίπεδο ερμηνεύεται ως ισχυρή και έμπρακτη κίνηση υποστήριξης της Ελλάδας.
Την υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου έτυχε, κατά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, και η πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από τον κ. Παπανδρέου τον πρόεδρο της....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2010-03-2010.jpghttp://kraxtis-gr.blogspot.com/

Νέα αστική λεωφορειακή γραμμή για την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010

Μια νέα τακτική αστική λεωφορειακή γραμμή με το Νο 22 «Άνω Πόλη», αποφάσισε να ιδρύσει το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Η νέα γραμμή που μπαίνει σε λειτουργία από τις 15 Μαρτίου θα ακολουθεί μια κυκλική διαδρομή έχοντας ως αφετηρία και τέρμα την πλατεία Μουσχουντή στη συμβολή με την οδό Ολυμπιάδος.
Τα λεωφορεία της γραμμής θα διέρχονται ....

Κοινός στόχος των Ευρωπαίων τα «παιχίνιδια» σε βάρος της Ευρωζώνης Για δράση κατά της κερδοσκοπίας δεσμεύεται και ο Γιούνκερ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010 

Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με τη Γερμανίδα καγκελάριο

Την ανάληψη συντονισμένης δράσης κατά των κερδοσκόπων με στόχο να προφυλαχθεί η Ελλάδα, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζ. K. Γιούνκερ, μετά τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο. Ξεκαθάρισε ότι το Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο δεν θα αποτελέσει τη λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας.
Από την πλευρά της, η Γερμανίδα ....

Συστάσεις ΗΠΑ προς Ελλάδα: «Ελέγξτε το χρέος, αναζωογονείστε την οικονομία» - Ο Γ. Παπανδρέου θα ζητήσει από Ομπάμα κοινή δράση κατά των κερδοσκόπων - ΒΙΝΤΕΟ

 

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
Βασικές προτεραιότητες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η εφαρμογή του προγράμματος, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη και ο έλεγχος του χρέους.
Αυτό δήλωσε αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αμερικανού ..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..

ΝΤΟΡΑ - ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ.. ΑΠΙΘΑΝΗ.. ΛΙΓΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ.. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....

Το video της ντροπής - Κάψιμο σπιτιού μεταναστών

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010

http://24gr.blogspot.com

http://kraxtis-gr.blogspot.com/


"ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ" - ΒΙΝΤΕΟ


ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ " ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 13 ΕΤΩΝ.. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
Ο Οδυσσέας και ο Τειρεσίας
στον Κάτω Κόσμο.
Οσο και άν ακούγεται υπερβολικό, ο πρωθυπουργός της χώρας, ξεκίνησε εδώ και πέντε μήνες μία δική του Οδύσσεια, μία δική του περιπλάνηση, για να βρεί η Ελλάδα (που εκπροσωπεί)  τη δική της Ιθάκη.
Η σύγχρονη Οδύσσεια θα μπορούσε να παρομοιάζσι εν πολλοίς το Ελληνα Πρωθυπουργό ώς ένα πρόσωπο που να ταυτίζεται με τον ελεύθερο, ασυμβίβαστο, αδάμαστο Δυσσέα που εξουσιάζει και περιγελάει θεούς και ανθρώπους, θάλασσα και ουρανό μπρός στον αγώνα της επιστροφής στη ...

Και κοινή ένστολη διαμαρτυρία την Πέμπτη... ...από αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς


Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010

 http://press-gr.blogspot.com


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος με αντικείμενο την προετοιμασία της κοινής ένστολης εκδήλωσης διαμαρτυρίας την 11η Μαρτίου 2010, ημέρα 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, αποφασίστηκε να προσυγκεντρωθούν στην Παλαιά Βουλή, ώρα 11.30 π.μ. και...

΄΄Κόβουν΄΄ τις ενισχύσεις στους Πυρόπληκτους Βιοκαλλιεργητές.


Τρίτη, 09 Μάρτιος 2010
Aξιοπερίεργο και απαράδεκτο χαρακτηρίζει ο Σύλλογος Γεωπόνων του Νομού Λακωνίας, το έγγραφο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με αρ. πρωτ. 150396/02.12.2009, σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιών να κάνουν διασταυρωτικούς ελέγχους με τα αρχεία πληρωμών των Π.Σ.Ε.Α. προκειμένου να διασταυρωθεί εάν σε δικαιούχους Γεωργοπεριβαντολογικών Ενισχύσεων (Βιολογικά, Νιτρορύπανση κ.λ.π.) έχουν χορηγηθεί κρατικές ενισχύσεις για απώλεια αντιστάθμισης εισοδήματος ή/και ενισχύσεις ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου απο τις πυρκαγιές του 2007  .Η επιστολή:

Ξαναχτύπησαν οι "Ρομπέν των σουπερμάρκετ" στην Καισαριανή

astinomia02Οι αποκαλούμενοι "Ρομπέν των σουπερμάρκετ" ξαναχτύπησαν το πρωί της Τρίτης, στην Καισαιριανή. Περίπου 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σουπερμάρκετ "Σκλαβενίτης" στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Κλαζομενών και αφού γέμισαν καρότσια με διάφορα εμπορεύματα, βγήκαν έξω όπου τους περίμεναν άλλοι περίπου δεκαπέντε σύντροφοί τους και άρχισαν να τα μοιράζουν στον κόσμο. Στο σημείο έφτασαν λίγο αργότερα αστυνομικοί, αλλά οι νεαροί είχαν γίνει στο μεταξύ άφαντοι.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ραγκούσης προς ΝΔ: Προσβάλλετε το ήθος του πρωθυπουργού!

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
 newsit.gr

Επίθεση σε όσους τον κατηγόρησαν για δημιουργία κομματικού μηχανισμού στην στελέχωση των προϊσταμένων στο Δημόσιο, εξαπέλυσε στην αρμόδια επιτροπή ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Η ΝΔ είχε αντιδράσει αφού το νομοσχέδιο δίνει στον πρωθυπουργό το δικαίωμα να αναθέτει απευθείας και κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα της αρεσκείας του την παροχή υπηρεσιών ή την εκπόνηση .....

Του Τ.Παπαδόπουλου η σορός σύμφωνα με τις εξετάσεις DNA - ΒΙΝΤΕΟ


papadopoulos_soros_cyprus_s2Η σορός άνδρα, που βρέθηκε βράδυ της Δευτέρας σε κοιμητήριο της Λευκωσίας, είναι αυτή του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός. Ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε ότι νωρίς το πρωί ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις DNA από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τα αποτελέσματα κατέδειξαν ότι η .....

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΓΚΟΛ - 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων


dimoskopish_17.5Κατά 10,7 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων. Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων η δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για το Mega, καθώς δείχνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να έχουν χάσει μέσα σε δύο μήνες ποσοστό πάνω από 8%. Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,8%, η Ν.Δ 21,1%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΛΑΟΣ 6,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 4,1%. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται του Αντώνη Σαμαρά κατά 22,3 ποσοστιαίες μονάδες.
...Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

Το άδικον ουκ ευλογείται" του Γιάννη Κορομήλη

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
του Γιάννη Κορομήλη 

Το κράτος μας φαλίρισε.
Ή, αν το προτιμάτε, ξέμεινε από λεφτά. «Δεν υπάρχει σάλιο», είπε σε  … άπταιστα Ελληνικά ο Υπουργός Εργασίας καθηγητής Αν. Λοβέρδος. Σε πείσμα όσων μας έλεγαν προεκλογικά – μόλις πριν πέντε μήνες – κι ο ίδιος και οι λοιποί του Πα.σο.κ κι ο αρχηγός τους. Τα γνωστά – και καταγέλαστα – «χρήματα υπάρχουν», «έχουμε σχέδιο εξόδου από την κρίση», «πράσινη ανάπτυξη», πάταξη της φοροδιαφυγής», «αυξήσεις μισθών και συντάξεων», «όχι σε νέους φόρους», κι άλλα παρόμοια. Η σχετική πλειοψηφία ψήφισε Πασοκ.
Κυρίως γιατί ήθελε  να ....

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ - ΦΩΤΟ

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ
                  
Εντυπωσιακή η πορεία της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχελάου - Ένα σκαλοπάτι πριν την Α2 εθνική κατηγορία
  
Νίκησε για το πρωτάθλημα τον ΑΟΚ Βεροίας με 36-47

● Στα τέλη Ιουνίου, περίπου, θα διεξαχθεί το Ειδικό Πρωτάθλημα αγώνων ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία, όπου μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ θα πάρει μέρος και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Η μέχρι τώρα πορεία της έδειξε ότι θα διεκδικήσει την άνοδο με αξιώσεις και σοβαρότητα, αφού η συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα γίνεται με ...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις Δημ. Γαλάνη και Δημ. Πόδα

Δημ. Γαλάνης: «Δεν έχουμε να σκεφθούμε πολλά, παρά μόνο τα λάθη μας. - Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον γνωστό καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο του ΠΣΑΚ Λάζαρο Παπαδόπουλο»
Δημ. Πόδας: «Το επόμενο παιγνίδι με την ομάδα του Πανερυθραϊκού στην Κατερίνη  αποκτά ιδιαίτερη σημασία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με.....

Μπαράζ απεργιών ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010

Ενάντια στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, που προβλέπουν περικοπές στις αποδοχές και τα επιδόματα καθώς και αυξήσεις στους φόρους.
Στη 1 το μεσημέρι έγινε πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών από την ΑΔΕΔΥ,  

την ΟΛΜΕ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.

Σε νέα 48ώρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 8 και...

Η G20 πρέπει να ηγηθεί του αγώνα κατά της κερδοσκοπίας, λέει ο Γ. Παπανδρέου Κίνδυνος για νέα κρίση

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
Πρωτοσέλιδο 09.03.2010Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τις χώρες του G20 να ηγηθούν των προσπαθειών αντιμετώπισης της κερδοσκοπίας στις αγορές, προειδοποιώντας ότι αν δεν γίνει αυτό, θα μπορούσε να υπάρξει μια δεύτερη παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση.
"Χρειαζόμαστε ξεκάθαρους....

Το τέλος της Μεταπολίτευσης

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Γράφει ο Δημήτρης Σολδάτος
Είναι πλέον φανερό ότι ζούμε την μεγαλύτερη κρίση στα μεταπολιτευτικά χρόνια. Οι αιτίες πολλές. Αναμφίβολα το πολιτικό σύστημα έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για τις σημερινές εξελίξεις. Βέβαια και οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού ανέχθηκαν και εν πολλοίς συμμετείχαν για δεκαετίες στο συντελούμενο «έγκλημα».
Το πολιτικό προσωπικό, τα κοινοβουλευτικά κόμματα και γενικά το πολιτικό μας σύστημα, φαίνεται ανίκανο και ανεπαρκές να διαχειριστεί μία τόσο σοβαρή και πολύπλευρη κρίση. Η....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τρίτη 9 Μαρτίου

KORINOS
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Την επίσκεψη συνεργατών του βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη δεχθήκαμε χθες το μεσημέρι.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, πρόσφεραν στο γυναικείο πληθυσμό της εφημερίδας, εκ μέρους του βουλευτή, μια σοκολάτα (μικρή, γιατί οι γυναίκες κάνουμε και δίαιτα) συνοδευμένη από ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Συσκεφτήκαμε. Και βάλαμε και σειρά προτεραιότητας…ο καθένας τη δική του αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι μάλλον άρχισε να γίνεται αντιληπτό πως αν δεν πάμε ΟΛΟΙ μαζί για να διεκδικήσουμε…

Ξέρεις από ΕΣΠΑ;


1
Δεν χρηματοδοτεί την Περιφερειακή της Κατερίνης και την 13η Εθνική Οδό η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αφού αναλαμβάνει το… Υπουργείο Υποδομών.
20 εκατομμύρια ευρώ από τα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία προορίζονταν για οδικά έργα, μεταφέρθηκαν με απόφαση του Υπουργού Υποδομών στο Αγρίνιο....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Αγαπητέ Νικολά σ’ευχαριστούμε. Εσύ τουλάχιστον δεν μας είπες να πουλήσουμε τα νησιά μας.
***
Γερμανικές επιχειρήσεις ανακοινώνουν ότι θα απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ και δεν θα κάνουν αυξήσεις στις...