Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τα δάκρυα της Πόπης

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 

http://epikairotita24.blogspot.com



Σήμερα, Παρασκευή, και η Πόπη Τσαπανίδου παρουσίασε για τελευταία φορά την εκπομπή «Κάτι Συμβαίνει» από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους ήταν κυρίως πίσω από τις κάμερες και το κοινό της που τόσο καιρό την έβλεπε από τη ΝΕΤ. Μάλιστα έδωσε και εκ νέου ραντεβού, τώρα όμως από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η νέα αρχή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ θα γίνει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.





Δείτε το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής...

Θρήνοι πάνω από το φέρετρο της Αθήνας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010


 
Τώρα που το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί και η Ιστορική Αθήνα έχει γίνει ένα «πτώμα» σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, ένιωσε και ο Δήμαρχος τις πνιγηρές και μολυσματικές αναθυμιάσεις της πτωματικής σήψης.
Τόσες δεκαετίες τώρα η Αθήνα δολοφονείται, με τις ευλογίες των αρχόντων της εξουσίας, ανηλεώς, άγρια, ακούραστα, αχόρταγα, καθημερινά, και ουδείς νοιαζόταν…
Επί των ημερών του ίδιου του κ. Κακλαμάνη το «φέρετρο» της ιστορικής πόλης είχε αποκρουστικά μεγεθυνθεί και μόλυνε τους πάντες και τα πάντα.
Μπροστά σε αυτή τη φρίκη κανένας δεν μιλούσε. Και όσιοι τολμούσαν να μιλήσουν στιγματιζόντουσαν σαν «ρατσιστές» και από τον ίδιο τον κ. Κακλαμάνη.
Και το χειρότερο: Το καθεστώς και οι ποικιλόχρωμοι αξιωματούχοι του έστελναν τα επιδοτούμενα «τάγματα εφόδου» εναντίον κάθε γειτονιάς που διαμαρτυρόταν για το θάνατό της. «Εγκληματίες» γίνανε όσοι κατάγγελλαν το έγκλημα και αγωνιζόντουσαν εναντίον του.
Σήμερα που το έγκλημα έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις, σήμερα που η ιστορική Αθήνα βρίσκεται στα χέρια των ανεξέλεγκτων .....

Άλλη μια γκάφα του Μάκη και του ΚΚΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010

http://www.stinfora.com
Η “ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ” ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ – Άντε γειαααααααααααααα
Ο Μάκης πάει τρελάθηκε! Βγάζει ανακοίνωση η “τυποεκδοτική” για την απεργία που λέει ότι δεν έκανε όμως επειδή ο Δ (δημοσιογράφος) είναι αλλού για αλλού δεν γνωρίζει ότι:
Αφού η “τυποεκδοτική” έκανε κανονικά απεργία πως βγήκαν όλες η εφημερίδες την επόμενη ημέρα; Ε, Μάκη; ge-ge;
Μήπως επειδή εκτυπώνεσαι στην “τυποεκδοτική” δεν έμαθες ότι οι εφημερίδες ΌΛΕΣ εκτυπώθηκαν μια ημέρα νωρίτερα για να μην χαθεί το χρήμα για την εταιρεία του ΚΚΕ;
Τόσο εκτίθεσαι Μάκη; Τόσο ρόμπα γίνεσαι χωρίς να κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις αν τυπώθηκαν ή όχι οι εφημερίδες;
Η ερώτηση είναι ΑΠΛΗ:
Σταμάτησε η “τυποεκδοτική” την παραγωγή της; ΟΧΙ.
Άντε γεια Μάκη και ΚΚΕ…
Και επίσης μέσα στα μεγάλα εκδοτικά και τυπογραφικά συμφέροντα(Μπόμπολας,Λαμπράκης, Τεγόπουλος) είναι και το ΚΚΕ.
Ποιες εφημερίδες εκτύπωνε και ποιες εκτυπώνει; Μήπως της Γιάννας Αγγελοπούλου και μιλάνε μετά για ξεσηκωμό του λαού ενάντια στο κεφάλαιο;
Πόσο πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην τυποεκδοτική;
Μήπως ένα κόμμα έχει ανοίξει κόντρα με τα μικρά τυπογραφεία που τους παίρνει τις δουλειές; Και δεν λέμε για τις εφημερίδες αλλά και για εκτυπώσεις από δήμους και κοινότητες.

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010
ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ:
 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΜΙΛΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010



Τάχωσε στους Ευρωπαίους ο Γιώργος Παπανδρέου..μίλησε για ατολμία..Τάρριξε και στη ΝΔ που ξεδιάντροπα συνεχίζει να ζητά ευθύνες απο το ΠΑΣΟΚ.. 



δείτε το βίντεο ρεπορτάζ




Απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ, μόνο που απάντησε χωρίς πειστικότητα.. 







δείτε το βίντεο:

Ιστιο-σανίδα που μάς χρειάζεται! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Φεβ, 2010 Από sportdogteam
Ιστιο-σανίδα που μάς χρειάζεται! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Από τους ...παγωμένους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, ο sportdog μετατρέπει τη χιονοσανίδα σε ιστιοσανίδα και πετάγεται μια βόλτα μέχρι την Καλιφόρνια.
Εκεί έχει ραντεβού με τη Μάλια Τζόουνς, μια 33χρονη σέρφερ από την Καλιφόρνια, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό "People" συμπεριλαμβάνεται στους "50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο" και σύμφωνα με το "Esquire" στις "10 πιο σέξι αθλήτριες"! Εννοείται πως οι αγωνιστικές της επιτυχίες (είχε κερδίσει το αμερικάνικο πρωτάθλημα ερασιτεχνών σέρφερ μόλις στα 15 της χρόνια) άρχισαν γρήγορα να περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς η αναμφισβήτητη ομορφιά της σύντομα την έφερε στα πρωτοσέλιδα πολλών περιοδικών, στο χώρο του μόντελινγκ και της διαφήμισης (έχει κάνει διαφημιστικά για τις American Express, Capri Sun, Coca-Cola, Corona Beer VO5 shampoo κ.α.).
Η όμορφη Μάλια είναι παντρεμένη με τον επαγγελματία σέρφερ Λιουκ Στέντμαν
Απολαύστε τη στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...
και πλέον μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Χαβάι, Γαλλίας και Αυστραλίας, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ «FLASH» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ & ΝΙΚΟΛ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Γραφείο Σταύρου Λαμπρινίδη
Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ «FLASH» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ & ΝΙΚΟΛ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ
Για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στήριξης της Ελλάδας, το πρωί της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες

Ε. ΣΤΑΗ: Θα μεταφερθούμε τηλεφωνικά στην Ευρώπη και θα συνομιλήσουμε με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Σταύρο Λαμπρινίδη. Καλό μεσημέρι, πως είστε; 
Σ. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ: Καλά, ευχαριστώ. Στο Στρασβούργο στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.
Ε. ΣΤΑΗ: Στρασβούργο ναι. Εν πάση περιπτώσει κάπου γενικώς στην Κεντρική Ευρώπη, είτε ήταν χτες επί γαλλικού εδάφους στο Παρίσι, είτε σήμερα εκεί που είστε εσείς επί γαλλικού εδάφους, είτε στις Βρυξέλες όπου θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής, υπάρχει μία εντατική διαβούλευση για το πώς πρόκειται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη το ελληνικό θέμα -για να μην.....

Πρώτα ζευγάρι και μετά γονείς - Τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της οικογένειας


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Αγγελική Καραγεώργου akarageorgou@dolnet.gr

 
 «Μεγαλώνω τα παιδιά μου με τη φιλοσοφία ότι θα φύγουν κάποτε, κι εκείνος που θα μείνει θα είναι ο άντρας μου. Είμαι υπέρ της οικογένειας, αλλά πιστεύω στο μοντέλο των ανεξάρτητων παιδιών τα οποία δεν τρέχουν πίσω από τη φούστα της μαμάς, και των ισχυρών δεσμών όπου ο ένας είναι δίπλα στον άλλον όταν τον έχει ανάγκη».
Η κ. Στέλλα Μαντέκα είναι 41 ετών, δημόσιος υπάλληλος και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 15 και 18 ετών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια έδειξε πως η τήρηση των ισορροπιών στην οικογένεια οδηγεί στην ευτυχία. «Όλα πρέπει να είναι ισοσταθμισμένα. Δεν πρέπει να είναι τα παιδιά πάνω από όλα, να περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από αυτά. Έτσι καταπιέζονται παιδιά και σύζυγος. Αυτή ήταν και είναι η φιλοσοφία μου, χωρίς να σημαίνει ότι παραμέρισα ποτέ τα παιδιά μου. Ήμουν πάντα δίπλα τους χωρίς, ωστόσο, να γίνομαι υπερπροστατευτική και φορτική» επισημαίνει. «Ο καθένας πρέπει να έχει τον ρόλο του. Αν δεν υπάρχουν γερά θεμέλια στη σχέση του ζευγαριού, ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να τους διαλύσει αντί να τους ενώσει. Οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες», προσθέτει.
Τελικά, οι γονείς είναι... παντρεμένοι με τα παιδιά ή ........

«Πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα ανάσα ζωής» Παπανδρέου: Σφοδρή επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 (ΝΕΑ)

Σφοδρότατη επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των αγορών εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο, κατηγορώντας τους εταίρους για έλλειψη συντονισμού και ατολμία έναντι της Ελλάδος, ενώ επιτέθηκε και κατά της Νέας Δημοκρατίας για εγκληματική πολιτική, που έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Παράλληλα, ζήτησε ανάσα ζωής, προκειμένου να αντιμετωπίσει η Ελλάδα την άμεση κρίση.   Με τον τρόπο αυτό, η χώρα θα αποκτήσει το χρόνο και τη δύναμη να ανορθώσει την οικονομία και τους θεσμούς της. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι συνέπειες των αλλαγών θα φαίνονται καθώς αυτές εμπεδώνονται.
«Κάποιοι απομύζησαν μέχρι εκεί που δεν πάει το κράτος, και σηκώθηκαν και έφυγαν δίχως ίχνος ντροπής», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «λεηλατούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή». «Υπάρχουν ιστορικές ευθύνες και καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι να .......

Παπακωνσταντίνου - Καρατζαφέρης στη Βουλή για επαναπατρισμό κεφαλαίων

papakonstantinou_ee_mΤην αισιοδοξία ότι με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, η Ελλάδα θα επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγει από τη στενωπό του δημοσιονομικού προβλήματος, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Παπακωνσταντίνου απέρριψε την πρόταση του για νέα ρύθμιση με φορολογικά κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό, τονίζοντας ότι ήδη η κυβέρνηση προσανατολίστηκε σε παρόμοια ρύθμιση με το φορολογικό νομοσχέδιο, με απαλλαγή του «πόθεν έσχες» και με φορολογία 5%.
Ταυτόχρονα, ο κ. Παπακωνσταντίνου έστειλε νέο μήνυμα σε όσους δεν αξιοποιήσουν τη ρύθμιση αυτή, ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε μέσο, είτε ένδικο είτε ενεργοποιώντας όλες τις συμφωνίες και .....

“Η χώρα μας που τη λέμε Ευρώπη”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010
Τον κ. Ντανιέλ Κον Μπεντίτ οι παλιότεροι θα τον θυμούνται ως «κόκκινο Ντάνι», από την επαναστατική του στάση το Μάη του ’68 στη Γαλλία.
Σήμερα, 38 χρόνια μεγαλύτερος και πιθανώς σοφότερος, ο «πράσινος» πια Ντάνι είναι επικεφαλής των Πράσινων Ευρωβουλευτών.
Προχθές λοιπόν στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε οξύ τόνο κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον πρόεδρό της Εμμαν. Μπαρόζο ότι δεν ανέλαβαν καμιά πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την δοκιμαζόμενη Ελλάδα.
Είπε συγκεκριμένα: «Ποια ήταν η πρωτοβουλία της Επιτροπής για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα;», υπογράμμισε ότι το 4,3% του Ελληνικού προϋπολογισμού αναλώνεται για αμυντικές δαπάνες και κατηγόρησε την Κομισιόν για απόλυτη απραξία στην επίλυση του Κυπριακού και στη διευθέτηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Πολύ σωστά όλα αυτά. Μόνο που δυστυχώς στις διεθνείς .......

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την Ελλάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010
Έλεγχος κάθε μήνα από την τριμερή επιτροπή
Συμφωνία για την παροχή στήριξης στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι λίγο πριν την έναρξη της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου, του Γάλλου πρόέδρου Νικολά Σαρκοζί, της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, του Ισπανού πρωθυπουργού Χοσέ Θαπατέρο, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν - Κλοντ Τρισέ και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Οι δηλώσεις ΡομπάιΌπως τόνισε ο Βαν Ρομπάι, τριμερής επιτροπή θα ελέγχει την εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, θα παρακολουθούν στενά.....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12-2-2010
Πρωτοσέλιδο 12.2.2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΕ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 11-2-2010 - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010





Πατηστε εδω και ...Αναλυτικά ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στα πέντε βίντεο που ακολουθεί: 

Καρναβάλι κεφιού, καρναβάλι στη Βροντού!

BRONTINO_KARNAB_1
Η  αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Βροντού οι οποίες θα κορυφωθούν με το Βροντινό Καρναβάλι, ανοίγει το Σάββατο στις 6 το απόγευμα με Παιδικό Αποκριάτικο πάρτι στο Πολιτιστικό Κέντρο Βροντούς.
Το αποκριάτικο ξεφάντωμα συνεχίζεται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στη Βροντού στις 3 το μεσημέρι. Με αποκριάτικη διάθεση, με πολύ κέφι και μεράκι και με σύσσωμη την παρουσία των πολιτιστικών συλλόγων και των κατοίκων του Δήμου Δίου αναμένεται να κυριαρχήσει για μία ακόμη φορά το κέφι, η ζωντάνια και η παράδοση. ...

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κατερίνη

 
Με ποικίλες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης. Σήμερα, στις 10:30 το πρωί πραγματοποιούνται αποκριάτικες γιορτές σε όλους τους Βρεφικούς και Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κατερίνης, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί η αποκριάτικη εκδήλωση της Μέριμνας Παιδιού.
Αποκριάτικες μάσκες και χαμένος θησαυρός
Στις 11.30 το πρωί, στην Αστική Σχολή Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης της καλύτερης αποκριάτικης μάσκας. Ο διαγωνισμός της αποκριάτικης μάσκας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού και σ’ αυτόν συμμετείχαν μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Παράλληλα, συνεχίζεται το παιχνίδι του χαμένου .....

Το κάψιμο των κέδρων

map Με το παραδοσιακό κάψιμο των κέδρων θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις στο Λιτόχωρο την Κυριακή της Αποκριάς. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος, ξεκινούν από σήμερα και ολοκληρώνονται στο Ξηροκάμπι τη Καθαρά Δευτέρα.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου  8:00μμ
Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στο κεντρικό δρόμο του Λιτοχώρου. Γλέντι, σάτιρα και πολύ κρασί.
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
Κάψιμο των κέδρων στις γειτονιές (μπαΐρια). Από τις 8:30μμ με αφετηρία την πλατεία, Λιτοχωρίτες και πολύ κόσμος με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής επισκέπτονται τις γειτονιές στις οποίες υπάρχει έφι πολύ, χορός και άφθονο κρασί.
Καθαρά Δευτέρα
Στο Ξηροκάμπι στην είσοδο του Λιτοχώρου λαγάνα και Λιτοχωρίτικη φασολάδα, χαλβάς, ελιές και τα χορευτικά του Πολιτιστικού Ομίλου.

Συνέχισαν την καλή παράδοση

ETHSIOS_XOROS__1
Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή του κόσμου στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο κέντρο “GRADE SALA”. Η αίθουσα πλημμύρισε από τους ήχους της λύρας και τις φωνές των αξιόλογων καλλιτεχνών.
Οι γονείς και οι συγγενείς των μικρών χορευτών είχαν την  ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους τα οποία παρουσίασαν, με άψογο τρόπο, παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς με την καθοδήγηση της άξιας χοροδιδασκάλου κ. Έφης Τουμπουλίδου και της βοηθού της κ. Περιστέρας Πεΐδου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου απένειμε, όπως κάθε χρόνο, τιμητική.....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A_6
Τα Τέμπη κλειστά, ο δρόμος προς Φτέρη Κοζάνη κλειστός, όλο να γίνει μια κατολίσθηση και στο σημείο του δρόμου που είναι ο λοφίσκος πριν το Άγιο Δημήτριο για να αποκλειστούμε εντελώς!
Και όχι τίποτα άλλο, δεν προχώρησε ακόμα (και μεταξύ μας ούτε που θα προχωρήσει) η θαλάσσια σύνδεση της Πιερίας με άλλους νομούς...

Επί παντός του… αθλητικού

ΕΝ ΟΨΕΙ της συνάντησης της Κυριακής στον Βόλο με τον Ολυμπιακό  ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο metropolis  95.5. Κλείνοντας την συνέντευξη είπε: «πάμε να παίξουμε και να νικήσουμε». Τι το ακραίο και προκλητικό!  Άμεσα ήρθε η αντίδραση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανακοίνωση της  μεταξύ άλλων  τον «…συμβουλεύει  τις υψηλές  φιλοδοξίες του( όπου είναι φυσικό να έχει)  να τις εξασκήσει σε άλλη πόλη. (sic). Γιατί οι  παίκτες και οι φίλαθλοι (sic) είναι αποφασισμένοι να δείξουν τι σημαίνει «This is Volos».  Και να μην προκαλεί!!
ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Πιερικό  (ούτε λίγο ούτε πολύ) να πάει στον Βόλο να χάσει και τις όποιες φιλοδοξίες του  να τις κρατήσει για τις άλλες ομάδες. Ερώτηση; Οι παίκτες του Πιερικού μπορούν να έχουν ....

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις, πήγαν για… αιμοδοσία

AGROTES
Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες οι αγρότες που είχαν παραταχθεί στον κόμβο του Βαρικού, ώστε να ενημερωθούν από την επιτροπή για τα αποτελέσματα της συνάντησής της με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Αφού εκτίμησαν συνολικά την κατάσταση, αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίηση τους και να συμμετέχουν μαζικά στην αιμοδοσία που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου.
Η συνάντηση με την υπουργό ουσιαστικά δεν είχε να προσφέρει τίποτα το καινούριο. Η άμεση οικονομική βοήθεια στις καλλιέργειες που υπέφεραν φέτος, αποκλείστηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στο μητρώο Αγροτών υπάρχει ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010
Σφίξτε, σφίξτε το ζωνάρι και επειδή οι εθνοπατέρες συναισθάνονται πόσο δύσκολα περνούμε κι εμείς …είπαν να κόψουν τα περιττά και τα πολλά.

Η ανακοίνωση ήρθε από τη βουλή και την παρουσιάζω αυτούσια και περιμένω τα δικά σας σχόλια.
Α) Ειδικότερα:
Μειώνονται κατά 10% τα έξοδα παράστασης που .....

Ρίχνουν τις τιμές τα ξενοδοχεία

Την ενίσχυση του κοινωνικού τουρισμού, ζήτησε ο εκπρόσωπος τη Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, Ηρακλής Τσιτλακίδης
Μείωση κατά 5% των κατωτάτων ορίων τιμών των ξενοδοχείων για το έτος 2010 αποφάσισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξ.E.E. χθες, κατά τη 2η συνεδρίασή του. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού και συγκεκριμένα της υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου, του Γ.Γ. Τουρισμού Γιώργου Πουσσαίου και του Προέδρου του ΕΟΤ Νίκου Κανελλόπουλου. Στη Συνεδρίαση συμμετείχε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, Ηρακλής Τσιτλακίδης.
Με την απόφασή του αυτή, το ΞΕΕ παρέχει στους ξενοδόχους  σαφή κατεύθυνση τιμολογιακής πολιτικής, ώστε να υπολογίσουν τις σταθερές τιμές τους με τρόπο, που να ευνοεί την προσέλκυση, όσον το δυνατόν ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010
Άκουσα με ενδιαφέρον τις απόψεις των πολιτικών για την ιθαγένεια. Αν εξαιρέσουμε το σύντροφο Καρατζαφέρη που θέλει καθαρή φυλή οι άλλοι λίγο-πολύ το ασπάζονται το μπαστάρδεμα.
***
Μη ξεχάσω και την ένσταση του Άνθιμου-τι παπάς κι αυτός-που ξέχασε τι εστί Βυζάντιο και τι δεινά υπέστη το αρχαίο ελληνικό πνεύμα από το παπαδαριό, τον Άνθιμο λοιπόν, που τον έπιασε όψιμη ελληνοφροσύνη.
***
Αν και πιστεύω ότι υποκριτικό είναι κι αυτό, γιατί ....

5 δις ευρώ ο τζίρος του παράνομου στοιχήματος

news-german-football-illegal-bet
Τα 5 δισσεκατομύρια ευρώ αγγίζει ο τζίρος του τζόγου μέσω διαδικτύου, επισημαίνουν σε επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού, 18 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνουν ότι μεγάλες εταιρίες (οι οποίες εδρεύουν στο εξωτερικό) αποκομίζουν τεράστια κέρδη, κάτι που έχει συνέπεια την απώλεια εσόδων για τον ΟΠΑΠ, αλλά και για το Κράτος, αφού δεν φορολογούνται.
Οι 18 βουλευτές, ζητούν να μάθουν αν το Υπουργείο Οικονομικών έχει ασχοληθεί με την τεράστια φοροδιαφυγή του παράνομου στοιχήματος, καθώς ....

Τριπλή επιτήρηση

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010
Στη μέγγενη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
τριπλή
επιτήρηση
Η σημερινή κυβέρνηση έχει τη βούληση να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ανακτήσουμε ως Έλληνες την αξιοπιστία και την ισχύ της χώρας, τόνισε χθες από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η βούληση αυτή της Ελλάδας εκφράστηκε από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και τα επιπλέον μέτρα που ελήφθησαν μόλις πρόσφατα. Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιτύχει το στόχο μείωσης του ελλείμματος κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες για το 2010.
Ο κ. Παπανδρέου ήταν επίσης ξεκάθαρος ότι σε περίπτωση απόκλισης από τους στόχους του Προγράμματος Σταθερότητας, η Ελλάδα είναι πρόθυμη και δεσμεύεται να λάβει όλα τα αναγκαία επιπλέον μέτρα -υπό τη «σκληρή», όπως αναφέρθηκε, τριπλή επιτήρηση (εμπειρογνώμονες της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ως προς τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι .....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2012-02-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/