Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Γκαζάκια σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009


















Στόχος έγινε πριν απο λίγο και γκαζάκια στα γραφεία ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ,ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ και ΒΟΥΓΙΑ, γίνεται έρευνα απο την Αστυνομία..
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Ξηλώνει τις «ζαρντινιέρες» στην ΕΛ.ΑΣ. Μήνυμα Χρυσοχοΐδη στους «νταήδες» αστυνομικούς η αποπο μπή Τσιατούρα

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009
▅ «Ο κ. Τσιατούρας υπηρέτησε μια αποτυχημένη πολιτική στον χώρο της ΕΛ.ΑΣ.»,  τόνισε χθες ο Μ. Χρυσοχοΐδης, εξηγώντας την αποπομπή του
Τα Εξάρχεια και ο... Δεκέμβριος «έφαγαν» τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Βασίλη Τσιατούρα. Χθες το μεσημέρι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε την παραίτησή του, την οποία και έλαβε με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

«O Τσιατούρας πλήρωσε την κατάσταση που βρήκε ο Χρυσοχοΐδης στην Αστυνομία. Οι αλλαγές εκ βάθρων στην ΕΛ.ΑΣ. είναι επιβεβλημένες», λένε στα «ΝΕΑ» στενοί συνεργάτες του υπουργού, οι οποίοι παραδέχονται πως το επεισόδιο στα Εξάρχεια ήταν η αφορμή........

Καταργούνται τα Stage στο Δημόσιο Καμία μοριοδότηση στους εργαζόμενους

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 (ΝΕΑ)
Την πλήρη κατάργηση των προγραμμάτων Stage στο δημόσιο τομέα αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή. Παράλληλα, όσοι απασχολούνται μέσω προγραμμάτων Stage στο δημόσιο τομέα δεν θα λάβουν καμία επιπλέον μοριοδότηση ενώ παράνομες θεωρούνται οι προεκλογικές προσλήψεις.
Συγκεκριμένα , στην κυβερνητική σύσκεψη που ....

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΜΙΛΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009


Συμμετοχή των πολιτών για αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης, ζήτησε ο Γ.Παπανδρέου Ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο."Οι πολίτες μας ψήφισαν για τη ριζική αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης, τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο".
«Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Όσοι μας ψήφισαν αλλά και όσοι δε μας ψήφισαν. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν χωρίζεται και δεν διασπάται ανάλογα με το τι ψηφίζει ο καθένας, αλλά που ενώνει τη φωνή της ζητώντας σήμερα ριζικές αλλαγές» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρέτησε την απόφαση.... (στη συνέχεια και αποκλειστικό βίντεο)......

Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου και της προστασίας του - Παραδίδονται οι πρώτες 2.000 υπογραφές

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.09 (otoposmou.gr)
Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου και της προστασίας του 
Image 
Παραδίδονται οι πρώτες 2.000 υπογραφές
στα αρμόδια υπουργεία και στον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου

Συμμετέχουν 114 Καθηγητές Πανεπιστημίου και διδάκτορες από 23 χώρες.
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Κολονία, Καβάλα, Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιάς, Ιωάννινα, Λονδίνο
οι δέκα πρώτες πόλεις με τη μεγαλύτερη συμμετοχή

 
ΠΡΟΣ:
1. Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
2. Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού

ΚΟΙΝ:
1. κ. Γ. Παπανδρέου, Πρωθυπουργό
Θέμα: Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου και της προστασίας του
Αξιότιμοι  κύριοι Υπουργοί, συναρμόδιοι για την προστασία του Ολύμπου
Ο Όλυμπος  είναι το όρος σύμβολο του ελληνικού μύθου και .....

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Βότση 9 (1ος όροφος),  Τ.Κ.: 60100  Κατερίνη Τ.Θ.: 135, Τηλέφωνο:  +30-23510-27565, Τηλεομοιότυπο (Fax) : +30-23510-38165

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


ΠΡΑΞΗ 11η  

         Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 22-10-2009 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους  Παπαδημητρίου Ιωάννη Πρόεδρο, Σκούφα Σπυρίδων και Μαβίνη Αργύριο μέλη με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν  την 24 & 25-10-2009.
         Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.
..........

Νίκη πρόκρισης...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 (ΠΗΓΗ)...
 
Σαλπιγγίδης, Βύντρα και Λέτο πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου...
Χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 61', ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Στουρμ Γκρατς με 1-0 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο Europa League, που τον φέρνει με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά οι Αυστριακοί, από ένα δοκάρι είχαν .....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009  (ΤΟΠΙΚΗ)

Ελλάς –Ελλήνων και η απάτη είναι πια …μέρος της λογικής μας.

Σύμφωνα με ενημερωση που έφτασε στα δημοσιογραφικά από την οργάνωση ΝΕΟΙ το τελευταίο διάστημα έχει καταγγελθεί μια νέα μορφή οικονομικής απάτης που βασίζεται σε τραπεζική συναλλαγή και ήδη κάποιοι επαγγελματίες έχουν πέσει θύματά της.

Συγκεκριμένα, η απάτη γίνεται τηλεφωνικά όπου ......

Δεν άντεξε... (video)



Δεν στάθηκε όρθια η ΑΕΚ στη Λευκορωσία Η ΑΕΚ παρότι προηγήθηκε στο Μινσκ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, έφυγε με άδεια χέρια από τη Λευκορωσία. Η "Ένωση" ηττήθηκε με 2-1 πληρώνοντας τη μέτρια εμφάνισή της, την εχθρική διαιτησία και το ότι αγωνίστηκε για 40' με παίκτη λιγότερο... Με εννιά παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο "δικέφαλος", ενώ αποβλήθηκε και ο Μπάγεβιτς!

Ο Μπλάνκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31' έδωσε το προβάδισμα στους "κιτρινόμαυρους", όμως ο Πάβλοφ στο 51' έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 53' ήρθε η αποβολή του Μαϊστότοβιτς που "γονάτισε" το "δικέφαλο". Το καταδικαστικό γκολ η ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)
 

Η κυβέρνηση θα εισπράξει όλους τους φόρους που επέβαλλε η προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτό το ξέραμε και δεν αποτελεί είδηση.
***
Το ζήτημα που μας απασχολεί είναι να βγει ένας χριστιανός και να μας πει πού πήγαν τα λεφτά. Και είναι πολλά τα λεφτά πατριώτη.
***
Όχι γιατί θα μας τα γυρίσουν πίσω αλλά έτσι για το γαμώτο, να μην ξέρουμε ποιοι συμμετείχαν στο πάρτυ;
***
Μην περιμένετε βέβαια να πάει κανείς φυλακή, καθότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει με λογική επαναστατικού δικαίου.
***
Σε αναμονή η χώρα. Οι μικρομεσαίοι περιμένουν να μάθουν ποιοι έφαγαν τα ΤΕΜΠΕ.
***
Οι καταναλωτές ψάχνονται για την ακρίβεια.....

Ένταση για τα stage

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009
Το «γόρδιο δεσμό» των εργαζομένων στα Stage επιχειρεί να λύσει η κυβέρνηση
Ένταση
για τα stage
Λύση στο θέμα των εργαζομένων στα προγράμματα Stage επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση με δεδομένη την απόφαση ότι καταργούνται τα συγκεκριμένα προγράμματα στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ. Για το θέμα υπήρξε συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση με τον επικεφαλής του ΑΣΕΠ. Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι οι συμβασιούχοι έργου δεν θα καταργηθούν αμέσως, αλλά θα είναι συνεχώς μειούμενος ο αριθμός τους, δίνοντας προς την Ανεξάρτητη Αρχή την κατεύθυνση για λιγότερες προσλήψεις συμβασιούχων και περισσότερες μόνιμου προσωπικού.
Πρόσθεσε ότι για τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ το θέμα θα εξεταστεί διότι, αν μεν καταργηθούν άμεσα, τότε οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εργαζόμενους με συμβάσεις έργου ή ορισμένου χρόνου.
Επίσης, για το θέμα της μοριοδότησης ο κ....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

KATSARAS

«Ποιο είναι το πλέον επείγον πρόβλημα που θέλετε να λύσει η νέα κυβέρνηση;», ρωτήσαμε χθες τον δήμαρχο Ελαφίνας Πασχάλη Κατσάρα.
«Η γραφειοκρατία», μας απάντησε. «Τίποτε άλλο δεν έχω φοβηθεί, παρά τη γραφειοκρατία. Όλα τα άλλα παλεύονται, ακόμη και το οικονομικό, η γραφειοκρατία όχι»!
Καμμένος είναι ο δήμαρχος, γι’ αυτό το λέει. Γιατί, πριν.....