Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Γ. Παπανδρέου

Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Γ. Παπανδρέου

Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Γ. Παπανδρέου ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 20η επέτειο από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. αναχωρεί  το μεσημέρι για τη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει στις 12.30 με προορισμό το Βερολίνο, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί θα γίνουν αργά το απόγευμα. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τις ομιλίες στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, από τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο της Γερμανίας κ. Χορστ Κέλερ, την Καγκελάριο κ. Άγκελα Μέρκελ, τον δήμαρχο Βερολίνου κ. Κλάους Βόβερειτ, τους πρόεδρους της Ρωσίας κ. Ντμίτρι Μεντβέντεφ και Γαλλία κ. Νικολά Σαρκοζί, τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας κ. Γκόρντον Μπράουν και την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χίλαρι Κλίντον.
Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν το βράδυ, με το δείπνο που θα παραθέσει στος Αρχηγούς Κρατών και του Πρωθυπουργούς που θα παραστούν, η κ. Μέρκελ στην Καγκελαρία.

"Πράσινο" προβάδισμα... (video)



Ο Λουκάς Βύντρα άνοιξε το σκορ στη Λειβαδιά 








ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Μια κεφαλιά του Λουκά Βύντρα έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" στη Λιβαδειά και ένα ακόμα γκολ από τον Τζιμπρίλ Σισέ "κλείδωσε" τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού (0-2), παρουσία περίπου 4000 οπαδών του. Οι "πράσινοι" πέρασαν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τον αιώνιο αντίπαλο τους.
Ο Χενκ Τεν Κάτε, λόγω και της απουσίας του Γιώργου Καραγκούνη, διατήρησε σχήμα με τρεις αμυντικούς μέσους, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, με τον τελευταίο να έχει πιο οργανωτικό ρόλο. Εδωσε για πρώτη φορά, σε αγώνα πρωταθλήματος, φανέλα βασικού στον Σεϊταρίδη ενώ προτίμησε για παρτενέρ του Βύντρα, τον Καντέ αντί του Μπιάρσμιρ, την ώρα που ο τιμωρημένος Σαριέγκι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Τέλος άφησε στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη, πλαισιώνοντας τον Σισέ με τους δημιουργικούς Λέτο και Νίνη.
Από την άλλη πλευρά, ο Κίκε Ερναντεθ παρέταξε την ομάδα του με ένα υπερβολικά αμυντικογενές σχήμα αφού ακόμα και οι πιο προωθημένοι, Ναπολεόνι, Μπαλβορίν και Μπάρκογλου είχαν εντολές να αμύνονται, πιέζοντας τους μέσους και τους πλάγιους μπακ του "τριφυλλιού" και εμποδίζοντας τους να κάνουν παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός......

Χωρίς προσωπικό, δε μπορεί να λειτουργήσει



NEO_NOSOKOMEIO
Υπάρχει πρόβλεψη για την πρόσληψη του, απαραίτητου για τη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου, προσωπικού, ή θα μετρήσουμε κι άλλες καθυστερήσεις έως ότου ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό;
Το παραπάνω ερώτημα (συνοπτικά) απευθύνει η βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Μίχου στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, καθώς όπως αναφέρει, αν δεν προσληφθεί το αναγκαίο εξειδικευμένο προσωπικό, δεν πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία μέσα στο 2010.
Στην επιστολή που έστειλε στην αρμόδια υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και την υφυπουργό Φώφη Γεννηματά, η βουλευτής του νομού επισημαίνει:
«Τον Σεπτέμβριο του 2009 εγκαινιάστηκε το νέο Νοσοκομείο Κατερίνης, δυναμικότητας 251 κλινών και όπως ανακοινώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του 2010.
Ο απαιτούμενος, σύγχρονος εξοπλισμός έχει ήδη εγκατασταθεί εντός του Νοσοκομείου το οποίο διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 7 κλινών, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας 5 κλινών, Μονάδα Εντατικής .....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

a1_08-11
Κάτω από το κιόσκι, διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν ξεκινήσει η πορεία προς τα διόδια. Μπορεί να έχουμε ένα προβληματάκι στο κομμάτι των «στρατιωτών», αλλά από «στρατηγούς» είμαστε πλήρεις!
Πάντως στην προκειμένη περίπτωση, δεν επαληθεύτηκε το ρητό: «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει», αφού η πορεία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα και παρά την προσωρινή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι διερχόμενοι οδηγοί, όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν αλλά .....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2009-11-2009.jpg

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Colpo grosso, με ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων στην Πιερία


Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για κύκλωμα πλαστογράφων πολεοδομικών εγγράφων στην Πιερία
Colpo grosso!
Με πολεοδομικά παραστατικά «μαϊμούδες» πετύχαιναν την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ αυθαίρετων κτισμάτων, κυρίως στις τουριστικές περιοχές του δήμου Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου
Της Βέτας Χαϊλατζίδου
Μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία είχαν στήσει κάποιοι, τα τελευταία χρόνια στο νομό. Το κόλπο ήταν απλό: Προσκόμιζαν στη ΔΕΗ πολεοδομικά έγγραφα για ηλεκτροδότηση κτισμάτων προ του ’55, με όλες τις υπογραφές από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Πιερίας και με την απαραίτητη φωτογραφία του κτίσματος. Μόνο που τα έγγραφα ήταν «μαϊμούδες».
Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Δικαιοσύνης και βρίσκεται, από τον περασμένο Αύγουστο, στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί και το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής που συγκρότησε ο περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης της ΔΕΗ, προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις ηλεκτροδότησης κτισμάτων προ του ’55, από τη ΔΕΗ Κατερίνης, την τελευταία δεκαετία.
Η δράση του κυκλώματος φαίνεται πως αποκαλύφθηκε εξαιτίας της σπουδής του να προσκομίσει σωρηδόν, την τελευταία τετραετία, αιτήσεις ηλεκτροδότησης αυθαίρετων κτισμάτων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η Διερευνητική Επιτροπή έχει ανακαλύψει περίπου 200 έγγραφα «μαϊμούδες», ενώ άλλες κάνουν λόγο για πολύ περισσότερες εκατοντάδες, που όμως είναι δύσκολο να εντοπιστούν ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις ηλεκτροδότησης που βρίσκονται στα αρχεία της Επιχείρησης.
Το αντίτιμο, που εισέπρατταν τα μέλη του κυκλώματος από κάθε ιδιοκτήτη αυθαίρετου, φέρεται να υπερέβαινε τα 2.500 ευρώ.
Τροχόσπιτα ως κτίσματα προ του ’55!
Οι επιτήδειοι απατεώνες και γνώστες της διαδικασίας που ακολουθείται από την Πολεοδομία, προσκόμιζαν στη ΔΕΗ τυποποιημένο έγγραφο του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών και Αυθαίρετων της Πολεοδομίας της Νομαρχίας, το οποίο διαβεβαίωνε ότι η Υπηρεσία, μετά από αίτηση του ιδιοκτήτη του προ του ΄55 κτίσματος, ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία (προχώρησε δηλαδή σε έλεγχο των στοιχείων και σε αυτοψία), από την οποία προέκυπτε ότι η ΔΕΗ μπορούσε, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 1512 του ’85, να προχωρήσει στην ηλεκτροδότηση του κτίσματος.
Τα σχετικά έγγραφα συνοδεύονταν απαραιτήτως και από φωτογραφίες του κτίσματος
κι αυτό ήταν που, λογικά, ευθύς εξαρχής, θα έπρεπε να εγείρει τις υποψίες της ΔΕΗ, καθώς οι φωτογραφίες απεικόνιζαν λυόμενα πάσης φύσεως, μέχρι τροχόσπιτα, ενώ κάποιο από τα εικονιζόμενα κτίσματα εμφανίζεται επαναληπτικά (ίδιο και απαράλλαχτο) σε περισσότερα του ενός έγγραφα!
Αριθμοί πρωτοκόλλου της Πολεοδομίας
που αντιστοιχούσαν σε …αναρρωτικές άδειες!
Αυτό που στάθηκε καθοριστικό για την ανακάλυψη των εγγράφων-μαϊμούδων ήταν οι αριθμοί πρωτοκόλλου των φερόμενων ως πολεοδομικών βεβαιώσεων. Στην ταυτοποίησή τους με τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας αποκαλύφθηκε ότι αντιστοιχούσαν σε εντελώς άσχετα με το αντικείμενο έγγραφα, από βεβαιώσεις για αναρρωτικές άδειες των υπαλλήλων της Υπηρεσίας, καταθέσεις σχεδίων για οικοδομικές άδειες, αιτήσεις για χορήγηση αντιγράφων, μέχρι και σε πρωτοκολλημένα έγγραφα του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου!
Οι ευφάνταστοι απατεώνες, όπως αποκαλύπτεται εκ των υστέρων, χρησιμοποιούσαν ακόμη και γνωστά επίθετα μηχανικών της Κατερίνης στα τοπογραφικά που προσκόμιζαν, αλλάζοντας όμως τα μικρά τους ονόματα και αναγράφοντας αριθμούς «μαϊμούδες» του μητρώου τους στο ΤΕΕ.
Στη Νότια τουριστική Πιερία
η συντριπτική πλειοψηφία των αυθαίρετων
Τα φερόμενα ως κτίσματα προ του ’55 αυθαίρετα, που ηλεκτροδοτήθηκαν μέσω του κυκλώματος, στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκονται στο Λιτόχωρο, τη Λεπτοκαρυά και τον Πλαταμώνα.
Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω αυθαιρέτων δεν είναι μόνο Πιεριείς, αλλά και κάτοικοι όμορων (και όχι μόνο) νομών, που έχτισαν (ή ετοιμάζονται να χτίσουν) παρανόμως τα εξοχικά τους παρά θιν’ αλός και στις παρυφές του Ολύμπου.
Ποιοι εμπλέκονται στο κύκλωμα
Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της Νομαρχίας Πιερίας, από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στην Πολεοδομία, δεν προκύπτουν ενδείξεις για εμπλοκή των υπαλλήλων της υπηρεσίας, καθώς τα πολεοδομικά έγγραφα «μαϊμούδες» δείχνουν να είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα.
Όσο αφορά την εμπλοκή υπαλλήλων της ΔΕΗ, η Επιχείρηση υποστηρίζει πως, εκ του νόμου, δεν είναι υποχρεωμένη να ελέγχει τη νομιμότητα των πολεοδομικών εγγράφων που της προσκομίζονται.
Ωστόσο, όπως λέει ο Περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης Α. Μιζαμίδης (που συγκρότησε τη Διερευνητική Επιτροπή για να ελέγξει την υπόθεση), σε «ακραίες» περιπτώσεις, όταν δηλαδή η φωτογραφία του κτίσματος που συνοδεύει το πολεοδομικό έγγραφο είναι εμφανώς διαφορετική από το κτίσμα που αντικρίζει επιτόπου ο υπάλληλος-επισκοπιστής, τότε τα έγγραφα επιστρέφονται στην Πολεοδομία για ταυτοποίηση και διόρθωση.
Εκ πρώτης ανάγνωσης, φαίνεται πως στην υπόθεση υπάρχουν αρκετές «ακραίες» περιπτώσεις, που λογικά η ΔΕΗ Κατερίνης δεν θα έπρεπε να προχωρήσει στην ηλεκτροδότησή τους.
Όπως μας διαβεβαίωσε πάντως, ο κ. Μιζαμίδης, για την ώρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής δεν έχει ακόμη εκδοθεί (αναμένεται τις επόμενες μέρες) και η Επιχείρηση, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί εμπλοκή των υπαλλήλων της, είναι διατεθειμένη να «φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο», όπως μας είπε.
Όσο για τους ιδιώτες που εμπλέκονται στην υπόθεση (από τους εγκέφαλους, έως τους περίπου 200 ιδιοκτήτες που παρανόμως και πλαγίως ηλεκτροδοτούσαν τα σπίτια τους) η δικαστική προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή δικαστικών υπηρεσιών άλλων νομών, προκειμένου να παρθούν καταθέσεις και από τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της Πιερίας.
Βεβαιώσεις δήμων με μαρτυρίες υπερηλίκων
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι, αυτό που γεννά και συντηρεί τέτοιου είδους παραβατικές (όλως μετριοπαθώς χαρακτηρισμένες) συμπεριφορές, είναι κατ’ αρχήν οι πολιτικές επιλογές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, που αφήνουν να διαιωνίζεται το πρόβλημα των αυθαιρέτων, νομιμοποιώντας τα κάθε φορά, συνήθως παραμονές εθνικών εκλογικών αναμετρήσεων.
Συνδρομητικό ρόλο έχει και η απουσία και η αναποτελεσματικότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και οι παραλείψεις κρατικών υπαλλήλων, είτε λόγω αδιαφορίας, είτε λόγω ιδιοτέλειας.
Στα παραπάνω, προστίθενται και οι πρακτικές αυτοδιοικητικών παραγόντων, που κάνουν «τα στραβά μάτια», για διάφορους λόγους, ψηφοθηρικούς, συγγενικούς, φιλικούς (σε μικρές κοινωνίες ζούμε) ή και άλλους, οικονομικής φύσης λόγους.
Για παράδειγμα, η εγκύκλιος που αφορά τα προ του 1955 αυθαίρετα (και τα οποία, όπως φαίνεται, μπορούν να βεβαιωθούν με υπογραφή δημάρχου, κατόπιν ένορκης μαρτυρίας δυο γηραιών, άνω των 70 ετών, δημοτών, για να τα θεωρήσει νόμιμα η Πολεοδομία), ορίζει ότι τα υποβαλλόμενα χαρτιά για ηλεκτροδότηση και ύδρευση από τον ενδιαφερόμενο, παραμένουν στην Πολεοδομική Υπηρεσία, η οποία εκ των υστέρων υποχρεούται να ελέγξει κατά το δυνατόν την αλήθεια και την ακρίβεια των δηλουμένων.
Είναι σε θέση οι Υπηρεσίες των δήμων και η Πολεοδομία της Νομαρχίας Πιερίας να βεβαιώσουν τον έλεγχο των κατά τα άλλα νόμιμων αυτών εγγράφων;
Πολύ πιθανόν όχι. Άλλωστε, είναι πρόσφατες οι καταγγελίες του πρώην δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Λιτοχώρου Ν. Κουκουτάτσιου, για την έκδοση, μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, πλέον των 50 βεβαιώσεων για κτίσματα προ του ’55, από τη διοίκηση του δήμου.
Έτσι, μπορεί η υπόθεση των καραμπινάτα πλαστών πολεοδομικών εγγράφων, να πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης (με άγνωστο για την ώρα το αν θα την πληρώσουν μόνο οι δωροδοκούντες ιδιοκτήτες), τίποτε όμως δεν αποκλείει την ύπαρξη και άλλων παρανομιών.
Ειδικά στην επίμαχη και πλέον τουριστική, περιοχή, της νότιας Πιερίας, για την οποία στα συρτάρια της Πολεοδομίας της Νομαρχίας υπάρχουν χιλιάδες ανέλεγκτες καταγγελίες.
……………………………………………………………………………………………….
(ένθετο)
Ένα είναι σίγουρο: αν υπήρχε στοιχειώδης βούληση, το φαινόμενο των αυθαιρέτων θα μπορούσε να αποτελεί παρελθόν.
Ένας μηχανικός μού είπε πρόσφατα συζητώντας:
«Να σου πω κάτι απλό, που θα μπορούσε να έχει γίνει από καιρό. Όποιος κόβει τιμολόγιο για οικοδομικά υλικά (μπετόν, τούβλα κ.ά.), ή το εκσκαφικό μηχάνημα που κάνει οικοδομικές εργασίες, να ζητά την οικοδομική άδεια για το έργο που προορίζονται. Οπότε να έχει την ποινική ευθύνη, αν πρόκειται για αυθαίρετες κατασκευές».
Φαίνεται όμως ότι τα αυθαίρετα βολεύουν πολλούς. Τους μηχανικούς, που βγάζουν περισσότερα λεφτά, όταν πρόκειται για τέτοιες δουλειές, κάποιους υπαλλήλους σε αρμόδιες υπηρεσίες που βρίσκουν ευκαιρία να φουσκώσουν το πορτοφόλι τους, τους εργολάβους και τους προμηθευτές οικοδομικών υλικών που ανεβάζουν τις τιμές, τους φερομένους ως ιδιοκτήτες οικοπέδων, και πάει λέγοντας.
Από ρεπορτάζ της εφημ. ΒΗΜΑ
Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για κύκλωμα πλαστογράφων πολεοδομικών εγγράφων στην Πιερία
Με πολεοδομικά παραστατικά «μαϊμούδες» πετύχαιναν την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ αυθαίρετων κτισμάτων, κυρίως στις τουριστικές περιοχές του δήμου Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου
EPTA_EXOFYLLO2
Μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία είχαν στήσει κάποιοι, τα τελευταία χρόνια στο νομό. Το κόλπο ήταν απλό: Προσκόμιζαν στη ΔΕΗ πολεοδομικά έγγραφα για ηλεκτροδότηση κτισμάτων προ του ’55, με όλες τις υπογραφές από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Πιερίας και με την απαραίτητη φωτογραφία του κτίσματος. Μόνο που τα έγγραφα ήταν «μαϊμούδες».
Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Δικαιοσύνης και βρίσκεται, από τον περασμένο Αύγουστο, στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί και το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής που συγκρότησε ο περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης της ΔΕΗ, προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις ηλεκτροδότησης κτισμάτων προ του ’55, από τη ΔΕΗ Κατερίνης, την τελευταία δεκαετία.
Η δράση του κυκλώματος φαίνεται πως αποκαλύφθηκε εξαιτίας της σπουδής του να προσκομίσει σωρηδόν, την τελευταία τετραετία, αιτήσεις ηλεκτροδότησης αυθαίρετων κτισμάτων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η ....

Εξέδιδε την 25χρονη κόρη της με νοητικά προβλήματα

Εξέδιδε την 25χρονη κόρη της με νοητικά προβλήματα

Συγκλονίζει την Ηλεία  η ιστορία της 25χρονης κοπέλας με νοητικά προβλήματα καθώς η ίδια η μητέρα της την εξέδιδε σε 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό.
Η ιστορία ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε συλλάβει επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του να τον απατά.
Άνδρες της Ασφάλειας Ανδραβίδας ερεύνησαν την υπόθεση και έφτασαν στη φρικιαστική αλήθεια. Η 51χρονη μητέρα εξανάγκαζε την κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με τον 65χρονο συνταξιούχο, έναντι αμοιβής.
Το άτυχο κορίτσι λόγω των προβλημάτων του ήταν ανίκανο να αντιδράσει. Ο βιασμός της κοπέλας επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα και κακοποίηση παρά φύσει.
Εις βάρος του 65χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και μαστροπεία, ενώ η 51χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας, ωστόσο λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.(ΠΗΓΗ)

Ο ηθοποιός Νίκος Προύφας έχασε τη ζωή του σε χείμαρρο στα Γρεβενά


Ο ηθοποιός Νίκος Προύφας έχασε τη ζωή του σε χείμαρρο στα Γρεβενά


Σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του στον επαρχιακό δρόμο Καρπερού – Κατάκαλης ο 46χρονος ηθοποιός Νίκος Προύφας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου στην περιοχή. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών το αυτοκίνητο παρασύρθηκε τη στιγμή που κινούνταν στη διάβαση του ρέματος Σιούτσα.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το αυτοκίνητο παρασύρθηκε τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από το σημείο ενώ ο άτυχος ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός περίπου σε απόσταση περίπου 400 μέτρων. Προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Δεσκάτης.
Πηγή: Αγγελιοφόρος

Για ερωτικούς λόγους, 50χρονος μαχαίρωσε 19χρονη

Για ερωτικούς λόγους, 50χρονος μαχαίρωσε 19χρονη

Έξι μαχαιριές δέχθηκε 19χρονη από το Παραλίμνιο όταν αρνήθηκε τις ερωτικές προκλήσεις 50χρονου από τις Σέρρες. Το γεγονός συνέβη χθες το βράδυ στο σπίτι της 19χρονης στο Παραλίμνιο.
Ο 50χρονος παρενοχλούσε ερωτικά εδώ και καιρό τη 19χρονη. Μετά και τη χθεσινή ερωτική απόρριψη της κοπέλας, ο δράστης κατάφερε να τη μαχαιρώσει στα πόδια, στο στήθος και στην κοιλιά και μετά τράπηκε σε φυγή.
Η νεαρή κοπέλα, η οποία έφερε πολλά επιφανειακά τραύματα, διαμετακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης.(http://www.hellenicbusiness.gr)

Δημοσκόπηση στο «Πρώτο Θέμα» δίνει νίκη Σαμαρά με διαφορά 3%

Δημοσκόπηση στο «Πρώτο Θέμα» δίνει νίκη Σαμαρά με διαφορά 3%

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής για πρώτη φορά η χάνει το προβάδισμα η κ. Μπακογιάννη και πρώτος έρχεται ο κ. Α. Σαμαράς, στη εκλογή του δεύτερου γύρου.
Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση, στη πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου την Νέας Δημοκρατίας, η κ. Ν. Μπακογιάννη προηγείται με 2,5% του κ. Α. Σαμαρά, ενώ  ο κ. Π. Ψωμιάδης εμφανίζεται ενισχυμένος με ποσοστό που φτάνει το 13%.
Η μεγάλη έκπληξη-ανατροπή, παρουσιάζεται στον δεύτερο γύρο όπυ ο Αντώνης Σαμαράς καταγράφει σαφές προβάδισμα που αγγίζει το 3%.
Αναλυτικότερα, ο πρώην υπουργός πολιτισμού στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο την Ν. Μπακογιάννη συγκεντρώνει το 47%, ενώ η πρώην υπουργός εξωτερικών παίρνει το 44%.
Είναι η πρώτη φορά που σε δημοσκόπηση, ο Α. Σαμαράς καταγράφει ποσοστό νίκης επί της αντιπάλου της.
 

Μετωπική του Ε. Βενιζέλου με την Κυριακάτικη εφημερίδα «VETO»

Μετωπική του Ε. Βενιζέλου με την Κυριακάτικη εφημερίδα «VETO»

Ο Υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, απέστειλε απάντηση στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας «VETO»  με τον τίτλο « Το κόλπο του Βενιζέλου με τα 7 Οικόπεδα», που αφορά τον πατέρα του υπουργού.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα αναφέρεται σε ανταλλαγή οικοπέδων με το Δημόσιο.Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Βενιζέλου:

Ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο τη Κυριακής, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δήλωσε τα εξής:
«Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο της Κυριακής, συμφερόντων του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία μου έτσι ώστε να προσβάλει βάναυσα και κατά τρόπο ενσυνείδητο και οργανωμένο την τιμή μου ως πολιτικού προσώπου. Η εφημερίδα θα ισχυρισθεί ίσως .....

Νέα τουρκική πρόκληση το πρωί της Κυριακής



Στις 7.56 Εσθονικό αεροσκάφος που συμμετέχει στην ευρωπαϊκή δύναμη Frontex , για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δέχθηκε κλήση από τουρκικό ραντάρ, ενώ πετούσε βορείως του Φαρμακονησίου, σε ύψος 2000 ποδών και εντός του εθνικού εναερίου χώρου.
Η κλήση από το τουρκικό ραντάρ ισχυρίστηκε ότι δήθεν το αεροσκάφος πετούσε εντός του τουρκικού εναερίου χώρου και του ζητήθηκε  να εγκαταλείψει την περιοχή, διαφορετικά θα εκτελείτο τακτική επιχείρηση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του  ΓΕΕΘΑ, το αεροσκάφος εκτέλεσε τελικά κανονικά την αποστολή του. Είχε απογειωθεί από την Κω στις 4.50 το πρωί, όπου και προσγειώθηκε στις 8.19 το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Πεζός καταδικάστηκε για τροχαίο!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 


Έγινε  κι αυτό! Δικαστήριο στην Πάτρα καταδίκασε πεζό ως υπαίτιο για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα! Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, όμως, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε ότι προκάλεσε το δυστύχημα επειδή παραβίασε διάταξη του ΚΟΚ!
Είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά που δικαστήριο εκδίδει τέτοια ετυμηγορία, ωστόσο κάποτε έπρεπε να αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος που επιρρίπτει ευθύνες και στους πεζούς, αν δεν έχουν τηρήσει τα προβλεπόμενα από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Κατηγορούμενος  ήταν ένας 35χρονος ο οποίος ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
http://www.protothema.gr/content/files/sun7.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Γ. Παπακωνσταντίνου: «Πόθεν έσχες» για όλους

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

«Πόθεν έσχες» για όλους προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου συστήματος φορολογικών δηλώσεων που θα αποτυπώνουν στο μέγιστο, τόσο τα εισοδήματα όσο και τη συνολική περιουσιακή κατάσταση των πολιτών, κοινοποιεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», και αναλύει τους στόχους της κυβέρνησης για την ανάταξη και το «νοικοκύρεμα» της οικονομίας σε έναν «μαραθώνιο, που μόλις έχει αρχίσει». Ο κ. Παπακωνσταντίνου, επίσης, δηλώνει αισιόδοξος ότι οι Βρυξέλλες θα δώσουν επαρκή παράταση για τη μείωση του ελλείμματος, καθώς στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Ιανουάριο «θα αποτυπωθούν με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα το σχέδιο και οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι για την πορεία των οικονομικών». Σε ό,τι αφορά το φορολογικό, ο υπουργός Οικονομικών μιλά για ένα σύγχρονο.....

30 χρόνια «ψάχνει» ιδεολογική ταυτότητα Οι αντιπαραθέσεις για το ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα του κόμματος μέσα από τα συνέδρια συνεχίζονται μέχρι σήμερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεν είναι το πρώτο στο είδος του. Από τότε που ο πολιτικός φορέας της συντηρητικής παράταξης απέκτησε χαρακτηριστικά σύγχρονου κόμματος, έχουν συγκληθεί άλλα δύο έκτακτα συνέδρια.

Αν σ΄ αυτά προστεθεί ένα προσυνέδριο, ένα συνέδριο «αρχών και θέσεων» και επτά τακτικά, ο συνολικός αριθμός φθάνει τα έντεκα από το 1977 μέχρι σήμερα. Πρόεδρος του κόμματος στην ιστορία των κομματικών συνεδρίων έχει εκλεγεί για πρώτη φορά ο Κώστας Καραμανλής στο τέταρτο συνέδριο του 1997. Θα είναι και η τελευταία, αν στο τρέχον συνέδριο αλλάξουν οι σχετικές καταστατικές αρχές, όπως όλα δείχνουν. Ολοι οι προηγούμενοι έχουν εκλεγεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή μεικτά εκλεκτορικά σώματα.
Στο 4ο συνέδριο της ΝΔ τον Μάρτιο του 1997 ανέτειλε το άστρο του Κώστα Καραμανλή. Το πορτρέτο του πριν από τη λήξη των εργασιών έχει αναρτηθεί δίπλα σε εκείνα των προηγούμενων αρχηγών.
Στο 4ο συνέδριο της ΝΔ τον Μάρτιο του 1997 ανέτειλε .....

H σκληρή πραγματικότητα και η ανάγκη για αλλαγές

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Mέρα με τη μέρα, η πραγματική κατάσταση της οικονομίας ξεδιπλώνεται στα μάτια μας. H κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν είναι πλέον σχήμα υπερβολής που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για να δραματοποιήσει κάποια από τα δεδομένα. Eίναι πλέον σαφές και στο μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης ότι απέχουμε ένα βήμα από τη χρεοκοπία και ότι η αποτροπή του χειρότερου σεναρίου για την οικονομία μας αποτελεί μονόδρομο, σε στενά μάλιστα χρονικά περιθώρια.


Tο «έμφραγμα» στην πραγματική οικονομία θέτει τέλος και στο παιχνίδι των αριθμών που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα και λίγο πριν από το τέλος της θητείας της. Aποκαλύπτονται τώρα οι συνέπειες ολέθριων επιλογών -από το τρικ της απογραφής μέχρι την απίστευτη διόγκωση των κρατικών δαπανών και την ανεξέλεγκτη αύξηση των ελλειμμάτων. Φανερώνονται οι πραγματικοί λόγοι προσφυγής του πρώην πρωθυπουργού στις κάλπες: Eχοντας γνώση του πραγματικού προβλήματος, επέλεξε την άτακτη φυγή από την «έξοδο κινδύνου», αφήνοντας δυσβάστακτη κληρονομιά στη νέα κυβέρνηση.
Στο γκρίζο τοπίο έρχεται να προστεθεί και η αποκάλυψη-σοκ για την πραγματικότητα σε ό,τι αφορά την ανεργία στη χώρα μας. Πέρα από τις αλχημείες συγκάλυψης του προβλήματος -όταν κάποιος ακόμα και με μια ώρα απασχόλησης την εβδομάδα κατατασσόταν στους απασχολούμενους- οι άνεργοι τον μήνα που τρέχει φτάνουν τις 640.000 ενώ οι προβλέψεις .....

Η σκιά του '93 βαραίνει την εκλογή

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο συνέδριο προφανώς και δεν προεξοφλεί το τι ακριβώς θα γίνει σε 20 ημέρες περίπου, όταν θα στηθούν οι 3.500 κάλπες σε ολόκληρη την επικράτεια για την εκλογή του νέου α
Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο συνέδριο προφανώς και δεν προεξοφλεί το τι ακριβώς θα γίνει σε 20 ημέρες περίπου, όταν θα στηθούν οι 3.500 κάλπες σε ολόκληρη την επικράτεια για την εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ. 

Mε εμφανή τα σημάδια του εσωτερικού διχασμού, η ΝΔ βρίσκεται πλέον -μετά και το τέλος των εργασιών του συνεδρίου της σήμερα το απόγευμα- στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της, κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μέσα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της.  

Ο εφιάλτης του 1993 εξακολουθεί να ρίχνει βαριά τη «σκιά» του στη ΝΔ και ο κίνδυνος όλη η συζήτηση που από σήμερα θα αρχίσει στην περιφέρεια να επικεντρωθεί στα προ δεκαεξαετίας γεγονότα είναι ορατός

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το συνέδριο επικύρωσε την εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής, εντούτοις τα πολιτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συντηρητική παράταξη δεν έχουν επιλυθεί και είναι αβέβαιο εάν θα επιλυθούν και μετά την εκλογή της 29ης Νοεμβρίου.
Ο εφιάλτης του 1993 εξακολουθεί να ρίχνει .....

Τράπεζες, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ θα πληρώσουν το 54% της έκτακτης εισφοράς

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 
v2.imerisia.gr Οι κλάδοι που άντεξαν στην κρίση καλούνται τώρα στο... «ταμείο».
Οι επενδυτές δεν βλέπουν θετικά την πρόσθετη φορολόγηση σε μία δύσκολη περίοδο.

 Του Μάκη Αποστόλου 
 Tο 1 δισ. ευρώ είναι πιθανόν να αγγίξει το συνολικό ποσό  ου θα κληθούν να πληρώσουν ως έκτακτη εισφορά στο κράτος οι μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες εμφάνισαν κέρδη προφόρων άνω των 5 εκατ. ευρώ κατά τη χρήση του 2008.

H συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών αυτών είναι εισηγμένες στο Xρηματιστήριο Aθηνών, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επενδυτές δεν βλέπουν με... καλό μάτι την περαιτέρω «αφαίμαξη» κερδών σε μία δύσκολη περίοδο για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Alpha Finance, ο OTE, ο OΠAΠ και οι τράπεζες αναμένεται να καταβάλλουν περίπου το 54% της συνολικής εισφοράς. Πλήττονται κυρίως οι κλάδοι που κατάφεραν να σταθούν...

Απειλή για τους άντρες το πολύ και ψητό κρέας


ΚΥΡΙΑΚΗ 8-11-2009
Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα
Οι άντρες που τρώνε πολύ κόκκινο κρέας και πολλά προϊόντα κόκκινου κρέατος (όπως το μπέικον και τα λουκάνικα) διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του προστάτη, ιδίως εάν τα ψήνουν στο γκριλ ή στα κάρβουνα, προειδοποιούν επιστήμονες από το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Καρκίνου (NCI) οι οποίοι παρακολούθησαν επί εννέα χρόνια την πορεία της υγείας περισσότερων από 175.000 ανδρών.
Όπως διαπίστωσαν, όσοι έτρωγαν το περισσότερο κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας όχι μόνον είχαν αυξημένες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο του προστάτη, αλλά ιδιαιτέρως αυξημένο κίνδυνο

Σφοδρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα Νεκρός και αγνοούμενος από την κακοκαιρία

 Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 
Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας  που πλήττει τη χώρα.
Ο ένας έχασε τη ζωή του τη στιγμή που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από χείμαρρο ανάμεσα στα χωριά Τρικοκιά και Καρπερό του δήμου Χασίων στα Γρεβενά, ενώ ο δεύτερος αγνοείται καθώς το όχημά του παρασύρθηκε από χείμαρρο ανάμεσα στη δημοτικά διαμερίσματα Πιπεριά και Ροδωνιά στο νομό Πέλλας.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 30 κλήσεις για άντληση υδάτων στο Ηράκλειο - σε 11 περιπτώσεις χρειάστηκε να προχωρήσει σε άντληση. Στο Άργος πραγματοοποίησε άντληση υδάτων σε επτά περιπτώσεις και στην Έδεσσα έχουν πραγματοποιηθεί πέντε κλήσεις Ιδιαίτερα έντονη ήταν η βροχόπτωση και στην Αθήνα, λίγο πριν τα ξημερώματα. (ΝΕΑ)
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1 - 1/Ο Βέλλιος του πήρε την μπουκιά από το στόμα



 


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Ο Ολυμπιακός κρατούσε τους τρεις βαθμούς μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά σε αυτό το σημείο χτύπησε ο Βέλλιος, ο οποίος νίκησε τον Νικοπολίδη και ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Μαρέσκα στο 39'. Φωνάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε στον Μήτρογλου στο 80'. ......

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νέοι του Πιερικού επιβλήθηκαν με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του Αιγάλεω στον αγώνα που έγινε το πρωί στο γήπεδο του Μυλαύλακου. Οι παίκτες του Κ. Μυστακίδη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν "έβγαλαν" στον αγωνιστικό χώρο αυτά που αποδεδειγμένα μπορούν. Στο 25' ο Σεχολάρι σέντραρε από τα αριστερά για τον Κωτσιόπουλο, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Στεφανάκος απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Μετενίδη, το νέο σουτ του οποίου απέκρουσε εκ νέου ο γκολκίπερ του Αιγάλεω. Στο 43’ ο Τσιτλακίδης ανατράπηκε στην περιοχή του "σίτι" από τον Μητρόπουλο και ο διαιτητής υπέδειξε την "εσχάτη των ποινών". Ο Κόιτς που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι ευστόχησε και ο Πιερικός άνοιξε το σκορ (1-0). Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πιερικού ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 57’ ο Κωτσιόπουλος εκτέλεσε φάουλ, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σεχολάρι που τροφοδότησε τον Τσιτλακίδη, όμως ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού του Πιερικού. Στο 70’ ο80’ ο Σεχολάρι εφόρμησε από δεξιά, πέρασε δυο αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 87’ ο Κωτσιόπουλος πλάσαρε, τη .....

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4 - 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009



Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πιερικός έσπρωξε ακόμα περισσότερο στο γκρεμό το Αιγάλεω, που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, επικρατώντας εύκολα με 4-1.
 

Η αναγέννηση του Πιερικού υπό την καθοδήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι εμφανής, καθώς έχει μία πρόκριση στο κύπελλο hellas online και χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα σε δύο αναμετρήσεις, υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.
Η πρώτη του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Αιγάλεω σημαδεύτηκε με βαριά ήττα. Ο Θάνος έδωσε το προβάδισμα στον Πιερικό στο 2' και απάντησε ο Βάσι στο 36' με πλασέ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε απρόσμενη εξέλιξη και .....ο Πιερικός ήταν καταιγιστικός πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο Ντεμπελέ στο 50' με κεφαλιά, ο Γκουγκουλιάς στο 60' με σουτ και ο Μακρής στο 74' με σουτ, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Παέζ (62' Χατζηζήσης), Τασίδης, Εξουζίδης (54' Εξουζίδης), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Φρέντερικς (46' Γκουγκουλιάς), Πέντα, Θάνος
Αιγάλεω (Γιάννης Χατζηνικολάου): Ταμπάσης, Παυλίδης, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Παντίδος, Ουμουρί (55' Τρέχο), Σκάρος, Τσαμπούρης, Βάσι, Φρίμπονγκ (73' Ουλάι), Νάστος (82' Βελέτης) http://www.sport24.gr/html/ent/330/ent.326330.asp