Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΩ


Mεγάλες τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο και φωτό - πρόκληση σε τουρκικό site

Κυριακη 10-1-2010

από Enimerwsi.gr

"Δύο μεγάλες τακτικές ασκήσεις (ΤASMO) με χρήση πυρών οι οποίες «μυρίζουν» νέες υπερπτήσεις ξεκινούν οι Τούρκοι στα Δωδεκάνησα την Τρίτη 12/01 και την Πέμπτη 14/01, ενώ τη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί ασκήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στην περιοχή από Κω μέχρι τη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Καστελλόριζου.
Η Σύμη βρίσκεται στη μέση αυτής των ασκήσεων και μάλιστα τα όρια της τουρκικής εναέριας άσκησης «πιάνουν» το εσωτερικό προς Ελλάδα, της συνοριακής γραμμής των δύο χωρών!
Συγκεκριμένα η Τουρκία την 4η και 5η Ιανουαρίου .....

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις Επιχειρήσεων και Οργανισμών


Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δήμου, ορίστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.
Η θητεία των διοικητικών συμβουλίων, λήγει στο τέλος του έτους, ενώ δεν σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες αφορούσαν τις θέσεις των μελών που κατείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Δημοτικό Ωδείο
Πρόεδρος: Γιουμίδης Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος: Σουλτανίδης Νικόλαος
Παπατολίκα Βικτώρια    
Σατραζέμης Ζήνων
Μαλλιάρα Μαρία
Μειμάρη Τίνα
Κασιμίδης Αριστείδης
Μιχαηλίδης Αβραάμ
Εκπρόσωπος ..........

Ελικόπτερα πάνω από το θρόνο του Δία!

titelprices
Φωτιές έχει ανάψει γαλλική εταιρεία που διαφημίζει τουριστικά πακέτα για heliskiing στον Όλυμπο. Ήδη η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Πιερίας συγκεντρώνει στο διαδίκτυο υπογραφές διαμαρτυρίας, ενώ ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού δηλώνει πλήρη άγνοια για το θέμα.
«Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο», δήλωσε χθες στην «Π» ο αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, κοινοτάρχης Καρυάς Αντώνης Δάσιος. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, κανένα αίτημα δεν έχει κατατεθεί στο Φορέα και κανείς δεν μπορεί να οργανώνει δραστηριότητες στον πυρήνα του δρυμού χωρίς τη γνωμοδότηση του Φορέα», μας είπε.
Αυτό που δεν γνώριζε ο αντιπρόεδρος του Φορέα το βρήκαμε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα, www.heliskigreece.com, η οποία μας πληροφορεί ότι η Heliski Greece, μια γαλλική εταιρεία, σχεδιάζει να ανοίξει τον Όλυμπο στο heliskiing (μεταφορά σκιέρ με ελικόπτερο σε απάτητες κορφές και αποβίβαση τους χωρίς να προσγειωθεί το ελικόπτερο) τον Μάρτη και Απρίλη του 2009 και καλεί  όσους ενδιαφέρονται να γίνουν οι πρώτοι που θα κάνουν σκι στις κορφές του θρυλικού αυτού βουνού, στο θρόνο των θεών, να κλείσουν έγκαιρα θέση.
Προς επίρρωση της πρωτόγνωρης μυσταγωγίας, παρουσιάζει.......

Μας έδειξαν και το πρόσωπό τους! Η Πιερία απαντά με κατάληψη διαρκείας Σήμερα στις 9 το βράδυ, όλοι στα διόδια Αιγινίου!


ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2010
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο τις προθέσεις τους.
Σήμερα, μας έδειξαν και το πρόσωπό τους!

Image


Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των διοδίων, η οποία είχε διακοπεί λόγω των κατολισθήσεων στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου της εταιρίας, από την επόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2009, θα επαναλειτουργήσουν τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, όπως επίσης θα γίνει και η έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο.
Στην απόφαση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» να επαναλειτουργήσει
τους σταθμούς διοδίων «Αιγινίου» και «Λεπτοκαρυάς»

Η Πιερία απαντά με κατάληψη διαρκείας
Σήμερα στις 9 το βράδυ, όλοι στα διόδια Αιγινίου!
Πριν λίγες ώρες, στο Δημαρχείο της Μεθώνης Πιερίας, στο Μακρύγιαλο, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων
αποφάσισε ομόφωνα την επί αορίστου χρόνου κατάληψη του νέου σταθμού στο Αιγίνιο.
Η Επιτροπή, με τη στήριξη της Νομαρχίας, όλων των Δήμων και των φορέων του Νομού Πιερίας, καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν αύριο,
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, στις 21:00 με τα οχήματά τους στη γέφυρα του Αιγινίου από όπου θα ξεκινήσει το κομβόι διαμαρτυρίας με στόχο το σταθμό διοδίων.

Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής κοινωνίας αποφάσισαν να κατεβάσουν μεγάλα οχήματα,
τα οποία θα τοποθετήσουν από αύριο και για αόριστο χρόνο στις εισόδους του σταθμού, με στόχο να εμποδίσουν τη λειτουργία του.
Η κινητοποίηση διαρκείας που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες δεν θα γίνει αιτία διακοπής της συγκοινωνίας,
αφού τα οχήματα θα μπορούν να διέρχονται κανονικά από μία λωρίδα, προς κάθε κατεύθυνση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν με την ενεργή συμμετοχή τους τον αγώνα της Πιερίας.
Αυτός ο σταθμός δεν πρέπει να λειτουργήσει!

Σήμερα το βράδυ δεν θα δούμε τα γεγονότα από την τηλεόραση, επειδή θα είμαστε εκεί:
Στο  σταθμό διοδίων του Αιγινίου.

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/