Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τρίτη 2 Μαρτίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A_1
 
Περισσότερο από 2 ώρες κράτησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ΕΒΕ Πιερίας.
Το μήνυμα ένα: ο αγώνας συνεχίζεται, αφού δεν προέκυψε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα από την πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών.
Αντίθετα, είναι πιθανή, περισσότερο από ποτέ, η λειτουργία των διοδίων Αιγινίου το προσεχές διάστημα…
(αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο)
AA_1

A_2
 
Την ανάγκη εφαρμογής προγράμματος λιτότητας από την Ελλάδα, επεσήμανε η Άγκελα Μέρκελ.
Δεν διευκρίνισε αν η λιτότητα πρέπει να είναι «γερμανικού» ή «ελληνικού» τύπου.
Πάντως η γερμανική λιτότητα έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν (1940-1944) στην χώρα μας με θεαματικά αποτελέσματα. Εκτός από το ότι όλοι οι Έλληνες (πλην μαυραγοριτών, δωσίλογων και γερμανοτσολιάδων) κατέληξαν να έχουν απίστευτη σιλουέτα (μέχρι παρεξηγήσεως), δεν έμεινε και ζωντανό για ζωντανό, που να μην μπει στην κατσαρόλα.
Μεταξύ μας, προτιμώ το «ελληνικό μοντέλο».

Πρώτος-πρώτος ανταποκρίθηκε ο κυρ Καρατζαφέρης στην πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου για δωρεές υπέρ ατυχησάσης οικονομικά πατρίδος (Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας), καταθέτοντας 5.000 ευρώ.
Μένει να βρούμε τα άλλα 326.000.995.000 ευρώ.
«Σε μία περίοδο όπου απαιτούνται, για μία ακόμη φορά, αιματηρότατες θυσίες από τον Ελληνικό λαό, οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα», είπε μιλώντας
στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA».
5.000 ευρώ; Ούτε καν ένα μισθό (βουλευτικό), ο τσιφούτης! Τόσο φθηνός ο λαϊκισμός που υπηρετεί!

Κι άλλο κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας χάσαμε χθες, κυρ πρωθυπουργέ.
Ο όμιλος Abu Dhabi Mar (του Εμιράτου Αμπού Ντάμπι) πήρε απόφαση να αποδεχτεί
τα κρατικά ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, που του προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση. Η οποία και χαιρετίζει.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το νέο κοινοπρακτικό σχήμα, του οποίου θα ηγείται η ADM κατέχοντας ποσοστό 75,1% του μετοχικού κεφαλαίου του Σκαραμαγκά, και στο οποίο συμμετέχει η ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) με ποσοστό 24,9%, «τυγχάνει της απόλυτης έγκρισης της ελληνικής κυβέρνησης».
Άντε, πατριώτες μου Ελληναράδες, να ξε-πουλήσουμε ό,τι απόμεινε από (παραγωγικό) χρυσαφικό και ασημικό της δημόσιας περιουσίας.


AMOIRIDHS
 
Ντιπ τίποτα το καινούργιο δεν κόμισε χθες, στην περί του νέου Νοσοκομείου ειδησεογραφία, ο βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης, που το επισκέφθηκε επιτόπου.
Για παράδειγμα δε μάθαμε πότε θα τοποθετηθεί ο νέος Διοικητής, που είναι και απαραίτητη προϋπόθεση (κατά πως η ίδια είπε) για να μας έρθει στο νομό η υπουργός Υγείας.
Επίσης δε μάθαμε αν αυτή η προκήρυξη για τους γιατρούς που «τρέχει», αφορά και το Νοσοκομείο Κατερίνης κι αν ναι πόσες θέσεις από τις καμιά σαρανταριά που μας λείπουν είναι μέσα.
Δε μάθαμε επίσης από πού και πότε θα δοθούν τα χρήματα (που, κατά τα λεγόμενα του βουλευτή, δεσμεύτηκε το Υπουργείο Υποδομών) για τον περιβόητο κόμβο.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά, ειδικά στην υπόθεση αυτή, που ακούει στο όνομα νέο Νοσοκομείο, δεν αρκούν οι γενικολογίες και οι αοριστίες. Σώθηκε πια η υπομονή μας.

Μας το ’στειλε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και το δημοσιεύουμε. Απολαύστε το.
Τελικά, αληθεύει!  Το Υπουργείο Οικονομικών αναζητεί 350 εφοριακούς
Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε, πως το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας αναζητεί 350 υπαλλήλους του (εφοριακούς) οι οποίοι λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους, όμως δεν εμφανίζονται να εργάζονται σε καμία υπηρεσία. Η πληροφορία αυτή κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, όπως και χιλιάδες άρθρα που περιγράφουν την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την πτώχευση.
Επειδή πρόκειται για μια απίστευτη και κραυγαλέα περίπτωση απάτης εις βάρος του δημοσίου και των φορολογουμένων αυτής της χώρας, θεωρήσαμε σκόπιμο, πριν από κάθε μας ενέργεια, να διασταυρώσουμε πρώτα την ορθότητα των πληροφοριών που λάβαμε.
Έτσι, επικοινωνήσαμε σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010, στις 8:30 με την Δ2 Διεύθυνση Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών και ζητήσαμε να μάθουμε, αν πράγματι η πληροφορία αυτή αληθεύει. Αναφέραμε το γεγονός στην κυρία Μποσινάκη, η οποία σημείωσε τα στοιχεία επικοινωνίας του μέλους της ομάδας μας και στις 9:10 επικοινώνησε μαζί μας η κυρία Χαριτονίδου, από το γραφείο Υπουργού, η οποία και επιβεβαίωσε την πληροφορία. Ζητήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Διευθυντή της υπηρεσίας κ. Αμανατίδη, ο οποίος σήμερα απουσίαζε. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του τις επόμενες ημέρες για να πληροφορηθούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παραπάνω θέμα.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μια ομάδα ενεργών πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, ζητά από τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη:
Την άμεση απόλυση των 350 υπαλλήλων από το δημόσιο, την παραδειγματική τιμωρία τους, την επιστροφή των χρημάτων που λάμβαναν από το δημόσιο χωρίς να εργάζονται, όπως και την τιμωρία και αποπομπή των προϊσταμένων τους, οι οποίοι προφανώς τους καλύπτουν!
Η χώρα μας αυτή τη στιγμή ταπεινώνεται και «ζητιανεύει» ψάχνοντας από πόρτα σε πόρτα δανεικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, εξαγγέλλονται πρωτοφανείς περικοπές μισθών και δαπανών. Οι πολίτες έχουν φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης, η χώρα μας έχει γίνει ο περίγελος ανά την υφήλιο και, ακόμη αυτή τη στιγμή κάποιοι συνεχίζουν να εξαπατούν και να κατακλέβουν το κράτος, δηλαδή όλους εμάς, το κοινωνικό σύνολο, που για μια ακόμη φορά καλούμαστε να πληρώσουμε το «μάρμαρο».
Κύριοι Υπουργοί, σας παρακαλούμε, μην ανακοινώσετε νέες εξεταστικές επιτροπές και χρονοβόρες ΕΛΔΕ για την κραυγαλέα αυτή υπόθεση. Αν πράγματι θέλετε να εξασφαλίσετε τη στήριξη της κοινής γνώμης, αν θέλετε, εμείς οι πολίτες, να ξαναποκτήσουμε τη χαμένη μας εμπιστοσύνη προς αυτό κράτος, για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει πρώτα να τιμωρηθούν αυστηρά εκείνοι που διέπραξαν οικονομικά και φορολογικά εγκλήματα! Περιμένουμε εναγώνια τις αποφάσεις και τα μέτρα των υπηρεσιών των υπουργείων σας και προς αυτή την κατεύθυνση.
Φτάνει! Όχι άλλα ΘΑ!
Οι 350 χαμένοι υπάλληλοι από το υπουργείο σας κοστίζουν 12 εκατ. το χρόνο. Με αυτά τα χρήματα θα χτίζαμε 8 σύγχρονα σχολεία στο Ν. Πιερίας!».

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 2-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2002-03-2010.jpg

FINANCIAL TIMES - ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΗ 2-3-2010

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ

Έλληνες σχέδιο αυξήσεις φόρων και περικοπές δαπανών

Ελλάδα προετοιμάζεται να εξαγγείλει νέα μέτρα λιτότητας και ένα ομολογιακό δάνειο αυτή την εβδομάδα, εν μέσω περαιτέρω ενδείξεις ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι χειροτεχνίας ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να βοηθήσει τη χώρα ταμείο δανεισμού του, αν χρειάζεται - Φεβρουάριος-28

Hedge funds ευημερούν από την ελληνική χρέους

Αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου έχουν κάνει μεγάλα κέρδη από την ελληνική χρέους και παρέχοντας ασφάλεια σε υπερέκθεση ευρωπαϊκές τράπεζες, προέκυψε την Κυριακή. Η Γαλλία επισήμανε ότι οι ιδιώτες δανειστές ήταν πιθανόν να βοηθήσει σε οποιοδήποτε σχέδιο διάσωσης για την Αθήνα - Φεβρουάριος-28

Γερμανοί θεωρούν διάσωσης τράπεζας για την Ελλάδα

Μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας εξετάζουν ένα σχέδιο διάσωσης σύμφωνα με την οποία θα αγοράσει ελληνικά χρέους που υποστηρίζεται από τις οικονομικές εγγυήσεις από το Βερολίνο, οι Financial Times έχει μάθει - Φεβρουάριος-26

Ελλάδα που για τα νέα μέτρα λιτότητας

Ο πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί να βάλει στην άκρη το πολιτικό κόστος και να λάβει τις ενέργειες που απαιτούνται για την άρση της χώρας από την κρίση χρέους της, προετοιμάζοντας το κοινό για περισσότερες σφίξιμο ζώνης - Φεβρουάριος-26

Πρόσκληση για καθετήρα για το ρόλο των τραπεζών στην ελληνική κρίση

Goldman Sachs και άλλες τράπεζες των ΗΠΑ που διοργανώνονται αμφισβητούμενων συναλλαγών παραγώγων για την Ελλάδα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σε ακρόαση του Κογκρέσου ρόλο τους - Φεβρουάριος-26

Σχετικές περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά

Βίντεο

Παρατήρηση και ανάλυση

..τα ρέστα μας!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010
Πρόσθετα μέτρα το συντομότερο δυνατό ζητά από την Ελλάδα ο Όλι Ρεν
...τα ρέστα μας!
Να ανακοινώσει πρόσθετα μέτρα το συντομότερο δυνατόν, με έμφαση στην περικοπή μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν. Ή θα ελέγξετε το χρέος ή το χρέος θα ελέγξει τα οικονομικά σας, είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ζήτησε δομικές αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Ο κ. Ρεν κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς εταίρους της χώρας να στηρίξουν τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, λέγοντας πως είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό λαό να μπει τάξη στα δημόσια οικονομικά.
Τόνισε ότι υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της Ελλάδας να βάλει τάξη στα δημοσιονομικά της και πρόσθεσε ότι τα μέτρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί βαίνουν στη σωστή κατεύθυνση.
Παρ' όλα αυτά, είπε, επειδή ελλοχεύουν κίνδυνοι, απαιτούνται πρόσθετα μέτρα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ρεν ζήτησε διαρθρωτικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα που θα.....

Τελικά, αληθεύει! Το Υπουργείο Οικονομικών αναζητεί 350 εφοριακούς.

TRITH 02.03.10
Image 
Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε, πως το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας αναζητεί 350 υπαλλήλους  του (εφοριακούς) οι οποίοι λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους, όμως δεν εμφανίζονται να εργάζονται σε καμία υπηρεσία. Η πληροφορία αυτή κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, όπως και χιλιάδες άρθρα που περιγράφουν την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την πτώχευση.
 
Επειδή πρόκειται για μια απίστευτη και....

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Έμειναν στο μηδέν…(0-0)

http://b-united.com/
altΘρασύβουλος και Πιερικός ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά η αναμέτρηση της Φυλής έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για γκολ του Σαπάνη που δεν μέτρησε στο 32.' - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Ο Θρασύβουλος ήταν καλύτερος καθ’όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γουμάγια. Η ομάδα του Γιάννη Σερέπα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα στημένα από τα οποία ήρθαν και οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες της, με τον Κόμπο στο 14’ και τον Σαπάνη στο 31’, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα μετά το σουτ του έμπειρου μέσου είχε περάσει την γραμμή πριν την διώξει ο Χατζηζήσης. Από την άλλη ο Πιερικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του νωρίς στο ματς με τον τραυματισμό του Μακρή.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι.....

Super League - ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ... ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 36 ΧΡΟΝΩΝ

Προς κατάργηση ο 14ος μισθός- τί είπε ο Γ.Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο - Βίντεο

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
Προάγγελος κατάργησης του 14ου μισθού η ομιλία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρεόυ στο υπουργικό συμβούλιο... 

δείτε το βίντεο..

Συνάντηση Δρούτσα - Μάρτιν Σουλτς

droutsasΤην απόλυτη στήριξη της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς την Ελλάδα, που αντιμετωπίζει δύσκολη οικονομική κατάσταση, εξέφρασε ο πρόεδρός της, κ. Μάρτιν Σουλτς, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα. Ο κ. Μάρτιν Σουλτς τόνισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι ''απαιτείται σεβασμός στα τεράστια μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση''.

"Ευρωσοσιαλιστική" αλληλεγγύη

Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του ...

VIDEO MSN

Video

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΦΩΤΟ - ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΜΠΗ

/
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

Η Ώρα της αλήθειας

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
http://www.olympio-bima.gr/images/mainimage/Big
«Κλειδώνει»  σήμερα Δευτέρα
Kατά τις διαδοχικές επαφές που θα έχει ο Φινλανδός επίτροπος Όλι Ρεν στην Αθήνα, η δέσμη των πρόσθετων μέτρων
.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων -πιθανώς την Τετάρτη- και τα σκληρά μέτρα, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν άρωμα Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο κ. Ρεν φθάνει στην Αθήνα για να .....

Super League - ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 24ης ΑΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ - Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010


Τα κοράκια επιστρέφουν!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μόλις πριν από λίγο λάβαμε την πληροφορία, πως οι υπάλληλοι του σταθμού διοδίων του Αιγινίου είχαν ενημέρωση από τους υπεύθυνους
της εταιρείας ότι θα γίνει ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ πριν το ΠΑΣΧΑ για την ολοκληρωτική αφαίμαξη μας στις μέρες των εορτών.
Παρακαλώ ενημερώστε φίλους και γνωστούς να είμαστε έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους τους συμπολίτες μας σε συγκέντρωση
το επόμενο Σάββατο στις 11:00 στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης.

Η απάντησή μας είναι μια: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτή η οργή και η αγανάκτηση που έχει ξεχειλίσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και σχεδόν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ,
αυτός ο χείμαρρος δηλώσεων και η καταδίκη της απολίτιστης παρέμβασης μερίδας των γερμανικών ΜΜΕ,
πρέπει να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Γιατί από λόγια, πολεμικές ιαχές και πολιτικές κορώνες είμαστε χορτάτοι.
Το 40% περίπου της κοινοπραξίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» ανήκει στη γερμανική Εταιρία HOCHTIEF!!

Την επόμενη φορά μη πληρώσεις διόδια! Σπρώξε την μπάρα και πέρνα!

Μια πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου.

«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!»

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ - ΑΛΤΕΡ ΑΥΤΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
Ενας Αυτιάς, απερίγραπτος...παρερμήνευσε δηλώσεις του Χατζημαρκάκη.. συνεχίζοντας ούτε λίγο ουτε πολύ προσπάθησε να βγάλει προδότη τον Ελληνα Γερμανό Ευρωβουλευτή.. και ανίκανο στα οικονομικά..πηρε την απάντηση.. απο το 1821 πήγε ο Αυτιάς για να βγάλει ευθύνες για το έλλειμα.. Ναί μόνο που εδώ μιλάμε για τα πλαστά στοιχεία και όχι για το έλλειμμα....
Βγήκε απο τα ρούχα του ο άνθρωπος με τις βλακείες και το γλύψιμο του Αυτιά.. γιατί αυτό έκανε όταν ζορίζονταν..ούτε λιγο ούτε πολύ μας είπε ο Αυτιάς να φιμωθεί κάθε απαράδεκτος δημοισογράφος Γερμανός που βλέπει και λέει απίστευτες ιστορίες.. Η απάντηση πρέπει να είναι δημοσιογραφική όχι.. επιθετική. 
απολαύστε τους στο βίντεο....

Φιλικό παιχνίδι Ελπίς Ανδρομάχης-Πιερικός 0-10 - (Προπαιδικα τμήματα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 Μαρτίου 2010

ΠΗΓΗ

Μετά από ένα παρά πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού κέρδισε με σκορ 0-10 την ομάδα της Ανδρομάχης μέσα στο γήπεδο της. Οι μικροί του Πιερικού δείχνουν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Παίζοντας αρκετά καλά την ζώνη ,έχοντας πολλή καλή κυκλοφορία και βγάζοντας αυτά που διδάσκονται στην προπόνηση, είχαν ένα πρώτο ημίχρονο όπου κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα. Ένα τμήμα που υπόσχεται πολλά για το μέλλον του Πιερικού ποδοσφαίρου.
 Τα γκολ για την ομάδα του Πιερικού: Οικονόμου 1, Σταθακοπουλος 2,
Τζημας 2, Τσουχας 2, Μπαλαχατζε 1, Μαργαρίτης 1, Μπεγκλης ,1.
               
Αποστολή του Πιερικού:Προπονητής Μυστακιδης Ιωάννης
Καραγκιόζης, Καλαϊτζής, Χ’διμπας, Μαχαιριδης, Τσακιρακης, Κωνσταντινίδης
Καρτσαμπας, Τσινοβιτς, Τζημας, Οικονόμου, Σταθακοπουλος οι πρώτοι έντεκα.
Παναγιωτιδης, Μαυροπουλος Τσινικος Γκινου, Μαργαρίτης Κραγιοπουλος
Μπαλαχατζε, Τσουχας, Μπεγκλης, Κραγιοπουλος, Μυστακιδης

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Super League - Όλα τα γκολ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
24η αγωνιστική
Αστ. Τρίπολης - Ηρακλής 0-4
ΑΕΚ - Εργοτέλης 1-0
Scoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3
Πανθρακικός - Καβάλα 1-3
Άρης - Λάρισα 2-0
Λεβαδειακός - Πας Γιάννινα 4-1
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-2

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πιερικός Αρχέλαος – Αίας Ευόσμου 71 - 65

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
Β΄ ΓΥΡΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
                       Πιερικός Αρχέλαος – Αίας Ευόσμου 71 - 65
Με το «Νάτος – νάτος ο πρωταθλητής» επευφημούσαν οι εκατοντάδες πιστοί φίλοι του μπάσκετ τον Πιερικό Αρχέλαο που πήρε τη ρεβάνς με τον Αίαντα Ευόσμου στην Κατερίνη. Νίκησε με 71-65 και το πανηγυρικό κλίμα ομόρφυνε  η τόσο η ρίψη χιλιάδων λευκών χαρτιών, όσο και η παρουσία της κύριας χορηγού VODAFONE που μοίρασε σε όλους κόκκινα καπέλα και φωτογραφίες της στιγμής.
Τα δεκάλεπτα: 25-20, 44-29, 61-44, 71-65.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τατούδης και Σαλικίδης.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 16(3), Μόρφης, Παπαμιχαήλ 4, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 2, Γκογκίδης 20(3), Γκέρος 2, Ροδοστόγλου 15(2), Ψαρόπουλος 3, Τσουκ 9.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Δήμου): Μακαλέκας, Παρίτσης 9(2), Τριανταφυλλίδης 9(2), Παπαπέτρου 4(1), Γιούδας 6(1), Φιλιούσης 5, Χατζηβρέττας, Μάρουσιτς 14(1), Βουλτσίδης, Κόγιας 1, Σιώλιος 14, Μπέλλος 3.
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1.Πιερικός  Αρχέλαος  35, 2.Πανελευσινιακός 35, 3.Λαύριο 34, 4.Πανερυθραϊκός 32, 5.ΑΕΚ Άργους 31, 6.Απόλλων Πατρών 29, 7.Απόλλων Καλαμαριάς 29, 8.Αίας Εύοσμου 29, 9.Δούκας 28, 10.ΜΕΝΤ 27, 11.Κομοτηνή 25, 12.Αναγέννηση Φλόγα 25, 13.Κεραυνός Αιγίου 24, 14.Μαντουλίδης 24, 15.Αγία Παρασκευή 23, 16.Μ. Αλέξανδρος 22. •Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό. •Η Αγ. Παρασκευή και οΜ. Αλέξανδρος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στην επόμενη αγωνιστική στις 7.3.2010: Λαύριο - Πιερικός Αρχέλαος. Κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, ώρα 12,00
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

ΝΕΟΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-3-2010
Ηττα εκτός έδρας στον Θρασύβουλο  για την ομάδα νέων του Πιερικου στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0.Καλή ομάδα ο Θρασύβουλος αλλά οι νέοι του Πιερικού, ίσως έπρεπε να φύγουν με καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την απόδοσή τους.. Ρεπορτάζ θα έχουμε αναλυτικότερο ΣΗΜΕΡΑ...
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα Μαρτίου

SKITSOΟι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

Μάθανε ότι δηλώνουμε εθελοντές, πλακώσανε κι οι ….
Πρόταση για τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας με την εθελοντική προσφορά και πολιτών της χώρας, αλλά και Ελλήνων της διασποράς, διατύπωσε (στο τηλεοπτικό κανάλι ΜEGA) ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
«Η Ελλάδα δεν έχει μόνο τους φοροφυγάδες και τους εισφοροδιαφεύγοντες. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς ανθρώπους με ευαισθησίες και φιλότιμο, οι οποίοι καθημερινά με ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν με τις ....

Γρηγόρης Παπαχρήστος: Ο δήμος Δίου απέκτησε ταυτότητα

BASIKO_1
 
Κριτική από την αντιπολίτευση για το … κόστος απόκτησης της ταυτότητας!
Τον απολογισμό της 7ης χρονιάς της θητείας του πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ ο δήμαρχος Δίου, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και πλήθους κόσμου. Ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα και τις δράσεις της δημοτικής αρχής, τις οποίες χαρακτήρισε «αποτέλεσμα ενός φιλόδοξου σχεδιασμού», υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος Δίου, βασιζόμενος και στην ιστορικότητά του, απέκτησε ταυτότητα. Έντονη κριτική, κυρίως στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης και των προτεραιοτήτων που έθεσε η δημοτική αρχή, άσκησε η αντιπολίτευση, η οποία όμως φρόντισε να κρατήσει το...

Συνέντευξη της «Τ» με το δήμαρχο Παραλίας-Για τον «Καλλικράτη» ό,τι πουν οι δημότες μου! * Δε δέχεται εκβιασμούς από κανέναν και δεν παραιτείται λέει ο κ. Κεραμιδιώτης αλλά θα συνεχίσει το έργο του μέχρι τέλους * «Η απάντησή μου σε όλους αυτούς που με πολεμούν είναι μία και ξεκάθαρη: «Όλα στο φως»!

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τις επόμενες εβδομάδες αρχίζει μια συζήτηση, ένας διάλογος για την εκ νέου συνένωση δήμων και τη δημιουργία μεγάλων δήμων στη χώρα και στην Πιερία. Και πολλοί είναι εκείνοι που προδικάζουν ότι ο δήμος Παραλίας θα συγχωνευτεί με το δήμο Κατερίνης. Το θέμα είναι αν ισχύει ακόμη εκείνη η πρόταση που είχε κατατεθεί από το δήμαρχο Παραλίας μαζί με δημάρχους της Βόρειας Πιερίας για έναν παραλιακό δήμο.
Στο ερώτημα αυτό, που το θέσαμε μαζί με άλλα ερωτήματα προς το.....

Θανάσης Παπαγεωργίου: Να ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο το Εμπορευματικό Κέντρο Πιερίας

IMG_0857
«Η πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία του, εφόσον έχει την απαραίτητη ετοιμότητα μελετών και μπορεί να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το νέο αναπτυξιακό νόμο, θεωρώ πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη επενδυτική πρόταση για την Πιερία», αναφέρει ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου σε επιστολή του προς την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, ζητώντας να τεθεί σε άμεση προτεραιότητα το Εμπορευματικό Κέντρο Πιερίας.
Ο κ. Παπαγεωργίου, προτείνει τα εμπορευματικά κέντρα να ενταχθούν ως επιλέξιμες και επιδοτούμενες επενδύσεις στον....

Διεκδικούμε το μέλλον με αξιώσεις

DIEK_1
 
Έντονη κριτική, για τα στοιχεία που παρουσίασε ο δήμαρχος, άσκησε η αντιπολίτευση
Εκτενή αναφορά στο έργο της διοίκησής του την τριετία που πέρασε έκανε ο δήμαρχος Κορινού, κατά τη δημόσια λογοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Κορινό.
Ο Νίκος Αβραμίδης, αφού πρώτα έκανε αναφορά στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί στη χώρα μας, υποστήριξε ότι τα έσοδα του Δήμου αυξήθηκαν την τελευταία τριετία από 2,9 εκ. ευρώ το 2007, σε 3,7 εκ. ευρώ το 2009.
Μικρή αύξηση όμως, παρουσίασαν και τα έξοδα, τα οποία το ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010
Είναι γεγονός ότι οι Γερμανοί το τελευταίο διάστημα κάνουν πολύ το… Γερμανό.
***
Δεν ξέρω αν μπήκαν με υπερτιμημένο μάρκο στην ευρωζώνη αλλά ξέρω ότι εμείς πληρώσαμε το ευρώ με 341 δραχμούλες.
***
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Ούτε λίγος σεβασμός. Όταν εμείς είχαμε νόμισμα, τη δραχμή παρακαλώ τον 7ο π.Χ. αιώνα,  αυτοί ....

Βύρωνας Πολύδωρας: Κανένα χρέος δεν εξοφλείται ολοσχερώς

plolud
Στην Κατερίνη, «προσκεκλημένος φίλων του διανοουμένων», όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, βρέθηκε ο Βύρωνας Πολύδωρας. Ο πρώην υπουργός, εξέθεσε «σε ένα υψηλού επιπέδου ακροατήριο», κατά δήλωσή του, «σκόρπιες σκέψεις», σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών και ο εκδοτικός οίκος «Όλυμπος» του Γιώργου Ράπτη, με θέμα «Έλλην λόγος, Ευρωπαϊκός λόγος».
«Ας θεωρηθεί αυτός ο τίτλος και αυτές οι σκέψεις, σαν ....

Η ώρα της αλήθειας

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010
Φτάνει σήμερα στην Αθήνα ο  Φινλανδός επίτροπος Όλι Ρεν
-Επαφές με τον πρωθυπουργό για τα πρόσθετα μέτρα
Η ώρα
της αλήθειας
«Κλειδώνει» σήμερα, κατά τις επαφές που θα έχει ο Φινλανδός επίτροπος Όλι Ρεν στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, η δέσμη των πρόσθετων μέτρων. Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων -πιθανώς την Τετάρτη- και τα σκληρά μέτρα, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν άρωμα Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο κ. Ρεν φθάνει στην Αθήνα για να συζητήσει «τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και των δημοσίων οικονομικών», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κομισιόν, έχοντας κατά νου την έκθεση του μεικτού κλιμακίου των ελεγκτών, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έκαναν φύλλο και φτερό τον προϋπολογισμό, διαπιστώνοντας «μαύρη τρύπα» στην εκτέλεση του Προγράμματος Σταθερότητας ύψους έως 4,5 δισ. ευρώ.
Οι τεχνοκράτες απαίτησαν πρόσθετα μέτρα που αντιστοιχούν στο 1,8% του ΑΕΠ. Πρότειναν, μάλιστα, οι αποφάσεις να στοχεύουν στη δραστική περικοπή των δαπανών στο Δημόσιο με την κατάργηση του ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 30 08 2010

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010