Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου: «Παραλάβαμε την οικονομία σε τραγική κατάσταση»

Με κυρίαρχο θέμα την οικονομία συνεδριάζει σήμερα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
«Οι πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις δεν μπορούσαν να προβλέψουν έλλειμμα 12,7%. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση την έχει αποκλειστικά η προηγούμενη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι υπόλογη» τόνισε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου, καταλόγισε την αποκλειστική ευθύνη της κατάστασης της οικονομίας στην κυβέρνηση της ΝΔ εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησε τα τελευταία πέντε χρόνια, για το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή απέκρυπτε την πραγματική κατάσταση και γιατί, ενώ....

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" - ΣΚΟΡ 3-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 -11-2009
Με την προπαιδική ομάδα του '" Εντός Εδρας" αγωνίστηκε το προπαιδικό τμήμα του Πιερικού σήμερα στις 14.00.Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2 υπέρ της ομάδος του Πιερικού.Τα γκόλ πέτυχαν ο Μπεγλής, Ο Κρομύδας και ο Κωνσταντινίδης.
Η αποστολή της ομάδος του Πιερικου αποτελούνταν απο τους: Μαυρόπολο,Γκίνου,Τζίνοβιτσ,Καλαιτζής,Βαβατσιούλας,Κωνσταντινίδης,Καρακγιόζης,Καρτσαμπάς,Μπαλαχάτζε,Γκαράτζιας,Τζήμας ,Οικονόμου,Κρομύδας,Τσούχας,Τσακιράκης,Μπεγλής, Μαχαιρίδης,Κραγιόπουλος,Παπαγεωργίου.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ







Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"



ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 28 Νοεμβρίου


EMBOLIOΟι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιμένουν να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το εμβόλιο κατά της γρίπης.
Αν ο λόγος είναι να μην κάνουν έτι περαιτέρω ζάμπλουτο τον περιβόητο (ου μην και διαβόητο) κ. Ταμιφλού, έχει καλώς.
Αν όμως θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία τους, κακώς. Διότι, όπως μαθαίνουμε άνθρωποι που είναι υποψιασμένοι (όπως για παράδειγμα ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου) εμβολιάστηκαν ήδη, χωρίς να φοβηθούν ενδεχόμενες ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Φτάσαμε στο τέλος επιτέλους. Ή τουλάχιστον ελπίζουμε να είναι αυτό το τέλος, να ξεμπερδεύουμε.
Μου πήρε τηλέφωνο και ο Σιούφας και με παρακάλεσε να δημοσιεύσω πληροφορίες για την ημέρα των εκλογών.
Πλάκα κάνω …είναι προσφορά της στήλης για να μην κουράζω και τη ΝΟΔΕ.
Ακούστε-ακούστε λοιπόν:
Η εκλογή του Προέδρου γίνεται με άμεση, καθολική και .....

«Λάστιχο» οι περιοχές αμιγούς κατοικίας

carrefour


Ο νόμος για τις περιοχές αμιγούς κατοικίας, επιτρέπει μόνο την λειτουργία μίνι-μάρκετ, ιχθυοπωλείου, αρτοποιείου, αλλά και άλλων μικρών καταστημάτων, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες του πληθυσμού. Τι γίνεται στην Κατερίνη και πώς μεγάλα σούπερ μάρκετ «φυτρώνουν» σε περιοχές αμιγούς κατοικίας.
Στον αέρα κινδυνεύουν να τιναχθούν οι άδειες λειτουργίας καταστημάτων που εκδόθηκαν το τελευταίο 12μηνο, από το Δήμο Κατερίνης, αφού εκδίδονται από… λάθος Υπηρεσία.
Η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι πλέον αρμόδια για την έκδοση λειτουργίας των καταστημάτων, αφού από το Δεκέμβρη του 2008 το νομοθετικό πλαίσιο άλλαξε, καθορίζοντας με σαφήνεια τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας και αναθέτοντας εκείνη της έκδοσης λειτουργίας καταστημάτων σε άλλες υπηρεσίες των Δήμων.
Σ’ αυτή τη «δυστοκία» αν προστεθεί η ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την ώρα που η Ν.Δ. θα βγάλει το νέο αρχηγό της. Στη χειρότερη περίπτωση μια εβδομάδα, αν δεν κάτσει πλειοψηφία απ’την πρώτη Κυριακή.
***
Πέρα από τις μικροδιαφορές των δυο υποψηφίων και τις φραστικές εξάρσεις τους διαπίστωσα ότι τους συνδέει η πίστη και η αγάπη τους στον Καραμανλή. Οποία υποκρισία!
***
Και είναι φυσικά παράλογο και γελάει ο κάθε νοήμων .....

Λουκέτο σε τέσσερα σχολεία


KLEISTA_SXOLEIA
Κλειστά λόγω γρίπης, θα παραμείνουν από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, το 1ο, το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, καθώς και το 3ο Λύκειο Κατερίνης.
Μετά τη διακοπή λειτουργίας τμημάτων σχολικών μονάδων του νομού, ήρθε η ώρα να κλείσουν και ολόκληρα σχολεία. Με απόφαση του Νομάρχη Πιερίας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της νέας γρίπης Α(Η1Ν1), τα παραπάνω σχολεία της ....

Αντώνης ή Ντόρα;

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Στην τελική ευθεία η ΝΔ για την ανάδειξη προέδρου
Αντώνης
ή Ντόρα;
Με εκατέρωθεν βολές για τους μηχανισμούς και τα τζάκια, αλλά και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες έδωσαν τη μάχη της Αθήνας η Ντόρα Μπακογιάννη (στην πλατεία Κοτζιά) και ο Αντώνης Σαμαράς (Ζάππειο Μέγαρο).
Η Ντόρα Μπακογιάννη από την πρώτη στιγμή της ομιλίας της υπενθύμισε ότι ήταν παρούσα σε όλες τις μάχες της παράταξης, χωρίς ποτέ να φοβηθεί και να κρυφτεί.
Ασκησε μάλιστα κριτική σε όσους πλήγωσαν την παράταξη, λέγοντας ότι «όσοι ζημίωσαν, όσοι πλήγωσαν την παράταξη, με εμένα στην ηγεσία, δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία του αύριο. Ας ψηφίσουν άλλον αρχηγό.»
Τόνισε ότι προορισμός της Νέας Δημοκρατίας είναι να πρωταγωνιστεί, όχι να σέρνεται ούτε να ακολουθεί.
Ζήτησε καθαρή εντολή για την μεγάλη, ανοιχτή σε όλους Νέα Δημοκρατία και σημείωσε ότι η μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ είναι η Νέα Δημοκρατία να ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2028-11-2009.jpg