Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-2010

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ - 3 1 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-2010

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Απάντηση ειδικού γραμματέα υπουργείου Εργασίας σε δημοσίευμα

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/01/2010

 «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου», δηλώνει ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Μιχάλης Χάλαρης για κυριακάτικο δημοσίευμα, το οποίο τον παρουσιάζει να λαμβάνει δύο μισθούς από το Δημόσιο.
Παράλληλα, τονίζει ότι ουδέποτε ρωτήθηκε για το θέμα πριν τη δημοσίευσή του, αναφέροντας ότι το δημοσίευμα βασίστηκε σε «αναληθείς και κακοήθεις πληροφορίες».
Σε δήλωσή του, ο κ. Χάλαρης αναφέρει ότι η αποσαφήνιση του θέματός του έχει ως εξής:
«Όπως προκύπτει από σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας www.zougla.gr , στο Πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας VETO, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010, υπάρχει αναληθές δημοσίευμα το οποίο αφορά στο πρόσωπό μου και στο οποίο παρουσιάζομαι να λαμβάνω δύο μισθούς από το Ελληνικό Δημόσιο. Καθώς θεωρώ ότι θίγεται άμεσα η τιμή .......

Τελευταίο αντίο στον Νίκο Κακαουνάκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-2010 

Με μπαλωθιές, ριζίτικα και μαντινάδες εκατοντάδες Κρητικοί συνόδευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην τελευταία του κατοικία τον δημοσιογράφο Νίκο Κακαουνάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσσαμο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.
Τον επικήδειο λογο διάβασε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης που αναφέρθηκε στο έργο, την προσωπικότητα και την προσφορά του εκλιπόντα. «Είχε την χάρη να κερδίζει τους γύρω του με την απλότητα και το χαρακτήρα του. Έφυγε ενας αγωνιστής της ζωης, της δημοκρατίας και της ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σχετάκης.
Πρεσβευτή της Κρήτης που έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την Κρήτη και την Κίσσαμο χαρακτήρισαν τον Νικο Κακαυνάκη πολλοί συμπατριώτες του που .....

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε 1.193 ψήφους που αντιστοιχούν στο 12,33% αυτών που ψήφισαν Πρόσωπο της Χρονιάς ο Γιώργος Πολιτικούς και καλλιτέχνες ψήφισαν οι αναγνώστες των «ΝΕΩΝ»


ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-2010
http://images.tanea.gr/assetservice/Image.ashx?c=13359501&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=800&h=

Πολιτικοί και εκπρόσωποι της τέχνης βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας για την επιλογή του Προσώπου της Χρονιάς του 2009. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε δύο εκλογικές νίκες, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, όπου και εξασφάλισε αυτοδυναμία με δέκα μονάδες διαφορά έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Συγκέντρωσε 1.193 ψήφους, που αντιστοιχούν στο 12,33% αυτών που ψήφισαν.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο προς τιμήν του και η συνολική 50ετής προσφορά και παρουσία του στο ελληνικό τραγούδι τον ανέδειξαν ως τον δημοφιλέστερο από τους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Συνολικά συγκέντρωσε 1.026 ψήφους, οι οποίες αντιστοιχούν στο 10,61% των ψηφισάντων.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ακόμα ένας εκπρόσωπος της τέχνης, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. Η ταινία του «Ψυχή βαθιά» με θέμα τον Εμφύλιο συγκίνησε τους θεατές. Συγκέντρωσε 979 ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10,12% του συνόλου.

Η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα κατέκτησε την τέταρτη θέση στην ψηφοφορία. Η επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι για τη δράση της σόκαρε το πανελλήνιο. Η ίδια δηλώνει πάντως ότι «δεν έχει μίσος» έναντι αυτών που της επιτέθηκαν. Συγκέντρωσε 792 ψήφους ή το 8,19% του συνόλου.
Η τραγουδίστρια Μόνικα, που κατάφερε να μπει στο μουσικό «κάδρο» της χώρας μέσω του Ιnternet, συγκέντρωσε 627 ψήφους ή ποσοστό 6,48%, ενώ ακόμα ένας σκηνοθέτης, ο βραβευμένος Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκε ψηλά στις προτιμήσεις με 529 ψήφους ή ποσοστό 5,47%. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Αντώνης Σαμαράς (421 ψήφοι, 4,35%), ο Μπαράκ Ομπάμα (395 ψήφοι, 4,08%) ο Ανδρέας Βγενόπουλος (367 ψήφοι, 3,79%) και ο Γιάννης Παλλήκαρης (316 ψήφοι, 3,27%).
Στην ψηφοφορία που διοργάνωσαν «ΤΑ ΝΕΑ» και το in. gr έλαβαν μέρος συνολικά 9.672 αναγνώστες, που επέλεξαν ανάμεσα σε 30 πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε ή έκαναν τη δική τους επιλογή για το πρόσωπο του 2009.