Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Στα πλαίσια των Αικατερινείων ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

KYRIAKH 29-11-2009

Τη Δευτέρα το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο

Η ιστορική ομάδα της Πιερίας ιδρύθηκε στις 11 Απριλίου του 1961 από τη συγχώνευση των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος και Όλυμπος.
Παράλληλα, θα τιμηθούν και οι άσσοι του Πιερικού, οι οποίοι όσο ήταν μέλη της Κατερινιώτικης ομάδας κλήθηκαν και αγωνίστηκαν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
http://www.aikaterineia.gr/2009/aikaterineia2009-programm/23.jpgΒραδιά τιμής στον Πιερικό διοργανώνεται στο πλαίσιο των Αικατερινείων, την προσεχή Δευτέρα 30/11 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης που επιμελείται ο Πολιτιστικός Οργανισμός, θα ..

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" - ΣΚΟΡ 3-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 -11-2009
Με την προπαιδική ομάδα του '" Εντός Εδρας" αγωνίστηκε το προπαιδικό τμήμα του Πιερικού χθές στις 14.00.Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2 υπέρ της ομάδος του Πιερικού.Τα γκόλ πέτυχαν ο Μπεγλής, Ο Κρομύδας και ο Κωνσταντινίδης.
Η αποστολή της ομάδος του Πιερικου αποτελούνταν απο τους: Μαυρόπολο,Γκίνου,Τζίνοβιτσ,Καλαιτζής,Βαβατσιούλας,Κωνσταντινίδης,Καρακγιόζης,Καρτσαμπάς,Μπαλαχάτζε,Γκαράτζιας,Τζήμας ,Οικονόμου,Κρομύδας,Τσούχας,Τσακιράκης,Μπεγλής, Μαχαιρίδης,Κραγιόπουλος,Παπαγεωργίου.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ






Με πνευμονία ο Ψωμιάδης

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Ψωμιάδης: Καταγγέλει τραμπουκισμούς

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης εισήχθη εσπευσμένα, λίγο μετά τις 20.00 ο τρίτος εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με πνευμονία νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Όπως έγινε γνωστό ο κ. Ψωμιάδης εισήχθη εσπευσμένα στο ....

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - Δελτίο Διακοπής Σχολικών τάξων λόγω γρίπης


Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Πιερίας ανακοινώνεται ότι με αποφάσεις του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, διακόπτεται προληπτικά η λειτουργία των παρακάτω σχολικών μονάδων και τμημάτων του Νομού Πιερίας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορά στα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της νέας γρίπης Α(Η1Ν1).

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
•    Η διακοπή της λειτουργίας του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης, για επτά ημέρες από 28-11-2009.
•    Η διακοπή της λειτουργίας του 3ου Λυκείου Κατερίνης, για επτά ημέρες από 28-11-2009.
•    Η διακοπή της λειτουργίας του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης, για επτά ημέρες από 28-11-2009.
•    Η διακοπή της λειτουργίας του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης,  για επτά ημέρες από 28-11-2009.
•    Η διακοπή της λειτουργίας του 2ου Τμήματος της Β΄Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου, για επτά ημέρες από 28-11-2009.
•    Η διακοπή της λειτουργίας των δύο τμημάτων του 1ου Νηπιαγωγείου Αιγινίου, για επτά ημέρες από 28-11-2009.

ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΚΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΑ - ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 29-11-2009
(φωτο απο το ΛΕΥΤΕΡΙΑ) 



Στέργιο μήν τολμήσεις ξανά να πείς ότι ψήφισες Αντώνη Σαμαρά, γιατί σε διαψεύδει η φωτογραφία.Και μήν μου πείς ψήφισα, δέν σε πιστεύω.Αλλά το χειρότερο μήν "πείς ψήφισε ο γιός μου το ίδιο είναι".Δέν είναι το ίδιο, ο γιός σου "έχει τις δικές του προτιμήσεις".Ετσι για να σε ξεμπλοκάρουμε και λίγο απο το άγχος.
Υ.Γ Νικολάκη τον είδες τον Τόκα junior; Περίμενέ τον.. νά γαμπρός νά μάλαμα...


ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Τραγικό τέλος είχε για δύο συγχωριανούς μου η πρωινή βόλτα για την Κατερίνη.Μέσα σε κατοικημένη περιοχή, στην Κοντσαριώτισσα,σε ένα δρόμο που δέν μπορείς να χτυπήσεις και να φύγεις τόσο άδοξα, έγινε το μοιραίο.Ενα ζευγάρι, ηλικίας 65 ετών ο άνδρας και 60 η γυναίκα, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν, το ΙΧ αυτοκίνητό τους, κτύπησε σε προπορευπομενο Αγροτικό, που έστριβε πλάγια, ντελαπάρισε και έπεσε νε σφοδρότητα στο τοιχείο της περίφραξης του γηπέδου της Κονταριώτισσας.Αναστατωση και θλίψη στην Βροντού Πιερίας. σε όλο το χωριό απο το θάνατο των δύο συγχωριανών που έφυγαν τόσο άδοξα.Δυστυχώς το αποτέλεσμα μετρά και ότι και άν πούμε, είναι λίγο...

Β΄ΕΘΝΙΚΗ: Λευκή ισοπαλία στη Δράμα - Ανετα ο Εθνικός 2-0 την Δράμα




Λευκή ισοπαλία στη Δράμα
Χωρίς γκόλ (0-0) ολοκληρώθηκε η συνάντηση στη Δράμα, μεταξύ της τοπικής Δόξας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο χθεσινό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Με 10 παίκτες αγωνίστηκε η Καρδίτσα από το 73ο λεπτό, λόγω αποβολής του Βούκοτιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Ανετα ο Εθνικός 2-0 την Δράμα

Ανετα ο Εθνικός νίκησε τη Ρόδο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας Την Παρασκευή. Τα γκόλ του Εθνικού ο Σουμπίνιο στο 45΄, καιο Ροντρίγκο στο 72΄ . Ο Εθνικός βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση μετά τη νίκη του αυτή.

Τα αποτελέσματα της 11ης ημέρας έχουν ως εξής:
Εθνικός-Ρόδος 2-0
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Αιγάλεω-Θρασύβουλος 29/11
Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 29/11
Εθνικός Αστέρας-Ιωνικός 29/11
Παναιτωλικός-Καλαμάτα 29/11
ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου 29/11
Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας 29/11
Διαγόρας-Πιερικός 30/11
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)


1. Κέρκυρα 24
2. Εθνικός 21 -11αγ.
3. Εθνικός Αστέρας 20
4. Δόξα Δράμας 19 -11αγ.
5. Ολυμπιακός Βόλου 16 -9αγ.
6. Πανσερραϊκός 16
7. Παναιτωλικός 15
8. ΟΦΗ 15
9. Αναγέννηση Καρδίτσας 14 -11αγ.
10. Ηλιούπολη 13
11. Πιερικός 12
12. Διαγόρας 11
13. Ρόδος 10 -11αγ.
14.Αγροτικός Αστέρας 10
15. Θρασύβουλος 9
16. Ιωνικός 9
17. Καλαμάτα 7
18. Αιγάλεω 3 -9αγ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Πρωταγωνίστρια από ένστικτο


ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Η σαρανταεπτάχρονη Αντρέα Αρνολντ είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στις λιγοστές (και μια από τις πιο σημαντικές) σκηνοθέτριες του σύγχρονου αγγλικού κινηματογράφου. Υστερα από μια εξαιρετική πρώτη ταινία, «Red Road» (2006), βραβευμένη σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ, ανάμεσά τους και των Κανών, η Αρνολντ παρουσιάστηκε φέτος στις Κάνες με την ταινία της «Fish Tank», που απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της επιτροπής.
Η Αντρέα Αρνολντ διάλεξε την ηρωίδα της για την ταινία «Fish Tank» σε έναν σταθμό Η Αντρέα Αρνολντ διάλεξε την ηρωίδα της για την ταινία «Fish Tank» σε έναν σταθμό
Η ταινία, που ήδη προβάλλεται, καταπιάνεται με τα ....

Ξεκινούν οι απολογίες για το Βατοπαίδι

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ανταλλαγής εκτάσεων ανάμεσα στο Δημόσιο και την Μονή Βατοπεδίου με επίκεντρο την Λίμνη Βιστωνίδα, θα περάσουν τις επόμενες ημέρες το κατώφλι της Ειδικής Εφέτου Ανακρίτριας κ. Ειρήνης Καλού που χειρίζεται την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο.
Η κ. Καλού και ο αναπληρωτής Εφέτης Ανακριτής κ. Νικήτας Χριστόπουλος απέστειλαν ήδη κλήσεις σε απολογία στους πρώτους, από τους περίπου 30, κατηγορούμενους στην υπόθεση, οι οποίοι την επίμαχη περίοδο ήταν μέλη Γνωμοδοτικών Συμβουλίων Δημόσιας Γης και Ανταλλάξιμης Περιουσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Κλήσεις αναμένεται να λάβουν επίσης εμπλεκόμενα στην υπόθεση μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αλλά και της ΚΕΔ, οι εμπλεκόμενοι Συμβολαιογράφοι και Δικηγόροι και τελικώς ο Ηγούμενος της Μονής και ο Μοναχός Αρσένιος.
Για την υπόθεση του Βατοπεδίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της απιστίας, απάτης από κοινού, ψευδούς βεβαίωσης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές οι οποίες στρέφονται κατά του Δημοσίου, καθώς και για τρία πλημμελήματα.

Η αγαπημένη της βασίλισσας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009
EIKONEΣ
Η αγαπημένη της βασίλισσας!
Στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ θα τραγουδήσει στις 7 Δεκεμβρίου η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga. Η εν λόγω επιλογή έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς η βασίλισσα προτιμά συνήθως ηπίων τόνων καλλιτέχνες. Αραγε, η Lady θα βάλει πάλι ένα από τα see through φορέματά της ή θα διαλέξει κάτι πιο συντηρητικό για την περίσταση;
Η αγαπημένη της βασίλισσας!




ΕΘΝΟΣ ΓΝΩΜΗ - Η πιο κρίσιμη περίοδος για την οικονομία

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009 

http://www.ethnos.gr/images/logo.gif

ΕΙΝΑΙ προφανής η πρόθεση της κυβέρνησης ν αξιοποιήσει την όποια περίοδο ανοχής τής διασφαλίζει η πρόσφατη εκλογική νίκη της, ανοίγοντας όλα τα κρίσιμα μέτωπα και προχωρώντας σε δύσκολες αποφάσεις, τις οποίες πολύ δύσκολα θα τολμούσε να πάρει ύστερα από ένα, δύο ή περισσότερα χρόνια στην εξουσία.

 ΩΣΤΟΣΟ, δεν είναι μόνο θέμα χρονικής συγκυρίας η συγκεκριμένη επιλογή της κυβέρνησης. Είναι πρωτίστως υποχρέωση, την οποία επιβάλλει η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και την επιτάσσουν οι δεσμεύσεις μας έναντι των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά και οι ανάγκες μας έναντι των διεθνών αγορών, προκειμένου να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες οι οποίες θα διευκολύνουν τη διεκπεραίωση των δανειακών αναγκών μας.
ΜΕ ΒΑΣΗ την πραγματικότητα αυτή, ο επόμενος μήνας αλλά και οι δύο πρώτοι του 2010 θα είναι περίοδος σοβαρών και δύσκολων αποφάσεων, που κατά πάσα βεβαιότητα δεν θα είναι και ιδιαίτερα ελκυστικές για τα τμήματα εκείνα της κοινής γνώμης τα οποία θα αφορούν.
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ, άλλωστε, ότι ρυθμίσεις οι οποίες θα έχουν ως στόχο να διευρύνουν τη φορολογική βάση, έτσι ώστε να περιοριστεί η φοροδιαφυγή και ν αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, αλλά και μέτρα που θα στοχεύουν στην αποτροπή δυσμενών εξελίξεων στο Ασφαλιστικό, θα επιφέρουν αλλαγές, τις οποίες κάποιοι θα ήθελαν ή και θα θελήσουν να τις αποφύγουν.
ΑΥΤΗΝ τη δύσκολη κατάσταση είναι που πρέπει να διαχειριστεί με την απαιτούμενη υπευθυνότητα η κυβέρνηση, προωθώντας συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, οι οποίες θα συνδυάζουν τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων με την επιβαλλόμενη κοινωνική δικαιοσύνη ως προς την κατανομή των βαρών που αναπόφευκτα θα υπάρξουν.
ΚΙ ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι τέτοια η πολιτική της, γιατί μόνο έτσι θα διασφαλιστεί και η αναγκαία για κάθε σοβαρή και ουσιαστική μεταρρύθμιση κοινωνική συμπαράσταση ή έστω ανοχή. Αλλωστε, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση. Αφορά κυρίως τη χώρα και το μέλλον της.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - «Οι βουλευτές δεν είναι άφωνοι»

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Δεν έγινε καμία ανταρσία στη Βουλή, λέει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής, ο οποίος ζήτησε δημοσίως από τον υπουργό Οικονομικών να μην ισχύσει το πάγωμα στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων στο όριο των 2.000 ευρώ. Την κίνησή του αυτή τη χαρακτηρίζει «παρότρυνση προς την κυβέρνηση να διαλύσει τη σύγχυση».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ **Στην πρώτη συνέντευξή του μετά το θόρυβο που ξέσπασε και υποχρέωσε τον πρωθυπουργό να παρέμβει, ο Χρ. Παπουτσής σημειώνει ότι «οι βουλευτές δεν είχαν ενημερωθεί επισήμως. Στηρίζουμε όλους τους υπουργούς, αλλά οι βουλευτές για να στηρίζουν πρέπει να γνωρίζουν. Δεν μπορούν να μένουν αδιάφοροι, χωρίς φωνή, όταν η κοινωνία βομβαρδίζεται με πληροφορίες που θίγουν την αξιοπιστία μας».
* «Ανταρσία Παπουτσή στη Βουλή». Ετσι περιέγραψαν τα ΜΜΕ τη διαφοροποίησή σας στο θέμα του παγώματος των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων...
- Από πότε η παρότρυνση προς την κυβέρνηση να διαλύσει τη σύγχυση και να διευκρινίσει την πολιτική της αποτελεί ανταρσία; Πολύ περισσότερο, .....

Ο «λαϊκός πόλεμος» της κυρίας Παπαρήγα - Με συλλαλητήρια, απεργία και «προωθημένες μορφές πάλης» ο Περισσός κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009



«Ο ΑΓΩΝΑΣ θέλει σχέδιο, θέλει προοπτική, θέλει εναλλαγή, θέλει εξυπνάδα, θέλει πονηράδα, όλα τα θέλει...» έλεγε προ ημερών η κυρία Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή την αντικυβερνητική εκστρατεία του ΚΚΕ, η οποία εγκαινιάστηκε με το «μπλόκο» του διαλόγου για το Ασφαλιστικό. «Αυτή ήταν μόνο η αρχή» διαμηνύουν στελέχη του κόμματος, υπονοώντας ότι το ΠαΣοΚ θα βρίσκει συνεχώς μπροστά
του το «ενοχλητικό» ΚΚΕ. Η απαγόρευση που επέβαλαν τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) την περασμένη Δευτέρα στους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Εργασίας, όπου θα διεξαγόταν ο διάλογος, ήταν μια ηχηρή προειδοποίηση για τις δυναμικές κινητοποιήσεις που έπονται, με στόχο «να ματαιωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης». Στον Περισσό έχει σημάνει συναγερμός και οι διαθέσεις είναι άγριες, όπως φάνηκε
από τις αντιδράσεις κάποιων στελεχών του ΚΚΕ μπροστά από την αποκλεισμένη είσοδο του υπουργείου Εργασίας, απ΄ όπου απωθούσαν τους συνδικαλιστές που προσέρχονταν να συνομιλήσουν με την κυβέρνηση. Παρά ταύτα ο διάλογος ξεκίνησε με τρεις ημέρες καθυστέρηση, δίχως το ΚΚΕ να τον «μπλοκάρει» εκ νέου. Για την τιμή των όπλων οι οικοδόμοιπραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο, καταγγέλλοντας τους «πουλημένους συνδικαλιστές που κάθονται στο τραπέζι του διαλόγου».
O «πόλεμος στον πόλεμο της κυβέρνησης και του κεφαλαίου» που κήρυξε ο Περισσός συνεχίστηκε με συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν από το ΠΑΜΕ, τον συνδικαλιστικό φορέα που υποστηρίζει το ΚΚΕ, και θα κλιμακωθεί με την ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΠΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/epta%2028-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)