Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου σε ερώτηση για την υπόθεση adzievski vs taxalia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Παπανδρέου
Για όσους δεν παρακολούθησαν το όλο θέμα, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της FYROM, απηύθυνε “επιστολή” στο taxalia, για μία απάντηση που είχε αναρτήσει σε όσα έγραφε ένας ανεκδιήγητος που φέρει τον τίτλο του δημοσιογράφου καθηγητή στο πρακτορείο ΜΙΝΑ. Το άρθρο του “καθηγητή – δημοσιογράφου” Milan Adzievski ήταν ένα λιβελογράφημα, που θα έμενε και αυτό αναπάντητο, μέσα σε όλα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εναντίον της Ελλάδας, εάν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το taxalia δεν το θεωρούσαν ως αυτονόητη και αυθόρμητη υποχρέωση “τιμής” να απαντήσουν για να αποκαταστήσουν τα πράγματα. Η γνωστοποίηση του ζητήματος προκάλεσε....
ένα ευρύ ρεύμα υποστήριξης, όχι όμως ακόμα από αυτούς στους οποίος υποθετικά ανήκε η διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας. Διότι, σε τελική ανάλυση περί τούτου πρόκειται. Εάν σήμερα, η Αρχή μίας χώρας με την οποία μας χωρίζει μία άβυσσος διαφορών, καταφέρει και επιτύχει να επιβάλει δικούς της κανόνες ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο τα δικά τους πράγματα και οι δικές τους ιδέες γίνονται αντιληπτές από εμάς, τότε θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, από την επιφάνεια του θέματος που βλέπουμε σήμερα. Το ζήτημα δεν είναι ένα απλό καθημερινό “θεματάκι” που προσπερνιέται, εάν κάποιος “κατεβάσει” μία ανάρτηση και από εκεί και πέρα, “ούτε γάτα, ούτε ζημιά”. Οι διαχειριστές του taxalia έθεσαν το ζήτημα στην απαντητική επιστολή που έστειλαν στην Αρχή της γειτονικής χώρας:Η τελική μας απάντηση στην αρχή της FYROM (και στο τέλος αυτού του κειμένου).
Ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα υπέβαλλαν οι βουλευτές Πάνος Καμμένος και Κυριάκος Βελόπουλος.
Πριν από λίγο λάβαμε από τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδουξου Συναγερμού, Κυριάκο Βελόπουλο, την απάντηση του πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών, Γεωργίου Παπανδρέου.



Πριν την παραθέσουμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ασχολήθηκε επισταμένως με το θέμα, παρά το γεγονός, ότι δεν "ανήκουμε", πολιτικά σε κανένα κόμμα και συνεπώς ούτε στο ΛΑΟΣ.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Πρωθυπουργό, για την εξόχως ικανοποιητική του απάντηση.
"Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί συνεχώς και αδιάλλειπτα τις προκλήσεις των Σκοπίων, ανεξαρτήτως επιπέδου στο οποίο αυτές εκδηλώνονται......", σημειώνει ο Πρωθυπουργός.
Ολόκληρη η απάντηση:














Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/adzievski-vs-taxalia.html#ixzz0ccr2Uwq9

ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010
Μια συνέντευξη με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κρίτωνα Αρσένη. Μιλά για το σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης στο Αιγαίο στο οποίο συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια..(PASOKwebTV)
 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/15-01-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Σεμινάρια ντίζελ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010

''Λίμνη Κουμουνδούρου''.
Υγροβιοντιζελότοπος 5 σε 1.
Πλωτή δεξαμενή καυσίμων - Αρχαιολογικός χώρος - Περιαστικό πάρκο - Στραγγιστήριο ΧΑΔΑ Φυλής - Υγροβιότοπος...
Μάθημα πρώτο : Εξοπλισμός.

Η λίμνη τροφοδοτείται με νερό από καρστικές πηγές της Πάρνηθας.
Μετά τον εκσυγχρονισμό της με δυναμικό εξοπλισμό, οι πηγές εμπλουτίστηκαν και παράγουν πλέον ένα εξαιρετικό μίγμα πετρελαίου, νερού και πηχτού υγρού χωματερής. Η επαναστατική μέθοδος διαχωρίζει τα παράγωγα πετρελαίου - για χρήση - και διοχετεύει το υπόλοιπο προϊόν προς βρώση ( για τα πουλιά ) και εμπλουτισμό του οικοσυστήματος!
Ακολουθεί ανάλυση του συστήματος :

Δεξιά το φράγμα πετρελαιοειδών γύρω από τις πηγές τροφοδοσίας. Κάτω αριστερά η απόληξη σωλήνα περισυλλογής, στο .....

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010
Σύμμαχος της κυβέρνησης ο Μητσοτάκης για σκληρά μέτρα..Μίλησε για όλα.. Για τα λάθη του Καραμανλή.. για την αναγκαιότητα μέτρων... για την ανοχή στην κυβέρνηση.. για ανοχή στο νέο πρόεδρο της ΝΔ...
Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο της συνέντευξης στον Νίκο Χατζηινικολάου!! 
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ:


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ:

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου



Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

SXOLH_GONEON
Την παρουσίαση του προγράμματος του νέου κύκλου διαλέξεων της Σχολής Γονέων-Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης έκανε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος Κων/νος Κορομπίλης, πλαισιωμένος από το μέλος του Δ.Σ της σχολής και αντιδήμαρχο Κατερίνης Βικτωρία Παπατολίκα.
Μεταξύ των οκτώ διαλέξεων που περιλαμβάνει ο νέος κύκλος, περιλαμβάνονται και δυο περί τέχνης. Η μία περί μουσικής τέχνης, από τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, με τίτλο «Μουσική-μια μοναδική τέχνη, αλλιώτικη από τις άλλες» και η άλλη περί θεάτρου από τον τέως Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κ.Θ,Β.Ε και ηθοποιό Νικήτα Τσακίρογλου, με τίτλο «Το Θέατρο στη ζωή μας».
Τη θεολογική πλευρά της ζωής θα αναδείξει ο μοναχός της Νέας Σκήτης Αγίου Όρους π. Νίκων («Η Τελική κρίση»), δυο διαλέξεις έχουν στο επίκεντρό τους τις σχέσεις γονέων και παιδιών, στις αξίες, τα αξιώματα και τις αξιώσεις των γυναικών θα αναφερθεί η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Μ. Σπυροπούλου, ενώ καλεσμένοι  είναι και γιατροί του ....

Κώστας Κουκοδήμος: Φορολογικά μέτρα στήριξης για την πολύτεκνη οικογένεια

Θα συνεκτιμηθούν και θα ληφθούν υπόψη, αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε απάντησή του
Σειρά μέτρων και ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων με στόχο τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας κατέθεσε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Μέτρα που όπως τονίζει σε απάντησή του ο κ. Παπακωνσταντίνου το υπουργείο ενόψει της φορολογικής μεταρρύθμισης θα λάβει υπόψη του και θα συνεκτιμήσει ενόψει του διαλόγου που θα αναπτυχθεί.
KOYKODHMOSΕιδικότερα, ο κ.Κουκοδήμος με σχετική ερώτησή του προς τον κ. Παπακωνσταντίνου επεσήμαινε τα εξής: «Είναι επιβεβλημένο μέσα στην βαθιά οικονομική κρίση που διερχόμαστε και που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διάρκεια να ληφθούν μέτρα και πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην άμβλυνση των συνεπειών της κρίσης και βεβαίως την ενίσχυση των δημόσιων οικονομικών της χώρας μας. Τις πολύτεκνες οικογένειες τις προβληματίζει ιδιαιτέρως η επικείμενη επαναφορά του φόρου κληρονομιών, με κατάργηση του συντελεστή 1% και η φημολογούμενη επαναφορά φόρου από 5% έως και 20% με αύξηση βεβαίως των αφορολογήτων ορίων».
Στις προτάσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Ειδικά στην κληρονομική διαδοχή, που αποτελεί  θεσμό και ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικογένειας και δεν αποτελεί πηγή πλουτισμού αλλά διατήρησης της οικογενειακής περιουσίας και επιβίωσης της πολύτεκνης οικογένειας, θα πρέπει να μεριμνήσετε στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο σας ώστε:
1. Το αφορολόγητο όριο για κληρονομιές .....

Γιάννης Αμοιρίδης: Η προσωποκράτηση για χρέη προς το δημόσιο πρέπει να καταργηθεί

Τοποθέτηση στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών
«Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλες διατάξεις»
Αγαπητοί συνάδελφοι, επικυρώνουμε σήμερα μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σαν συνέχεια του κράτους, ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει κάποιες ευεργετικές διατάξεις, όμως είναι τελείως αποσπασματικό και αποδεικνύει περίτρανα το πώς λειτούργησε η προηγούμενη Κυβέρνηση, πότε αντιλήφθηκε την κρίση.
AMOIRIDHSΒέβαια κάποιος χαρακτηρίζεται ηγέτης όταν αντιλαμβάνεται την κρίση πριν από τους πολίτες. Εδώ έχουμε την περίπτωση που ο ηγέτης την αντιλήφθηκε μετά από τους πολίτες.
Κύριε Υπουργέ, για τον Φ.Π.Α. αναφέρθηκαν όλοι. Έπρεπε να υπάρχει ένας διαχωρισμός στις επιχειρήσεις. Υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που τον Φ.Π.Α. τον εισπράττουν την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα, ένα περίπτερο τον εισπράττει την ίδια στιγμή, ένα ψιλικατζίδικο τον εισπράττει την ίδια στιγμή, ένας κινηματογράφος τον εισπράττει εκείνη τη στιγμή.
Έπρεπε να υπάρχει ένας διαχωρισμός. Άλλο μια επιχείρηση που της δίνουν μια επιταγή και είναι μετά από πέντε-έξι μήνες και αναγκάζεται ο επιχειρηματίας να κόψει το τιμολόγιο και να πληρώσει το Φ.Π.Α. και άλλο επιχειρήσεις, όπως είναι τα cafes, όπου πληρώνεις την ίδια στιγμή και κρατάει το Φ.Π.Α.
Άρα, θα έπρεπε να υπάρχει ένας διαχωρισμός και πιστεύω ότι τα νομοσχέδια αυτά που εσείς θα προτείνετε θα μπορούν να έχουν τουλάχιστον έναν τέτοιον διαχωρισμό σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μην υπάρχει συλλήβδην μια .....

Σχέδιο «Ορεινός Δήμος»


OREINOS_DHMOS
Τη δημιουργία ενός ξεχωριστού «Καλλικρατικού» ορεινού δήμου στην Πιερία, ο οποίος θα περιλαμβάνει το δήμο Πέτρας, το δήμο Πιερίων, μέρος του δήμου Ελαφίνας και το δήμο Κολινδρού, ετοιμάζεται να εισηγηθεί η Ν.Ε Πιερίας του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η πρόταση αυτή έχει γίνει αντικείμενο μεγάλου προβληματισμού στο ΠΑΣΟΚ, ενώ η πρόταση της Ν.Ε για τη χωροταξική κατανομή των δήμων αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, ίσως σε λιγότερο από μια βδομάδα.
Το επίσημο σκεπτικό για τη δημιουργία του τέταρτου αυτού δήμου φαίνεται πως είναι η βιώσιμη ανάπτυξη μιας περιοχής που συγκεντρώνει πολλά κοινά χαρακτηριστικά, γεωγραφικά και οικονομικά.
Ανεπίσημα, η απομόνωση των «μπλε» κάστρων (ιδίως της Πέτρας και του Κολινδρού) σε έναν δήμο, δείχνει να ευνοεί το ΠΑΣΟΚ, αφού αφήνει ελεύθερο το πεδίο για τις «δημοκρατικές δυνάμεις», τόσο στον κεντρικό δήμο της Κατερίνης, όσο και στο βόρειο δήμο του νομού.
Ως γνωστό, η πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υιοθέτησε η κυβέρνηση κι ενέταξε στο σχέδιο «Καλλικράτης», προβλέπει για το νομό τη δημιουργία τριών δήμων: έναν στην κεντρική Πιερία, που θα προκύψει από τη συνένωση του δήμου Κατερίνης, με τους δήμους Πέτρας, Πιερίων, Ελαφίνας, Παραλίας και Κορινού, έναν στο νότο, με τη συνένωση των δήμων Δίου, Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου κι έναν στο βορρά, με τη συνένωση των δήμων Κολινδρού, Αιγινίου, Μεθώνης και Πύδνας.
Το ενδεχόμενο πάντως της δημιουργίας ξεχωριστού ορεινού δήμου βλέπουν θετικά και οι δήμαρχοι της περιοχής που είχαν τη στήριξη της Ν.Δ. Ο δήμαρχος Πιερίων εκτιμά ότι οι δημότες του, όπως και οι δημότες Πέτρας και Ελαφίνας, έχουν εντελώς διαφορετικές ανάγκες από τους δημότες της Κατερίνης, Παραλίας και Κορινού, ενώ ο δήμαρχος Πέτρας δηλώνει πως θα κατέθετε εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου σε περίπτωση που ο Καλλικράτης επιτρέψει τη δημιουργία ορεινού δήμου. Και οι δυο αναφέρονται στη συνένωση των τριών δήμων της δυτικής ορεινής Πιερίας, έχοντας μάλλον ως δεδομένο ότι ο Κολινδρός θα ανήκει στο νέο δήμο του βορρά. Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Κολινδρού κάνει λόγο για συνένωση του δήμου του με το δήμο Πύδνας και Ελαφίνας.
Τι πιθανότητες έχει η δημιουργία ενός τέταρτου δήμου στο νομό; Μάλλον πολλές. Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» έχει ειδική πρόβλεψη για τις νησιωτικές περιοχές (στη βάση της αρχής για κάθε νησί να αντιστοιχεί ένας Δήμος, πλην εύλογων εξαιρέσεων), ενώ «αναλογικά με τον ίδιο τρόπο λαμβάνονται υπόψη και οι ειδικές ανάγκες των ορεινών δήμων, αναφέρεται στο πρώτο κείμενο που έχει δοθεί προς διαβούλευση και το οποίο δεν αφορά τα όρια των νέων δήμων. Γι’ αυτά, η συζήτηση επίσημα δεν έχει ακόμη ανοίξει, προβλέπεται ωστόσο να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, κόμματα, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, θα μετρήσουν και θα υπολογίσουν πολλούς παράγοντες, παραμέτρους και προοπτικές στις προτάσεις που θα καταθέσουν.(
Πολιτεία/Β.Χ.)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010


ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - «Ανάσα» για τις επιχειρήσεις - ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς



ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010

Ομιλία και παρεμβάσεις του Βουλευτή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομίας για την ρύθμιση των επιχειρηματικών οφειλών
Στην αναθέρμανση της οικονομίας για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης και στα μέτρα που θα ενισχύσουν τη ρευστότητα στην αγορά, αναφέρθηκε στην ομιλία του και στην δευτερολογία του ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ως κύριος εισηγητής στην ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις».
Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο των ρυθμίσεων της, την στήριξη των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και των αγροτών, τη διατήρηση της πιστοληπτικής τους ικανότητας και την ενίσχυση της ενεργής συμμετοχής τους στην οικονομική ζωή.
Δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και αγρότες, που έχουν περιέλθει σε δυσχερή οικονομική θέση, μέσα από τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα και την αναστολή ή μετάθεση της εκπλήρωσης δανειακών τους υποχρεώσεων να «ανασάνουν», να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους, να επανασχεδιάσουν τις προτεραιότητες τους, να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα τους και να προάγουν μέσα σε δυσχερείς συνθήκες την επιχειρηματική τους δράση. Επιπλέον, η θέσπιση περιορισμών και η καθιέρωση νέων μέσων προστασίας του οφειλέτη από την επεξεργασία δυσμενών οικονομικών δεδομένων θέτει φραγμούς σε αδικαιολόγητους και μακρόχρονους αποκλεισμούς οφειλετών από την οικονομική ζωή.
Η οικονομική κρίση που βιώνουν σήμερα οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι απόρροια συγκεκριμένων λανθασμένων επιλογών πολιτικής, που ξεκίνησαν το 2004 – 2005 από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και είχαν σαν αποτέλεσμα να αφήσουν ανοχύρωτες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία και στις νέες δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση.
Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαγεωργίου «αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης με τις προβλέψεις, με τη συστηματική συζήτηση που έγινε και τη βελτίωση αυτών των προβλέψεων που είχαν σχεδιαστεί, δίνει μια μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις, στην οικονομία και στα φυσικά πρόσωπα. Δεν είπε ποτέ το Υπουργείο και δεν ισχυριστήκαμε και εμείς ότι θα θεραπεύσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν την επιχειρηματική δραστηριότητα, τους πολίτες και την κοινωνία. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι σ’ αυτές τις συνθήκες αυτή η ρύθμιση προσφέρει μεγάλη ανάσα, καθώς δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ανασυγκροτηθούν, δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες που βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας αυτών των αστάθμητων παραγόντων να βρουν ξανά το βηματισμό τους, να σταθμίσουν ξανά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, να δουν φως στη νέα περίοδο η οποία ανατέλλει και που φυσικά θα ανατείλει με την ολοκλήρωση όλων των πολιτικών οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας».
Αναρτήθηκε από hktvvideo 
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

TV - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010

Απο απόψε τα μεσάνυχτα απο τη θεσσαλονίκη, εκπέμπουν τα κανάλια ψηφιακά.Πρώτοι Δήμοι που θα δούν ψηφιακά ο δήμος Πολίχνης.Απο τη Θεσσαλονίκη λοιπόν και όλη τη Μακεδονία απο απόψε τα μεσάνυχτα, δείτε ψηφιακά...

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

STA_AKRA_1 


ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010

Στις 12-01-2010 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινού οι κ.κ. Αραβίδης Παναγιώτης και Οφείδης Σάββας κατέθεσαν στο Προεδρείο ψήφισμα διαμαρτυρίας σε βάρος του δικηγόρου Κατερίνης κ. Μπαλάτου Γεώργιου.
Στο συγκεκριμένο ψήφισμα ζητείται η παραίτηση του κ. Μπαλάτου από νομικό σύμβουλο του Δήμου Κορινού και της Ολυμπιάδας, διότι κατά την εκδίκαση αγωγής του κ. Αβραμίδη κατά δυο δημοτικών συμβούλων του Δήμου Κορινου κ.κ. Αραβίδη και Οφείδη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κατερίνης ο συγκεκριμένος δικηγόρος κατέθεσε ως μάρτυρας από την πλευρά του κ. Αβραμίδη.
Θυμίζουμε στο κ. Μπαλάτο πως η συγκεκριμένη διένεξη, στα πλαίσια ενός δημόσιου πολίτικου διαλόγου, αφόρα τον Δήμαρχο Κορινού και δυο δημοτικούς συμβούλους του ιδίου Δήμου με αιχμή του δόρατος θέματα του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ολυμπιάδα, τα οποία ο ίδιος χειρίζεται νομικά.
Με το γεγονός λοιπόν να καταθέσει ως μάρτυρας του κ. Αβραμίδη, ενώ πληρώνεται από τον Δήμο Κορινου και την Δημοτική Επιχείρηση Ολυμπιάδα ουσιαστικά τσαλαπατά κάθε έννοια δικηγορικής δεοντολογίας καθόσον δεν νομιμοποιείται από την μία να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Δήμου Κορινού και της Ολυμπιάδας και από την άλλη να υπερασπίζεται μονομερώς τα δικαιώματα του Δήμαρχου.
Σημειώνουμε πως η συμπεριφορά του αυτή, δηλαδή να καταθέτει ως μάρτυρας από την πλευρά του κ. Αβραμίδη αφενός για γεγονότα που έλαβε γνώση από την δικηγορική του ιδιότητα και αφετέρου για αγωγή που συνέταξε το δικηγορικό του γραφείο απαιτείται να δώσει εξηγήσεις τόσο στην επαγγελματική του συνείδηση όσο και στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης.
Επίσης καλούμε τον Δήμαρχο Κορινού και τον κ. Μπαλάτο να δώσουν στη δημοσιότητα αναλυτική κατάσταση των οικονομικών απολαβών του τα τελευταία τρία χρόνια τόσο από τον Δήμο Κορινού και την Δημοτική Επιχείρηση όσο και από την σύναψη εκατοντάδων συμβολαίων ως πληρεξούσιου δικηγόρου.
Τέλος για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τον κ. Μπαλάτο να πράξει το ελάχιστο, που δεν είναι άλλο από το να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας από νομικός σύμβουλος του Δήμου Κορινού και της Ολυμπιάδας.Οι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Κορινού /ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΟΦΕΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;

ΠΕΜΠΤΗ 14-12-2010
Χρόνια τώρα η ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ πρωταγωνιστεί  στα τοπικά πρωταθλήματα,αλλά και στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας.Πρωτίστως όμως η ομάδα του ΒΑΤΑΝ,πρωταγωνίστησε επι πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής, με παίκτες που έμαθαν τα μυστικά της μπάλλας στις ακαδημίες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ και έκαναν και καριέρα επαγγελματική πχ.Γιώργος Πουτουρίδης, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Χρήστος Λαζαρίδης, Ακης Βασιλειάδης, κ.α. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα με λίγο διαφορετική φιλοσοφία και κάτω απο την πίεση του πρωταθλητισμού στην Δ Εθνική, παραμέλησε λίγο την πορεία των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του.Παρά ταύτα, φέτος έχει προχωρήσει σε μεταγραφές αξιόλογων παικτών και μικρής ηλικίας με μέλλον , αλλά και ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει και επαγγελματική καριέρα, αφού σκοπός της ομάδος είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.Φέτος και μετά την αλλαγή προπονητή; με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη στο τιμόνι της ομάδος, ελπίζουμε όοι ότι θα καταφέρει να πετύχει την άνοδη στην Γ Εθνική κατηγορία.
Ολο αυτό το σκηνικό, πέραν απο την άοκνες προσπάθειες των παραγόντων του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, απαιτούνται και αρκετά χρήματα για να επιτευχθεί η άνοδος, αλλά ιδιαίτερα για να μπορέσει να κρατηθεί σε μία κατηγορία, όπως η Γ Εθνική.Ακουσα απο πληροφορίες, ότι ΕΛληνικής καταγωγής, Βραζιλιάνος επιχειρηματιας, προτίθεται να συμβάλλει οικονομικά και να στηρίξει την μελλοντική πορεία της ομάδος.Αν αυτό πραγματωθεί, έστω και χωρίς την παρουσία του, αφού η ομάδα διαθέτει παράγοντες που εργάζονται χρόνια για την ομάδα, θα μπορέσει ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  να αλλάξει σελίδα και να αποτελέσει την δέυτερη ομάδα της πόλης που θα βρεθεί στην Γ Εθνική κατηγορία.Πολλοί είναι εκείνοι που θα χαρούμε ιδιαίτερα σεμία τέτοια εξέλιξη για την ομάδα της γειτονιάς μας.(ΕΓΡΑΨΕ 0  ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Στο χείλος του γκρεμού: Α' Κόμματα" του Γιάννη Κορομήλη ( 14/01/2010 )

"
ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010



Φτάσαμε λοιπόν στα χείλη του γκρεμού. Το ξέρουμε όλοι. Πολιτικοί, κόμματα, λαός. Και να μην το ξέραμε εξάλλου θα το μαθαίναμε καλά από τις ευρωπαϊκές εφημερίδες. Και μάλιστα τις εγκυρότερες από αυτές (Τάϊμς, Μοντ, Βελτ κ.α.). Που καθημερινά σχεδόν μας καταμαρτυρούν τα μύρια όσα και μας επισείουν τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Μόλις χθες η Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς (σοβαρή οικονομική εφημερίδα) έγραφε ότι «Η Ελλάδα θα εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη» και πως «σε δύο τρία, χρόνια θα έχει χρεοκοπήσει». Μας συμβούλευε μάλιστα να μην εκποιούμε δημόσια αγαθά προσπαθώντας να κρατήσουμε στη ζωή μια οικονομία μελλοθάνατη με δεδομένη την ημερομηνία του θανάτου της. Υπερβολές, θα πείτε. Πιθανόν. Και ως υπερβολή ωστόσο δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, την κρισιμότητα της κατάστασης.
Μπορούμε άραγε κάτι να κάνουμε ως χώρα ώστε να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες (αν φυσικά είναι Κασσάνδρες;) Και πώς μπορούμε να βρούμε αυτό το κάτι; Τα ερωτήματα ξεπερνούν τις δυνατότητες της στήλης. Ο καθένας μας ωστόσο (και ο γράφων) δικαιούται να έχει άποψη. Που ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Άντε ρε Πιερικάρα, παραλίγο και θα είχαμε και έναν λόγο για να χαμογελάσουμε σ’αυτόν τον ρημαδότοπο που τελευταία μόνο σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες βγαίνουμε.
Στο παρά τσάφ και παραλίγο που λέμε και θα γινόταν η Κατερίνη….κόλαση αλλά κοίτα που δεν μας θέλει η παλιό μπάλα και θέλει τους Παναθες. Όχι μόνο η μπάλα βεβαίως αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.
Γράφω και αθλητικά όπως βλέπετε….πιάνω τον παλμό της επικαιρότητας αλλά τώρα έρχομαι στα δικά μας, τα καθημερινά και τα τετριμμένα αλλά πολλές φορές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ένα πρώτο θέμα που με απασχόλησε χθες ήταν αυτό των επιστολών που στέλνονται στα mails  των εφημερίδων με ψευδή στοιχεία αποστολέων αλλά ακόμη χειρότερα με την υπογραφή «Κίνηση πολιτών…

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις γονικές παροχές ( 14/01/2010 )

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010



Και τις αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα
Υποχώρησε η Κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις
Θα κατατεθεί νομοσχέδιο με αναδρομική ισχύ (!)
Προβληματισμοί βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
Την απόσυρση της τροπολογίας για τις γονικές παροχές και τις αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διευκρινίζοντας ότι το θέμα θα επανέλθει σε νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, όπου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ενημέρωσε τους βουλευτές για τα θέματα οικονομίας.


Αναδρομικά...
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και θα έχει αναδρομική ισχύ.
Όπως μετέδωσε το Mega, ο υπουργός αναγνώρισε ότι .....

Μπορούμε να αλλάξουμε

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Απολογισμός 100 ημερών με αυτοκριτική και σαφές μήνυμα για τις μεταρρυθμίσεις
Μπορούμε
να αλλάξουμε
Εμείς θα αναλάβουμε την ευθύνη να βγούμε από την πρωτοφανή οικονομική κρίση, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τις 100 ημέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι η Ελλάδα λοιδωρείται σχεδόν καθημερινά από ξένους οίκους και δημοσιεύματα, γεγονός που κανέναν δεν χαροποιεί.
«Θα αποδείξουμε στους ίδιους τους εαυτούς μας ότι μπορούμε να αλλάξουμε. Είναι πρόκληση για όλους μας, από την πολιτική ηγεσία του τόπου αλλά και για όλους εσάς» εξήγησε.
Τόνισε δε ότι όλοι «σήκωσαν τα μανίκια από την πρώτη στιγμή» και ήδη υπάρχουν σημαντικές παρεμβάσεις.
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε και λάθη στις πρώτες 100 μέρες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι μόνον όσοι δεν κάνουν τίποτα είναι αλάνθαστοι.
Αφού αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι επόμενοι μήνες θα .....

Νέος κυκλικός κόμβος στην Αυγουστίνου και εργασίες διάνοιξης στον Σ. Σταθμό

ΠΕΜΠΤΗ 14.01.2010

Στόχος η βελτίωση των συνθηκών για πεζούς και οδηγούς
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην οδό Αυγουστίνου και Παπαρηγοπούλου στις Εργατικές Κατοικίες Κατερίνης. Το έργο εντάσσεται όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος στις προσπάθειες που καταβάλλει ο δήμος Κατερίνης για τη δημιουργία ασφαλών διαδρομών για τους πεζούς και τους οδηγούς.
Ο Θ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σε πολύ μικρή απόσταση περίπου 100 μέτρων βρίσκεται το 7ο δημοτικό και γυμνάσιο σχολείο, και η δημιουργία του κυκλικού κόμβου θα συμβάλλει όπως επισημάνθηκε στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη περιοχή δημιουργώντας παράλληλα ασφαλέστερες συνθήκες για την μετακίνηση των μαθητών και των γονέων.
Ο κ. Λιακόπουλος ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για την ταλαιπωρία που υφίστανται και πρόσθεσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημότες.
ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ Σ. ΣΤΑΘΜΟ
Παράλληλα σε εξέλιξη είναι οι εργασίες διάνοιξης σε περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και συγκεκριμένα στην Α' Πάροδο Λ. Ιασωνίδη. Όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος, θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις αυτού του είδους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των γειτονιών και της βελτίωσης της καθημερινότητας τους.(Π.Α)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14 1 2010

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010
Πρωτοσέλιδο 14.1.2010
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

ΠΑΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

PARAKAMTHR 
Κίνηση ματ (ως δεινός παίκτης της πολιτικής) έκανε ο Γιάννης Αμοιρίδης.
Την ώρα που η Πιερία (κάτω από το βάρος των κλειστών Τεμπών και τον κλοιό των διοδίων) ζητά και ξαναζητά (σε συσκέψεις και δηλώσεις) να την ακροασθεί η πολιτική ηγεσία, ο ίδιος συναντήθηκε με τον υπουργό Δ. Ρέππα, αποσπώντας του την πρόθεση να συναντηθεί με Πιερική αντιπροσωπεία και να συζητήσει μαζί της τα προβλήματα που προέκυψαν και τις προτάσεις της για την επίλυση τους, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Πιερία και να συμμετάσχει σε σύσκεψη στη Νότια Πιερία.
Αυτά ως προς το διαδικαστικό. Επί της ουσίας, δεν .....

Πρόθεση Ρέππα να επισκεφθεί την Πιερία…

… όταν υπάρξει οριστικό πόρισμα για τα αίτια που προκάλεσαν τις κατολισθήσεις στα Τέμπη
Με τον Υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα και τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης, προκειμένου να τους εκθέσει αναλυτικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νομό μετά το κλείσιμο των Τεμπών και την απόφαση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» να επαναλειτουργήσει το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, καταργώντας τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης των δημοτών του Ανατολικού Ολύμπου.
AMOIRIDHSΟ βουλευτής που, ως κύριος εισηγητής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ των νομοσχεδίων που αφορούν τις μεταφορές, φαίνεται να διατηρεί στενές επαφές με το αρμόδιο υπουργείο, εκτιμά ότι η συνάντηση είχε «ουσιαστικό αποτέλεσμα», καθώς ο υπουργός Δ. Ρέππας εξέφρασε την πρόθεση να συναντηθεί με Πιερική αντιπροσωπεία και να συζητήσει μαζί της τα προβλήματα που προέκυψαν, καθώς τις προτάσεις της για την επίλυση τους.
Επιπλέον ο υπουργός «είδε ιδιαίτερα θετικά και την προοπτική να διεξαχθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του στη νότια Πιερία, εφόσον υπάρξει οριστικό πόρισμα για τα αίτια που προκάλεσαν τις κατολισθήσεις στα Τέμπη», αναφέρει ο βουλευτής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την «κατ’ αρχήν θετική προσέγγιση του Υπουργού Υποδομών στην επίλυση των προβλημάτων του νομού».
Αναφερόμενος στις.....

ΜΠΕ κατόπιν εορτής!

MPE_1
 


«Εμπαιγμό» χαρακτήρισε το γεγονός το Νομαρχιακό Συμβούλιο, το οποίο αντί γνωμοδότησης στέλνει ερωτήματα!
Με εξώδικα ζητά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας από τους αρμόδιους φορείς του Κράτους (Περιφέρεια Θεσσαλίας και Διευθύνσεις Αστυνομίας) την άμεση αλλαγή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής Οδού, ύστερα από το κλείσιμο των Τεμπών.
Στη συνεδρίαση της Τρίτης, ο νομάρχης Πιερίας ενημέρωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας για τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά τη λειτουργία των διοδίων του Αιγινίου, την επαναλειτουργία των διοδίων Λεπτοκαρυάς, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νότια Πιερία, από τον ιδιότυπο αποκλεισμό της.
Νέα στοιχεία προκύπτουν όμως και για την κατασκευή της σήραγγας της Σκοτίνας, αφού φαίνεται να μην υπάρχουν οι σχετικές γνωμοδοτήσεις επί των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σε περίπτωση που επιλεγόταν για τη διάνοιξή της, η μέθοδος των ελεγχόμενων εκρήξεων.
Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τη θετική ή αρνητική γνωμοδότηση της Ν.Α. Πιερίας των έργων αντιστήριξης των πρανών στις στροφές της ......

Η Ειρηνική επανάσταση της Πιερίας

EIRHNIKH_EPANASTASH_1
Ενα ακόμη σαφές μήνυμα έστειλαν χθες το βράδυ οι Πιεριείς, ότι δεν πρόκειται να δεχθούν επιπλέον επιβάρυνση του εισοδήματός τους από την επιβολή νέων διοδίων ή από τη λειτουργία παλαιών σε δρόμους ανύπαρκτους που δεν παρέχουν καμία ασφάλεια.
Πολλοί ήταν οι απλοί πολίτες (μεταξύ αυτών δήμαρχοι, πολιτευτές και ο νομάρχης) που συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στα διόδια της Λεπτοκαρυάς «καταλαμβάνοντάς» τα για αρκετές ώρες και επιτρέποντας τη διέλευση των ελάχιστων οχημάτων που κινούνται πλέον στην περιοχή, χωρίς την καταβολή διοδίων.
EIRHNIKH_EPANASTASH_2«Η Πιερία αποφάσισε και ενωμένη λέει όχι στα διόδια», ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, αλλά και να μην ξαναπληρώσουν διόδια.
Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς και από εκεί με τα οχήματά τους κατευθύνθηκαν στα διόδια της περιοχής. Εκεί υπήρχε αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, η οποία φρόντισε, σε συνενόηση με την Επιτροπή Αγώνα, να παραμείνουν ανοιχτές δυο λωρίδες κυκλοφορίας, μια για κάθε κατεύθυνση.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι από το συγκεριμένο σταθμό διοδίων ελάχιστα ήταν τα οχήματα που πέρασαν, αποδεικνύοντας ότι στόχος της επαναλειτουργίας τους ήταν η «τιμωρία» των Πιεριέων, αλλά και η διάσπαση του νομού στον αγώνα που δίνει ενάντια στην επιβολή νέων διοδίων.
Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αργά τη νύχτα, ενώ όπως έκανε γνωστό η Επιτροπή Αγώνα υπήρξε ήδη ανταπόκριση από τον Υπουργό Υποδομών στο αίτημα για συνάντηση, η οποία όπως ειπώθηκε ίσως να πραγματοποιηθεί και την επόμενη εβδομάδα στο νομό μας.
(Πολιτεία/Β.Ζ.)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2014-01-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/