Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Κυβέρνηση: Δεν είναι ανεκτές οι συμβάσεις για τα διόδια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010

diodiaΕρωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εάν η κυβέρνηση συμφωνεί με τα νέα διόδια που επέβαλε η κοινοπραξία που έχει τη διαχείριση του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Θεσσαλονίκης απάντησε:
“Υπάρχουν συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, που δεν είναι ανεκτές από εμάς και το υπουργείο Υποδομών σχεδιάζει μια ολοκληρωμένη πολιτική για το θέμα των διοδίων, την οποία και θα ανακοινώσει”.

Πρόσθεσε δε ότι είναι μέλημα της κυβέρνησης είναι διόδια με το μικρότερο κόστος και με την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν οι δρόμοι.
Ερωτηθείς εάν θα αλλάξουν οι όροι των συμβάσεων,ο Γιώργος Πεταλωτής είπε ότι ένα κράτος διαθέτει διάφορους τρόπους να βελτιώνει, κατά το μέτρο του δυνατού, κάποιες συμβάσεις που έχει υπογράψει και υπογράμμισε ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι και οι αποφάσεις του αρμόδιου υπουργείου.(ΠΗΓΗ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Στον εισαγγελέα 19χρονος για κλοπή γεωργικών εργαλείων

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/2010


Στον εισαγγελέα οδηγείται 19χρονος, ο οποίος έκλεψε το Σάββατο εξαρτήματα γεωργικών εργαλείων από αγρόκτημα στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Ο νεαρός και άλλος ένας 20χρονος είχαν παραβιάσει την περίφραξη του αγροκτήματος. Εκλεψαν 50 μεταλλικά εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων αξίας 1.500 ευρώ, το οποία φόρτωσαν σε φορτηγό. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή. Μετά την καταδίωξη, συνελήφθη ο 19χρονος, ενώ ο δεύτερος διέφυγε. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-12010
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000
Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!
Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να...
.....λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)......
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω........

Συντηρήστε την!

Δρόμος Μονόδρι - Σπηλιές


Η συγκεκριμένη οδός της πόλης, αποτελεί τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού και «ενώνει» την Ελλάδα, αλλά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την έχει αφήσει στη μοίρα της
Την συντήρηση της οδού Πλαστήρα στην Κατερίνη, ζητά με ψήφισμά του, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αφού η συγκεκριμένη οδός μπορεί να περνάει μέσα από τον πολεοδομικό ιστό της πόλης, αλλά είναι χαρακτηρισμένη ως Εθνική Οδός.
Να σταματήσει η αδιαφορία που επιδεικνύει για την οδό Νικολάου Πλαστήρα, ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδοστρώματος και μάλιστα άμεσα, αφού η συγκεκριμένη οδός αποτελεί τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού και σήμερα, λόγω των προβλημάτων στα Τέμπη, εξυπηρετεί ένα σημαντικό κομμάτι των οχημάτων που κατευθύνονται προς και από την Αθήνα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε τη σύνταξη και αποστολή του σχετικού ψηφίσματος, αφού η συγκεκριμένη οδός, αποτελεί έναν «βραχνά» για την πόλη, μιας και ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει σε κανενός είδους παρέμβαση αποκατάστασης. «Ούτε καν τα φανάρια μας επιτρέπουν να ρυθμίσουμε ή να τοποθετούσε άλλα, όπου κρίνουμε απαραίτητο», ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Χιονίδης, τόνισε ότι ο Δήμος γίνεται αποδέκτης πολλών και δικαιολογημένων παραπόνων για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος, αλλά δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση, παρά μόνο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Από την πλευρά της μειοψηφίας, ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Μπουσνάκης, συμφώνησε με την σύνταξη και αποστολή ενός σχετικού ψηφίσματος, ζητώντας από τη διοίκηση του Δήμου, να διερευνήσει αν υπάρχουν δυνατότητες ο συγκεκριμένος δρόμος αλλά και όλο εκείνο το κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι τη Νεοκαισάρεια, αν μπορεί να αποχαρακτηριστεί και να περιέλθει στην ευθύνη του Δήμου Κατερίνης.
Ο κ. Μπουσνάκης επεσήμανε ότι τα ίδια προβλήματα που εντοπίζονται στη Νικολάου Πλαστήρα, αντιμετωπίζουν και ο κεντρικός δρόμος του Σβορώνου, όπου επίσης οι δυνατότητες παρέμβασης από το Δήμο είναι μηδαμηνές.
Τις επιφυλάξεις του για το αν μπορεί στην παρούσα φάση να αποχαρακτηριστεί η Ν. Πλαστήρα από Εθνική Οδό β’ σημασίας, εξέφρασε ο δήμαρχος, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή συνδέει την Νέα Εθνική Οδό με την παλαιά. «Αυτό που προέχει είναι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάστασή του», είπε ο κ. Χιονίδης.

Αναγέννηση Φλόγα - Πιερικός Αρχέλαος 55 – 63

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου                                                                   
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134

E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153    

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

         Αναγέννηση Φλόγα - Πιερικός Αρχέλαος 55 – 63
 Νικητής γύρισε και από τη Θεσσαλονίκη ο Πιερικός Αρχέλαος. Νίκησε στην Πολίχνη την Αναγέννηση Φλόγα και έτσι παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.                                                      
Τα δεκάλεπτα: 17-24, 33-39, 49-53, 55-63
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Καλούτσας και Νικολούλης.
Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Μπαξεβάνης): Καλαμπάκας, Ζώτος, Βασδάνης, Ονάσογλου, Γαλανίδης 16(2), Σαμαράς, Γεωργούλας 17(2), Κοθράς 7 (1), Βορνίτης, Σπυρόπουλος 3(1), Κυριώτης, Καρυπίδης 12(2).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 1,Παπαμιχαήλ, Νίτσιος, Γκέρος, Βίλλας, Ράπτης 7(2), Γκογκίδης 7(1), Ροδοστόγλου 19(3), Ψαρόπουλος 6(2)), Τσουκ 23.
Στην επόμενη αγωνιστική (17.1.2010): Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους. Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 5 μ.μ.


Θανατηφόρο τροχαιο στην Κατερίνη

Δευτερα , 11 Ιανουάριος 2010 

Ένας άνδρας σκοτώθηκε, εξαιτίας σύγκρουσης ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγό που έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης-Αλεξάνδρειας.
Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 39χρονος, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος. Νεκρός είναι ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.
 

ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ, 4-2 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
Ανεβάζοντας στροφές στο β’ ημίχρονο οι Νέοι του Πιερικού επικράτησαν με 4-2 της αντίστοιχης ομάδας του Εθνικού. Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο α’ ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τον αέρα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ όταν ο Ντούλιας έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Τσιντώτα στο τετ-α-τετ. Στο 36’ στη δεύτερο και τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία του Εθνικού οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κοτζαπαναγιώτη που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Τσιντώτα ο οποίος παρά την υπερπροσπάθειά του (βρήκε τη μπάλα) δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και ο Πανανός που επιχείρησε με ανάποδο ψαλίδι να διώξει τη μπάλα αλλά έπεσε με δύναμη και χτύπησε το γόνατό του σε πέτρα! Ο φετινός Πιερικός όμως δεν ήταν δυνατόν να ηττηθεί από έναν Εθνικό που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και πράγματι στην επανάληψη, όταν ο αέρας ήλθε με το μέρος των «μελανολεύκων», οι Κατερινιώτες με ένα «τέταρτο φωτιά ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και έφτασαν άνετα στο «διπλό». Την αντεπίθεση «σήμανε» ο Τσικαδέρης ο οποίος στο 50’ με απευθείας φάουλ από αρκετά μακριά κρέμασε τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κραγιόπουλος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ντόση έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 65’ ο Ντόσης μιμήθηκε τον Τσικαδέρη και με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά τον Πιερικό. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Σεχολάρι με πλασέ εκμεταλλέυόμενος ολιγωρία της πειραϊκής άμυνας.
Οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του Πιερικού αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Πανανό που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» για να του γίνουν ράμματα στο γόνατο.
Διαιτητής ήταν ο Βαμιανάκης με βοηθούς τους Μπαλακούλα και Ματθαίο, άπαντες της ΕΠΣ Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Ντούλιας, Μελάς και Κωνσταντόπουλος από τον Εθνικό και Μίγκος, Σεχολάρι από τον Πιερικό.
Νέοι Εθνικού (Διέλας): Παπαχριστόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης (70’ Φακιόλι), Μελάς, Τσίγκος, Εμμανουηλίδης, Μωυσιάδης (77’ Συμεωνίδης), Ντούλιας, Κωνσταντόπουλος, Κατσιγιάννης, Στούμπος (60’ Ιατρού), Ρούστας.
Νέοι Πιερικού (Μυστακίδης): Τσιντώτας, Μετενίδης (75’ Μυστακίδης Ι.), Πανανός (40’ λ.τ. Καμπερίδης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης (70’ Τσιανάκας), Μίγκος, Σεχολάρι, Ντόσης, Καραγκούνης.(katerinisport)

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

MAXHTIKH_DHMOSIOG
Δημοσιογράφοι στη μάχη κατά των διοδίων. Αυτό θα πει «μαχητική δημοσιογραφία».

TSITLAKIDHS_1
Στο δρόμο, κυνηγώντας οδηγούς για να τους μοιράσει φυλλάδια, βρέθηκε (και) το περασμένο Σάββατο, ο Ηλίας Τσιτλακίδης, μέλος της ....

Μοιρασιά στο Ελληνικό - ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - 1-1

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
Ο Τσουμπίνιο πανηγυρίζει Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Πιερικό, καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 μετά από καλό παιχνίδι. Μακρής και Σουμπίνιο οι σκόρερ της αναμέτρησης που παράλληλα είχε και δύο αποβολές, αυτές των Τσεμπερίδη και Θάνου.
Οι Κατερινιώτες αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους στο 14' οπότε και απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ του Μακρή. Ο Εθνικός, όμως, βγήκε μπροστά και αναζήτησε την ισοφάριση. Στο 27' και μετά από σέντρα του Τσεμπερίδη, η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Καρακούτση.
Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο Σουμπίνιο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από 35 μέτρα, νίκησε τον γκολκίπερ της ομάδας της Πιερίας και ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στη συνέχεια με τους Πειραιώτες να διατηρούν την υπεροχή και να δημιουργούν ευκαιρίες για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, όμως δεν το κατάφεραν. Μάλιστα, από το 69' υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσεμπερίδη.
Στο 90', τέλος, αποβλήθηκε και ο Θάνος των φιλοξενούμενων.
Εθνικός (Mιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς (87’ Ψιάνος), Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Χαϊκάλης (76’ Γκονζάλβες), Κωστάκης, Φαρινόλα, Σουμπίνιο, Τσεμπερίδης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνες, Θάνος, Ολγκίν (84' Γκουγκουλιάς), Πέντα (77' Φρέντερικς).
(novasports.gr)
Συνοπτικά τα αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής....

Τα πολλά πρόσωπα του Πιερικού αγώνα κατά των διοδίων


PIERIKOS_AGONAS_1
Την οργή όλων των Πιεριέων κατάφερε να ξεσηκώσει η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» με την απόφασή της να ξεκινήσει τη λειτουργία του σταθμού διοδίων του Αιγινίου, ταυτόχρονα με την επαναλειτουργία όλων των σταθμών της παραχώρησης, που μετά τις κατολισθήσεις στα Τέμπη και το κόψιμο της χώρας στα δυο, παρέμεναν ανενεργοί. Ωστόσο το μέτωπο της οργής και των διαμαρτυριών των Πιεριέων δεν είναι ένα αλλά πολλά, καθώς υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος.
Το πρώτο μέτωπο είναι αυτό του ΚΚΕ και της νομαρχιακής του οργάνωσης που απαιτεί κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των διοδίων κι απόκτησε έντονα μαχητικά χαρακτήρα μετά τις συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών οδών σε ιδιώτες. Η θέση αυτή το έφερε ευθύς εξαρχής απέναντι στο υπόλοιπο κίνημα κατά των διοδίων που δημιουργήθηκε στο νομό.
Και σ’ αυτό ωστόσο, το μεγάλο «ενιαίο» κίνημα, επίκεντρο του οποίου είναι η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου, υπάρχουν διαφορετικά μέτωπα. Πόσα και ποιά, προκύπτουν από δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων της Πιερίας.

Όχι, τουλάχιστον έως ότου....

Δ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ξεκίνησε με γκολ ο Ποτουρίδης Με το άνετο 3-1 επικράτησε ο Βατανιακός της Ένωσης Αποστόλου Παύλου. Στο επίσημο ντεμπούτο του μάλιστα, ο Ποτουρίδης σκόραρε στο 18’ για να δώσει τη… σκυτάλη στον Μπουζούκη (39’). Το 3-0 έκανε ο Αγγελάκης (60’) για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Σουκάς στο 76’.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι., Ευσταθιάδης, Κολαξίδης, Παπείρας, Γιαπιτζής, Λαζαρίδης Χ., Μπουζούκης (78' Χρυσόπουλος), Αγγελάκης (87' Σιώμης), Ανδρονικίδης (71' Μυστρίδης), Ποτουρίδης.
ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ: Θεοδωρίδης, Σταφυλίδης, Καζιάνης, Παππάς, Δημούλτσης, Ηλιάδης Κ., Παπαδόπουλος, Κοτζαχρήστος (65' Γραμματής), Ηλιάδης Α., Μαυραγγελίδης, Σουκάς.

Εθνικός Κατερίνης από τα… παλιά!
Δεν θα μπορούσε να είχε μπει καλύτερο το 2010 για τον Εθνικό Κατερίνης, ο οποίος επικράτησε με το επιβλητικό 8-0 (!) του Απόλλων Αμμοχωρίου, μένοντας έτσι κοντά στις πρώτες θέσεις. Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, σκόραραν οι Τσιμόπουλος (14', 53'), Καλαϊτζίδης (30'), Κιλιάνης (41'), Δούμτσης (55'), Τάσιος (65') και Σαμανίδης (80', 89').
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σακελαρίδης, Σαβίδης.Ν, Θεοδοσιάδης, Τσιμόπουλος (62' Τάσιος), Τζιάμας, Βράκας, Σταλίκας (57' Ζυγόπουλος), Δούμτσης, Κιλιάνης, Καλαϊτζίδης (46' Δερμίσης), Σαμανίδης ΑΠΟΛΛΩΝ: Ναλπαντίδης, Ιωαννίδης (63' Αλεξανδρίδης), Γιαπάκης, Γεωργιάδης.Θ, Δούμτσης, Ντόνος (59' Γεωργιάδης.Χ), Φωστηρόπουλος, Δαλάκης, Αλεξιάδης, Στόικος, Στάιος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΜΙΣΗΣ
«Διπλό» ανόδου για τους Πόντιους
Σπουδαία νίκη πήραν οι Πόντιοι της Κατερίνης στην έδρα της ΑΕ Ποντίων με 1-0. Το χρυσό γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Πείδης στο 54’. ** Να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Καμπερίδης έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στον πάγκο των πρωτοπόρων (στο πρωτάθλημα) και το αποτέλεσμα ήταν θετικό! ** Η ΜΑΕ Ποντίων θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» απο το πρώτο μέρος το ματς, όμως, θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί κιόλας, αφού οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι (είχαν και οι φιλοξενούμενοι). 
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤ.: Αθανασόπουλος (83' Τσαξτάρας), Φαλτάκας, Παπακωνσταντίνος, Μαντζόλας, Φουσάνης (83' Παπαμιχαήλ), Χαραλαμπίδης.Θ, Γκορμάνος, Ασλανίδης (90' Γκοτσαπίσογλου), Κυριακίδης), Χριστοφορίδης, Ιωαννίδης, Καραγιάννης.,Χ 
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤ.: Ουσταμπασίδης, Αρβανίτης (84' Μωυσίδης), Παπαδόπουλος.Κ, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Μαυρίδης, Ταρασιάδης (78' Κούρτογλου), Κουμορτζής (90' Οικονόμου), Πείδης, Βειζαμανίδης, Κεστελίδης
ΣΒΟΡΩΝΟΣ
«Εξάρα» η Νίκη Καλύτερα δε θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει το 2010 για τη Νίκη Αγκαθιάς, που επικράτησε στον πρώτο αγώνα του νέου έτους του Σβορώνου, με 6-2!
** ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ήταν ο Δημήτρης Καφές που πέτυχε χατ – τρικ (6', 13', 40').
** Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Μπάκανος (47'), Τσιούπρος (58') και Κουβατσίδης (91').
** Τα γκολ του Σβορώνου πέτυχαν οι Καρυπίδης (32') και Βαρβαρέζος (60').
** Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 45’.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κίτσας, Λαμπριανίδης, Μελιόπουλος, Πολυζόπουλος Π., Ντάμτσιος (60' Τενεκετζής), Μπάκανος, Μοσχόπουλος (52' Πατρίκας), Κουβατσίδης, Βαλδίρ, Καφές Δ. (63' Καφές Αλ.), Τσιούπρος.
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Τζεμπέλος, Γιάτσος, Κατσίμπουρας, Κάκος (65' Νταντάμης), Νατσιάβας (46' Σαββίδης), Πέτος, Πέτρου (46' Βαρβαρέζος), Γκουνταμάνης, Καρυπίδης, Σταυρογιάννης, Τάσσος. 

http://www.periferiako.com
Βαθμολογία....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
Η στήλη δεν ενεπλάκη στο σήριαλ διόδια –Αιγαίο Α.Ε.-Σουφλιάς,  διότι εκ πεποιθήσεως είναι υπέρ του σιδηρόδρομου και όπως καταλαβαίνετε εκεί δεν πληρώνουμε διόδια.
***
Θα μου πείτε, μα μόνο το συμφέρον σου κοιτάς; Εύλογο το ερώτημα αλλά και εύλογη η απάντηση. Μήπως οι διοδιολογούντες (αίτινες εξ αυτών) πολιτική δεν κάνουν;
***
Νομίζω ότι η τραγωδία των διοδίων παίρνει διαστάσεις ενός σόου ή .....

Μπλόκο διαρκείας στα διόδια Αιγινίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 11Ιανουάριος 2010 
Την κατ’ αρχή διήμερη αναβολή στη λειτουργία τους, πέτυχε η Πιερία,
που έδωσε χθες ισχυρό παρόν στο σταθμό διοδίων Αιγινίου


DIODIA_1

Μπορεί η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου να αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» να θέσει σε λειτουργία το νέο σταθμό της περιοχής ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, τα αντανακλαστικά της όμως λειτούργησαν γρήγορα κι αποφάσισε να στήσει μπλόκο από νωρίς για να αποτρέψει την πρεμιέρα.
DIODIA_2Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής κοινοποιήθηκε η απόφαση της «Αιγαίο» για την επαναλειτουργία όλων των σταθμών διοδίων που βρίσκονται στα όρια της παραχώρησης (πλην του Πυργετού) και την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο.
Το απόγευμα του Σαββάτου η Επιτροπή Αγώνα πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη, στο Δημαρχείο Μεθώνης στον Μακρύγιαλο κι αποφάσισε να κλείσει τα ταμεία του σταθμού και να ανοίξει το δρόμο .......

Διάλογος για τον Καποδίστρια

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
Ο "Καποδίστριας 2" στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου 
Διάλογος
για τον Καποδίστρια
Σε δημόσια διαβούλευση θέτει η κυβέρνηση τις αρχές του νομοσχεδίου για τη νέα διοικητική δομή της χώρας που παρουσιάστηκαν την Κυριακή στο Υπουργικό Συμβούλιο. Η νέα αρχιτεκτονική περιλαμβάνει ριζικές δομικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες, καταργούνται δύο στους τρεις δήμους και όλες οι νομαρχίες. Το Πρόγραμμα «Καλλικράτης»
- Η νέα διοικητική δομή -στην οποία δόθηκε το όνομα Πρόγραμμα «Καλλικράτης»- περιλαμβάνει τη δραστική μείωση των 1.034 ΟΤΑ που υπάρχουν σήμερα σε λιγότερους από 370 δήμους.
- Θεμελιώνεται η δευτεροβάθμια περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
- Καθιερώνεται ο θεσμός του αιρετού περιφερειάρχη, καθώς και εκείνη του θεματικού και τοπικού αντιπεριφερειάρχη και της περιφερειακής εκτελεστικής επιτροπής.

- Στη θέση των 76 Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που σήμερα αποτελούν τις Νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις δημιουργούνται αιρετές περιφέρειες σε αριθμό ανάλογο των 13 κρατικών.....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia_11-01-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/