Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ - ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ!!


ΣΗΜΕΡΑ: ΩΡΑ 16.55 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Λαθρέμπορος μεταφέρει με το ποδήλατο ολόκληρο βαρέλι με βενζίνη. 
Πηγή
ΚΡΑΧΤΗΣ (http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Ο Ντινόπουλος λέει παράσιτο την Μπαλού από το ΚΚΕ


ΠΕΜΠΤΗ 12 -11-2009
Καβγάς για τα stage στην πρωϊνή εκπομπή του Mega. 
 
ΚΡΑΧΤΗΣ 
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Τραβάει ολόκληρο λεωφορείο με τα αυτιά του! - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 12 -11-2009
Ένα αρκετά περίεργο ρεκόρ προσπάθησε να σπάσει ο Manjit Singh. Έπρεπε να τραβήξει ένα λεωφορείο με τα αυτιά του. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

(ΠΗΓΗ)  ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - Η δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για το NewsIt.gr


12.11.2009 




5,2% μπροστά ο Αντώνης Σαμαράς στη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για το NewsIt.gr.
Δείτε όλη την δημοσκόπηση.
Η δημοσκόπηση έγινε σήμερα και είναι η πρώτη μετά την δήλωση στήριξης του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Μεσσήνιο πολιτικό.
Εάν η κούρσα της διαδοχής οδηγηθεί σε 2ο γύρο τότε ο Αντώνης Σαμαράς στους ψηφοφόρους της ΝΔ είναι και πάλι μπροστά αλλά όχι με πολύ μεγάλη διαφορά από τη Ντόρα Μπακογιάννη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :


Στο ερώτημα : Ποιόν θα ψηφίσετε για αρχηγό της ΝΔ στον 1ο γύρο των εκλογών; Οι ψηφοφόροι της ΝΔ απάντησαν :
Σαμαράς 43,9%
Μπακογιάννη 38,7%
Ψωμιάδης 11,1%

Στο ερώτημα : Αν χρειαστεί 2ος γύρος ......

Αναζητούν πολιτικές ευθύνες για το φιάσκο στις Βρυξέλλες Ανοιχτό το ενδεχόμενο Εξεταστικής για τα στοιχεία της οικονομίας

ΠΕΜΠΤΗ 12 -11- 2009
Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να εξεταστούν τυχόν πολιτικές ευθύνες για τα νούμερα που παρουσίαζε η ελληνική πλευρά στην Κομισιόν σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας.
Ο κ. Πεταλωτής, διευκρίνισε ότι προέχει το πόρισμα της Ανεξάρτητης Επιτροπής, η οποία καταγράφει ήδη όλα τα δεδομένα.
«Είναι λογικό ότι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν. Ήδη υπάρχει απόφαση του υπουργού Οικονομικών για ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία ........

Νέα γρίπη: Κατασκεύασαν ηλεκτρονικό διανομέα αγιασμού

ΠΕΜΠΤΗ 12 -11-2009

Ένας ιταλός εφευρέτης, ο Λουτσιάνο Μαραμπέζε, επινόησε τον τρόπο να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις για τους πιστούς, χωρίς το φόβο της μόλυνσης με τον ιό της νέας γρίπης (Η1Ν1).

Είναι κατασκευασμένος από πηλό και λειτουργεί σαν ένας αυτόματος διανεμητής υγροσάπουνου.
Τοποθετείται στις εκκλησίες, όπου πλέον ο πιστός θα καλείται να τοποθετεί το χέρι του κάτω από έναν αισθητήρα και το μηχάνημα θα ρίχνει τον αγιασμό...
Όταν εισέρχονται και εξέρχονται της εκκλησίας, οι καθολικοί συνήθως βυθίζουν τα χέρια τους σε μία λεκάνη γεμάτη αγιασμό, τον οποίο έχει ευλογήσει ο ιερέας, και κάνουν το σταυρό τους.

ΠΙΕΡΙΑ - Αστυνομικό δελτίο

http://stingwords.files.wordpress.com/2009/07/ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceae-ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceafceb1.jpg 
Σήμερα (11-11-2009) και περί ώρα 00.05 στο χωριό Κάτω Άγιος Ιωάννης Πιερίας 43χρονος, στο χωριό Κάτω Άγιος Ιωάννης Πιερίας, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ενεργείται προανάκριση-έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης

Από την Υποδ/νση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν ένας 51χρονος αλλοδαπός και 58χρονη ημεδαπή, οι οποίοι, το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου τρέχοντος έτους έκλεψαν (με τη μέθοδο της απασχόλησης) από εταιρεία σκυροδέματος, στο 2° χλμ. Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσ/ νίκης, 3.200 ευρώ.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Να ταρακουνηθεί το σύστημα - ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV


1._PSOMIADHS
«Εγώ δεν είμαι Αβραμόπουλος», δήλωσε από την Κατερίνη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Π. Ψωμιάδης, σηματοδοτώντας την πρόθεσή του να φτάσει μέχρι το τέλος στη μάχη της διαδοχής, χωρίς να είναι διατεθειμένος να στηρίξει έναν από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κατερίνη από τη Νομαρχία Πιερίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Νομάρχης Πιερίας. Οι δύο άνδρες, συζήτησαν αρχικά για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες στην Πιερία. «Παρόμοια αντιμετωπίζω και εγώ σε ......
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV..

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ :Να παραμείνει στην Κατερίνη




NA_PARAMEINEI_STHN_KATERINH
ΠΕΜΠΤΗ 12 Νοέμβριος 2009 - Πολιτεία

Να μη μεταφερθεί στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας ζητά, με υπόμνημά του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, το Επιμελητήριο Πιερίας.
«Ίσως είναι, αν μη τι άλλο άκομψο, αν όχι άσοφο, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμβατική υποχρέωση της παράδοσης του αυτοκινητόδρομου, η δική μας Υπηρεσία Τροχαίας να καλύπτει ανάγκες της εταιρίας εις βάρος των πολιτών της Πιερίας», λέει χαρακτηριστικά το ΕΒΕΣτο εκτενές (χιλίων λέξεων) υπόμνημά του, το ΕΒΕ Πιερίας παραθέτει σειρά επιχειρημάτων που συνηγορούν υπέρ της παραμονής του Τμήματος στο χώρο που στεγάζεται σήμερα, στην .......

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - Δώστε 102 εκ. ευρώ και σώστε την Πιερία


DOSTE102_EK._EYRO
Παραλιακός δρόμος και περιφερειακή οδός Κατερίνης μπορούν να ακυρώσουν μεγάλο μέρος των ζημιών από τον εθνικό οδικό άξονα, να ανακουφίσουν το κυκλοφοριακό της πρωτεύουσας του νομού και να κάνουν δυνατή την πρόσβαση στο νέο Νοσοκομείο
Τη χρηματοδότηση δυο σημαντικών οδικών έργων, η κατασκευή των ο οποίων θα έχει πολλαπλά οφέλη για το νομό, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ.. Ρέππα και τον υφυπουργό Γ. Μαγκριώτη, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου.
«Η Πιερία δεν μπορεί να υπερηφανευτεί για κανένα μεγάλο έργο υποδομής τα τελευταία 10 χρόνια», αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής. «Αντίθετα», επισημαίνει, «έργα εθνικού επιπέδου, που έγιναν ή βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής, όπως ο εθνικός οδικός άξονας Π.Α.Θ.Ε. και η διπλή σιδηροδρομική γραμμή, αντί να βελτιώσουν την επικοινωνία στο νομό, κατάφεραν να αποκόψουν την παραλιακή ζώνη από την υπόλοιπη Πιερία, να .....προκαλέσουν κυκλοφοριακή συμφόρηση στις εισόδους και στο κέντρο της πόλης Κατερίνης».
Κι αυτό γιατί τα δύο αυτά εθνικά έργα δεν συνοδεύτηκαν από παράλληλα έργα εξυπηρέτησης της τοπικής κυκλοφορίας και κίνησης εντός του νομού (όπως κόμβοι και βοηθητικοί παράπλευροι δρόμοι), «με αποτέλεσμα», σημειώνει, «οι πολίτες της Πιερίας για να πάνε στα χωράφια τους, στα χωριά τους ή στην έδρα του δήμου τους, να μην εξυπηρετούνται και να ταλαιπωρούνται με επιπλέον διαδρομές ή με κίνηση στην εθνική οδό».
Τα προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν σε μεγάλο βαθμό, εκτιμά ο βουλευτής αν το υπουργείο χρηματοδοτούσε την κατασκευή:
-του παραλιακού δρόμου, που θα συνδέει τους παραλιακούς οικισμούς του νομού, βοηθώντας και διευκολύνοντας την κίνηση των πολιτών και των επισκεπτών μεταξύ των παραλιακών οικισμών, οι οποίοι τώρα υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν την εθνική οδό για κινηθούν από τον ένα παραλιακό οικισμό στον άλλο, με επιβάρυνση επιπλέον διαδρομών, αλλά και διοδίων, καθώς και
-της περιφερειακής οδού της Κατερίνης, η απουσία της οποίας προκαλεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη (αφού όσοι έρχονται από την εθνική οδό ή άλλες επαρχιακές οδούς του νομού, υποχρεώνονται να τη διασχίσουν), αλλά και σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης προς το νέο νοσοκομείο Κατερίνης.
Ο βουλευτής ου ΠΑΣΟΚ αναφέρει τέλος ότι οι μελέτες για τα δυο αυτά έργα είναι έτοιμες, ενώ το κόστος της κατασκευής του μεν παραλιακού δρόμου είναι 50 εκ. ευρώ, της δε περιφερειακής οδού Κατερίνης 52 εκ. ευρώ.
«Τα δύο αυτά έργα θα δώσουν νέα πνοή και θα αναβαθμίσουν την Πιερία, θα συμβάλλουν σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη και την τοπική οικονομία», καταλήγει ο κ. Παπαγεωργίου και ζητά να χρηματοδοτηθεί άμεσα η κατασκευή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τον Απρίλη, ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς είχε δεσμευτεί να εξετάσει τη δυνατότητα κατασκευής τμήματος του παραλιακού δρόμου του νομού (για τον οποίο υπάρχει σχετική μελέτη της Νομαρχίας), χωρίς έκτοτε να υπάρχουν νεότερα.
Όσο για την περιφερειακή οδό Κατερίνης (η μελέτη της οποίας, απ’ όσο γνωρίζουμε έχει επιστραφεί στο δήμο για διορθώσεις), η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας την είχε θέσει … υπό δίλημμα. «Ή αυτή, ή 13η εθνική οδός», είχε πει στους φορείς του νομού.
Σήμερα, ενόψει και της δέσμευσης του υφυπουργού Υποδομών Γ. Μαγκριώτη (κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πιερία) για επανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ, η διεκδίκηση των δυο αυτών έργων φαίνεται πως επικαιροποιείται και γίνεται πιο επιτακτική.

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
PERIMETRIKH
Λάβαμε χθες το απόγευμα ένα δελτίο τύπου από το δήμο Κατερίνης, με τίτλο «Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες της περιμετρικής οδού Κατερίνης», αλλά, ήταν τόσο αόριστο και γενικόλογο, που δεν καταφέραμε τελικά να βρούμε ποια ήταν η είδηση.
Απλά μας πληροφορούσε ότι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχοςΤεχνικών έργων  «μετέβησαν στις εργασίες διάνοιξης που ....

Συνεργασία και «γκρίζες ζώνες»


1_SYNERGASIA
Πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ εκτιμούν οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, ότι είναι το κόστος των ζημιών που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες νεροποντές. Στο κόστος των ζημιών αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο νομάρχης Πιερίας, κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο με τη συμμετοχή του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του νομού, δημάρχων και εκπροσώπων των δήμων, εθελοντικών ομάδων, καθώς και του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσής Πιερίας και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Νομάρχης Πιερίας Γ. Παπαστεργιου, προέβη σε αναλυτική ενημέρωση για τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες πλημμύρες στην Πιερία, τονίζοντας τη σημαντική συμβολή των εθελοντών στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων (σημαντική ήταν είπε και το καλοκαίρι για την πυροπροστασία), καθώς και την εξαιρετική συνεργασία των υπηρεσιών.
«Οι ζημιές ανέρχονται σε πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο νομάρχης, σημειώνοντας ότι οι εργασίες αποκατάστασης έχουν ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2012-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην ΔΙΟΝ TV

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην ΔΙΟΝ TV.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...