Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΡΑΠΤΑΚΗΣ - Υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα της πολιτείας Ροντ Άϊλαντ

YPOPSIFIOS
 
Ο Ραπτάκης ανακοίνωσε τελικά την υποψηφιότητα θα διεκδικήσει το αξίωμα του Γραμματέα της Ροντ Άϊλαντ.
Ο πολιτειακός γερουσιαστής του Ροντ Άϊλαντ, Λεωνίδας (Λού) Ραπτάκης, πήρε την τελική του απόφαση αυτές τις μέρες, ανακοινώνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει το αξίωμα του Γραμματέα της πολιτείας (secretery of state) κατά τις επόμενες εκλογές.
Οι προκριματικές θα γίνουν στις 14 Σεπτεμβρίου και οι γενικές στις 2 Νοεμβρίου, αλλά δεν είναι γνωστό μέχρι τη στιγμή αυτή, αν θα έχει αντίπαλο.
«Έφτασε η στιγμή»,μας είπε, «να διεκδικήσω κάτι ...ψηλότερο, που θα μου επιτρέψει να προσφέρω τις υπηρεσίες μου περισσότερο και καλύτερα στην πολιτεία μας, στην κοινωνία, στην ελληνική ομογένεια. Έχω υπηρετήσει δύο θητείες στην πολιτειακή Βουλή και επτά στη Γερουσία. Το ενδιαφέρον μου για τη θέση του «secretery of state», δεν είναι καινούργιο, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά το 2008, αλλά οικογενειακοί λόγοι με καθυστέρησαν».
Ο κ. Ραπτάκης, ο οποίος είναι ο πρώτος Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής του Ροντ Άϊλαντ και ο πρώτος που διεκδικεί τη θέση του Γραμματέα της πολιτείας.
Για την οικονομική υποστήριξη της προεκλογικής του εκστρατείας αρχίζουν να οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις από την ομογένεια. «Οι Έλληνες της Αμερικής με έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα το αναγνωρίζω και το εκτιμώ», δήλωσε ο ίδιος.
Ο κ. Ραπτάκης, είπε ο Γραμματέας της πολιτείας, παρακολουθεί τη λειτουργία της Βουλής, και ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα των μικρών επιχειρήσεων για τις οποίες υπάρχουν πάρα πολύ κανονισμοί και νομοθετικές ρυθμίσεις στο Ροντ Αϊλαντ. «Χρειαζόμαστε secretery of state ο οποίος θα είναι φίλος για τις μικρές αυτές επιχειρήσεις».
Παράλληλα, ο κ. Ράπτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας κυρίως προς τους ομογενείς της πολιτείας του Ροντ Άϊλαντ. «Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας».
(
Πολιτεία)
Από την μακρινή Βοστώνη των Η.Π.Α.
Αργύριος Καμπίσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: