Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010

http://salonica-press.blogspot.com/2010/03/blog-post_5330.html 

Όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, μεριμνούσαμε για τους Έλληνες και παραμελούσαμε την Ελλάδα.

Σήμερα, την στιγμή της μεγάλης κρίσεως, πρέπει να μεριμνήσουμε για την Ελλάδα, δοκιμάζοντας τους Έλληνες.

Κυβερνήτες και κυβερνώμενοι, συνδικαλιστές και λοιποί παράγοντες του Δημοσίου βίου, υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια μάλλον...

Ροζ βίντεο με φοιτήτριες στις Σέρρες

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
Σοκ στη τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει το ομαδικό όργιο φοιτητών και φοιτητριών σε χαμάμ στις Σέρρες.
Τέσσερις φοιτήτριες και ένα γνωστό τους παντρεμένο ζευγάρι,βρέθηκαν σε γνωστό χαμάμ για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας."Παραξέφυγαν" όμως και οι νεαρές φοιτήτριες, παρασυρόμενες από το νεαρό της ηλικίας τους αλλά και τις ασυγκράτητες σεξουαλικές ορμές τους, άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια,παρασύροντας και το ζευγάρι το οποίο υπέκυψε στον "γλυκό πειρασμό" και πήρε μέρος και αυτό στο ομαδικό όργιο μέσα στο χαμάμ.
Λέγεται ότι οι σκηνές του ομαδικού οργίου έχουν καταγραφεί σε ρόζ χχχ video και μάλιστα κυκλοφορεί στο internet στα γνωστά tube και τσοντο-site.
Οι νεαρές κοπέλες και το ζευγάρι έχουν φυσικά χάσει τον ύπνο τους αφού το ομαδικό όργιο στο οποίο συμμετείχαν έγινε βούκινο στη τοπική και όχι μόνο κοινωνία. 

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Ναι Γιώργο, να τα δεχτούμε. Για την Ελλάδα ρε γ…. αλλά πείτε μας όλα αυτά τα χρόνια για την Ελλάδα δεν μας λέγατε να κάνουμε θυσίες; Και κάναμε και ξενακάναμε  και μα την αλήθεια ούτε τη χώρα είδαμε να ορθοποδεί ούτε τη θέση μας να βελτιώνεται. Το μόνο που διαπιστώσαμε ήταν ότι κάποιοι συσσωρευσαν πλούτο, οι ανισότητες αμβλύνθηκαν και οι αντιθέσεις στην ...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ‏

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010

http://salonica-press.blogspot.com/2010/03/blog-post_2550.html 

Με απόφαση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πέραν της μέχρι τώρα μείωσης των αποδοχών των Βουλευτών, προτείνεται για το έτος 2010 επιπλέον μείωση κατά 50% στο Επίδομα Αδείας, 50% στο Δώρο Πάσχα και 50% στο Δώρο Χριστουγέννων.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΤΟΠΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
http://www.imerisiatispierias.gr/photos/big/2010-3-4%20copy.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2004-03-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 4 Μαρτίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

MPAZA_1
 
Μειωμένο το ενδιαφέρον των δημάρχων για τη διαχείριση αδρανών υλικών. Πώς αυτό; Το έχουν λύσει το πρόβλημα;
Για τη συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσαν χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας, λέμε. Όπου διακρίναμε τον Νομάρχη και μόλις δυο από τους δεκατρείς δημάρχους του νομού (τον της Κατερίνης και τον της Παραλίας).
Και να πεις πως δεν τους αφορούσε; Ό,τι ειπώθηκε, από το.....

Προτάσεις για έργα στην Πιερία από το ΕΣΠΑ

1_THEMA_PROTASEIS_EBE
Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για κοινή απόφαση των σημαντικότερων αναπτυξιακών έργων στο νομό Πιερίας που πρέπει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2007-2013, το Επιμελητήριο Πιερίας γνωστοποίησε τις προτάσεις του, με επιστολή του προς τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου, την οποία κοινοποίησε και στους Βουλευτές και τους Δημάρχους του νομού.
Οι διευρυμένες προτάσεις ψηφίσθηκαν ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και είναι οι ακόλουθες:

Πόσο μας κοστίζουν τα κλειστά Τέμπη

2o_THEMA_-_EREYNA_EBE
Το ότι το κλείσιμο του δρόμου των Τεμπών κόστισε και συνεχίζει να κοστίζει στις επιχειρήσεις του νομού το θεωρεί βέβαιο το Επιμελητήριο Πιερίας. Το πόσο ακριβώς και πόσο ακριβά, προσπαθεί να εξακριβώσει τώρα, με την έρευνα που διεξάγει, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων.
Η απόφαση για τη διερεύνηση του επιχειρηματικού κλίματος στο νομό μετά το κλείσιμο του εθνικού οδικού δικτύου λόγω των κατολισθήσεων στη κοιλάδα των Τεμπών, πάρθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ...

Γιάννης Αμοιρίδης: Θεμέλιο της διαφάνειας

Τοποθέτηση του βουλευτή, επί του Νομοσχεδίου για τη Σύσταση Ανεξάρτητης Ελληνικής Στατιστικής Αρχής
«Μία μεγάλη αρχή και ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσουμε το αύριο», χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για το Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα και τη Σύσταση Ανεξάρτητης Στατιστικής Αρχής, ο βουλευτής Πιερίας του Πα.Σο.Κ. Γιάννης Αμοιρίδης, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή.
amoiridisΟ κ. Αμοιρίδης χαρακτήρισε τη σύσταση Στατιστικής Αρχής, ως «θεμέλιο της διαφάνειας» στην προσπάθεια οικοδόμησης ενός κράτους αξιοπιστίας, το οποίο θα είναι ικανό να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους και ποιοτικότερες υπηρεσίες με μικρότερο κόστος.
Ο βουλευτής Πιερίας  τόνισε την ανάγκη για κατάθεση προτάσεων, οι οποίες θα δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, ώστε τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση με τη στήριξη των πολιτών, να είναι κατ’ αρχήν δίκαια και να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον. «Είναι σαν να επενδύουμε σ’ ένα έργο, το οποίο θα αποδώσει μετά από πέντε ή δέκα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής Πιερίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα σημερινά μέτρα θα αποτελέσουν πραγματική επένδυση αν συνδυαστούν με παράλληλη στήριξη της ανάπτυξης και ....

Και νέο πιστοποιητικό επάρκειας

Με ένα νέο πιστοποιητικό ΕΛΟΤ 1429:2008 επισφραγίστηκε και φέτος η ποιότητα των υπηρεσιών και η επάρκεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, αναφορικά με την υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα.
ELOT_1429«Το νέο πιστοποιητικό, σε συνδυασμό με το υφιστάμενο κατά το πρότυπο ISO 9001:2000, για το οποίο η Ν.Α. Πιερίας πιστοποιήθηκε την περυσινή χρονιά και επιθεωρήθηκε επιτυχώς για την τήρησή του και φέτος, αποδεικνύουν το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό της Νομαρχίας, καθώς και την ετοιμότητά της τόσο για την άμεση αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΠΑ 2007-2013), όσο και για την προώθηση με ταχύτατους ρυθμούς του αναπτυξιακού της έργου», αναφέρει ανακοίνωση τη Νομαρχίας.
Τα πιστοποιητικά καλύπτουν τις διευθύνσεις και υπηρεσίες της Ν.Α. Πιερίας που εμπλέκονται στο σχεδιασμό υλοποίησης, τη διοίκηση, τη διαχείριση και την υλοποίηση των Κοινοτικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων και ειδικότερα τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών, Σχεδιασμού-Προγραμματισμού-Ανάπτυξης και Οικονομικών Υπηρεσιών.
«Τα σύγχρονα συστήματα διοίκησης και διαχείρισης που εφαρμόζει η Νομαρχία Πιερίας στοχεύουν στη διαφάνεια, την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της και την όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.(
Πολιτεία)

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ για τα κυβερνητικά μέτρα

Με περισσή ωμότητα και κυνισμό η κυβέρνηση ανακοίνωσε το νέο πακέτο μέτρων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίθεση ενάντια στην μισθωτή εργασία μεταπολιτευτικά. Η κυβέρνηση υλοποιεί τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, υποτάσσοντας την ελληνική οικονομία στις....

Μέτρα φαρμάκι

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Ανακοινώθηκαν χθες μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Μέτρα
φαρμάκι
Περικοπές, αυξήσεις συντελεστών, «ψαλίδι» σε επιδόματα και έκτακτες εισφορές περιλαμβάνει το τελικό πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση. Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Την Πέμπτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια.
Η κυβέρνηση αποφάσισε την περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων στο Δημόσιο, την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%, την επιβολή έκακτης εισφοράς 1% σε φορολογούμενους με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ το 2009, αλλά και επιβολή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ που θα δηλωθούν το 2010.
Επίσης, αυξάνεται ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας στο 2% για μια τριετία, για ακίνητη περιουσία άνω των 5 εκατ. ευρώ, αλλά και αύξηση του τέλους ραδιοσυχνοτήτων από το 0,1% στο 2% για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ....

Ελλάδα - Σενεγάλη 0-2 -ΒΙΝΤΕΟ


http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28660

 

 

3/3/2010

Οι φάσεις και τα γκολ του φιλικού αγώνα Ελλάδα - Σενεγάλη 0-2: 71` Νιάνγκ, 80` Ν` Ντο
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..


ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Πρίν  απο λίγη ώρα., όπως μας δήλωσε σε τηλεφωνική μας επικονωνία ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ Γιάννης Μαλτζάρης, ειδοποιήθηκε ότι η Υπουργός Κατερίνα Μπατζελή δέν είναι δυνατόν να είναι  παρούσα στην προγραμματισμένη εκδήλωση - χορό της Νομαρχιακής την Παρασκευή, αφού με διαδικασία κατεπείγοντος θα γίνει συνενδρίαση της βουλής για τα Νέα οικονομικά μέτρα.Μοιραία λοιπόν η

συνεστίαση αναβάλλεται.Το πότε θα γίνει θα ανακοινωθεί απο τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ' ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL. άρθρο...
Δείτε πώς οι "ΜΕΓΑΛΟΙ" του ΜΕΓΑ, προσπαθούν να φορτώσουν ευθύνες για τα μέτρα στην σημερινή κυβέρνηση..Δείτε πώς προσπαθούν να μας πέισουν ότι νέο φορολογικό σύστημα, αναδιανομή εισοδήματος γίνοται σε λίγες μέρες και ότι δσέν απαιτείται αρκετός χρόνος.Οχι κυρία Τρέμη.. για να γίνει σοβαρό νομοσχάδιο που να μήν είναι "προχειρότητα" όπως παλαιότερα.. απαιτείται χρόνος.Εξάλλου μήν ξεχνάτε ότι η σημεςρινή κυβέρνση και αυτός ο πρωθυπουργός δέν είναι "κλεισμένη πριγκηποπούλα στον πύργο" όπως ο "πρώην καταλληλότερος" , όπως ορθά είχε πεί ο Τατούλης.Τούτος ο πρωθυπουργός, πήρε καυτή πατάτα στα χέρια του και κλήθηκε ώς ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης να βγάλει τον τόπο απο το αδιέξοδο που δημιούργησε  η προηγούμενη κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός του playstasion. Μήν ξεχνάτε εσείς του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ πώς η Νέα Δημοκρατία δέν ξεπλένεται με τις σημρινές δηλώσεις του Αντωνη Σαμαρά, που άκουσον άκουσον δήλωσε ότι.." στην σημερινή χρεωκοπία μας έφερε η πεντάμηνη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.Δέν μπορώ να καταλάβω, άντε καλά εγώ δέν είμαι αντικειμενική, αφού είμαι πολιτικά τοποθετημένη, αυτό τον Ελληνικό λαό, πόσο άραγε τον υποτιμάτε.. και λέω υποτιμάτε, γιατί σε αυτο το παιγνίδι, παίζετε και εσείς του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.. έχετε πιά ξεσκεπαστεί...και δέν μπορεί κανείς να επικαλείται, ώς άλλοθι ότι πολλοί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δέν θέλουν αυτά τα επώδυνα μέτρα.. γιατί όποιος καταλαβαίνει..μόνο απο την όλη κατάσταση και τη δύσκολη θέση του Γιώργου Παπανδρέου.. συμπεραίνει ότι ο πρώτος που δέν θάθελε να πάρει τέτοια μέτρα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός...
Δείτε στο βίντεο που πήρα απο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ - ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΕΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΚΕΤΑΣ 01
Απο τις μακέτες και τις προγραμμισμένες εργασίες, μάλλον ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθει και να ξεκινήσει η δημιουργία πάρκου πνοής στη θέση του "παλιού γκαράζ" του δήμου Κατερίνης στην περιοχή Βατάν και επι της τάκη Τερζοπούλου.
Εχει ήδη ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες στα μέσα  Μαρτίου "δημοπρατείται" το έργο και ξεκινούν αμέσως οι εργασίες για την αναμόρφωση και τη δημιουργία ενός πάρκου πνοής.Οι κάτοικοι του ΒΑΤΑΝ που χρόνια ζούσαν σε υποβαθμισμένη περιοχή, ήλθε η ώρα να απολαύσουν έναν πνεύμονα ζωής, που και αναγκαιότητα ήταν, αλλά και απο χρόνια τώρα έπρεπε να είχε γίνει..Με πολύ προσπάθεια. αλλά και επιμονή, ιδιαίτερα του αντιδημάρχου Τεχνικών έργων Θανάση Λιακόπουλου, ο Δήμος προχώρησε στη μελέτη, εγκρίηθκε και υλοποιείτια εντός της Ανοιξης η κατασκευή του πάρκου, που θα δώσει ώθηση στην περιοχή, άν όμως προσεχθούν και διορθωθούν και οι πάροδοι της Δημοκρίτου που έχουν το μαύρο τους χάλι...
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα, δέν θα διαψευστούμε...
ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΚΕΤΑΣ 02

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ή ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ;


ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Για πρώτη φορά, τόσο καθαρά ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε διακριτή γραμμή απο τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης της νέας Δημοκρατίας.Μεταξύ των άλλων δήλωσε.... "και η κυβέρνηση του κόμματός μου έκανε πολλά λάθη και τα πλήρωσε και δέν θα ποαλογηθώ για κανένα". Αυτή η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά έχει ώς αφετηρία την νέα επικοινωνιακή τακτική  που πρέπει να ακολουθήσει με διπλό στόχο, πρώτον το εσωτερικό του κόμματος και η προσπάθεια να κόψει τον ομφάλιο λώρο απο την "Καραμανλική εποχή", και δεύτερον την προσπάθειά του να γίνει αποδεκτή απο τον λαό η νέα "επιθετική αντιπολιτευτική τακτική" κατά της κυβέρνησης. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Καλό κουράγιο κύριε Ρεν!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Καλό κουράγιο κύριε Ρεν! (3-3-2010)

Οι θέσεις του Παντελή ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ για τα μέτρα. Συνέντευξη στον Αθήνα 984 και στους δημοσιογράφους Α. Τόλιο και Ν. Καραγιάννη

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΗΧΗΤΙΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Ο πρωθυπουργός έκανε επιπλέον λόγο για την αναγκαιότητα της λήψης των αποφάσεων.
Την αναγκαιότητα των έκτακτων μέτρων «για την επιβίωση της χώρας και της οικονομίας» υπογράμμισε, εξερχόμενος του....

Ένας όμορφος κόσμος

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

ΠΗΓΗ

 
Από την ''ΜΑΦΑΛΝΤΑ'' των εκδόσεων ''ΠΑΡΑ ΠΈΝΤΕ / ΜΈΔΟΥΣΑ'

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
[UK_Roundabout_8_Cars.gif] 
(ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ  http://pieria-gr.blogspot.com/)

Συνεχίζονται οι κατασκευές των κυκλικών κόμβων   σε ολόκληρη την πολη της Κατερίνης. 
Βέβαια σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, θεωρείται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά ας μήν είμαστε μίζεροι.
Ολα τα έργα όταν κατασκευάζοντια έχουν και την καθυστερησή τους, την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίο πρέπει να δείχνουν υπομονή.
Ας γίνονται έργα χρήσιμα και άς υπάρχει και γκρίνια.. 
Το θέμα είναι άν και κατά πόσο οι κυκλικοί κόμβοι είναι λειτυοργικοί και άν βοηθούν στην κυκλοφορία της πόλης.
Εγώ δέν είμαι ειδικός και κρίνω την αποτελεσματιότητα ένός έργου απο το αποτέλεσμα και απο την εμπειρία ώς οδηγός και πάντα με μέτρο σύγκρισης, το πώς λειτουργούσε ο καθε δρόμος πρίν.
Γιατί όλοι οι κυκλικοί κόμβοι δέν έχουν την ίδια αποτελεσματική λειτουργία, διότι εξαρτάται και σε ποιό δρόμο γίνονται, γιατί ίσως χρειαστούν και αλλάγές κυκλοφοριών για να λειτουργήσουν καλύτερα ή και αλλαγές διευθύνσεων και μονοδρομήσεις.
Το θέμα είναι ότι ο νύν Δήμαρχος της Πόλης ο Σάβας Χιονίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Λιακόπουλος, σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία για την μετατροπή της Κατε΄ρινης σε πόλη των κυκλικών κόμβων, μένει να λειτουργήσουν σωστά και να αποτελέσει έργο με θετικό ρπόσημο στηνμ προσφορά στην πόλη μας.

ΕΝΑ ΣΥΝΑΦΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010


Ανδρας αγνώστων στοιχείων έπεσε από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.


ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Επί τόπου βρίσκονται 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα για να τον ανασύρουν. Περισσότερα σε λίγο.

Θα ζούμε με ένα μισθό λιγότερο

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.03.2010
http://www.newsit.gr/

- Σε Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο οι περικοπές, ΟΧΙ στον Ιδιωτικό τομέα
- Αύξηση 0,5% στο "χαμηλό" συντελεστή ΦΠΑ,1% στο "μεσαίο", 2% στο "υψηλό"
- Πάγωμα συντάξεων το 2010
- Στο 12% από 10% οι περικοπές επιδομάτων
- Νέα αύξηση σε ΔΕΗ,ποτά,τσιγάρα,καύσιμα

Τα μέτρα σε τίτλους: ....

Bρέθηκαν αδέρφια μέσα από το Facebook μετά από 20 χρόνια!


Τεταρτη 3-3-2010 
http://www.newsit.gr

Δύο γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες μάλλον θα το ευγνωμονούν για πάντα το κοινωνικό δίκτυο...

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Ελίζαμπεθ βρήκε στο Facebook έναν άνδρα με επίθετο ίδιο με το πατρικό της, ο οποίος αποδείχτηκε, ότι ήταν ο μεγάλος της αδελφός.
Ο Γκρεγκ με τη σειρά του ....

ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΨΟ...ΜΕΤΡΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
 



Δείτε τα μέτρα σε εικόνες.. σε αναμομή των επίσημων ανακοινώσεων σε λίγο...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ




Οι φίλοι μας οι Γερμανοί πολύ μας πιέζουν τώρα τελευταία για την αποπληρωμή του ...

ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ - 3 3 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Από το http://24gr.blogspot.com

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων σήμερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

http://www.newsit.gr/

Χάος θα επικρατήσει και σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας από τις πορείες. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνουν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι στην πλ.Κοτζιά, διαμαρτυρόμενοι για το «πάγωμα» στις συντάξεις τους, που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και θα καταλήξουν στην ...

H αλαζονεία Κακλαμάνη... ...καίει το σχέδιο Μπιρμπίλη πριν στεγνώσει το μελάνι!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Aπό το http://elaionas.wordpress.com


Και για όσους είχαν αμφιβολίες, ο Δήμαρχος της Αθήνας σε μια από τις κλασικές του επιδείξεις «μεγαλείου» αναφέρει ότι:
«To επιπλέον πράσινο είναι μια προσφορά του Δήμου αθηναίων. Γιατί τα 3 /4 του πρασίνου είναι αποτέλεσμα της υποχώρησης του Δήμου από το πολυλειτουργικό δημαρχιακό των 42.000τμ.»Δηλαδή ο Δήμαρχος θεωρεί ότι...

η πρόταση της κ. Μπιρμπίλη στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο. Ειδικά όταν δεν υφίσταται καμία υποχώρηση του Δήμου αφού το κτίριο του ακυρώθηκε από το ΣτΕ.
Απολαύστε το video από τι δηλώσεις Κακλαμάνη που από την χαρά του για το εμπορικό, δεν κρατήθηκε και εξέθεσε την κ. Μπιρμπίλη και το σχέδιο της στα σκαλιά του Υπουργείου της!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

[UK_Roundabout_8_Cars.gif] 
(ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ  http://pieria-gr.blogspot.com/)

Συνεχίζονται οι κατασκευές των κυκλικών κόμβων   σε ολόκληρη την πολη της Κατερίνης. 
Βέβαια σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, θεωρείται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά ας μήν είμαστε μίζεροι.
Ολα τα έργα όταν κατασκευάζοντια έχουν και την καθυστερησή τους, την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίο πρέπει να δείχνουν υπομονή.
Ας γίνονται έργα χρήσιμα και άς υπάρχει και γκρίνια.. 
Το θέμα είναι άν και κατά πόσο οι κυκλικοί κόμβοι είναι λειτυοργικοί και άν βοηθούν στην κυκλοφορία της πόλης.
Εγώ δέν είμαι ειδικός και κρίνω την αποτελεσματιότητα ένός έργου απο το αποτέλεσμα και απο την εμπειρία ώς οδηγός και πάντα με μέτρο σύγκρισης, το πώς λειτουργούσε ο καθε δρόμος πρίν.
Γιατί όλοι οι κυκλικοί κόμβοι δέν έχουν την ίδια αποτελεσματική λειτουργία, διότι εξαρτάται και σε ποιό δρόμο γίνονται, γιατί ίσως χρειαστούν και αλλάγές κυκλοφοριών για να λειτουργήσουν καλύτερα ή και αλλαγές διευθύνσεων και μονοδρομήσεις.
Το θέμα είναι ότι ο νύν Δήμαρχος της Πόλης ο Σάβας Χιονίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Λιακόπουλος, σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία για την μετατροπή της Κατε΄ρινης σε πόλη των κυκλικών κόμβων, μένει να λειτουργήσουν σωστά και να αποτελέσει έργο με θετικό ρπόσημο στηνμ προσφορά στην πόλη μας.

Νηστεία: Ευκαιρία για Αποτοξίνωση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.03.2010

Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων, ένας πολύ καλός λόγος για να ακολουθήσετε

Τη νηστεία όπως την ορίζει η Εκκλησία μας είναι η αποτοξίνωση από τρόφιμα προερόμενα από το ζωϊκό βασίλειο.
Το θέμα του αποκλεισμού ορισμένων τροφών από την καθημερινή διατροφή μας για  κάποιο χρονικό διάστημα είναι κάτι που απασχολεί πολύ κόσμο καθώς προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η νηστεία στην υγεία.

Πέρα από την τήρηση των παραδόσεων, ένας πολύ καλός λόγος για να ακολουθήσετε τη νηστεία όπως την ορίζει η Εκκλησία μας είναι η ....

ΡΕΧΑΓΚΕΛ: Δοκιμές εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΤΕΤΑΡΤΗ -3-3-2010
Το απόγευμα της Τετάρτης, η εθνική ομάδα αρχίζει ουσιαστικά την προετοιμασία της εν όψει του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Οι διεθνείς μας θέλουν να φανούν συνεπείς με την ιστορία και την Τετάρτη στις 17:00 (mega) θα αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα με την Σενεγάλη, στο Πανθεσσαλικό στο Βόλο. Τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» παίζουν παρόμοιο ποδόσφαιρο με την Νιγηρία, που είναι αντίπαλος της εθνικής στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ και έτσι ο Οτο Ρεχάγκελ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση ο ....

ΠΑΟ: «Πλήρης ανατροπή στα δεδομένα του γηπέδου»


ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση Μπιρμπίλη. Την ώρα που δήμος και Βωβός φαίνεται να συμφωνούν, ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για ανατροπή των δεδομένων και νέα καθυστέρηση στην ανέγερση του γηπέδου.  Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ για το γήπεδο, Βαγγέλης Σαμαράς με επίσημη δήλωσή του ανέφερε:
«H δέσμη προτάσεων που παρουσιάστηκε σήμερα από πλευράς Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανατρέπει πλήρως τα μέχρι σήμερα δεδομένα αναφορικά με την κατασκευή του Νέου Γηπέδου Παναθηναϊκού του στο Βοτανικό:

Συγκεκριμένα:

Σταθερά πρώτη στις αυξήσεις η Ελλάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Σταθερά πρώτη στις αυξήσεις η Ελλάδα δείχνει η ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ και αφορούν τις Χώρες της Ευρωζώνης, για τον μήνα Ιανουάριο-10, προκύπτει ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά τις πρώτες θέσεις στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα.
* Η Ελλάδα
τρίτη στον πληθωρισμό μέ 2,3% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,0%
* Η Ελλάδα
πρώτη στις επισκευές οικιακών συσκευών με αύξηση 4,1% με δεύτερη την Ισπανία 3,2% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,8%.
* Η Ελλάδα
πρώτη στόν σιδηρόδρομο με αύξηση 36,6% , με ....

Ο γιατρός Θανάσης Καλαμπάκας υποψήφιος Δήμαρχος Ολύμπου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Ο γιατρός Θανάσης Καλαμπάκας, επιμελητής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, έδωσε σήμερα το απόγευμα συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι «Δίον ΤV» με θέματα που αφορούσαν την τρέχουσα τοπική και πολιτική επικαιρότητα. Ο κ. Καλαμπάκας που διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λιτοχώρου επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι θα επιδιώξει να πάρει το χρίσμα για υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Ολύμπου. 

Πάρκο ή Πάρκινγκ Κατερίνης;

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Image
Προσπάθεια για βελτίωση της “ποιότητας ζωής” των οχημάτων στην πόλη μας καταβάλει ο Δήμος Κατερίνης. Με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε πολλά σημεία εμφανίζονται ανεξέλεγκτα κυκλικοί κόμβοι διέλευσης οχημάτων, είτε αυτοί είναι απαραίτητοι είτε όχι. Τελευταίο οχυρό του πεζού πολίτη το πάρκο Κατερίνης, που και αυτό υπέκυψε στην αμφίβολη και μεροληπτική σχεδίαση υπέρ των αυτοκινήτων.
Στο σημείο εξόδου της Σβορώνου προς την 7ης Μεραρχίας η ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του π. Νίκων Αγιορείτη στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης Η τελική κρίση

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.03.2010
Στην "τελική κρίση και τη μέλλουσα ζωή" αναφέρθηκε ο π. Νίκων, μοναχός της Νέας Σκήτης Αγίου Όρους στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των διαλέξεων, που οργανώνει η Σχολή Γονέων - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης κάθε Δευτέρα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κατανυχτική ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος της ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις.
Ο π. Νίκων
Ο π. Νίκων, αφού.....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

http://www.olympio-bima.gr/images/mainimage/Big

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
Πρωτοσέλιδο 3.3.2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 3 3 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΛΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Picasso's Guernica - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010
 http://pournari.blogspot.com

Σε 3D ο πίνακας του Πικάσσο ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Σήμερα, σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο Πρωθυπουργός μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ . Τόνισε ότι, "βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου απέναντι στα αρνητικά σενάρια για την πατρίδας μας".


Παρ' ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ευθύνεται για την τραγωδία που περνά ο τόπος σήμερα, είναι ταγμένη έτοιμη να αναλάβει τις δικές της ευθύνες. Δεν πρόκειται να αφήσει την χώρα να βουλιάξει. Όποιο και αν είναι το πρόσκαιρο κόστος, όποιες και αν είναι οι αντιδράσεις, όσο δύσκολες και αν είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κάλεσε όλον το Ελληνισμό να "συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε, για να σώσουμε την πατρίδα μας και να βάλουμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της Ελλάδας που μας αξίζει".

"Γιατί είμαστε μια χώρα που μπορεί, γιατί έχουμε ένα λαό που ξέρει να μάχεται, γιατί πρώτα από όλα θα παλέψουμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Να σώσουμε την Ελλάδα, τους πολίτες και τα παιδιά μας από οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει το εφιαλτικό ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας".

Αλλάζουμε εποχή, και προχωράμε μπροστά!

pasok webteam,
η ομάδα διαχείρισης του pasok.gr

Πιερικός - Ένα μήνα έξω ο Γιώργος Μακρής Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Μόνο επιπόλαιος δεν ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Μακρή στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Η πρώτη εκτίμηση από την εξέταση που του έκανε ο γιατρός της ΠΑΕ Πιερικός κ. Μανώλης Παπακώστας αναφέρει ότι ο Μακρής έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και για να οριστικοποιηθεί το είδος και μέγεθος του τραυματισμού του θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Διαβαλκανικό. Με τα σημερινά δεδομένα θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα.
Τραυματίας και ο Κόιτς
Τραυματίας είναι και ο Κόιτς που έπαιξε με την ομάδα των Νέων και αποχώρησε λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο γόνατο. Ο νεαρός Κόιτς δεν προπονήθηκε χθες αλλά ....

Σήμερα στο Δημοτικό (πρώην Εθνικό) Στάδιο Κατερίνης 18:00 - Ο 30ος τελικός του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας Α.Ε. Ποντίων – Γ. Ολύμπιος Λόφου



Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Διαιτητής: o κ. Ίσαρης Λουκάς
Βοηθοί: οι κ.κ. Λέφας, Γιαμούζης
4η η κ. Γαρόφλου Σμαράγδα

Τριάντα χρόνια Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πιερίας και τον τίτλο διεκδικούν η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης και ο Γ. Ολύμπιος Λόφου. Η Α.Ε. Ποντίων είναι πρωτοπόρος στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και ο Γ. Ολύμπιος Λόφου 4ος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Και οι δύο ομάδες στις έδρες τους στα μέχρι τώρα παιχνίδια είναι αήττητες με την Α.Ε. Ποντίων στα δέκα παιχνίδια της έδρας της να έχει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες και τον Γ. Ολύμπιος Λόφου στα δέκα παιχνίδια του οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.
Ο τελικός γίνεται στο ουδέτερο και για τις δύο ομάδες Δημοτικό (πρώην Εθνικό) Στάδιο Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις έξι το απόγευμα.

Η παρουσία των δύο ομάδων σε τελικούς της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Η Α.Ε. Ποντίων έφτασε τρεις φορές σε......

Από άγνωστη αιτία, χθες το πρωί - Φωτιά σε κατάστημα στη Βάρναλη * Μεγάλες οι ζημιές που προκλήθηκαν στα εμπορεύματα * Η πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό καταστήματος εσωρούχων στον πεζόδρομο της οδού Βάρναλη, στην Κατερίνη, χθες στις 9.07 περίπου το πρωί. Καπνοί έβγαιναν από το εσωτερικό του καταστήματος και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για να προβεί στην κατάσβεση.
Σε ελάχιστο χρόνο κατέφθασαν μπροστά στο κατάστημα τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα δεν ήταν ανοικτό, γι αυτό και πυροσβέστης αναγκάστηκε να σπάσει τη βιτρίνα και στη συνέχεια να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να κατασβηστεί η φωτιά, γύρω στις 10.30 το πρωί.
Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία προσήλθε και το θέαμα που αντίκρισε ήταν απογοητευτικό γι αυτήν αφού η ζημιά που προκλήθηκε είναι αρκετά μεγάλη.
Μετά το συμβάν, από την πυροσβεστική υπηρεσία διενεργείται προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.(ΤΟΠΙΚΗ) 

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία - Πρόσκληση


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (Α. με Α) θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 και ώρα 09:00 μ.μ στο οικογενειακό κέντρο «ΕΛΙΑ».
Προσκλήσεις διατίθενται στο καφενείο «ΚΟΜΠΟΛΟΙ» στην οδό Α΄  πάρ. Κολινδρού με τηλ: 23510-78930 και το βράδυ του Σαββάτου (ημέρα διεξαγωγής του χορού) στην είσοδο του Κέντρου.
Για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Σολδάτος Δημήτριος

ΔΕΥΑ Κατερίνης - Διακοπές νερού

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Η ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 03-Μαρτίου ημέρα Τετάρτη  κατά τις ώρες 08:00π.μ έως 13:00μ. θα υπάρχει διακοπή νερού στην Ολυμπιακή Ακτή, λόγω τοποθέτησης κεντρικών υδρομέτρων.
Ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑΚ ΖΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τετάρτη 3 Μαρτίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

papandreoy
Ο ειλικρινής
Γιώργος Παπανδρέου προ εκλογών: Λεφτά υπάρχουν!
Γιώργος Παπανδρέου (πέντε μήνες) μετά τις εκλογές: Εγώ προτιμώ να σταθώ μπροστά σας, μπροστά στους Έλληνες πολίτες, και να μιλήσω με κάθε ειλικρίνεια, κατ’ αρχάς για το τι θα συμβεί αν δεν τις λάβουμε αυτές τις αποφάσεις. Αν φερθούμε ανεύθυνα απέναντι στην ιστορία, αν δεν κάνουμε ό,τι πρέπει για να σώσουμε την οικονομία, μπορεί να χάσουμε όχι μόνο τον 14ο μισθό αλλά τον 5ο, τον 6ο, τον 7ο, ακόμη και τη σύνταξη».
Μα καλά, «ειλικρίνεια» λέγεται αυτό στα αμερικάνικα; Γιατί στα ελληνικά το λέμε «κυνισμό» (με μπόλικο λαϊκισμό).

Αν κατάλαβα καλά, ο πρωθυπουργός είπε ότι είμαστε σε πόλεμο με όσους πλούτισαν σε βάρος του Δημοσίου και συνεχίζουν να πίνουν στην υγεία του 'κορόιδου' ;
Δηλαδή, μπορούμε να τους κρεμάμε στην πλατεία, χωρίς εξεταστικές επιτροπές;

Δεν ξέρω αν έπιασαν το υπονοούμενο του Ειλικρινούς, περί εφιαλτικών σεναρίων, οι συνταξιούχοι, αλλά καλό είναι να αρχίσουν ένας-ένας να «φεύγουν» οικειοθελώς, πριν τους ρίξει ο ίδιος στον Καιάδα.

«Ζούμε μια κρίση συνολική που αφορά όλη την οικονομία και κοινωνία, δεν μπορούμε να προσβλέπουμε σε λύσεις αποσπασματικές, μονοδιάστατες ή βραχυπρόθεσμες», είπε προχθές (πριν τον πρωθυπουργό) κι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.
Αφορά δηλαδή και τον ίδιο η κρίση; Διότι με ετήσιο εισόδημα 4 εκ. και 50.000 ευρώ (σαν το δικό του), κομμάτι δύσκολο να το καταλάβεις.
Πάντως και αυτός έδωσε το καλό παράδειγμα (σαν τον κυρ Καρατζαφέρη με τα 5.000 ευρώ). Έκοψε το 20% των αποδοχών του. Παίρνει δηλαδή τώρα το χρόνο μόλις 3.250.000 ευρώ;
Πώ πω! Και πώς τα βγάζει πέρα, ο καψερός;
Ευτυχώς που φορολογούνται με πολύ μικρότερο συντελεστή από τους λοιπούς φορολογουμένους!
Παρεμπιπτόντως, ρώτησε (που λέτε) τον Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τον Τρισέ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, αν επιτρέπεται αυτό κι εκείνος απάντησε πως «ο καθορισμός και η εποπτεία των εισοδημάτων των διοικητών των εθνικών τραπεζών του Ευρωσυστήματος/ΕΣΚΤ δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της ΕΚΤ, καθώς οι μισθοί, τα επιδόματα και οι αποζημιώσεις που λαμβάνουν, αποτελούν αντικείμενο σύμβασης με την αντίστοιχη εθνική κεντρική τράπεζα, η οποία διέπεται από το εθνικό δίκαιο».
Από το οποίο εθνικό δίκαιο, είναι προφανέστατο, εξαιρούνται μισθοί, επιδόματα και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων και των πάσης φύσεως ευρωδίαιτων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τραπέζι για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες θα στρώσει σήμερα το πρωί το Σωματείο Επισιτισμού Πιερίας, στο Κέντρο για τα ΑμεΑ, στην 19ης Μαΐου.
Βλέπεις, είναι πολλοί αυτοί που δεν περιμένουν από τον πρωθυπουργό έκκληση για να επιδείξουν φιλότιμο. Έχουν φιλότιμο, και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία, στους μη προνομιούχους.

skitso
Ζουν διαρκώς με δανεικά για να καλύψουν τις ανάγκες τους χιλιάδες ωρομίσθιοι δάσκαλοι και καθηγητές, που εδώ και έξι μήνες παραμένουν χωρίς μισθό
Αυτούς μάλλον κατακεραύνωνε χθες ο πρωθυπουργός, όταν έλεγε για την Ελλάδα που σπαταλά τα χρήματα που δανείζεται.

Νέος Γενικός Γραμματέας στη Νομαρχία
Αλλαγή φρουράς (μαθαίνουμε) στη Νομαρχία Πιερίας. Τη θέση του Άκη Ελευθεριάδη
(που προσελήφθη, μέσω ΑΣΕΠ, στο δήμο Πέτρας), πήρε ο Γιάννης Αδαμόπουλος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ Πιερίας.

1
Η Αθήνα θα επιλέξει το είδος των μέτρων, που θα οδηγήσουν στη μείωση του ελλείμματος, λέει η Κομισιόν.
Τι σημαίνει αυτό; Δεν μας ενδιαφέρει με ποιον τρόπο θα πεθάνετε, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πεθάνετε.

2
Αντιδράσεις, κυρίως στην Τουρκική πλευρά, προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του νομάρχη Πιερίας που αφορούσε την ενταξιακή προοπτική της γείτονας χώρας, στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πάντως αν θεωρεί κάποιος ότι τυχαία οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, ανέθεσαν σε Έλληνα να κάνει τη γνωμοδότηση για την Τουρκία, μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος. Κατά την πάγια τακτική τους και για να μην «τα χαλάσουν» με την Τουρκία αφήνουν τους Έλληνες να βγάζουν «το φίδι από την τρύπα».

3Πρωτοβουλία για το κλίμα αναλαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση.
Ωχ! Αν είναι να διαμορφώσει «κλίμα» όπως αυτό στο εσωτερικό της χώρας, τότε ετοιμαστείτε για μαζικές αυτοκτονίες.

Στην ΚΕΔΚΕ σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών για να συζητήσει με το συμβούλιο θέματα που αφορούν τον «Καλλικράτη»…
Ψεύτης να βγω, αλλά από «Καλλικράτης», βλέπω να γίνεται «Λούης» το σχέδιο.

5«Αν δεν λάβουμε τις αποφάσεις που πρέπει, τότε θα κινδυνεύουμε να μην έχουμε να πληρώσουμε, όχι τον 14ο, αλλά τον 5ο και τον 6ο μισθό ή ακόμη και τις συντάξεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κ.Ο. του Πα.Σο.Κ.
Ε αν είναι έτσι πρόεδρε κόψε και τον 12ο μισθό. Ντέφι να γίνει, ένα μήνα το χρόνο αντέχουμε στην πείνα!

Έμεινε από συμβούλους...
Δεν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλίας, αφού δεν υπήρχε απαρτία.
Το αδιέξοδο συνεχίζεται...