Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Μελίνα Μερκούρη ...σαν σήμερα


Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010


Από τον Γιάννη Μυλωνά
http://syllektiko-pazari.blogspot.com
.

Η Μελίνα Μερκούρη γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου 1920 .
Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός καταγόταν από σπουδαία οικογένεια πολιτικών. Μεγάλη ηθοποιός βραβευμένη με διεθνή βραβεία ...

Τζούλια: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοστάρ!"


ΣΑΒΑΤΟ 6-3-2010
newsit.gr

Αυτή ήταν μία πρόσφατη εξομολόγηση της Αλεξανδράτου...


...στη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη και πριν λίγες μέρες την θυμηθήκαμε μέσα πρωινή εκπομπή όπου ήταν και καλεσμένη. Κι αν την ακούγαμε πριν λίγες μέρες ίσως πιστεύαμε πως είναι ακόμη μία..ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..

SuperLeague - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 1-1

Ρέθυμνο: Ερασιτεχνικό βίντεο με τη φοιτήτρια που αγνοείται

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Έκλεψαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Άρη!

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010 

newsit.gr

Ο διαιτητής Κύρκος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Καβάλας με τον Άρη διαπίστωσε ότι έχουν κλαπεί τα δελτία των φιλοξενούμενων από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Δεν πίστευε στα μάτια ο κ. Κύρκος όταν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Καβάλας με τον Άρη και κατάλαβε ότι λείπουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων.Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Κολτσίδας θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και γιαυτό τον λόγο θα επιστρέψει την Κυριακή από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έκανε δυο συλλήψεις μετά τον αγώνα. Ενός άνδρα που πέταξε κροτίδα μετά το γκολ της ισοφάρισης της Καβάλας στον πάγκο του Άρη και ενός που δεν φορούσε διακριτικά.

Με το ένα πόδι εκτός Ν.Δ. είναι η Ντόρα Μπακογιάννη


ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Νέο θερμό επεισόδιο είχαμε αυτή τη βδομάδα στο πυρακτωμένο εσωκομματικό πεδίο της Ν.Δ. Την αφορμή έδωσε η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κύπρο. Η απόφαση της πρώην υπουργού Εξωτερικών να προσδώσει επίσημο χαρακτήρα στις επαφές που....

«Δεν υπάρχει ευχέρεια επιλογής» λέει για τα οικονομικά μέτρα ο Θ.Πάγκαλος - Υπεραμύνεται των έκτακτων μέτρων

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-3-2010
 
Τα οικονομικά μέτρα είναι εξαιρετικά δύσκολα και δεν είναι ευχάριστα σε κανέναν, «αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει ευχέρεια επιλογής», τόνισε σε δηλώσεις του, το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
Ενα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά διοργάνωσε το ΠΡΟΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με την συμμετοχή των ομάδων του Πιερικού ,της ΑΕ Ποντίων και της Ακαδημίας Πλαταμώνα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο 6-3-2010 το πρωί στο βοηθητικό του Α ΔΑΚ.....

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δεν είναι οι μόνοι που «πάγωσαν» με τα οικονομικά μέτρα! Όπως αναμενόταν από τους γνώστες των ισορροπιών στη Ρηγίλλης, «μάτωσε» και η Νέα Δημοκρατία. Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον Μητσοτάκη, τον Μπαρόζο και τον… Κώστα Καραμανλή, καθώς και με μεγάλη μερίδα του κόμματός του.

Ένα 24ωρο πριν εξαγγείλει τα μέτρα ο Γ. Παπανδρέου και πολύ πριν ......

Έχοντες, κατέχοντες και… απέχοντες (ΚΑΡΦΙ - ΑΡΘΡΟ )

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
http://digital.stokarfi.gr/images/002.jpg 
Έχοντες, κατέχοντες και… απέχοντες

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από μακρά και επώδυνη κυοφορία είναι πολύ σκληρά και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι θα πλήξουν περισσότερο τα χαμηλά εισοδήματα παρά τα υψηλότερα. Ο Γιώργος Παπανδρέου το ήξερε και το αναγνωρίζει. Χωρίς περιστροφές και απόπειρες ωραιοποίησης ομολόγησε ότι είναι εκτός της ιδεολογίας του Κινήματος, αλλά πρόσθεσε: «Τι να κάνουμε;».
Σ’ αυτό ακριβώς το ερώτημα βρίσκεται η εξήγηση για την καθυστερημένη απόφαση στην… αναγγελία θυέλλης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αναζήτησε άλλους πιο ήπιους τρόπους, προσπάθησε να καθησυχάσει τις φοβίες των αγορών, διαπραγματεύθηκε με τους εταίρους μας, συζήτησε με τους συνεργάτες του, αλλά μάταια. Γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει εκείνο που πιστεύει ότι έπρεπε, για να υπηρετήσει καλύτερα το εθνικό συμφέρον. Και ανέλαβε προσωπικά την ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΚΑΡΦΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
http://www.frontpages.gr/data/20100306/IKarfi-4.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δημοσκόπηση της "Κάπα Research" για τα νέα μέτρα...

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010

http://press-gr.blogspot.com

"Άδικα" τα θεωρεί το 47,9%, τα εγκρίνει το 46,6%...
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που διενεργήθηκε για το "Βήμα της Κυριακής" και μέρος της αναδημοσιεύεται σήμερα από διεθνή πρακτορεία, το 47,9% των πολιτών θεωρεί ότι τα νέα μέτρα είναι άδικα.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη δύο ημέρες πριν από την ανακοίνωσή τους και δείχνει ότι:
-μόνο το 46,6% τα εγκρίνει.
-θωρούνται άδικα από το 35,6% των πολιτών ενώ μόνο ένα 9% εκτιμά ότι είναι δίκαια......

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 6 Μαρτίου

pame-04Ήσυχα χθες στην Πιερία, αν εξαιρέσουμε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κατερίνης (που ήταν φασαρτζίδικο) και τη συμβολική κατάληψη που έκαναν στα Γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας (άγνωστο γιατί επέλεξαν αυτά κι όχι τη ΔΟΥ, για παράδειγμα).
Χωρίς προβλήματα για τα σχολεία και η 24ωρη απεργία των δασκάλων και των καθηγητών, αφού ελάχιστοι συμμετείχαν.
Δηλαδή, αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους δημοσιογραφίας, δεν είχαμε είδηση. Τουλάχιστον τίποτε που να μη μοιάζει με «ξαναζεσταμένα μακαρόνια», όπως λέμε στο σινάφι μας τις παλιές ειδήσεις.....

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - Αύριο στις 3μμ στο Α΄ ΔΑΚ

pierikos-karditsaΜε μοναδικό στόχο την νίκη η οποία θα του δώσει τους τρεις βαθμούς και την επαφή του με την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ο Πιερικός αντιμετωπίζει στην Κατερίνη αύριο το απόγευμα την ομάδα της Αναγέννηση Καρδίτσας.
Τα προβλήματα για τον Πιερικό ακούν στο όνομα Μακρης και Μαρτίνεζ οι οποίοι θα απουσιάσουν από το αυριανό παιχνίδι.
Αντίθετα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Ολγκιν ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Αγροτικός Αστέρας –Ρόδος
Καλαμάτα-Πανσερραικος
Ολυμπιακός Βόλου-Θρασύβουλος
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Διαγόρας-Εθνικός
Ηλιούπολη-Αιγάλεω
Παναιτωλικός-Εθνικός Αστέρας
Ιωνικός-Δόξα Δραμας
ΟΦΗ-Κέρκυρα

Δ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Δ ΕΘΝΙΚΗ (Πολιτεία )
d-ethnikiΜε τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η πρωτοπόρος ομάδα της ΑΕ Ποντίων έχει δύσκολη εξοδο στην ομάδα της Σιάτιστας και αν δεν ηττηθεί θα έχει πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο. Ο Βατανιακός ξεκινάει την αντεπίθεση του και φιλοξενεί την ομάδα της Αλεξάνδρειας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα τον διατηρήσουν σε επαφή με την κορυφή.
Ο Εθνικός παίζει στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα και θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Κρίσιμη η αναμέτρηση τέλος του Σβορώνου ο οποίος παίζει στην Καστοριά με τον τοπικό Κάστορα και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή του στην κατηγορία.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  
Εθνικός Βατερού -Ενωση Αποστόλου Παύλου
Βατανιακός -Αλεξάνδρεια
Σιάτιστα- ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου -Απόλλων Αμμοχωρίου
Εθνικός Κατερίνης- Μακεδονικός Φούφα
Φλώρινα -Νάουσα
Κάστωρ -ΑΟ Σβορώνος
Νίκη Αγκαθιάς- Γρεβενά Αεράτα

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Η υποκρισία των "εταίρων" μας και η εχθρική συμπεριφορά τουςΣΑΒΒΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
(pierikoiantilaloi.gr)
Γράφει ο Α.Π. Τερζής
Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται οργανωμένη, μεθοδευμένη και πολυμέτωπη "εκστρατεία" διασυρμού και κατασυκοφάντησης της Ελλάδας και των Ελλήνων, από τους "εταίρους" μας και τη "συντροφιά" τους υπαλλήλους της Ε.Ε. και όχι βέβαια εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών της Ε.Ε.
Ταυτόχρονα όμως, κάποιοι απ' αυτούς, διοχετεύουν κατάπτυστα κείμενα εναντίον μας και "θέτουν" παραποιημένες φωτογραφίες, έργου τέχνης μεγάλης διαχρονικής αξίας και ιδιαίτερου κάλους (όπως αυτή του γερμανικού περιοδικού FOCUS).
Εξ' άλλου στον Ελληνικό Πολιτισμό και στους Σοφούς προγόνους μας στηρίχθηκαν, ο σημερινός πολιτισμός και οι επιστήμες, ενώ η ονομασία της ΕΥΡΩΠΗΣ προέρχεται από την Ελληνική Μυθολογία. Όμως η αχαρακτήριστή και ιταμή αυτή συμπεριφορά τους δείχνει -πλην των άλλων- και το επίπεδο του πολιτισμού τους στο οποίο βρίσκονται.
Η τόσο προκλητική, άδικη και πρωτοφανής αυτή....

Εξόρμηση ενημέρωσης για τα νέα μέτρα

Στην Κατερίνη σήμερα ο υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης
Εξόρμηση ενημέρωσης για τα νέα μέτρα

mpolarisΣτην Κατερίνη θα βρίσκεται σήμερα, ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκος Μπόλαρης, μετά από πρόσκληση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας.
Η επίσκεψη του υφυπουργού στη Κατερίνη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια, για να ενημερώσουν για τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης.
Στις 11.30 ο κ. Μπόλαρης θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΕ Πιερίας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6.30, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, στο κινηματοθέατρο ΑΝΕΤΟΝ στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η πρόκληση της ιστορικής συγκυρίας και ο νέος πατριωτισμός».

"Ενεργός" πολίτης

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
Το θέμα των ημερών μας είναι οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, το οικονομικό έλλειμμα της χώρας μας, το επερχόμενο πρόγραμμα λιτότητας και όλα τα γνωστά...
Πιστεύω όμως, πως κάθε άλλο παρά ποτέ, το θέμα των ημερών μας και το ζήτημα της επικαιρότητάς μας είναι η διαφθορά, οι διαπλοκές, τα συνεχόμενα σκάνδαλα.
Ναι, για τώρα μιλάω!
Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό δεν είναι αποτέλεσμα ούτε μίας μόνο πολιτικής που κάποτε.......

Νέα αύξηση στα διόδια

diodia-06-03Λόγω Τεμπών, παραμένουν ίδιες οι τιμές, στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς, χωρίς χρέωση στο σταθμό Αιγινίου
Την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει τα εισοδήματα των εργαζομένων, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αυξάνει τις τιμές των διοδίων τελών στους σταθμούς της εθνικής οδού.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, οι τιμές θα είναι «τσιμπημένες» ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 8 Μαρτίου. Η νέα χρέωση ανά χιλιόμετρο αναπροσαρμόζεται από τα 2,5 λεπτά στα 3 λεπτά.
«Η αναπροσαρμογή των διοδίων τελών γίνεται με ....

Τιμή και δόξα στις γυναίκες του αγώνα

ginaikesΑνακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Κατερίνης (Παράρτημα Ο.Γ.Ε)
Με συλλαλητήριο τιμά ο Σύλλογος Γυναικών Κατερίνης, την 8η Μαρτίου και τη μνήμη των γυναικών που θυσιάστηκαν για τα εργατικά δικαιώματα, την ειρήνη, τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία και τη λεφτεριά.
Μεθαύριο Δευτέρα, στις 6.30 το απόγευμα, στο Σιντριβάνι (Πλατάνι), με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το παράρτημα της ΟΓΕ στην Κατερίνη και το ΠΑΜΕ Πιερίας μνημονεύουν και τιμούν όλες τις γυναίκες του αγώνα και διαδηλώνουν, ενάντια «στη βαρβαρότητα των νέων αντιλαϊκών-αντιδραστικών μέτρων».
Σε ανακοίνωση-κάλεσμά του, ο Σύλλογος Γυναικών Κατερίνης αναφέρει:
«Στη μνήμη και τη θυσία των απεργών-εργατριών στις κλωστοϋφαντουργίες και τα ραφτάδικα του Σικάγου και της Νέας Υόρκης για το ....

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσίασε το νέο του βιβλίο "Η εξομολόγηση μιας τελείας"

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
http://www.pierikoiantilaloi.gr
"Η εξομολόγηση μιας τελείας" είναι το νέο βιβλίο του Λουδοβίκου των Ανωγείων που παρουσίασε στο πολυπληθές ακροατήριό του το βράδυ της Πέμπτης στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Ηλιάτoρας.
Για το βιβλίο μίλησε η φιλόλογος Δέσποινα Νάσιου.
"Η εξομολόγηση μιας τελείας"
Η τελείας, σύμφωνα με τον συγγραφέα, είναι το πιο ....

Πόλεμο στον πόλεμο των μέτρων


pame-01Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη των γραφείων της Επιθεώρησης Εργασίας, από το ΠΑΜΕ Πιερίας
Χωρίς σοβαρά πυρομαχικά ξεκίνησαν χθες οι εργαζόμενοι της Πιερίας την αντεπίθεση τους στον «πόλεμο» που τους κήρυξε η κυβέρνηση με τα οικονομικά μέτρα.
Λίγοι, αλλά με παλμό, οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία. Μικρότερο από το ποσοστό των περικοπών στο 13ο και 14ο μισθό τους η συμμετοχή καθηγητών και δασκάλων του νομού στη χθεσινή 24ωρη απεργία.
Ολιγάριθμοι, αλλά με αγωνιστικότατο παλμό, οι .......

Μας φάγανε οι «τοπικοί πρωθυπουργοί»

KAPRPOYZAS

«Όποιος νομός είχε βουλευτή-υπουργό ή υφυπουργό είχε και μια ξεχωριστή κυβέρνηση»
«Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν εντοπίζονται στον Οκτώβριο (του 2009), αλλά στην πρώτη τετραετία της, όπου η Νέα Δημοκρατία ήταν πανίσχυρη και μπορούσε να ασκήσει εξουσία τέτοια, που να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του λαού για δεκαετίες», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην «ΕΠΤΑ» ο τέως βουλευτής Πιερίας, Αντώνης Καρπούζας.
Ο κ. Καρπούζας, αναφέρεται στα λάθη της προηγούμενης Κυβέρνησης, επιρρίπτει ευθύνες και παραδέχεται ότι δεν έγιναν όσα θα έπρεπε στο νομό, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τους βουλευτές.
Ο τέως βουλευτής, ανοίγει τα χαρτιά του όσον..... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
Πρωτοσέλιδο 6.3.2010

Ποιοι υπονομεύουν τον πρωθυπουργό; Σκάνδαλο με το τέλος ταξινόμησης πολυτελών αυτοκινήτων

Σάββατο, 06 Μάρτιος 2010   http://www.kentri.gr  


luxurycars6Ποιός έδωσε εντολή να μείνει ανοιχτό το Τελωνείο Αθηνών μέχρι χθες τα ξημερώματα, προκειμένου συγκεκριμένοι μεγαλοεισαγωγείς αυτοκινήτων, να εκτελωνίσουν στόλους πολυτελών αυτοκινήτων, με το παλιό τέλος ταξινόμησης;
Ώρες πριν ψηφιστεί ο νόμος που μεταξύ των άλλων προβλέπει την αύξηση του τέλους ταξινόμησης, του οποίου η εφαρμογή άρχιζε από χθες, κάποιοι έδωσαν την ευκαιρία σε εισαγωγείς πολυτελών αυτοκινήτων να κερδίσουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ενώ λοιπόν εισαγωγείς που έσπευδαν να προλάβουν να εκτελωνίσουν οχήματα, Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα, πριν την ψήφιση του νόμου, έπαιρναν αρνητική απάντηση από όλα τα τελωνεία, το τελωνείο Αθηνών παρέμεινε ανοιχτό μέχρι τις 4 η ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Όταν στις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων χαμηλά αμειβόμενων πολιτών γίνονται αιματηρές περικοπές, αποτελεί πρωτοφανή πρόκληση, να προσφέρεται η δυνατότητα σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες να κερδίσουν μέσα σε λίγες ώρες δεκάδες εκατομμύρια.
Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός καταβάλλει προσπάθειες να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας, ότι αφήνουμε το κακό μας παρελθόν, κάποιοι πίσω από την πλάτη του επιμένουν να υπονομεύουν τις προσπάθειές του.
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο Καιρός - Σάββατο 6.3.2010 [HDV]

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
http://24gr.blogspot.com/2010/03/632010-hdv.html


ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Νέο, κορυφαίο βίντεο για τη Μακεδονία, από τους "Μακεδόνες" φίλους μας...

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010


Προσέξτε ιδιαίτερα, από το 6.16 και μετά.
To video είναι πολιτιστικού χαρακτήρα, από εκδήλωση στην Αυστραλία.
Καλή διασκέδαση....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:




Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_5151.html#ixzz0hLoChaW3

ο Εφιάλτης της Περσεφόνης (Marbou)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-201

Δείτε και ακούστε το κλασικό έργο του Μάνου Χατζιδάκη σε στίχους του Νίκου Γκάτσου. Την εικονοποίηση του τραγουδιού μας την έστειλε σε CD ο/η Marbou και εμείς απλά την ανεβάσαμε. Εμείς ευχαριστούμε για το δώρο τον αποστολέα... Εσείς απολαύστε την οπτικοακουστική παρουσίαση του "Εφιάλτη της Περσεφόνης". Κάτι έχει αρχίσει να κινείται στα Δυτικά!!!
http://www.ieraodo.blogspot.com/
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2006-03-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΠΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/epta%2006-03-2010.jpg

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΡΑΤΟΥ - ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΟΝΤΑ - ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.. ΓΙΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010














ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ!!......