Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
Ω!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΤΕΡ - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-2-2010
Δείτε τον Καρατζαφέρη ,τί είπε στον Νικο Χατζηνικολάου.. υπερασπιστής του πρωθυπουργού σε πολλά.. δείτε και το ρεπορτάζ για την εξεταστική.. 
δείτο το βίντεο..

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-2-2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 Προς
τη Βουλή των Ελλήνων

Σχέδιο Νόμου
«Σύγχρονες Διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών & άλλες ρυθμίσεις»
Με αιτιολογική έκθεση


Προς
τη Βουλή των Ελλήνων
 
Σχέδιο Νόμου 
«Σύγχρονες Διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών & άλλες ρυθμίσεις»
  
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας......

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή και τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Με ενθουσιασμό η υποδοχή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010

Πενταμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Κατερίνης, όπου οι μαθητικοί σύλλογοι, οι  διευθυντές και οι καθηγητές την υποδέχθηκαν με έκδηλη χαρά  και ενθουσιασμό.
Οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Μητσάκης, Γιάννης Ροδοστόγλου, Αλέξης Ράπτης, ο team manager Χρήστος Χρηστίδης - παλιός καλαθοσφαιριστής του Νέστορα Θεσσαλονίκης και ο Φώντας Μπαραλιάκος - υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μπάσκετ, να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στους αγώνες και να φέρουν, έτσι, πιο κοντά την ομάδα του ...

ΡΟΜΑ - ΠΑΟ 2-3 - ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010


Αθωώθηκε ο Πέτρος Μαντούβαλος


Αθώωση του Πέτρου Μαντούβαλου από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Αθώοι και οι συνεργάτες του, Χρήστος Χατζηπαναγιώτου και Σωτήρης Ντινόπουλος.
Ένοχοι, ο πρώην Πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ 26 2 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΞΕΔΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
http://www.frontpages.gr/data/20100226/IExedra-0.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ
Ε mail: epaiginiou@gmail.com, τηλ: 6944755220
Αιγίνιο 24/2/2010
http://1.bp.blogspot.com/_uI62JCLqc3g/SeV-yRAUdcI/AAAAAAAABhw/JhktlS10IvA/s400/%CE%8C%CF%87%CE%B9+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%94%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1.JPG
ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ
Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους Δήμους, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και όλους τους Επαγκελματικούς Φορείς της Πιερίας να συμμετάσχουν στην σύσκεψη που θα γίνει τη
Δευτέρα 01 Μαρτίου 2010 και ώρα 7.00 μμ
στο Επιμελητήριο Κατερίνης
Θέματα:
- Ενημέρωση - Αποτίμηση για τη Σύσκεψης της 23/02/2010 στο Υπ.
Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.
- Νομικές προσφυγές εναντίων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ
- Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Η Επιτροπή Αγώνα

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΑΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-22010

http://lefteria.blogspot.com/


Ο καθηγητής - συγγραφέας Γιώργος Ράπτης προετοιμάζεται για την εκδήλωση της Παρασκευής 26ης Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αστική Σχολή Κατερίνης στις 8:30 το βράδυ με ομιλητή τον Βύρωνα Πολύδωρα και θέμα : Έλλην Λόγος - Ευρωπαϊκός Λόγος

Αστυνομικός-μπράβος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.02.2010 |newsit.gr

Ένστολος είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας από τους τρεις δράστες της άγριας επίθεσης χθες το απόγευμα εναντίον δύο μεταναστών από το Αφγανιστάν στο σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τα θύματα τρεις άνδρες τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο και το σώμα γιατί είχαν οικονομικές διαφορές με τον έναν από αυτούς.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους τρεις δράστες και τώρα αναζητούν τους άλλους δύο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες που διαφεύγουν είναι συνάδελφός τους, καθώς οι μετανάστες κατέθεσαν ότι τους δήλωσε αστυνομικός.
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
http://www.olympio-bima.gr/images/mainimage/Big 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
Πρωτοσέλιδο 26.2.2010
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ολοκληρώνονται οι εργασίες - παρεμβάσεις στο Ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.02.2010

Ολοκληρώνονται σιγά - σιγά και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος οι πρώτες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσο.
Ήδη από την Δευτέρα δέκα τόνοι καουτσούκ απλώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την καλύτερη ελαστικότητα του τάπητα και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία από τα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής Ένωσης Πιερίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαπετρίδη (Κανάρη). Οι Κώστας Κούρτης, Κώστας Καρέκλας και Χρήστος Δαρόγλου συμπληρώνουν καθημερινά αρκετές ώρες στο ενωσιακό γήπεδο, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του τάπητα με ευκαιρία την έναρξη των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά με τις εργασίες - παρεμβάσεις ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαπετρίδης τόνισε:

"Ήταν αναγκαίο να προχωρήσουμε σ' αυτές τις εργασίες ώστε να επιλύσουμε κάποια προβλήματα λειτουργικότητας του γηπέδου. Προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη των αγώνων για το πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής".

Στο ενωσιακό γήπεδο, μέχρι την ολοκλήρωση, και του δεύτερου μέρους των εργασιών (Καλοκαίρι) θα αγωνίζονται μόνον τα παιδικά τμήματα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πιερίας ενώ για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης και για προπονήσεις των άλλων ομάδων το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.(ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛΑΛ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΡΩΜΑΙΟΙ! ΡΟΜΑ – ΠΑΟ 2-3 - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
ΑΠΟ ΤΟ http://www.newsit.gr

Υπάρχουν... ελληνικές μετοχές που κάνουν τρελή κούρσα προς τα πάνω.

Είναι του Σωτήρη Νίνη στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο  ποδοσφαίρου. Μιλάμε για εκτίναξη. Οσο  ξάπλωναν στο χορτάρι οι αντίπαλοι  του, ζαλισμένοι από τις περίτεχνες ενέργειες του, τόσο η τιμή της μετοχής του προικισμένου μικρού, τραβούσε την ανηφόρα. Καιρός ήταν. Και για τον Σωτήρη Νίνη και για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο τους έδωσαν λαβές για αμφισβήτηση τον τελευταίο καιρό.

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
PANO_SYRIZA
Ένα τεράστιο πανό, μήκους 7μέτρων, κρέμασε ψηλά στο Μέγαρο Παπαγεωργίου, το πρωί της Τετάρτης (ημέρα γενικής απεργίας), ο ΣΥΡΙΖΑ.
‘Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μάλλον στη άσφαλτο θα έπρεπε να το καρφώσει για να το δει ο κόσμος.
Ποιος κοιτάει πια ψηλά. Όλοι με το κεφάλι κατεβασμένο, από τα οικονομικά βάρη της καθημερινότητας, περπατάμε.

MPRISSIN_DEN
Ό,τι μπορούσαμε κάναμε για να φανεί μέγα πλήθος στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.
Αλλά, κι ο Μπιρσίμ να ήμασταν, πάλι δεν θα τα καταφέρναμε.

MONAKSIA_TOY_PROEDROY
Γύρω-γύρω όλοι (όσοι, δηλαδή) και στη μέση ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, που ποτέ δεν πτοείται από τα μεγέθη (τα νανομεγέθη) των συγκεντρωμένων διαδηλωτών και ποτέ δεν περικόπτει τα άχαρα «σεντόνια» των ομιλιών, ίδιων και απαράλλαχτων χρόνια τώρα, αφού τα προβλήματα δεν αλλάζουν.

PAME
Γενιές και γενιές με τη σημαία του αγώνα!

Τι πάει να πει «οι Έλληνες»; Δεν είναι το ίδιο πράγμα οι Έλληνες. Άλλο ο Έλληνας εργάτης κι άλλο ο Έλληνας τραπεζίτης.
Ούτε είναι το ίδιο πράγμα οι Γερμανοί. Άλλο ο Μαρξ, άλλο ο Χίτλερ.
Όμως είναι το ίδιο πράγμα ο Έλληνας εργάτης και ο Γερμανός εργάτης. Είναι το ίδιο πράγμα η ελληνική τράπεζα και η γερμανική τράπεζα. Πιθανόν άνισες σε ισχύ, αλλά όμοιες, ομοιούσιες και ομοούσιες (έγραφε χθες ο Στάθης ο γελοιογράφος).
Και μετά ένας άλλος Στάθης (από τη Χράνη) μας έστειλε μέσω e-mail ένα χαιρετιστήριο (με αφορμή την απεργία της Τετάρτης) που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του Γερμανικού Κόμματος Die Linke Λόταρ Μπίσκι, μαζί με άλλους 7 ευρωβουλευτές και 13 βουλευτές της Ομοσπονδιακής Βουλής του ίδιου κόμματος.
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας», λένε, «για την άνευ προηγουμένου εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί με στόχο την Ελλάδα. Η δύσκολη θέση της χώρας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για την ενεργοποίηση προκαταλήψεων. Οι πολίτες της Ελλάδας, γυναίκες και άνδρες, κατασυκοφαντούνται, κατηγορούνται ότι είναι "κατά συρροή ψεύτες και ότι συστηματικά παραποιούν τα στατιστικά στοιχεία", ότι συνεχώς κατεργάζονται" ύπουλες πολιτικές”. Οι Έλληνες δήθεν ζουν σ έναν "παράδεισο" απ’ τον οποίο "επειγόντως πρέπει να απαλλαγούμε" …
Γνωρίζουμε τη δύσκολη θέση της Ελλάδας. Το νέο έλλειμμα για το 2009 που έχει φτάσει στο 12,7 % ασφαλώς είναι μεγάλο. Το ίδιο όμως ισχύει και για άλλες χώρες όπως π.χ. για τη Μ. Βρετανία 12 % η για την Ισπανία με 10%. Ανάλογοι αριθμοί σημειώθηκαν όμως το 2009 και στη Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Παντού οι αμύθητες χρηματικές δωρεές για τις τράπεζες, τα έκτακτα μετρά και οι οφειλές στη καταβολή των φόρων άνοιξαν τεράστιες μαύρες τρύπες στους κρατικούς προϋπολογισμούς.
Αποτελεί ύπουλη πράξη και αποτυχία της πολιτικής το γεγονός ότι ακριβώς εκείνες οι τράπεζες και εκείνοι οι κερδοσκόποι, που μόλις χτες σώθηκαν από την βέβαιη χρεοκοπία χάρη στα κρατικά κονδύλια, σήμερα θέτουν εκ νέου ολόκληρες χώρες κάτω από την πίεση των υπέρογκων τόκων  και έχουν και πάλι τη δυνατότητα να κερδοσκοπούν ασύστολα σε βάρος των χορών αυτών….».
Και μην ξεχνάμε πως, όπως το Φόκους και άλλα γερμανικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν τη λέξη «Έλληνες», έτσι χρησιμοποιούν και κάποια ελληνικά ΜΜΕ τη λέξη «Αλβανοί», ή «Τούρκοι».

A_1
 
Στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Σωματείου Επισιτιστών νομού Πιερίας, προστέθηκε και η απώλεια θέσεων εργασίας συναδέλφων τους, λόγω του κλεισίματος της κοιλάδας των Τεμπών, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Βαλάσης Κοτρώνης, κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου.
Όπως είπε ο κ. Κοτρώνης, το Σωματείο προσθέτει και τη δική του φωνή σε εκείνες που ζητούν την άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα Τέμπη, ζητώντας παράλληλα την αποζημίωση και την καταβολή ειδικού επιδόματος στους εργαζόμενους που υπέστησαν οικονομική βλάβη, αναφέροντας ως παράδειγμα εκείνους του Όλυμπους Πλάζα.
Το Σωματείο Επισιτιστών, εμμένει στη μη κατάργηση του Περιφερειακού Γραφείου του πρώην ΤΑΞΥΣ στην Πιερία.
Όπως ανέφερε ο κ. Κοτρώνης, με την αλλαγή στο Υπουργείο Εργασίας, το Σωματείο συζήτησε το συγκεκριμένο αίτημα με τον υφυπουργό κ. Κουτρουμάνη, έχοντας και τη στήριξη της Ομοσπονδίας τους. «Μας υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το αίτημά μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών του νομού μας στην προώθηση του αιτήματός τους.

A_2
Πράσινη ανάπτυξη, πράσινη διαδρομή, πράσινο τείχος και τελικά… ούτε 2 τ.μ πρασίνου δεν αντιστοιχούν σε κάθε κάτοικο της Κατερίνης.
Κι αν πει κανείς ότι όλα αυτά είναι «πράσινα άλογα», κινδυνεύει να παρεξηγηθεί κι από πάνω.

A_3Πυρά εναντίον Παπακωνσταντίνου, εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του Πα.Σο.Κ. Απόστολος Κακλαμάνης. Τα μέτρα για την οικονομία, είπε ο πρόεδρος, έπρεπε να τα είχε πάρει το Νοέμβριο για να αποδώσουν την Άνοιξη και όχι την Άνοιξη για να αποδώσουν το Φεβρουάριο.
Απούσης της αντιπολίτευσης κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο… κάτι σαν την Άννα στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης δηλαδή.

Χθες από δεκάδες απολυθέντες της πρ. βιομηχανίας ΚΟΡΤΑΓΚ - Παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια * «Θέλουμε το 1,8 εκ. ευρώ που μας οφείλονται από την εκποίηση της βιομηχανίας, θέλουμε όμως και δουλειά», δήλωσε ο Θ.Στεργιάνης. * «Αυτά τα χρήματα, αν πέσουν στην αγορά της Κατερίνης, θα είναι μια ανάσα για την πόλη», υποστήριξε.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010
Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Κατερίνης αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι πρώην εργαζόμενοι της βιομηχανίας Κορινού «Κόρταγκ», με αίτημα να τους αποδοθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται και που τα δικαιούνται από την εκποίηση της βιομηχανίας.
Οι απολυθέντες της Κόρταγκ είναι 100 άτομα και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν χθες παρόντες όχι μόνο για να πάρουν τα χρήματά τους αλλά και για να εκφράσουν την ανησυχία τους, επειδή, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Στεργιάνης στο....

«Πράσινο τείχος» η «πράσινη διαδρομή»

BASIKO_1
Το σχέδιο για την ανάπλαση του Λεύκου ποταμού (Πέλεκα), παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κατερίνης, ένα χρόνο ακριβώς μετά τις παρεμβάσεις που ξεκίνησε ο δήμος στην περιοχή και οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση περιβαλλοντικών οργανώσεων. Το σχέδιο καταρτίστηκε, από ομάδα επιστημόνων του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον καθηγητή Π. Σταθακόπουλο.
Η πράσινη διαδρομή του 2009, θα γίνει «πράσινο τείχος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάββας Χιονίδης, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο της διοίκησής του για την ήπια ....

Το κράτος δεν μπορεί, μόνοι να σωθούμε

«Από τη σύσκεψη μάς έγινε σαφές ότι η σύμβαση είναι πανίσχυρη και δεν μπορεί να την προσβάλει ούτε το κράτος», λέει η Επιτροπή, που καλεί τώρα τους πολίτες (και) σε δικαστικές διαμάχες με τους ιδιώτες
Σε σύσκεψη-την ερχόμενη Δευτέρα, στις 7.00 το απόγευμα, στο ΕΒΕ Πιερίας- καλεί η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου, τους Δήμους, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και όλους τους Επαγγελματικούς φορείς της Πιερίας, προκειμένου να ξεκινήσουν νέοι και εντονότεροι-μετά την πρόσφατη άκαρπη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών-αγώνες, για την ακύρωση των ζημιών που προκαλεί στο νομό ο παραχωρησιούχος της εθνικής οδού.
Η Επιτροπή Αγώνα, που άκουσε τον υπουργό να λέει ότι ....

Η μοναξιά των απεργών-διαδηλωτών

PAME_1
Δι’ αντιπροσώπων επέλεξαν οι Πιεριείς να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, την Τετάρτη, οι απεργοί διαδηλωτές δεν έφταναν τους 100, ενώ άλλοι τόσοι συμμετείχαν και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.
Στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, παρούσα ήταν η κορυφή (μέλη των Δ.Σ) των ...

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010
Και αισίως διάγουμε τον τέταρτο μήνα με σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Και βάλτε σε εισαγωγικά όποια λέξη προτιμάτε.
***
Και είναι αλήθεια ότι όλο αυτό το διάστημα η διαβούλευση καλά κρατεί και οι σχεδιασμοί επί χάρτου συνεχίζονται.
***
Σχεδόν τίποτε δεν έχει ψηφισθεί που να ...